Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 4 Ιουλίου 2014

SaLuSa, 4 Ιουλίου 2014

Ακόμη και εσείς που αντιλαμβάνεστε ότι ο χρόνος κινείται γρηγορότερα, εκπλήσσεστε να τον βλέπετε να τρέχει γρηγορότερα από ποτέ. Αυτό από μόνο του αποτελεί καθαρό μήνυμα πως συνεχίζονται τάχιστα οι αλλαγές που θα σας φέρουν μέσα στη Νέα Εποχή. Γι’ αυτό μην αμφιβάλλετε ούτε για ένα λεπτό για το ότι στήνουν το σενάριο εκείνο που θα αποκαλύψει το τέλος της παλιάς Εποχής. Τα σημάδια που υπάρχουν όλοι μπορούνε να τα δούνε, αλλά δυστυχώς πολύ λίγοι είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται είτε αυτά είτε τη σημαντικότητά τους. Σε γενικές γραμμές αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι αλλάζει ο παλιός τρόπος ηγεσίας. Αυτοί που ψάχνουν μόνο για προσωπική δύναμη και ευημερία δε μπορούν πλέον να κοροϊδεύουν έτσι απλά τον κόσμο. Αντ’ αυτού, γίνονται αποδεκτοί αυτοί που είναι πιο μετριοπαθείς και αυτοί με ειλικρινή πολιτική, οι οποίοι και εμφανίζονται ειδικά σε τούτη την περίοδο του χρόνου προκειμένου να σας οδηγήσουν μπροστά προς το επιζητούμενο πεπρωμένο. Η Τρίτη Διάσταση όπως την ξέρετε αυξάνει σε δόνηση, παίρνοντας μαζί της αυτούς που είναι έτοιμοι. Σας έχει δοθεί δικαιωματικά η ευκαιρία αυτή, όπου μπορείτε ν’ αφήσετε τις χαμηλότερες δονήσεις για άλλες υψηλότερες.

Όταν οι δονήσεις φτάσουν σ’ ένα συγκεκριμένο σημείο, η Ανάληψη θα είναι ακαριαία και όλες οι προετοιμασμένες για την αλλαγή ψυχές θα βγουν μπροστά. Εκείνη τη στιγμή θα δείτε ουσιαστικά ότι ήσασταν αντικείμενο των αλλαγών εκείνων που θα σας επέτρεπαν να πάρετε μέρος μέσα στις νέες δονήσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει να προετοιμάζεστε για μια τέτοια ανάταση καθαρίζοντας ‘το Νου, το Σώμα και το Πνεύμα σας’. Προς το παρόν οι περισσότεροι από εσάς κουβαλάτε ακόμα κάποιες από τις χαμηλότερες ενέργειες στις οποίες προσκολληθήκατε κατά τη διάρκεια των περασμένων σας ζωών. Γι’ αυτό Αγαπημένοι Μας, τώρα είναι η ώρα να καθαρίσετε τα σώματά σας από όλες αυτές τις ενέργειες που δε δύνανται ν’ αναταθούν, και θα το ‘νιώσετε’ ποιες είναι αυτές που χρειάζεται ν’ απομακρύνετε. Εάν οι συναλλαγές σας με τους άλλους είναι ειλικρινείς και αληθινές, θα μπορέσετε να τους αντιμετωπίζετε όλους ως πνευματικά σας αδέλφια. Θα πρέπει η ενέργεια της αγάπης για όλες τις ψυχές να έχει ύψιστη σημασία στη ζωή σας, και μπορείτε να τους βοηθάτε δείχνοντάς τους Απόλυτη Αγάπη. Ένα από τα προβλήματα που έχουν οι Άνθρωποι είναι ότι απαιτούν τόσα πολλά από τους άλλους, που κάποιες φορές τους καταστούν σκλάβους στις απαιτήσεις και τα θέλω τους.

Οι καιροί του τέλους είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και επιτελούνται αλλαγές με διάφορους τρόπους. Κάνει καλό να θυμάστε ότι όλες τους τελικά θα σας οδηγήσουν σε καιρούς πιο κατασταλαγμένους, καθώς οι ενέργειες με χαμηλότερη δόνηση μεταλλάσσονται. Δε χρειάζεται να βγείτε από το δρόμο σας για ν’ αλλάξετε τον κόσμο, αλλά ν’ ανταποκρίνεστε με θετικό τρόπο σε κάθε ευκαιρία. Να θυμόσαστε ότι είσαστε γνωστοί σ’ εκείνους που κατοικούν στα πνευματικά επίπεδα και ότι καθοδηγείστε κατά μήκος του δρόμου που έχετε επιλέξει να ταξιδέψετε. Οι καιροί του τέλους αποτελούν μεγάλη πρόκληση για κάποιες ψυχές, παρόλα αυτά όμως υπάρχει πάντοτε βοήθεια κατά μήκος του δρόμου που διαλέξανε. Σας το ξαναλέμε πως θα πρέπει να ζητάτε για βοήθεια όταν το χρειάζεστε και να μην εικάζετε το πώς αυτή θα σας έρθει. Οι περιστάσεις μπορεί ν’ απαιτούν αυτή να είναι πολύ διαφορετική από ό,τι την φανταζόσασταν, να είσαστε όμως σίγουροι ότι θα είναι η καλύτερη έτσι ώστε να εκπληρεί τις ανάγκες σας.

Ξέρουμε ότι το ερώτημα που περιτριγυρίζει το νου σας είναι το ‘πώς τα πάω’ και το γεγονός ότι η συνειδητότητά σας έχει αναταθεί στο επίπεδο που είσαστε, υποδεικνύει ότι τα πάτε πολύ καλά. Δε θα εγείρετο ένα τέτοιο ερώτημα παρά μονάχα εφόσον είχατε ανυψώσει τη συνειδητότητά σας και καταλαβαίνατε την ανάγκη της συνέχισης της εξέλιξής σας. Είναι δύσκολο κάποιοι να το δεχτούν αυτό, αλλά άπαξ και βρεθείτε σταθερά επάνω στο μονοπάτι της Ανάληψης, αποκτάτε τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας που δε σας επηρεάζει ό,τι και να συμβαίνει τριγύρω σας. Αυτό Αγαπημένοι Μας είναι το σημάδι μιας ψυχής που ξέρει προς τα πού πηγαίνει και πώς να πάει εκεί, και που ήδη βρίσκεται καθοδόν για την Ανάληψη. Μια τέτοια ψυχή είναι φάρος Φωτός επάνω στη Γη και αναπόφευκτα προσελκύει και άλλες ψυχές προς το μέρος της. Πιστέψτε μας όταν σας λέμε ότι το Φως σας είναι μεγαλοπρεπές και πως συχνά εκτείνεται πολύ μακρύτερα από ό,τι φανταζόσαστε. Και καθώς αυξάνει η ομάδα των εργατών του Φωτός, αυξάνει και η επιρροή και η δυνατότητα που έχουν στο να φέρουν ακόμη περισσότερο Φως στη Γη. Κανονικά είσαστε αυτό που λένε ‘αφανείς ήρωες’ που συνεχίζουν τη δουλειά τους μ’ αφοσίωση και αγάπη, δίχως να ψάχνουν αναγνώριση για ό,τι κάνουν. Παρόλα αυτά, να είσαστε σίγουροι ότι ανυψώνοντας τις δονήσεις σας στρώνετε το δρόμο σας προς τις υψηλότερες διαστάσεις. Αυτό από μόνο του αποτελεί επιβράβευση στα κατορθώματά σας.

Δε θα σας έκανε έκπληξη να μαθαίνατε ότι πολλοί από εσάς είσαστε από το σκάφος μας και ήδη μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Όταν οι ψυχές φτάσουν σε υψηλό σημείο στην εξέλιξής τους, όπως εσείς τώρα, συχνά προσφέρονται να επιστρέψουνε στη Γη ώστε να βοηθήσουν άλλους με τη δική τους. Κάποιες φορές αυτό γίνεται για να εκπληρωθούν υποσχέσεις που δόθηκαν σε κάποια άλλη ζωή, ή λόγω κάρμα. Ξέρουμε πώς είναι να είσαι ενσαρκωμένος επάνω στη Γη, και γι’ αυτό και αναγνωρίζουμε την πίστη και την επιθυμία σας στο να βοηθήσετε τους άλλους. Σας το ξαναθυμίζουμε σύμφωνα με τα όσα σας έχουμε πει παραπάνω, πως είναι κανονικό για τις ψυχές που εξελίχθηκαν να θέλουν να βοηθήσουν τους άλλους να φτάσουν στο επίπεδό τους. Στο τέλος-τέλος, ‘Όλοι σας είσαστε Ένα’ και είναι επιθυμητό και όντως έχει μεγάλη σημασία να βοηθιούνται οι ψυχές που καλύπτονται από το σκότος για να βρουν ξανά το Φως. Γενικότερα προσφέρεται βοήθεια σε Φυλές ή ακόμα και σε ολόκληρα Έθνη εφόσον απαιτείται αυτοί να βρουν μια νέα πορεία. Αυτό συχνά απαιτεί ειδικές ψυχές με την απαιτούμενη εμπειρία, και δε θα πάμε μακρυά αναφέροντας το ρόλο του Μπαράκ Ομπάμα. Έχει μόλις αρχίσει ν’ ακολουθεί το σχέδιό του για την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης, πολεμώντας ενάντια στις ισχυρές αντιδράσεις που ως τώρα αντιμετώπιζε.

Η παρουσία μας γύρω από τη Γη διασφαλίζει το θετικό αποτέλεσμα της δουλειάς σας, και δε θα επιτρέψουμε να δοθεί η ευκαιρία στους σκοτεινούς να καθυστερήσουν άλλο τα ζητήματα. Παρακολουθούμε διαρκώς τις δραστηριότητές τους, και έχουμε την εξουσιοδότηση να επέμβουμε εφόσον χρειαστεί. Λόγω του ότι μπορούμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα, μπορούμε και να προλάβουμε οποιοδήποτε επιχείρημα που θα δημιουργούσε δυσκολίες και καθυστέρηση στην εξέλιξή σας, ή την πρόοδό σας κατά μήκους του δρόμου που έχετε διαλέξει. Όλοι σας είσαστε στην τελική ευθεία και διαφαίνεται το τέλος. Τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας διευρύνονται, και θα δείτε ότι αυξάνεται και η κατανόησή σας για τα υψηλότερα επίπεδα. Θα γίνετε περισσότερο ανεξάρτητοι βρίσκοντας απαντήσεις από μέσα σας, έχοντας έτσι ολοένα και λιγότερη ανάγκη από τη συμβουλή των άλλων.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και μπορώ να δηλώσω ότι βρισκόσαστε σταθερά στα πρόθυρα πολλών συναρπαστικών αλλαγών, αλλά μην περιμένετε και πολλά στα γρήγορα. Συνεχίστε να εστιάζετε στους στόχους σας άσχετα με ό,τι συμβαίνει γύρω σας, και όλα θα πάνε καλά, και οι προσδοκίες σας θα εκπληρωθούν.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |