Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 10 Ιουλίου 2015

SaLuSa, 10 Ιουλίου 2015

Συνεχίζει η ζύμωση στα πράγματα τριγύρω με πολλές χώρες να διέπονται από χάος, καθότι φαίνεται πλέον ότι οι παλιοί τρόποι δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Το πρόβλημα έχει μεγεθυνθεί τόσο που απαιτούνται μαζικές αλλαγές προκειμένου να μπει ο πολιτισμός σας σε μια νέα τροχιά η οποία θα σας μεταφέρει στη Νέα Εποχή. Οι αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι αμετάκλητες, καθότι πρέπει τα καινούργια να αντικαταστήσουν τα παλιά, ώστε να βγείτε έξω από ένα σύστημα που δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες σας. Η διαδικασία αυτή ενοχλεί πολλούς από αυτούς που δεν κατανοούν ή που κατανοούν λίγο αυτά που συμβαίνουν, όταν όμως οι απαντήσεις αρχίσουν να γίνονται ορατές ως προς μια νέα προσέγγιση στις ανάγκες σας, ο κόσμος θα ξεσηκωθεί απέναντι στις περιστάσεις. Όπως πάντα, θα καθοδηγήσουμε εκείνους των οποίων ο ρόλος είναι καθοριστικός στην έλευση των αλλαγών. Οι αλλαγές δε γίνεται να επιτευχθούν δίχως κόπο, θα προνοήσουμε όμως να κρατηθεί ο κόπος αυτός στο ελάχιστο. Συνεχίστε να κρατάτε θετική στάση, καθότι το σχέδιο για το μέλλον σας έχει καλά θεμελιωθεί. Θα μείνετε άκρως ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Για πάρα πολύ καιρό ‘σας έριχναν στάχτη στα μάτια’ όπως θα λέγατε, και σας κρατούσαν εσκεμμένα μέσα στο σκοτάδι αναφορικά με την αλήθεια των δυνατοτήτων σας και το λόγο για τον οποίο βιώνετε τη δυαδικότητα. Ήταν μια μεγάλη καμπύλη μάθησης αυτή για εσάς, η οποία σας επέτρεψε να αναταθείτε από της μειωμένης συνειδητότητας ζωές σας προς εκείνες οι οποίες θα σας αφυπνίσουν σχετικά με τις αληθινές σας δυνατότητες. Όπως έχουμε πει και πρότερα πάρα πολλές φορές, είσαστε πολύ ανώτεροι από αυτό που φαντάζεστε, αλλά σας παραπλάνησαν επίτηδες με ψευδείς διδασκαλίες, περιορίζοντας τη συνειδητότητά σας. Όλα αυτά αλλάζουν τάχιστα και ολοένα και περισσότερες ψυχές αφυπνίζονται προς τους πραγματικούς τους εαυτούς. Βγαίνετε από μια μακρά περίοδο σκότους βαδίζοντας προς το Φως και τίποτε δε μπορεί να σας εμποδίσει πια από το να οδεύσετε στην πλήρη συνειδητότητα. Το γεγονός αυτός είναι ήδη έκδηλο από τον αριθμό των ψυχών που έχουν αφυπνιστεί και σας καθοδηγούν στο μονοπάτι της πλήρους διαφώτισης.

Υπάρχουν ψυχές που δε μπορούν να ανατείνουν τις δονήσεις τους, σας εγγυόμαστε όμως ότι θα τους δοθεί κάθε βοήθεια για να καθοδηγηθούν στο Φως. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να ‘τρέξετε πριν ακόμα καν περπατήσετε’ και οι Οδηγοί τους θα βοηθήσουν τις ψυχές αυτές για να αφυπνιστούν στην αλήθεια. Μόλις αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι σας κρατούσανε μέσα στο σκοτάδι, καθίσταται πολύ ευκολότερο να αδράξετε την αλήθεια της ύπαρξής σας. Όλοι σας είσαστε κατ’ ουσία ανώτερες ψυχές που ανέλαβαν να βιώσουν τη δυαδικότητα, και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της. Πιάσατε τον πάτο του σκότους σε πάρα πολλές από τις ζωές σας, δε χάσατε όμως ποτέ την επαφή σας με τους ανώτερούς σας εαυτούς. Ως αποτέλεσμα, πολλοί από εσάς βρήκατε τελικά το αληθινό σας μονοπάτι που σας οδηγεί πίσω στην πλήρη συνειδητότητα. Αφότου αρχίσετε να αφυπνίζεστε δεν υπάρχει γυρισμός στους παλιούς τρόπους, και οι ψυχές εκείνες του Φωτός θα σας φέρουν ολοκληρωτική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο ορίζετε τις ζωές σας.

Παρακολουθούμε την πρόοδό σας εδώ και αιώνες, και θεωρούμε ότι η επίτευξη της ανάκτησης των επιπέδων της συνειδητότητάς σας είναι θεαματική δεδομένου του σύντομου χρονικού διαστήματος που απαιτήθηκε. Η ιστορία σας σας δείχνει τι συμβαίνει όταν οι ψυχές χάνουν την επαφή τους με το Φως, με συνέπεια το πόσο δύσκολο μετά γίνεται ν’ ανυψωθείτε ξανά. Εντούτοις, αποδείξατε ότι αυτό είναι εφικτό και σήμερα πολλοί από εσάς δείχνετε το δρόμο μπροστά. Θα σας συγχαίρουν για την ανάτασή σας δεδομένων των περιστάσεων και των αναγκών τους, και τίποτε δε θα μπορεί να σταματήσει την περαιτέρω πρόοδό σας. Αυτοί που δε μπορούσαν να κατανοήσουν την αλήθεια απέφευγαν εδώ και πάρα πολύ καιρό τις ψυχές εκείνων που αφυπνίστηκαν, το πράγμα αυτό όμως αλλάζει καθώς οι δονήσεις συνεχίζουν ν’ ανατείνονται. Πολύ σύντομα θα υπάρξει μια ακόμα τεράστια ανάταση στη συνειδητότητά σας και η αλήθεια θα ανταμώσει ακόμα περισσότερες ψυχές.

Είμαστε τόσο κοντά σας τώρα και επισκεπτόμαστε ανοιχτά τη Γη σας, τόσο που οι περισσότεροι άνθρωποι αποδέχονται την παρουσία μας στους ουρανούς σας. Λόγω της υψηλής τεχνολογίας μας τα όπλα σας δε μας απειλούν καθόλου, και πολλοί από εσάς ξέρετε ότι έχουμε απενεργοποιήσει αρκετά από αυτά μπροστά σε δεδομένη απειλή. Διαθέτετε πάρα πολλά καταγεγραμμένα περιστατικά κατά τα οποία σκάφη μας εμφανίζονται επάνω από πυρηνικές σας εγκαταστάσεις, και λαμβάνουν δράση ώστε να αποφευχθεί η έναρξη ενός άλλου πολέμου. Ήμασταν επιτυχείς στη διατήρηση της παγκόσμιας ειρήνης επάνω στη Γη, επιτρέποντας όμως αυτές που εμείς καλούμε μικρές συγκρούσεις για λόγους κάρμα. Εντούτοις επιτηρούμε αυτού του είδους τα συμβάντα και δεν αφήνουμε να βγουν εκτός ελέγχου. Τελικά θα υπάρξει λήξη σε όλους τους πολέμους και θα επιτευχθεί μια διαρκής ειρήνη επάνω στη Γη. Το μέλλον σας είναι διασφαλισμένο και οι αλλαγές που τώρα βιώνετε είναι μέρος της κάθαρσης που επιτελείται.

Χρησιμοποιούμε εδώ και πάρα πολύ καιρό την επιρροή μας για να κατευθύνουμε τους επιστήμονές σας προς μια οδό που θα έχει ως αποτέλεσμα έναν κόσμο ειρηνικό. Παρόλα αυτά, δε μπορούμε να επέμβουμε εάν οι άλλοι ακόμα υποστηρίζουν τα όπλα του πολέμου, θα διασφαλίσουμε όμως το ότι δε θα μπορέσουν αυτά να χρησιμοποιηθούν διακινδυνεύοντας έτσι έναν παγκόσμιο πόλεμο. Η Γη υπέστη πλήγματα σε αρκετές περιστάσεις από πυρηνικές συσκευές, δε θα επιτραπεί όμως να χρησιμοποιηθούν ξανά αυτές και είμαστε εδώ διασφαλίζοντας την προστασία σας. Έχετε μεν ελεύθερη βούληση, αλλά καθώς εισέρχεστε μέσα στη Νέα Εποχή σας περιμένει ένα νέο μέλλον το οποίο δε θα επιτρέπει πια τους πολέμους που φέρνουν αιματοχυσία, θάνατο και καταστροφή όπως γίνονταν πριν. Η ειρήνη για όλους τους ανθρώπους θα γίνει πλέον εφικτή μετά την απομάκρυνση της παρουσίας των σκοτεινών. Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για την ανακήρυξη της παγκόσμιας ειρήνης, υπάρχουν πολλά όμως στην πορεία που θα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αλλαγών.

Στο μεταξύ εμείς θα συνεχίσουμε να εποπτεύουμε τις δραστηριότητες επάνω στη Γη, συμπεριλαμβάνοντας και αυτές της Μητέρας Γης που επίσης συγκαταλέγονται ανάμεσα στις αλλαγές που συμβαίνουν. Οι αναταραχές είναι απαραίτητες για την επίτευξη των μεγαλύτερων αλλαγών που θα οδηγήσουν στη νέα Γη, απαλλαγμένη από όλα τα κατάλοιπα αιώνων αμέλειας και δηλητηρίασης της γης και των θαλασσών. Ίσως αυτό να φαντάζει ακατόρθωτο, με την προηγμένη όμως γνώση και τους άπειρούς μας πόρους δε θα χρειαστεί πολύ για να το κατορθώσουμε. Στην πραγματικότητα είμαστε ήδη έτοιμοι να αρχίσουμε με τη Μητέρα Γη αποκαθιστώντας την στην αρχική της κατάσταση όπως ήταν Αιώνες πριν. Οι εργασίες αυτές δε θα μπορούσανε να γίνουν από εσάς με την περιορισμένη σας γνώση, θα είμαστε όμως εκεί να σας βοηθήσουμε αφότου ξεκινήσει η κάθαρση.

Γνωρίζουμε ότι πάρα πολλοί από εσάς έχετε επεκτείνει τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας και ότι καταλαβαίνετε πώς κακοποιήθηκε η αλήθεια προκειμένου να σας κρατήσουν μέσα στο σκοτάδι. Να’ στε σίγουροι ότι μόλις έρθει η κατάλληλη ώρα δε θα υπάρξει καμία καθυστέρηση και θα σας ανακοινωθεί η πραγματική σας ιστορία και το ένδοξο μέλλον που σας περιμένει. Ίσως να έχετε κάποια οράματα σχετικά με τη νέα Γη αλλά στην πραγματικότητα αυτά που σας περιμένουν θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σας. Όλα τα δάκρυα και οι απογοητεύσεις που υπομείνατε δε θα μετράνε πια καθόλου μπροστά στις μεγαλειώδεις αλλαγές που θα συμβαίνουν. Η ομορφιά και τα θαύματα που θα απολαμβάνετε απέχουν παρασάγγες από την τωρινή σας φαντασία.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και έρχομαι ξανά να σας διαφωτίσω σχετικά με το τι έρχεται. Η απειλή του πολέμου και της καταστροφής θα ξεχαστούν και θα βασιλεύσει η μόνιμη ειρήνη. Θα είμαστε πλάι σας να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη νέα Γη πραγματικότητα, και η ώρα αυτή θα είναι χαρμόσυνη για όλους σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis

Αγαπημένοι Φίλοι, συμπεριλαμβάνω έναν σύνδεσμο για το μήνυμα της Blossom που μου ζήτησε να την βοηθήσω έτσι, καθότι βρίσκεται στο Λονδίνο βοηθώντας τη μητέρα της που είναι σοβαρά άρρωστη. Προφανώς της είναι αδύνατο να στείλει το μήνυμα αυτό μόνη της ως συνήθως, και χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω.

Ο σύνδεσμος είναι: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG252july8.html


Share |