Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 25 Σεπτεμβρίου 2015

SaLuSa, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπημένοι Μας, πόσο σημαντική και συναρπαστική είναι η ώρα που έχει έρθει, όπου πολλοί από εσάς θα μπορέσετε να νιώσετε την ανάταση που θα έρθει από τα επίπεδα των ενεργειών που εισέρχονται. Εσείς που γνωρίζετε, θα ξέρετε δίχως αμφιβολία ότι οι αλλαγές αρχίζουν να φέρνουν ευπρόσδεκτα αποτελέσματα. Αρκεί να κοιτάξετε τριγύρω και να δείτε πως μεταξύ τους υπάρχουν ενδείξεις αλλαγών προς το καλύτερο. Σύντομα θα έχετε περισσότερες αποδείξεις, και θα φανεί καθαρά η κατεύθυνση προς την οποία οδεύει η Ανθρωπότητα. Αναγκαστικά θα υπάρξει κάθαρση στα παλιά που πλέον δεν σας εξυπηρετούν, ενώ παράλληλα θα έχουν εδραιωθεί οι νέες ενέργειες. Οι ιλλουμινάτι θα κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια να κρατήσουν το μονοπάτι που έχουν επιλέξει, αλλά θα το κάνουν μάταια, καθότι η δύναμή τους έχει περιοριστεί σημαντικά από τις Γαλαξιακές Δυνάμεις που περιβάλλουν τη Γη. Συνεπώς να μη φοβόσαστε γιατί όλα πηγαίνουν καλά και να έχετε υπομονή και όλα τα οφέλη θα έρθουν στην ώρα τους – βρισκόσαστε στην περίοδο της Μεγάλης Αφύπνισης.

Να είσαστε σίγουροι πως κάθε ψυχή που βρίσκετε εδώ τη σημαντική αυτή χρονική στιγμή θα ωφεληθεί με τον τρόπο της από τις εμπειρίες της. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέλλον τους, γιατί όλα θα γίνουν κατά πώς έχει σχεδιαστεί και θα καλυφτούν οι ανάγκες όλων. Κινείστε μπροστά ως ομάδα ψυχών, με την καθεμιά σας να παίζει το ρόλο της στον καθορισμό των προοπτικών που θα έχετε στο μέλλον. Σύντομα αναμένονται περίφημες αλλαγές και όλες τους θα φέρουν γρήγορα σε ύπαρξη τη Νέα Εποχή προς ευχαρίστησή σας. Έχετε ήδη πάρει μια ιδέα του τι κείται μπροστά σας και σας διαβεβαιώνουμε πως δεν θα δυσαρεστηθείτε στο παραμικρό. Επαινούμε όλους σας για το ρόλο που παίξατε διαμέσου των τόσων ενσαρκώσεών σας, και δεν πειράζει εάν κατά καιρούς αναλάβατε ρόλους αρνητικούς ως μέρος των εμπειριών σας. Όταν θα διαβάζετε τα Ακασικά αρχεία θα ανακαλύψετε ότι είχατε κάθε λογής ρόλους που σας επέτρεψαν συλλογικά να εξελιχθείτε. Πάντοτε υπήρχε ένα σχέδιο βοήθειας για τις ψυχές ώστε να μπορέσουν, όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές, να φτάσουν στο σημείο της Ανάληψης, και τώρα τα οφέλη αναμένεται να υλοποιηθούν.

Η καθοδήγηση που είχατε, εδώ και πάρα πολύ καιρό, μέσω των πολλών σας προκλήσεων τις οποίες έπρεπε να αντιμετωπίσετε ήτανε προσεκτική, και είχατε τη σοφία και τη γνώση του Αρχάγγελου Μιχαήλ να σας βοηθάει. Υπήρξαν επίσης και άλλες πολλές ψυχές που σας καθοδηγούσαν, φροντίζοντας για τις ατομικές σας ανάγκες. Όλοι εκείνοι που δυνητικά μπορούσανε ν’ ανυψωθούνε το έχουνε καταφέρει έως τώρα και βρίσκονται σταθερά στο δρόμο της Ανάληψής τους. Σας το λέμε ξανά να μην ανησυχείτε για την προσωπική σας πρόοδο, γιατί εάν προσπαθήσατε ειλικρινά ν’ ανυψωθείτε, τότε το έχετε σαφώς πετύχει. Όπως το βλέπουμε εμείς, το να κρατηθείτε σταθερά επάνω στο μονοπάτι που σας οδηγεί μπροστά προς την εκπλήρωση δεν είναι και τόσο δύσκολο. Εάν αισθάνεστε έτοιμοι, τότε στα σίγουρα είσαστε, και δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε το δρόμο σας μπρος για το Φως.

Με την καθοδήγηση που σας έχουμε δώσει πιστεύουμε ότι τώρα μπορείτε να πάτε μπροστά με εμπιστοσύνη, και να ξέρετε με σιγουριά ότι το μέλλον είναι χρυσό. Παρότι αυτό δεν είναι προφανές ακόμα, έχετε νικήσει τη μάχη με τους σκοτεινούς που πια δεν περιμένουν την ολοκλήρωση του σχεδίου τους για Παγκόσμια κυριαρχία. Έχουν ανασκουμπωθεί και ψάχνουν τρόπο να ξεφύγουν ελπίζοντας πως ταυτόχρονα μπορούνε ακόμα να βρούνε κάποιο τρόπο να πετύχουν. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα ανακάμψουν από την οπισθοδρόμηση που φάγανε. Εντούτοις, όπως έχουνε δείξει και στο παρελθόν, τους είναι δύσκολο να αποδεχθούν την ήττα. Στο μεταξύ οι Δυνάμεις του Φωτός δυναμώνουν και εφορμούν με το σχέδιό τους για την πλήρη επιστροφή του Φωτός. Ορισμένοι από εσάς ήδη αντιλαμβάνεστε μια ανώτερη επίγνωση και κατανόηση για το τι συμβαίνει, κι αυτή θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο καθώς θα απομακρύνονται από μπροστά σας τα εμπόδια.

Οι αλλαγές συνεχίζουν να αυξάνονται κι ο ρυθμός τους είναι ταχύτερος από πριν, και έτσι θα συνεχιστεί μέχρι την Ανάληψη. Στο μεταξύ θα πρέπει να προσέχετε τις ειδήσεις για ενδείξεις των αλλαγών που πρόκειται να ανακοινωθούν, θα υπάρξουν όμως απόπειρες αποτροπής τους που ίσως καθυστερήσουν τα πράγματα. Όμως, κάθε καθυστέρηση θα είναι σύντομη, γιατί οι σκοτεινοί δεν έχουν τη δύναμη ή τις διασυνδέσεις να ορίζουν τα πράγματα. Είναι θύματα του ίδιου τους του σχεδίου να φυλακίσουν τους άλλους που έπεσε μπούμερανγκ επάνω στα κεφάλια τους. Με την απληστία και την έπαρσή τους δεν αναλογίστηκαν ποτέ τους την αποτυχία, και τώρα είναι μπερδεμένοι και ανήμποροι να ελέγξουν τα γεγονότα όπως το έκαναν στο παρελθόν. Μπορούμε συνεπώς όλοι μας να συγκεντρωθούμε στις επερχόμενες αλλαγές και να βοηθήσουμε με διάφορους τρόπους ώστε αυτές να επιτύχουν στην εντέλεια.

Κάποιοι από εσάς που είσαστε περισσότερο ευαίσθητοι από άλλους, ενδεχομένως να νιώθετε κάπως απερίσκεπτοι καθώς σας χτυπούν οι ανώτερες ενέργειες. Η κατάσταση αυτή θα περάσει σύντομα και θα τις συνηθίσετε, όμως εν γένει ο κόσμος θα νιώσει ανάταση με διάφορους τρόπους, κι αυτό θα συνεχιστεί. Εάν δεν αισθάνεστε τον εαυτό σας να αλλάζει καθόλου, μην ανησυχείτε γιατί η επιρροή τους επάνω στον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετική. Απλά μείνετε ήρεμοι και θυμηθείτε ότι ελκύετε στον εαυτό σας ενέργεια μέσω του Νόμου της Έλξης. Έτσι, εισέρχεστε σε μια περίοδο πολλών συμβάντων όπου θα συμβούν πολλά, συχνά με γρήγορη διαδοχή. Μην απογοητεύεστε όμως εάν κάποια από αυτά είναι κρυφά από εσάς, καθότι ακόμα υπάρχουν κάποια γεγονότα που θα σας κρατήσουν στο σκοτάδι εφόσον το μπορούν. Από τη μεριά μας θα σας διαφωτίσουμε όταν θα είναι συνετό να το κάνουμε. Θέλουμε μια όσο το δυνατόν ομαλότερη μετάβαση από τα παλιά, ίσως όμως αυτό να μην είναι δυνατόν μέχρι να βγουν από τη μέση οι σκοτεινοί.

Θα θέλαμε να προσθέσουμε κάποια σχόλια για τις ομάδες των ψυχών, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τα πουλιά, αναφέροντας ότι και αυτά εξελίσσονται. Όταν αναταθείτε θα δείτε ότι αυτά είναι προικισμένα με ακόμη περισσότερη ομορφιά, και σαν τα λουλούδια θα ανταποκρίνονται πιο ανοιχτά στις ενέργειες του αναλυμένου Ανθρώπου. Τα χρώματα θα είναι πιο έντονα και τονισμένα, και τα ωδικά πουλιά θα τραγουδούν χαρούμενα τραγούδια. Αυτό που περισσότερο θα παρατηρήσετε θα είναι η καθαρότητα και το πόσο καινούργια είναι τα πάντα. Τα ζώα, που τώρα θεωρείτε άγρια, θα δαμαστούν και δεν θα ‘ναι πια επιθετικά και σαρκοβόρα. Τα εξημερωμένα ζώα, όπως τα άλογα, θα ανταποκρίνονται με περισσότερη εφυΐα και θα μπορούν να επικοινωνούν με τον Άνθρωπο με τη δύναμη της σκέψης. Με τον καιρό, αυτό επίσης θα συμβεί και στα κατοικίδιά σας τα σκυλιά και τις γάτες που θα παραμείνουν μαζί σας, καθότι μονάχα τα άγρια είδη ενώνονται σε ομάδα ψυχής.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και περιμένω όπως και εσείς να δω και να χαρώ τις αλλαγές που αναμένονται. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους κι όπως λέμε στην ώρα την καλή. Συνεπώς μην απελπίζεστε εάν κάτι που ποθείτε δε συμβαίνει, καθώς η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται απλά στις περιστάσεις της στιγμής. Να ξέρετε επίσης ότι η κάθε ψυχή θα βρίσκεται εκεί που πρέπει τη στιγμή που θα συμβαίνει η Ανάληψη. Παραμείνετε ήρεμοι, άσχετα με το τι αντιμετωπίζετε κατά την τελευταία αυτή περίοδο των παλαιών ενεργειών. Κατά κάποιο τρόπο πρόκειται για καιρούς δοκιμασίας, όμως με τον καιρό όλα θα καταλαγιάσουν και θα έχετε μεγάλη χαρά. Έχετε κερδίσει τη θέση σας μέσα στην ιστορία έχοντας επιτυχώς ανταπεξέλθει στις μεγάλες περιόδους του σκότους. Παρόλα αυτά όμως καταφέρατε να υπερνικήσετε τις προσπάθειες που έκαναν για να σας παγιδέψουν και να αποτρέψουν την ανάληψή σας, και το κάνατε με χάρη και αποφασιστικότητα. Σας λέμε πως πράξατε καλώς και χαρείτε του καρπούς των κόπων σας που βρίσκονται στο δρόμο.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |