Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 2 Οκτωβρίου 2015

SaLuSa, 2 Οκτωβρίου 2015

Έχετε μόλις περάσει την 28η Σεπτεμβρίου, που ήταν μια σημαντική ημερομηνία λόγω του αριθμού των γεγονότων που είτε έφταναν σε ολοκλήρωση ή κορυφώνονταν. Δεν υπήρξε κάποιο αντίκτυπο επάνω σας, αλλά αύξησε εν γένει ‘τον πήχη’, όσο όμως περνάει ο καιρός πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να νιώθετε σημαντικές αλλαγές. Ξεκάθαρα, οι ανώτερες δονήσεις δε μπορούν παρά να βοηθήσουν στον ερχομό των αλλαγών. Παρότι ο Τύπος σας ελέγχεται και δε μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις σημαντικές ειδήσεις, εντούτοις θα παρατηρήσατε ότι η αφύπνιση της Ανθρωπότητας επεκτείνεται. Πλέον ρωτάτε για τα πράγματα που συμβαίνουν επάνω στη Γη αντί να αποδέχεστε αυτόματα αυτά που σας πασάρουν. Αρχίζετε να αφυπνίζεστε προς την αλήθεια της ύπαρξής σας, και βλέπετε πίσω από τα ψέματα που συχνά σας τα παρουσιάζουν σαν αλήθειες. Υπάρχουν μεγάλες ψυχές επάνω στη Γη που εργάζονται για το Φως και βγαίνουν μπροστά προσφέροντάς σας αλήθειες για το παρελθόν σας, και για το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν κουραζόμαστε ποτέ μας να σας λέμε ότι είσαστε θαυμαστά Όντα του Φωτός που μέλλεται να χαρούν την αφύπνιση. Κάποιοι από εσάς θα σοκαριστείτε και θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε ότι σας έχουν εξαπατήσει για τόσο πολύ. Παρόλα αυτά, δική μας συμβουλή είναι να κινηθείτε γρήγορα μπροστά και να ξοδέψετε τον πολύτιμό σας χρόνο προωθώντας τις θετικές αλλαγές. Οι σκοτεινοί έχουν επισφραγίσει τη μοίρα τους και θα πρέπει να μάθουνε πολλά πριν θελήσουν να επιστρέψουνε στο Φως. Ασφαλώς θα τους δοθεί κάθε παρότρυνση, καθότι δεν υπάρχει ψυχή που δεν θα σωθεί.

Όντα του Φωτός από τις διαστάσεις μας έρχονται κοντύτερά σας, έτοιμα να παίξουν το ρόλο τους, φέρνοντάς σας την αλήθεια. Επί τόσο πολύ καιρό σας χτυπούσανε κατά μέτωπο που αμφισβητείτε πια την αξία του Φωτός σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τυγχάνετε μεγάλης εκτίμησης και πως χειροκροτείστε για το επίτευγμά σας να φέρετε το Φως πίσω στη Γη. Την ώρα αυτή εξέρχεστε από το σκότος μέσα προς το Φως και οι ψυχές που περιμένουν να σας χαιρετίσουν και να σας βοηθήσουνε να περάσετε τα τελευταία εμπόδια είναι πολλές. Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε ν’ ανυψωθείτε, αλλά υπάρχουνε ακόμα κάποια ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείτε, για τα οποία χρειαζόσαστε όλοι σας. Δε θα βρισκόσασταν εδώ σε μια τέτοια περίσταση εκτός κι αν είχατε να συνεισφέρετε κάτι, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό μπορεί να είναι αυτό. Είσαστε μια καταπληκτική ομάδα που επελέγη λόγω των επαληθευμένων ικανοτήτων της. Γι’ αυτό να μην ανησυχείτε εάν δυσκολεύεστε να καταλάβετε πώς ταιριάζετε μέσα σε όλα αυτά, γιατί ενδεχομένως να μην έχει έρθει ακόμα η ώρα σας.

Το παλιό καθεστώς βαστάζει επάνω σε ύστατα ποδάρια, συνεπώς θα συμβούν πράγματα δραματικά τα οποία είναι αναπόφευκτα. Το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι περιμένουμε να σας συναντήσουμε, και θα διασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν γρηγορότερη άφιξη του γεγονότος αυτού με τη μικρότερη δυνατή φασαρία. Οι ημέρες του σκότος ανήκουν σχεδόν στο παρελθόν, αλλά καθότι πρέπει να περπατάτε πλάι στους σκοτεινούς, ποτέ σας δεν μπορείτε να είσαστε σίγουροι για το τι μπορεί να συμβεί, καθότι μπορεί αυτοί να ορμήσουνε με λύσσα στο χαμό της μάχης για τις ψυχές σας. Θα χρειαστούν πάρα πολύ Αγάπη και Φως εάν θέλουνε να βγούνε από το σκοτάδι που έχουνε δημιουργήσει. Το σκούντημά τους πίσω κάτω δεν βοηθάει κανέναν, και μόνο το Φως μπορεί να τους αφυπνίσει προς την αλήθεια. Θυμηθείτε το ρητό που λέει ‘αλλά για τη Χάρη του Θεού πορεύομαι’, καθότι προς το παρόν πολύ λίγα γνωρίζετε, εάν όχι τίποτε, για τις περασμένες σας ζωές. Όλοι σας έχετε βιώσει και τις δύο πλευρές μέσα στις χιλιετίες ως μέρος της εξέλιξής σας, και έχετε εξελιχθεί αφάνταστα γρήγορα.

Αξίζει να σας θυμίσουμε ότι πολλές άυλες ψυχές που έχουν συνδέσμους μαζί σας ακολουθούν την πρόοδό σας, και περιμένουν να επιστρέψετε στις ανώτερες διαστάσεις όπου θα μπορέσουν να σας ξανασυναντήσουν. Παρότι πολλοί από εσάς τις συναντάτε κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, λίγοι φέρνετε πίσω μνήμες μαζί σας. Συνεπώς έχετε πολλά να προσμένετε άπαξ κι ανυψωθείτε. Οι εορτασμοί θα είναι πολλοί, καθώς πολλά θα είναι και τα δάκρυα της χαράς σ’ αυτήν την επανένωση. Κάποιες ψυχές έχουνε έρθει από ακόμα ανώτερες διαστάσεις, όπως φυσικά είναι ο μεγάλος Αγ. Γερμανός, ο οποίος έχει οδηγήσει την Ανθρωπότητα επί πολλές περιόδους της ιστορίας. Προφανώς είναι γνωστός με διάφορα ονόματα που σας είναι οικεία. Ηγείται της Αφύπνισης ακόμα και τώρα, μαζί με τη βοήθεια άλλων ψυχών που μοιράζονται την αγάπη του για την ανθρωπότητα.

Αυτά που συμβαίνουν για να φέρουν την Αφύπνιση είναι τόσα πολλά, που είναι αδύνατο να τα προλάβετε. Τα πράγματα επιταχύνονται και κάθε ημέρα πλέον φέρει μιαν υπόσχεση ακόμα περισσότερων συναρπαστικών ειδήσεων. Τα πράγματα αλλάζουν και στο τέλος θα είναι προς όφελός σας. Η Νέα Εποχή έρχεται με βήμα ταχύ κι έχουμε να θέσουμε υπό την επίγνωσή σας πολλά συναρπαστικά έργα, όταν η ώρα θα είναι κατάλληλη. Λόγω του ότι έχουμε τα πράγματα αυτά στο χέρι κι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε, οι νέες τεχνολογίες θα εισαχθούν πολύ γρήγορα μπαίνοντας άμεσα σε δράση. Έχετε να ενημερωθείτε και να προλάβετε πράγματα τα οποία σας τα απαρνήθηκαν, και τα οποία υπό κανονικές συνθήκες θα τα είχατε ήδη σε χρήση. Θα έρθει καιρός που θα κοιτάτε πίσω και θ’ αναρωτιέστε πώς ήτανε δυνατόν να τα καταφέρνετε δίχως τις νέες τεχνολογίες. Θα κάνουνε τη ζωή τόσο πολύ πιο εύκολη και θα σας επιτρέψουν να έχετε ελεύθερο χρόνο για να ασχολείστε με αυτά που θέλετε. Δεν έχετε ποτέ σας ζήσει πραγματικά ελεύθεροι, αλλά η ώρα αυτή πλησιάζει και θα γίνει πραγματικότητα.

Η Ανάληψη είναι ένα τόσο σημαντικό γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μέσα στο Σύμπαν. Έχει επίσης αντίστοιχα φέρει σε δράση τις ‘Σφαίρες’, οι οποίες έχουνε τοποθετηθεί με τρόπο που να περιτριγυρίζουν πλήρως τη Γη. Σκοπός τους είναι να κρατήσουν το Ηλιακό Σύστημα ελεύθερο από τυχόν εξωτερικές επιρροές, διασφαλίζοντας έτσι τον απρόσκοπτο ερχομό των καιρών του τέλους. Ελπίζουμε ότι αρχίζετε να εκτιμάτε το ότι βρισκόσαστε σε άκρως σημαντικούς καιρούς, κι ότι πολλά βασίζονται στην επιτυχή ολοκλήρωση της Ανάληψής σας. Είσαστε οι τελευταίοι που το κάνετε αυτό, απελευθερώνοντας με τον τρόπο αυτό άλλους πολιτισμούς ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το δικό τους δρόμο.

Η γνώση της αλήθειας των βιωμάτων σας μέσα στην χαμηλότερη διάσταση, θα σας συναρπάσει και θα σας γεμίσει χαρά, κάνοντάς σας να αγωνιάτε για την ανάκτηση του χαμένου χρόνου. Οι ευκαιρίες που θα ανοιχτούν μπροστά σας θα είναι πάρα πολλές, και ως όντα που έχετε αναληφθεί θα μπορείτε να ακολουθήσετε το δρόμο που θα επιλέξετε. Έχετε έρθει από πολλούς πλανήτες για τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να σας χαρίσει η Γη. Θα έρθουνε καιροί που αυτές θα σας υπηρετήσουνε καλά στην αντάμωσή σας με όντα από άλλους πλανήτες τα οποία έχουνε ακούσει για την ανάληψη της Γης. Εμείς από τα σκάφη μας έχουμε ακολουθήσει τις εξερευνήσεις σας εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κι αυτό είναι εφικτό καθότι η ζωή μας διαρκεί κάποιες χιλιάδες χρόνια. Λόγω του ότι η Γη δονείται χαμηλά δε μπορείτε να ζείτε παρά μονάχα σύντομες ζωές, όμως ο καθένας σας είναι φυσικά εξοπλισμένος με ευκαιρίες να εξελιχθεί. Ευχαριστήστε την Μητέρα Γη που με τη θέλησή της προσέφερε τον εαυτό της στην Ανθρώπινη Φυλή, γνωρίζοντας ότι θα είχανε μικρή κατανόηση για το πόσο σημαντικό θα ήταν να της φέρονται με σεβασμό.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και κάποιες φορές κοιτάζω την πρόοδό σας μέσα σε τούτον τον αιώνα, και σας συγχαίρω για τον τρόπο με τον οποίο κρατηθήκατε στο δρόμο σας, και καταφέρατε να επιφέρετε τις σημαντικές αλλαγές. Το Φως αυξήθηκε παρά τις πράξεις των σκοτεινών να το εμποδίσουν και την περιφρόνησή τους για τις ανάγκες του κόσμου. Αποδείξατε την αφοσίωσή σας στο Φως και στις ψυχές που χειρίζονται το μονοπάτι μέσω της δυαδικότητας. Η ώρα σας έχει στα σίγουρα έρθει για να απελευθερωθείτε από τις ευθύνες σας, και σας λέμε ότι ‘τα πήγατε καλά’. Έχετε ταξιδέψει μακρυά μέσα στις διάφορες ενσαρκώσεις σας, και τώρα πλησιάζει η ώρα να επιστρέψετε στην εστία.
Πολλοί προσμένουν την ώρα αυτή και στέλνουν την αγάπη τους σε όλους σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |