Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 1 Αυγούστου 2014

SaLuSa, 1 Αυγούστου 2014

Η ζωή μοιάζει να κινείται αργά για σας, με κάθε της στιγμή να αποτυπώνεται μέσα στο μυαλό σας, παρόλα αυτά όμως οι αλλαγές που συμβαίνουν στην πραγματικότητα είναι γρήγορες. Δεν ξανάγινε ποτέ να συμβαίνουν τόσα πολλά και τόσο γρήγορα. Οδεύετε τάχιστα προς εκπληκτικές αλλαγές και τίποτε δε μπορεί να τις αναχαιτίσει. Το καλούπι της γρήγορης αλλαγής έχει χυθεί για όλα αυτά που χρειάζονται προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η μακρά αναμενόμενη Νέα Εποχή. Αποτελείτε μέρος ενός πολύπλοκου σχεδίου που επιτρέπει στους σκοτεινούς να έχουν την ευθύνη του να είναι η αιτία του ίδιου τους του αφανισμού. Μέσα στην έπαρσή τους θεωρούν ότι είναι οι κυρίαρχοι του μέλλοντός τους και παραβλέπουν το τι ορίζουν οι Ουρανοί. Έχετε μιαν έκφραση για το όταν κάποιος ‘βάζει τη θηλιά στο λαιμό του’ και σε αυτή τη θέση βρίσκονται τώρα οι σκοτεινοί. Το πεπρωμένο τους έχει επισφραγιστεί και δε γίνεται να το εξαγοράσουν.

Έχουμε συχνά διακηρύξει ότι οι δρόμοι μεταξύ αυτών που είναι έτοιμοι να αναληφθούν και αυτών που δεν είναι διαχωρίζονται, και σήμερα αυτό είναι περισσότερο αλήθεια από ποτέ. Όλοι σας κινείστε προς το επίπεδο εκείνο που θα αντανακλά τις αληθινές σας δονήσεις, και δε γίνεται ούτε σε μία ψυχή να παραμείνει μέσα στις υψηλότερες δονήσεις εάν αυτές δεν αντιστοιχούν στο πραγματικό της επίπεδο. Είναι μαζί δίκαιο και λογικό να αισθάνεστε σα ‘στο σπίτι σας’ με ψυχές με τις οποίες ταυτίζεστε και που μοιράζονται τις ίδιες με εσάς φιλοδοξίες και πνευματική κατανόηση. Θα μπορείτε εντούτοις να βοηθήσετε αυτούς που μαραζώνουν μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, εφόσον το επιθυμείτε. Πολλοί έχουν μια έμφυτη αίσθηση ευθύνης για τις ψυχές εκείνες που επιθυμούν να αναταθούν. Να είσαστε σίγουροι ότι θα έχετε την αντίστοιχη ευκαιρία να το κάνετε.

Ζείτε μέσα σε έναν πεπερασμένο χρόνο ο οποίος συγκεντρώνει μαζί τις όμοιες ψυχές. Αυτό είναι απόλυτα φυσικό όταν πρόκειται για το τέλος μιας Εποχής, καθώς αυτό προετοιμάζει τον κόσμο για το επόμενο στάδιο της εξέλιξής του. Επιτέλους θα μπορείτε σύντομα να χαρείτε την εμπειρία σας με ψυχές του ίδιου είδους και η πρόοδος θα είναι τάχιστη. Γι’ αυτό λοιπόν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο δικό σας μέλλον και να διατηρείτε τις προσωπικές σας δονήσεις. Στο στάδιο αυτό το καλούπι έχει καθοριστεί, και οι περισσότερες ψυχές έχουνε φτάσει στο σημείο της προόδου εκείνης που αντιστοιχεί πλήρως στην πρόοδο του τωρινού τους σταδίου. Χειροκροτούμε με αγάπη τις ψυχές εκείνες που εργάζονται ακόμη και παραδίδονται πλήρως για να αφυπνίσουν τους άλλους προς την αλήθεια. Ήταν το συμβόλαιο της ζωής τους και η εκπλήρωση της επιθυμίας τους να βοηθήσουν τους άλλους να αφυπνιστούν προς τους αληθινούς τους εαυτούς.

Σας παρακαλούμε να θυμόσαστε μέσα στα ταξίδια σας ότι και οι σκοτεινότερες ψυχές φέρουν ακόμα τη σπίθα του Φωτός μέσα τους. Για το λόγο αυτό θα μπορούν να ανταποκριθούν στις ψυχές εκείνες γύρω τους που θα μπορούν αν κουβαλούν το Φως τους ως λάβαρο της αφοσίωσής τους προς τον Θεό. Μπορεί αυτό να πάρει καιρό, αλλά καμία ψυχή δε είναι δίχως βοήθεια, και αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση που βάζει σε δοκιμασία αυτούς του Φωτός. Για να γίνει αυτό αποδεκτό θα πρέπει η ψυχή αυτή να είναι αρκετά ανεπτυγμένη και να έχει πλήρη και απόλυτη πίστη στο Φως. Όσοι νιώθουν την παρόρμηση να βοηθήσουν ψυχές με λιγότερο Φως θα μπορούν να βρίσκουν πάντοτε το σωστό επίπεδο, δίχως να πέφτουν σε ακόμη χαμηλότερο.

Αγαπητές Ψυχές του Φωτός και της Αγάπης, όλοι σας νιώθετε την προτροπή να δίνεστε προς βοήθεια των άλλων, και ανάλογα με τις εμπειρίες σας θα βρίσκετε τις ευκαιρίες αυτές στην πορεία της ζωής σας. Παρόλα αυτά, προσπαθήστε να επιτρέπετε σε αυτές να σας έρχονται με φυσικό τρόπο και να γνωρίζετε πως δε θα πρέπει απαραίτητα αυτές να είναι απαιτητικές απέναντί σας. Κάντε ό,τι βρίσκεται μέσα στις δυνατότητές σας και να φέρεστε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας φέρονται. Πότε είσαστε στο σωστό το δρόμο θα το ξέρετε, και η επιτυχία δεν παραφουσκώνει το εγώ σας, παρότι κάποιες ψυχές δε γίνεται να μη νιώσουν τη χαρά. Αυτό είναι καλό γιατί και μεις οι ίδιοι νιώθουμε τέτοια ευγνωμοσύνη όταν ανορθώνεστε πάνω από τις περιστάσεις και πετυχαίνετε το σκοπό σας. Σε υψηλότερο επίπεδο Όλοι μας είμαστε Ένα και είμαστε πανίσχυρα Όντα που εργάζονται με τις αγνές δονήσεις της Αγάπης και του Φωτός.

Ξέρουμε εδώ ότι κάποιες ψυχές αδημονούν να υπηρετήσουνε το Φως, και ότι νιώθουν σα να μη χρησιμοποιούνται όπως θα το ήθελαν. Σας λέμε ότι γνωρίζουμε τις επιθυμίες σας, και να είσαστε σίγουροι ότι την κατάλληλη στιγμή θα έχετε την ευκαιρία να ριχθείτε στον αγώνα. Ακόμα κι όταν αποτελείτε καλό παράδειγμα ως μια ψυχή του Φωτός, βοηθάτε τους άλλους να καταλάβουν το πώς να εκφραστούν ενόσω βρίσκονται επάνω στη Γη. Γι’ αυτό σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα Όντα του Φωτός συμβάλουν στην ανάταση των άλλων, και όντως πέρα από την προσωπική σας εξέλιξη, ήρθατε επάνω στη Γη να κάνετε και αυτό. Οι ψυχές αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια του Φωτός και της Αγάπης που είναι δώρα του Θεού.

Έχετε διανύσει μακρύ δρόμο από τότε που αρχικά επιλέξατε να βιώσετε τη ζωή επάνω στη Γη. Όταν πρωτοήρθατε ήσασταν ήδη πολύ εξελιγμένα Όντα, και ήσασταν έτοιμοι να ρίξετε τις δονήσεις σας ώστε να μάθετε πώς θα ήταν μέσα στις χαμηλότερες. Αρχικά βρισκόσασταν σε ένα επίπεδο όπου ήσασταν Όντα του Φωτός, αλλά κατά τη διάρκεια ενός μακρόχρονου διαστήματος οι δονήσεις σας έπεσαν και χάσατε την επαφή με τον Ανώτερό σας Εαυτό. Αυτό σήμαινε ότι γλιστρήσατε κάτω στα χαμηλότερα επίπεδα και στην ιστορία σας αυτό καταγράφτηκε ως Μεσαίωνας. Εντούτοις, το Φως ήτανε πάντοτε παρών και με τον καιρό το σκότος υποχώρησε και έφυγε. Έτσι επέστρεψε το Φως και σήμερα είσαστε στα πρόθυρα μιας Νέας Εποχής.

Οι επιθυμητές αλλαγές υλοποιούνται με διάφορους τρόπους, δίχως να είναι απαραίτητα προφανείς εκτός και αν η θέα που έχετε είναι πανοραμική σαν τη δική μας. Παρόλα αυτά, οι κλιματικές αλλαγές συμβαίνουν σε ευρεία κλίμακα και αυτό είναι ήδη προφανές. Όπως έχουμε πει και παλιά, το κλίμα θα γίνει πιο εύκρατο σ’ όλο τον κόσμο με αλλαγές που ήδη βλέπετε. Σε κάποιους αυτό φαντάζει ως αναταραχή και αυτό οφείλεται στο ότι αυτές είναι παγκόσμιες, και όπως το βλέπετε, αυτές επηρεάζουν επίσης το ζωικό και το φυτικό βασίλειο. Τέτοιες αλλαγές συνέβησαν και στο παρελθόν και είναι φυσικές, ειδικά εκεί όπου υπάρχει στεριά. Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία σας θα δείτε ότι ο κόσμος σας ήτανε πολύ διαφορετικός από ό,τι είναι σήμερα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και ανατάθηκα από την ανταπόκριση των Ψυχών του Φωτός απέναντι στις απαιτήσεις που τις βάρυναν, σε καιρούς που η συνεργασία τους είναι τόσο ζωτική στην επιτυχία των Καιρών του Τέλους. Καβαλήσατε την καταιγίδα και πήρατε τη θέση σας στο τιμόνι για να οδηγήσετε τους ανθρώπους της Γης στη νίκη. Κάποια μέρα στο κοντινό μέλλον θα έχετε πλήρη επίγνωση του μεγαλείου της επιτυχίας σας. Το να κουβαλάτε το Φως μαζί σας επάνω στη Γη είναι ένα πράγμα, αλλά έπρεπε να συνειδητοποιήσετε και την ύπαρξή του μέσα σας και να το χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Σας στέλνουμε την Αγάπη και το Φως μας όπως πάντα, και αδημονούμε πραγματικά για την ημέρα της επανένωσής μας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |