Home > > Sheldan Nidle - 20. juni 2017

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 20. juni 2017

4 Cimi, 9 Kayab, 13 Caban

Dratzo! (Højt Elskede Sjæle!) Alt fortsætter med at bevæge sig fremad på sin egen måde. De ansvarlige for den sikre tælling og korrekte levering af valutaer har tillid til, at det bliver gennemført rettidigt. De eneste forsinkelser skyldes de valgte metoder til gennemførelse af de komplicerede tildelte opgaver. Vi er forvisset om, at en række procedurer behandles effektivt. Blot vær tålmodige og klar til at modtage velstandsmidlerne på det rigtige tidspunkt. Dem, der leder overflodsprogrammet, er forpligtet til ikke kun at gennemføre RV (Revaluation) og GCR (Global Currency Reset), men også at oprette den amerikanske NESARA Republik.

De store massearrestationer afventer den formelle erklæring af NESARA Republikken. Indtil da bliver alle potentielle arrestanter nøje overvåget og beredt til denne store opgave. Det eneste, der mangler at blive gjort, er faktisk at gøre leveringens endemål klar og muliggøre, at denne vidunderlige proces afsluttes som planlagt. Vi hjælper simpelthen alle, der nu får disse gevaldigt store opgaver. Vi forventer afslutning inden for den af Himlen lagte tidsplan. Så alt det, der i sandhed mangler, er, at I hjælper disse energier og er tålmodige med hensyn til denne enormt store proces! Hosianna! Hosianna!

Efterhånden som denne komplekse proces bevæger sig fremad, står vi over for et simpelt problem. Det handler simpelthen om det store omfang i at levere de store summer af midler til alle involverede. De ansvarlige konfronteres umiddelbart med måden, hvorpå de gamle, forældede banksystemer blev indrettet. At flytte disse beløb af midler kræver, at det ældre SWIFT system opgives og at bankerne ændrer den måde, de normalt arbejder på. Der er endnu ikke plads til at imødekomme de nuværende behov, der kræves nu.

Som I kan se, er der nu et nyt finansielt system under udvikling, der er i stand til at håndtere problemer stødt til på grund af den nye, mere velstående virkelighed, der dukker op over hele verden. Disse nye krav behøver, at dette nye system indføres og bruges, når vi tæller og leverer denne velstand til alle, der har haft den rette omhu med at bringe dette nye system til sit fulde potentiale. Det er grunden til, at vi ved, at det, der ligger forude, er bestemt til at være spektakulært og uhyre tilfredsstillende for jer. Velkommen til jeres nye virkelighed!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Det, vi skal tale om, er illuminoidernes og deres venners tvivlsomme skæbne. Disse slyngler ved, hvordan himlen udrensede dem fra Jordens menneskehed. Deres skæbne skal langsomt dale ned over dem. Det er, som de siger, ikke noget at skrive hjem om. Som vi nævnte tidligere, er dannelsen af Republikken og jeres velstand sikker. Det, der tager så lang tid, er de underlige begrænsninger og lignende udstyr i den gamle ordens neandertalagtige bankverden.

Trods alle de vanskeligheder, der stødes på, bevar fortsat roen og forstå på guddommelig vis, at I er velsignet af Himlen og derfor skal modtage jeres hellige velsignelser. De, der nu møjsommeligt kæmper sig vej gennem dette morads, ved, at I dybt i jeres hjerter føler, at I sandelig skal få de finansielle uhyre store summer, der er lovet jer. Vær bevidste om dette og vid, at den gamle orden er færdig og afventer dens gigantiske skæbne. Tro ikke noget andet. Jeres nye, vidunderlige virkelighed er sikret sin Gud-lignende virkelighed!

Vi har våget i årtusinder, mens denne gamle orden trampede på jer. Disse tider er slut og som vi hele tiden har understreget, venter der dem en lidet ærefuld skæbne. Så bekymr jer ikke om dette skandaløse pak. I stedet, blot vær kloge og vent med positiv indstilling på de enorme midler og den nye forvaltning, der er lovet jer. Bliv ikke fanget i disse uhellige bøllers særlige drama. Vær mere optaget af jeres nye virkeligheds frihed og hvordan vi behændigt leverer disse velsignelser til jer.

I dag har vi fortsat med at rapportere til jer om, hvad der sker rundt omkring på denne dyrebare klode. Vær konstant bevidste om det, der venter forude for jer og hjælp derfor alle ved at fastholde jeres yderst vidunderlige energier! Vid, at en yderst værdifuld gave snart skal gives jer. Vid, I Kære, at den ubegrænsede og uendelige forsyning i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gejun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |