Home > > Mike Quinsey - 5 Φεβρουαρίου 2016

Mike Quinsey - 5 Φεβρουαρίου 2016

Mike Quinsey

Τα γεγονότα που θα επηρεάσουν το μέλλον σας και θα σας ωφελήσουν θα συνεχίσουν να εκτυλίσσονται, δίχως να τα καταλαβαίνετε ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, θα έρθει κάποια στιγμή μέσα σ’ αυτή τη χρονιά που θα μάθετε για τα οφέλη που φέρνουν οι αλλαγές αυτές. Είναι γνωστό ότι στο μυαλό σας κυριαρχεί η επανεκτίμηση των νομισμάτων, και χρειάστηκε αρκετός χρόνος έως ότου οι χώρες συμφωνήσουν για τις αλλαγές. Όμως πλέον αυτές είναι αρκετές για να τα καταφέρουν, και ποτέ δεν επιτεύχθηκε τόση μεγάλη πρόοδος όσο τώρα. Συνεπώς να ‘σαστε σίγουροι για το ότι η επανεκτίμηση βρίσκεται στα τελικά της στάδια. Στο μεταξύ έρχονται στο φως πολλές εφευρέσεις, και είναι θέμα χρόνου το πότε θα διατεθούν. Να ‘στε βέβαιοι ότι οι αλλαγές είναι σε καλό δρόμο κι ότι δεν γίνεται να σταματήσουν. Οι μέθοδοι παραγωγής ελεύθερης ενέργειας είναι διαθέσιμες από καιρό και πλέον αποκαλύπτονται ακόμα περισσότερες τέτοιες συσκευές. Η απόλυτη χρήση και διαθεσιμότητά τους πλησιάζει, οι ιλλουμινάτι όμως ακόμα προσπαθούν να καθυστερήσουν τον διαμοιρασμό τους. Τα πράγματα όμως δεν θα μείνουν έτσι για πάντα, καθότι η εξέλιξή σας δεν γίνεται να καθυστερείται επ’ αόριστο.

Μπροστά κείτονται αναπόφευκτα δύσκολοι καιροί με τις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν, οι οποίοι αρχίζουν ν’ αλλάζουν τη ζωή της αγγαρείας που ζούσατε απαλλάσσοντάς σας από αυτήν. Οι αλλαγές που έρχονται είναι πάρα πολλές και θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας, φέρνοντάς την σε επίπεδα που θα έπρεπε να απολαμβάνετε από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα. Σε φαινομενικά πολύ λίγο χρόνο θα κάνετε άλματα, και θα φτάσετε σε επίπεδα που θα σας βγάλουν από την παλιά ζωή του μόχθου. Η πιο ποθητή αλλαγή την οποία και θα καλωσορίσετε θα είναι τότε που θα είσαστε πλέον σίγουροι για την παγκόσμια ειρήνη, τότε που οι καρποί των κόπων σας θα χρησιμοποιούνται προς όφελος όλων. Μεγαλύτερο ακόμα κέρδος σας θα είναι ο άπλετος χρόνος που θα έχετε για να ασχολείστε με τα δικά σας ενδιαφέροντα, διαθέτοντας τους οικονομικούς πόρους για να το κάνετε. Η ζωή θα απέχει πολύ από αυτήν στην οποία τώρα έχετε συνηθίσει. Η Μητέρα Γη δεν θα θεωρείτε πλέον πλανήτης φυλακή, και η απαγόρευση κυκλοφορίας που ζούσατε θα εκλείψει. Θα γίνετε ψυχές ελεύθερες, ικανές ν’ ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι δίχως περισπασμούς.

Εκείνοι από εσάς που είσαστε του Φωτός και συνεχίζετε την ανάτασή σας, θα απομακρυνθείτε από αυτούς που προσπαθούν ελάχιστα ή καθόλου να υπερνικήσουν τις σκοτεινές τους ενέργειες. Αυτοί θα βιώσουν ακριβώς αυτό που προσπαθούσαν να επιβάλουν στον πολιτισμό σας και θα βρεθούν απομονωμένοι από την υπόλοιπη Ανθρωπότητα. Με δική σας άδεια μπορεί να χρειάστηκε πολύς χρόνος έως φτάσετε σε τούτο το σημείο της εξέλιξής σας, στην πραγματικότητα όμως δεν ήτανε παρά ένα δευτερόλεπτο. Τα οφέλη αυτής της εμπειρίας είναι πολλαπλά κι ο χρόνος επίτευξής τους ήταν συντομότατος. Φυσικά κάποιοι από εσάς θα έπρεπε να αντιμετωπίσετε σκληρές προκλήσεις, όμως δεν υπάρχει άλλος συντομότερος τρόπος εξέλιξης. Αυτά που μάθατε σας έχουν προετοιμάσει για μεγαλύτερα πράγματα, και το Σπαθί της Ζωής έχει ακονιστεί από τις εμπειρίες σας. Πάρτε κάθε πρόκληση σαν ευκαιρία ανάτασης των δονήσεών σας, και να γνωρίζετε ότι οι καταστάσεις στις οποίες βρεθήκατε δεν ήτανε ποτέ ανώτερες των δυνατοτήτων σας. Γι’ αυτό εάν τη στιγμή αυτή μοχθείτε, να ξέρετε ότι έχετε τη δυνατότητα να τα καταφέρετε. Επίσης να θυμόσαστε ότι δεν βαδίζετε μόνοι στη ζωή, κι ότι πάντοτε υπάρχουν αγαπημένες ψυχές που σας συνοδεύουν και σας βοηθούν όπου το μπορούν. Παρότι όμως πάντοτε θα έχετε βοήθεια όταν την ζητάτε, να ξέρετε ότι ποτέ αυτή δεν θα σας επιβληθεί ενάντια στην ελεύθερή σας βούληση.

Είναι γνωστό ότι πάρα πολλοί από εσάς υποφέρετε από διάφορες μορφές ασθενειών ή από έλλειψη καλής υγείας για διάφορους λόγους. Να γνωρίζετε ότι πολύ σύντομα η καλή υγεία θα αποτελεί κανόνα στη ζωή, κι ότι στις περισσότερες ζωές σας η θεραπεία θα είναι διαθέσιμη για κάθε ψυχή. Στην πραγματικότητα η θεραπεία θα είναι άμεση και θα αποκαθιστά σπασμένα ή χαμένα μέλη. Το μέλλον σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, κι όλα αυτά θα σας γεμίσουν ευτυχία. Η παντοτινή υπόσχεση του Θεού ήτανε πως με τη συμπλήρωση αυτού του κύκλου, θα επιστρέφατε στις ανώτερες διαστάσεις, αρχίζοντας να ζείτε μιαν εποχή συνεχούς αγάπης και πλήρωσης. Γίνετε αυτός που βοηθάει στην υλοποίηση της Νέας Εποχής, βοηθώντας και τους άλλους ν’ ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι. Έχετε αγάπη, και οδηγήστε τους υπόλοιπους να βρουν επίσης την επιτυχία.

Να θυμόσαστε ότι όποιες σκέψεις και να στέλνετε προς τα έξω, βοηθάτε στην εδραίωση της φύσης των μελλοντικών γεγονότων στις ζωές σας. Μην υποτιμάτε την δύναμη του νου, γιατί εσείς, οι άνθρωποι της Γης είσαστε αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον σας. Γι’ αυτό επικεντρωθείτε στα καλά και σ’ αυτά που βοηθούν την Ανθρωπότητα να κρατήσει το βήμα της επάνω στο μονοπάτι του Φωτός. Οι Οδηγοί σας εργάζονται προς αυτό φυσικά και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό ώστε να μπορείτε να βλέπετε το στόχο σας. Στις τρέχουσες περιστάσεις σας σίγουρα θα υπάρχουν περισπασμοί που μπορεί να σας εκτροχιάσουν. Καλέστε τους Οδηγούς σας όταν τους χρειάζεστε κι αυτοί θα είναι δίπλα σας, και κάποιες φορές η παρουσία τους αυτή μπορεί να γίνει αισθητή κι αυτό είναι πολύ παρηγορητικό.

Οι προηγούμενες εμπειρίες σας σας λένε ότι όταν οι προσδοκίες σας είναι μεγάλες, τείνετε να απογοητεύεστε όταν τα πράγματα δεν υλοποιούνται σχετικά γρήγορα. Δώστε χρόνο στα γεγονότα που συμβαίνουν γιατί είναι πολλά αυτά που οδηγούνται προς την ολοκλήρωσή τους, και θα ξέρετε σχετικά σύντομα πότε τα πράγματα θα είναι έτοιμα. Δεν θα απογοητευτείτε, κι όταν αυτοί που αντιτίθενται στις κινήσεις αυτές δεν θα μπορούν πια ν’ ασκούν την επιρροή τους, αυτά θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Όταν τα απομεινάρια του παλιού κύκλου απομακρυνθούν, θα αρχίσει μια λαμπρή περίοδος ανάπτυξης και υλοποίησης. Αυτά που θα συμβούν και που είναι προγραμματισμένα είναι τόσα πολλά που κανείς δεν θα μπορέσει να αναστείλει την επέλασή τους, και όλη η υφήλιος θα τα αγκαλιάσει καθώς θα υλοποιείται η Νέα Γη.

Κάθε ψυχή επηρεάζει κατά πολύ το πού θα την πάνε τα ταξίδια της, και αρκετοί θα ξεκινήσουν νέες περιπέτειες. Στο τέλος θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες ευκαιριών για όλους σας, με το που θα γίνεστε Όντα Γαλαξιακά. Ακόμα και τώρα σας παρέχεται μια ευρύτερη κατανόηση για το Σύμπαν που σας ανοίγεται. Είναι γεμάτο ζωή, που όπως κι εσείς, εξελίσσεται προς μιαν ανώτερη κατανόηση του πώς όλα αποτελούν μέρος του όλου. Υπάρχουν τόσες πολλές μορφές ζωής στα τόσα πολλά Σύμπαντα τριγύρω σας. Κάποιες από αυτές διαφέρουν πάρα πολύ από εσάς, βαδίζουν εντούτοις σε ένα επιβεβαιωμένο μονοπάτι αναφορικά με τη συνέχιση της εξέλιξής τους. Ο άνθρωπος αποτελεί ένα νέο σχετικά είδος, και είναι έτοιμος να κινηθεί στις ανώτερες διαστάσεις.

Υπάρχει ένας ‘πόλεμος’ ο οποίος διεξάγεται σε κάποιο ανώτερο επίπεδο μεταξύ των δυνάμεων του Φωτός και των σκοτεινών, οι οποίοι παρότι βλέπουν τις πράξεις τους να περιορίζονται, αρνούνται να παραδοθούν. Προορισμός της μάχης τους είναι η αποτυχία, καθότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το οπλοστάσιο που έχουν συγκεντρώσει. Είναι καταδικασμένοι και παρόλα αυτά ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν, τη στιγμή που χάνουν τη δύναμη να ορίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Οδηγούνται τυφλά στην ήττα, όχι όμως με τον τρόπο που φαντάζεστε, γιατί το Φως δεν καταφεύγει σε βία. Το τέρμα των παλαιών τρόπων αντιπαράθεσης είναι ενόψει, κι έχετε ακόμα δρόμο πριν την διακήρυξη της ολικής ειρήνης. Πλησιάζει μια εποχή ειρήνης την οποία έχετε κερδίσει με την αφοσίωσή σας στο Φως και σε όσα αυτό πρεσβεύει. Είθε η Αγάπη και το Φως να παραμείνουν πάντοτε μαζί σας.

Το μήνυμα αυτό έρχεται από τον Ανώτερό μου Εαυτό. Σας αφήνω με αγάπη και ευχές, κι ας φωτίζει το Φως τις μέρες σας και το μονοπάτι της ολοκλήρωσης.

Μ’ Αγάπη και Φως.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |