Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 3 Ιουλίου 2015

SaLuSa, 3 Ιουλίου 2015

Παντού στον κόσμο συμβαίνουν γεγονότα που θα επιφέρουν τις απαραίτητες αλλαγές, οι οποίες θα σας ωθήσουν σε σταθερότητα και σε λήξη της διαμάχης. Αυτό θα πάρει καιρό, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας δείξουμε το σωστό δρόμο. Το ‘ξεκαθάρισμα’ όλων αυτών, που δεν έχουν θέση μέσα στο μέλλον σας, μπορεί να μοιάζει δύσκολο κατόρθωμα, με τη βοήθειά μας όμως και με την υποστήριξη των Εργατών του Φωτός από παντού στον κόσμο, το κατόρθωμά σας αυτό θα επιτευχθεί και μάλιστα πολύ γρήγορα. Η υλοποίηση της Νέας Εποχής μαζί με το ταυτόχρονο ξεκαθάρισμα όσων πλέον είναι άχρηστα, φανερώνουν ελάχιστα μια κάποια μορφή ιεράρχισης, αλλά όλα είναι υπό έλεγχο και είναι καλά σχεδιασμένα. Μπορείτε ο καθένας σας να μειώσετε το αντίκτυπο που έχουν τα πράγματα επάνω σε εκείνους που καταλαβαίνουν μονάχα όσα βλέπουν με τα μάτια τους, διατηρώντας την ηρεμία σας και γνωστοποιώντας στους άλλους πως ό,τι συμβαίνει είναι για το ύστατο καλό όλων. Καθώς τα παλιά πεθαίνουν και απομακρύνονται, να ξέρετε ότι αυτά που έρχονται έχουν ήδη προετοιμαστεί. Παρόλα αυτά όμως, μην περιμένετε και πάρα πολλά στην αρχή, αλλά να προσέχετε τις αλλαγές που επισημαίνουν καθαρά το ότι η Νέα Εποχή έχει ξεκινήσει.

Θα μαρτυρήσετε τη σταδιακή απομάκρυνση των ατόμων σε θέσεις ευθύνης που καταχράστηκαν τη δύναμή τους. Απλά δε γίνεται να παραμείνουν, καθώς αδυνατούν να ανταποκριθούν στις νέες ενέργειες που έρχονται. Οι παλιοί τρόποι πρέπει ν’ αλλάξουν, και ξέρουμε ότι η πλειοψηφία του κόσμου συνειδητοποιεί ότι έχει προσπαθήσει αρκετά κι ότι έχει δοκιμαστεί. Τώρα θα ανταμώσετε τις ανώτερες δονήσεις και θα επωφεληθείτε από τις πολλές και διάφορες προόδους τις οποίες σας στέρησαν οι ιλλουμινάτι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πολλές από αυτές ακολουθούν φυσικά πράγματα με τα οποία είσαστε ήδη εξοικειωμένοι, τα οποία όμως ήδη αναγνωρίζετε ότι έχουν ξεπεραστεί. Παρότι σας τα στέρησαν όλα αυτά, αυτοί εργάζονταν επάνω σε τούτα για πάρα πολλά χρόνια κι έτσι είναι έτοιμα να δοθούν άμεσα για χρήση. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει μια ολόκληρη σειρά από αλλαγές, οι οποίες θα ανατείνουν τάχιστα τον τρόπο με τον οποίο ζείτε.

Υπήρξε μέσα στα χρόνια μια προσπάθεια ενσάρκωσης των ζητημάτων εκείνων που εμπεριέχουν τη γνώση και την ικανότητα να ωθήσουν την ανθρωπότητα μπροστά. Κι αυτό αφορά πολλές εφευρέσεις, καθώς και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε σχετικά γρήγορα. Εντούτοις, ανάμεσα στις πολύ πρώτες αλλαγές που θα συμβούν, θα είναι το δίκαιο μοίρασμα του πλούτου της Γης σε όλους τους ανθρώπους. Οι αλλαγές αυτές συνδέονται με την επανεκτίμηση της αξίας των νομισμάτων, ώστε τελικά να υπάρξει αυτό που λέτε ένα ‘ισόπεδο πεδίο δράσης’. Με τις πριμοδοτήσεις της Γης να μοιράζονται ισότιμα σε όλους, θα σταματήσουν πια να υπάρχουν αυτοί που ‘έχουν’ κι αυτοί που ‘δεν έχουν’. Αλήθεια, αυτή θα είναι μια από τις πρώτες μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν. Παρόλα αυτά όμως, σας προειδοποιούμε να μην πάρετε τα σχόλιά μας αυτά ως να σημαίνουν κάτι το άμεσο, καθότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι τέτοιου είδους αλλαγές χρειάζονται χρόνο προκειμένου να εξαπλωθούν ανάμεσά σας. Όπως έχουμε αφήσει να εννοηθεί στο παρελθόν, οι πρώτοι που θα επωφεληθούν από τις αλλαγές θα είναι τα φτωχότερα έθνη.

Μια καλοδεχούμενη αλλαγή, που αναμφισβήτητα θα ευχαριστήσει πάρα πολύ κόσμο, θα είναι η σταδιακή έλευση ενός συστήματος ελεύθερης μετακίνησης, το οποίο θα λειτουργεί χρησιμοποιώντας την ενέργεια που υπάρχει παντού τριγύρω σας. Στο τέλος τα καύσιμα που τώρα χρησιμοποιείτε και μολύνουν θα αντικατασταθούν από καύσιμα που δε θα μολύνουν. Αυτές οι αλλαγές θα έρθουν με τον καιρό και μην τις περιμένετε σύντομα. Όπως φαντάζεστε, κάποιες αλλαγές θα επηρεάσουν τον κόσμο παγκόσμια και θα χρειαστεί πολλή προετοιμασία προκειμένου να μην ξεσπάσει χάος. Εντούτοις, για να διασφαλιστεί η πρόοδός σας από τους παρόντες ξεπερασμένους τρόπους σας, να ξέρετε ότι οι αλλαγές θα συμπεριλάβουν κάθε μορφή ζωής επάνω στη Γη.

Συνεπώς Αγαπημένοι Μας, πολλά είναι αυτά που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να εκδηλωθούν, και το κλειδί σε πολλά από αυτά βρίσκεται στην απομάκρυνση της επιρροής των σκοτεινών. Ή καλύτερα να πούμε στην ολοκληρωτική τους απομάκρυνση ώστε να μη μπορούν πια να ανακατεύονται με τα σχέδια του μέλλοντός σας. Θα πρέπει μέχρι τώρα να έχετε καταλάβει ότι για αιώνες οι ζωές σας καθοδηγούνταν από τους ιλλουμινάτι ώστε στο τέλος να αποκτήσουν ολοκληρωτική υπεροχή επάνω σας και επάνω στον Κόσμο σας. Δεν κατόρθωσαν όμως ποτέ το σκοπό τους και τώρα που δε μπορούν πια να εξασκήσουν τη δύναμή τους δε θα το καταφέρουν ποτέ. Ίσως να αναρωτιέστε γιατί τους επιτράπηκε μια τέτοια ευκαιρία για πλήρη έλεγχο επάνω σας, και η απάντηση είναι για να έχετε βιώματα και για να αναπτυχθείτε. Αναγκαστήκατε κυριολεκτικά να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση η οποία δε θα επιτρέπονταν να βγει εκτός ελέγχου, αλλά θα σας επέτρεπε να δοκιμάσετε πόσο πολύ θα μπορούσατε να αντέξετε απέναντι στους σκοτεινούς. Σας διαβεβαιώνουμε ότι προθυμοποιηθήκατε να βιώσετε τις αντίστοιχες αυτές προκλήσεις, και τώρα που πλησιάζει το τέλος της δοκιμασίας σας, ότι είσαστε κατά πολύ ανώτεροι από αυτούς.

Σίγουρα θα δώσετε αξία στις εμπειρίες σας, ειδικά εάν επιλέξετε να τις χρησιμοποιήσετε για την πρόοδο όλων των ψυχών. Να θυμόσαστε πως αφότου γίνετε Γαλαξιακά Όντα σίγουρα θα θελήσετε ν’ αφήσετε τους άλλους να επωφεληθούν από τα βιώματά σας. Δε χρειάζονται όλες οι ψυχές να βιώσουν όλες τις εμπειρίες αυτοπροσώπως, αλλά μπορούν να αδράξουν τα οφέλη από αυτούς που τις βίωσαν. Να θυμόσαστε ότι όλοι σας “Είσαστε Ένα’’ και πως όταν αναζητείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον αντί του να έχετε προσωπικά οφέλη όπως κάνετε επάνω στη Γη, δε θα υπάρχει ανάγκη ανταγωνισμού, αλλά αντίθετα συνεργασίας. Ενστικτωδώς τα συναισθήματά σας σας ωθούν να θέλετε να βοηθήσετε στην εξέλιξη όλων των ψυχών, και γι’ αυτό είμαστε και εμείς εδώ για να σας δούμε να περνάτε τα τελευταία στάδια του παλιού κύκλου.

Καθώς αρχίζετε να κατανοείτε την αλήθεια της ύπαρξής σας, θα βρίσκετε ολοένα και περισσότερη ικανοποίηση βοηθώντας θετικά την Ανθρώπινη Φυλή. Η ανάταση των δονήσεών σας είναι τόσο προσωπικός σας σκοπός όσο και συλλογικός για την ανύψωση όλων σας. Τα χρονικά όρια όμως στενεύουν για συγκεκριμένες ψυχές για το αν θα ανταμώσουν τη Νέα Εποχή, καθότι εάν δεν έχετε ανυψωθεί στο απαραίτητο επίπεδο δε θα μπορέσετε να προχωρήσετε παραπέρα, εάν δεν το κάνετε. Από την άλλη μεριά δε χρειάζεται και να βιάζεστε, γιατί μπορείτε ,εφόσον χρειάζεται, να αρχίσετε ένα νέο κύκλο ευκαιριών. Εάν νιώθετε ότι βρισκόσαστε κοντά στην επίτευξη της Ανάληψης, σίγουρα αξίζει να επικεντρωθείτε στις προσπάθειές σας για να πετύχετε. Όπως πάντοτε θα σας δοθεί περισσή βοήθεια, αλλά εσείς είσαστε αυτοί οι οποίοι θα πρέπει να προσπαθήσετε κατάλληλα για να τα καταφέρετε.

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι ο χρόνος συνεχίζει να επιταχύνει, κι αυτό αποτελεί σίγουρο σημάδι για το ότι ανυψώνεστε. Καθώς ανατείνετε τις δονήσεις σας, αφήνετε πίσω τις παλιές οι οποίες δεν έχουν θέση μέσα στις ανώτερες διαστάσεις. Κι αυτό γίνεται κατ’ επιλογή, αφού έχουν εξυπηρετήσει το σκοπό τους βοηθώντας σας να εξελιχθείτε. Κάποιες ψυχές δεν είναι ακόμα έτοιμες να κάνουν αυτά τα βήματα και θα συνεχίσουν να έχουν τις ίδιες εμπειρίες με παλιά. Να είσαστε εντούτοις σίγουροι ότι τελικά θα μάθουν τα μαθήματά τους και ότι κάποτε θα είναι έτοιμες ν’ ανυψωθούν. Η ομορφιά της εξέλιξης βρίσκεται στο γεγονός ότι κανένας δε σας πιέζει να προοδεύσετε διαφορετικά παρά με το δικό σας ρυθμό, κι αυτό αποτελεί μια διαδικασία φυσικής εξέλιξης.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και είμαι πάντοτε σε επαφή με τη Μητέρα Γη και τον Ανθρώπινο Πολιτισμό. Να θυμόσαστε πάντοτε ότι μαζί ανυψώνεστε. Συνεπώς η σχέση σας θα συνεχιστεί με τη Μητέρα Γη κατά τη διάρκεια της Ανάληψης. Ακόμα όμως έχετε αρκετό δρόμο μπροστά σας για να το καταφέρετε αυτό και δε θα επιτραπεί σε τίποτε να παύσει την πρόοδό σας. Σας στέλνουμε την αγάπη και τις ευλογίες μας όπως πάντα.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |