Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 3 Οκτωβρίου 2014

SaLuSa, 3 Οκτωβρίου 2014

Ποτέ να μην υποτιμάτε τις δυνάμεις και τις τεχνολογίες που διαθέτουμε για το μετασχηματισμό της Γης σας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ώστε αυτή να γίνει τέτοια που θα αρμόζει στις μελλοντικές σας προσδοκίες. Για παράδειγμα, είναι στην προδιάθεσή σας να περιμένετε ότι κάπου επάνω στη Γη υπάρχει πόλεμος. Υπάρχουν τριγύρω σας αποδείξεις από αυτούς που ρήμαξαν επί αιώνες τον πλανήτη σας, με καμία προφανή λήξη στον κύκλο του θανάτου και της καταστροφής. Η ειρήνη φαντάζει μακρινή όπως πάντα και ο Άνθρωπος συνεχίζει να σπαταλάει τις πρώτες ύλες της Γης, τη στιγμή που εκατομμύρια από τον πολιτισμό σας ζουν σε συνθήκες αθλιότητας και ασιτίας. Παρόλα αυτά εμείς μπορούμε να πετύχουμε το ακαριαίο σταμάτημα των πολέμων, όμως θα πρέπει και εσείς να αποδεχθείτε μια ειρήνη με νόημα και να έχετε την πρόθεση να απογίνετε Ένα, όσον αφορά το μέλλον σας. Κάποιες φορές ο μόνος τρόπος για να προοδεύσετε και να πετύχετε ενωμένοι την ειρήνη, δε μπορεί να έρθει πάρα μόνο όταν αναγνωρίσετε ως πολιτισμός την Ενότητά σας ως Ανθρώπινη Φυλή. Κοιτάζοντας την ιστορία σας βλέπουμε ότι μαθαίνετε αργά, αλλά όπως λέτε ‘τα καταφέρνετε’.

Σε κάποια στιγμή μέσα στο κοντινό μέλλον θα αποκαλυφθεί το γεγονός πως εξαιτίας της επαρκούς σας πνευματικής προόδου, ότι είναι η ώρα να επιτραπεί στις ψυχές αυτές να ορμήσουν μπροστά δίχως να τις εμποδίζουν αυτοί που καθυστερούν παραπίσω. Με κανέναν τρόπο δεν αποτελεί αυτό κάποια διάκριση απέναντί τους, όμως θα επιτραπεί σε εκείνους που είναι έτοιμοι να συνεχίσουν προς τις ανώτερες δονήσεις, δίχως να καθυστερούνται από αυτούς που δεν είναι. Ούτως ή άλλως, είναι αναπόφευκτο αυτοί που δεν είναι έτοιμοι για να μπουν μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, να πάρουν το δικό τους μονοπάτι συνεχίζοντας στην εξέλιξή τους. Ο νέος κύκλος έχει αρχίσει και αργά, αλλά σταθερά, όλα τα απομεινάρια του παλιού θα εξαφανιστούν, και θα αντικατασταθούν από μια πιο βελτιωμένη έκδοση γεννημένη από Φως. Δε θα υπάρχει χώρος για να υπάρξουν χαμηλότερες δονήσεις υπό καμία περίσταση μέσα του, και όλα τα επίπεδα της σκέψης θα βασίζονται στο Φως και στην Αγάπη.

Τις αλλαγές θα τις χαρεί επίσης και η Μητέρα Γη, που θα δει τον εαυτό της να αποκαθίσταται στο αρχικό της μεγαλείο. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα γίνουν αυτά, και οι καιροί θα είναι συναρπαστικοί και γεμάτοι χαρά για να είσαι επάνω στη Γη. Με την επιστροφή των ανώτερων δονήσεων οι Διαστημικοί μας Φίλοι θα μπορούν επίσης να εμφανίζονται όσο συχνά το επιθυμούν, χρησιμοποιώντας την εμπειρία τους για να επισπεύσουν τις αλλαγές επάνω στη Γη. Ο Εσώτερος Γήινος Πολιτισμός θα συμμετάσχει επίσης στις αλλαγές, και θα τους συναντήσετε πολύ γρηγορότερα απ’ ό,τι περιμένετε. Με άλλα λόγια Αγαπημένοι Μας, όλες οι αλλαγές είναι για το καλύτερο, παρότι είναι δύσκολο να το οραματιστείτε αυτό τη στιγμή αυτή. Ήδη πολλοί από εσάς συνειδητοποιείτε ότι οι Ιλλουμινάτι βασίστηκαν σε νέες εξελίξεις που τους έχουνε πάει μακρυά μέσα στο μέλλον. Ποτέ τους δεν είχαν την πρόθεση να τις μοιραστούν μαζί σας, παρά να τις κρατήσουν για να διατηρήσουν στα χέρια τους τη δύναμη. Μην ανησυχείτε όμως γιατί δε θα τις καρπωθούν για πολύ και θα φροντίσουμε στα σίγουρα αυτό να γίνει από εσάς, αλλά θα θέλαμε να σημειώσετε πως δεν υπάρχει χώρος ή καθαυτό μέλλον για όπλα πολέμου.

Η νέα τεχνολογία που σας περιμένει να τη γνωρίσετε είναι πάρα πολλή, και μπροστά σας απλώνονται καιροί εξαίρετοι. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μην αποκαρδιώνεστε όταν δε σας φαίνεται ότι συμβαίνει κάτι. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι δραστηριότητές μας ποτέ δεν κοπάζουν, και πως δεσμευόμαστε πλήρως ώστε να διασφαλίσουμε την ασφαλή σας μετάβαση μέσα στη Νέα Εποχή. Επιτηρούμε τη Γη και τους ουρανούς τριγύρω σας για να ‘μαστε σίγουροι πως θα εξελιχθείτε απρόσκοπτα από εξωτερικές επιρροές. Σίγουρα ελέγχουμε και τις δραστηριότητες των σκοτεινών, διασφαλίζοντας τα όρια μέσα στα οποία μπορούν να κινηθούν προετοιμαζόμενοι να καταλάβουν τη Γη. Εντούτοις, όπως αναφέραμε προηγουμένως, θα πρέπει επίσης να τους επιτρέψουμε να εξελιχθούν μέσα στα όρια που τους έχουν οριστεί. Η ζωή αφθονεί παντού τριγύρω σας, και συχνά πέρα από το οπτικό σας πεδίο λόγω της διαφοράς των δονήσεων. Ως μικρή απόδειξη αυτού σκεφτείτε τις φωτογραφίες όταν εμφανίζονται μέσα σε αυτές Όντα και εικόνες φαντασμάτων, που δεν ήταν παρατηρήσιμα τη στιγμή της λήψης. Αυτό οφείλεται στην ευαισθησία του φωτογραφικού φιλμ που λαμβάνει εικόνες που τα μάτια σας δεν το μπορούνε.

Οπότε κοιτάζοντας μέσω του χάους από την έξω πλευρά του και από μέσα, βλέπουμε πέρα από την παραζάλη και διακρίνουμε τις απαρχές της Νέας Εποχής με όλες της τις τεχνολογίες που σας περιμένουν. Κάποιες απαιτούν μεγάλες αλλαγές οι οποίες προς το παρόν δε γίνεται να προβλεφτούν, καθώς απαιτούνται υλικά που τώρα δεν είναι διαθέσιμα. Παρόλα αυτά, όλα θα προετοιμαστούν σταδιακά για την ημέρα που θα μπορούν, και η πρόοδος θα έρθει με ταχύτητα που θα σου κόβει την ανάσα. Δεν υπήρξε τέτοια περίοδος όπως η τωρινή σας εδώ και χιλιετίες, και σίγουρα αυτή θα καταστεί προφανέστερη όσο περνάει ο καιρός. Οπότε ελπίζουμε να το βλέπετε ότι δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα των τωρινών σας εμπειριών, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες και βεβαιωθείτε ότι είσαστε πλήρως προετοιμασμένοι για τις αλλαγές.

Γενικά βλέπουμε ότι ο κόσμος είναι περισσότερο ανοιχτόμυαλος σε θέματα που κάποτε ήτανε δύσκολο να τα συζητήσει κανείς ανοιχτά. Ο φόβος του περίγελου έχει σχεδόν παρέλθει, αφού η Νέα Εποχή ξεκλείδωσε πόρτες σε ζητήματα που εν γένει δε συζητούνταν. Οπότε μην κρύβετε το Φως σας, και μιλήσετε με θάρρος γι’ αυτό και θα δείτε πως το ενδιαφέρον του κόσμου είναι περισσότερο απ’ ό,τι νομίζατε. Ούτως οι άλλως οι καιροί αυτοί είναι των αποκαλύψεων, γιατί ήδη βρισκόσασταν πολύ καιρό τώρα μέσα στο σκοτάδι ως προς την αλήθεια της ύπαρξής σας και της ιστορίας της Ανθρωπότητας. Όπως έχουμε αναφέρει σε πρότερα μηνύματά μας, η καταγωγή σας δεν είναι Γήινη. Αυτό δε σημαίνει ότι είσαστε εντελώς νέοι στη Γη, καθώς ήδη έχετε ζήσει πολλές ζωές επάνω της. Το βλέπετε ότι η Γη αποτελεί Σχολείο για τη Ζωή, και που ουσιαστικά χαρίζει τις γρηγορότερες εμπειρίες προκειμένου να εξελιχθεί κανείς;

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι πάντοτε όταν μπορώ να σας χαρίζω γνώσεις για το μέλλον σας. Κατά φύση υπάρχει πάντοτε η ‘σωστή’ στιγμή για την επέκταση του μυαλού σας, με την οποία ας ελπίσουμε ότι θα απαλλαγείτε από τις παλιές έννοιες που δε σας εξυπηρετούν πλέον. Τα παλιά τα χρόνια οι άνθρωποι δένονταν εύκολα από τις δεισιδαιμονίες οι οποίες προέρχονταν από την έλλειψη κατανόησης. Η πρόοδος στην Επιστήμη και στις τεχνολογίες βοήθησαν να επεκταθεί η γνώση σας, κι αυτή η μετάβαση είναι αξιοσημείωτη σε σχέση με τις μέρες που νομίζατε ότι βρισκόσασταν στο κέντρο του Σύμπαντος. Μπορείτε να πάτε ακόμα παραπέρα, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να έχετε ανοιχτό το μυαλό σας. Σας αφήνω με την Αγάπη μου και με ενέργεια ανάτασης.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |