Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 10 Οκτωβρίου 2014

SaLuSa, 10 Οκτωβρίου 2014

Όπως πάντα παρακολουθούμε στενά την πρόοδό σας και χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι τόσοι πολλοί από εσάς δείχνετε πλήρη δέσμευση στην προετοιμασία των εαυτών σας για τη συνεχιζόμενη αύξηση των δονήσεων που θα σας μεταφέρουν μέσα στα ανώτερα επίπεδα. Όπως σας έχουμε ξαναπεί, το συμβάν της αύξησης των δονήσεών σας σε ρυθμό τέτοιο που θα σας φέρει εμπρός στο σημείο της Ανάληψης και μέσα στο επόμενο επίπεδο, δε χρειάζεται να το βλέπετε σα ξεχωριστό γεγονός. Ρέετε με την αύξηση των δονήσεων, και αργά αλλά σταθερά, δημιουργείτε ένα κρυσταλλικό σώμα με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί αυτό να έχει. Θα αναληφθείτε από τις ίδιες σας τις προσπάθειες και την αφοσίωση και θα φέρετε την αρμονία και την ισορροπία στους εαυτούς σας. Σίγουρα δε θα το καταφέρουν αυτό το επίπεδο όλες οι ψυχές, όμως στο τέλος όλες τους θα βρουν το ιδανικό και τέλειο γι’ αυτές επίπεδο. Ήδη πολλοί από εσάς έχετε καταφέρει να έχετε τον ολοκληρωτικό έλεγχο επάνω σε όσα συμβαίνουν και σας αφορούν. Σας προτρέπουμε να παραμείνετε εντελώς αφοσιωμένοι στο σκοπό σας σε τούτους τους σημαντικούς καιρούς, και να μη συνδέετε την ενέργειά σας με οτιδήποτε ανήκει σε χαμηλότερη δόνηση.

Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από τις υποθέσεις των άλλων ανθρώπων, που είναι εντάξει, εφόσον μπορείτε να διατηρείτε διαρκώς την εστίασή σας. Μπορείτε να είσαστε ειρηνοποιοί δίχως να εμπλέκεστε προσωπικά στα ζητήματα των άλλων ανθρώπων. Μπορείτε ακόμα να είσαστε θεραπευτές εάν το επιθυμείτε, αλλά να θυμόσαστε να κλείνετε την αύρα σας στη λήξη κάθε συνόδου. Είμαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται να σας υπενθυμίζουμε αυτά τα μέτρα ασφαλείας, θα πρέπει όμως να έχετε πλήρη επίγνωση για τον τυχόν κίνδυνο που καιροφυλαχτεί για τον εαυτό σας. Η αυτό-ίαση θα συνεχιστεί, με το πέρασμα όμως του καιρού αυτή θα γίνεται ολοένα και λιγότερο απαραίτητη. Θα δείτε ότι το σώμα σας θα ‘αναζωογονηθεί’ με τον καιρό, και ξέρουμε ότι ήδη κάποιοι από εσάς αισθάνεστε ότι τα σώματά σας έρχονται ολοένα και περισσότερο σε ισορροπία άσχετα με την ηλικία σας. Οπότε το βλέπετε ότι μπαίνετε σε μια περίοδο απτών αλλαγών, κάτι που θα επηρεάσει επίσης και ψυχές που σε άλλη περίπτωση θα είχαν άγνοια. Στο τέλος όλες οι ψυχές θα βρούνε το σωστό για αυτές επίπεδο, το οποίο χρειάζονται για να προοδεύσουν και να εξελιχθούν.

Για πολλές ψυχές ο κύκλος της ανάγκης τους για βιώματα μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις θα κλείσει. Εφόσον έχετε πάρει τα μαθήματά σας μετακινείστε προς ένα ανώτερο επίπεδο, και έτσι συνεχίζετε να εξελίσσεστε με την πρόοδο να σας πηγαίνει υψηλότερα μέσα στις Διαστάσεις του Φωτός. Προς το παρόν δεν είσαστε παρά ένα Φωτεινό σημείο, που όμως επεκτείνεται τάχιστα καθώς κινείστε ολοένα και υψηλότερα. Στο τέλος θα απογίνετε ένα απέραντο Ον από Φως, προς το παρόν όμως αρκεί να πούμε ότι έχετε ξεκινήσει το ταξίδι αυτό. Εν τω μεταξύ μπορείτε να προσβλέπετε σε καιρούς συναρπαστικούς που θα σας παρέχουν κάθε είδους ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Ίσως η προοπτική του να συναντήσετε τις Διαστημικές σας οικογένειες να σας φαίνεται ως η πιο συναρπαστική, μαζί με την ευκαιρία να επιστρέψετε στο μητρικό σας πλανήτη. Είναι τόσα πολλά αυτά που θα ανακαλύψετε και τόσες ποικίλες οι αποστολές που θα αναλάβετε. Το μέλλον σας θα είναι αυτό που εσείς θα επιλέξετε, και θα ‘ναι τέτοιο που θα σκορπίζει στα πέρατα το Φως.

Κάποιοι άνθρωποι επάνω στη Γη είναι περίεργοι για το σκοπό της ύπαρξής τους επάνω σ’ αυτήν, και ενδιαφέρονται γενικά για τη ζωή, όμως δυσκολεύονται να επιλέξουν ποιες πηγές γνώσης να εμπιστευτούν. Μιλώντας γενικά σας λέμε να ακολουθείτε απλά τη διαίσθησή σας, γιατί με αυτήν θα οδηγηθείτε προς την κατάλληλη πηγή πληροφόρησης. Σίγουρα μπορεί η αλήθεια να σας κατακλύσει, οπότε καλό είναι να την λαμβάνετε σταδιακά σε ανεκτά από εσάς επίπεδα. Να ξέρετε επίσης ότι άπαξ και γίνετε δεκτικοί στη λήψη πληροφοριών, τόσο περισσότερες θα λαμβάνετε. Όλοι σας έχετε Οδηγούς και Βοηθούς που θα «διαμορφώσουν» τα γεγονότα έτσι ώστε να συναντήσετε τους σωστούς ανθρώπους και να έχετε εμπειρίες διαφωτιστικές. Όλα αυτά γίνονται εν γνώσει και με την αποδοχή σας, παρότι μπορεί στην εγρήγορσή σας να μη τα θυμόσαστε. Δεν είσαστε ποτέ σας μόνοι και χωρίς βοήθεια στις αναζητήσεις σας, και ακόμα και οι ψυχές εκείνες που βολοδέρνουν μέσα στο σκοτάδι έχουν τη βοήθειά τους μόλις αποκριθούν στο Φως.

Κάποιες φορές μέσα στη θλίψη σας νιώθετε σα να μην έχετε ούτε ένα φίλο στον κόσμο, παρόλα αυτά όμως η βοήθεια δεν απέχει παρά μία σκέψη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να σας πλησιάσει κανείς όταν βρισκόσαστε σε τέτοιες συναισθηματικές καταστάσεις, η αγάπη όμως με την οποία λούζεστε θα σας ανατείνει τελικά. Ίσως να ρωτήσετε γιατί να επιτρέπεται το βίωμα τέτοιων τραυματικών καταστάσεων και η απάντηση είναι ‘για την εμπειρία’ της ψυχής που θα επιτρέψει την πρόοδό της. Αυτού του είδους οι καταστάσεις και τα μαθήματα που παίρνετε φέρνουν τη γρήγορη ανάπτυξη, που επιτρέπει την προσέλκυση ακόμα περισσότερου Φωτός προς τα σας. Θα μπορούσατε να πείτε ότι η Γη είναι ένας τόπος σκληρής επιστασίας, και αυτό εν γένει είναι σωστό, αλλά είναι επίσης και ο τόπος όπου μαθαίνετε πιο γρήγορα τα μαθήματά σας.

Κοιτάζομε τη Γη και βλέπουμε ψυχές σε όλους τους βαθμούς εξέλιξης, και πώς αυτές αναμειγνύονται και δουλεύουν μεταξύ τους. Κάποιες φορές αυτό οδηγεί σε βίαιες πράξεις αφού έχουν την τάση να γίνονται εσωστρεφείς και εγωιστικές. Αυτό το παρατηρούμε σε περισσότερο εξελιγμένες ψυχές που μπορούν ακόμα να πάρουν μαθήματα δίχως να εμπλέκονται. Η διάδραση μεταξύ διαφορετικών ομάδων Όντων είναι μέρος της εμπειρίας που σας επιτρέπει να εξελιχθείτε. Το κάρμα μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, να είσαστε όμως σίγουροι ότι διαδραματίζεται με τέλειο τρόπο ώστε να επωφελούνται όλες οι ψυχές που εμπλέκονται σε αυτό. Στην πραγματικότητα θα σας εξέπλησσε εάν ξέρατε το πόση πολλή προσοχή έχει δοθεί στα καρμικά ζητήματα, ώστε να διασφαλιστεί το κέρδος όλων των εμπλεκόμενων ψυχών. Αναμφίβολα θα νιώσετε ανακούφιση όταν θα μάθετε ότι έχετε καθαρίσει το κάρμα σας, αφότου ανυψωθείτε πάνω από την 3η διάσταση.

Καθώς ανοίγουν τα μάτια σας μπρος στην αλήθεια της ύπαρξής σας, θα εγείρονται ακόμα περισσότερα ερωτηματικά με την επέκταση των επιπέδων της συνειδητότητάς σας, και θα υπάρχουν πάντοτε Όντα με περισσότερη γνώση τριγύρω σας για να σας παρέχουν απαντήσεις. Ακόμη και τώρα, εάν μπείτε σε κατάσταση διαλογισμού και καθαρίσετε το νου σας για να γίνετε δεκτικοί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με Ανώτερα Όντα. Πείτε τους τι χρειάζεστε, και ίσως πάρετε άμεση απόκριση, ή μπορεί αυτή να σας έρθει αργότερα σε στιγμή που δε θα την περιμένετε.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και χαίρομαι που εργάζομαι μαζί με τον Μιχαήλ για τη διαφώτισή σας. Είθε η Αγάπη και το Φως να είναι πάντα μαζί σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |