Home > > Mike Quinsey - 12 Φεβρουαρίου 2016

Mike Quinsey - 12 Φεβρουαρίου 2016

Mike Quinsey

Αυτά που συμβαίνουν είναι πολλά και οι εμπλεκόμενοι τα κρατούν όσο το δυνατόν πιο μυστικά γίνεται. Οι φήμες για το κλείσιμο ορισμένων τραπεζών τώρα στα κοντά, εξαιτίας κάποιου μεγάλου συμβάντος που θα οφείλεται στις επικείμενες αλλαγές, είναι τεράστιες και θα πολλαπλασιαστούν. Το κλείσιμο αυτό φαίνεται αναπόφευκτο και θα πρέπει ν’ ακολουθηθεί η γραμμή των αλλαγών εάν δεν θέλουν να τα χάσουν όλα. Θα ‘ταν εύκολο να σας πούμε να μην ανησυχείτε, όμως υπήρξαν και στο παρελθόν αντίστοιχες καταστάσεις οι οποίες στο τέλος αποδείχθηκαν ωφέλιμες για το μέλλον σας. Δεν θα πρέπει όμως κάτι τέτοιο να σας εκπλήσσει, γιατί πάντοτε υπάρχουν αλλαγές, ίσως όχι του επιπέδου που περιμένουμε. Παντού τριγύρω σας συντελούνται αλλαγές, και οι παλιοί οι τρόποι και τα συστήματα ‘αναβαθμίζονται’, προκειμένου να ευθυγραμμιστούν με την Νέα Εποχή που έχει τώρα ξεκινήσει. Στο τέλος οι αλλαγές θα φέρουν ενθουσιασμό και μαζί ένα συνεχές και επαρκές εισόδημα, βάση του οποίου θα ζείτε ζωές άνετες.

Ο Α. Γερμανός σας έχει πει από καιρό ότι οι αλλαγές αυτές θα συμβούν με το πλήρωμα του χρόνου, κι αυτό έχει έρθει, και θα βιώσετε μια πληθώρα από αυτές κατά τις επόμενες χρονιές. Οι αλλαγές θα είναι τεράστιες και θα ανατείνουν την ποιότητα της ζωής σας σημαντικά. Οπότε όταν βλέπετε τους εαυτούς σας να πιάνονται μέσα σε αυτές, σας παρακαλούμε να θυμόσαστε ότι ‘εξαγνίζουν’ τα παλαιά συστήματα που πια δεν σας εξυπηρετούν. Θα υπάρξουν φορές που θα πρέπει να δουλέψετε μαζί, και μακροπρόθεσμα όλοι σας θα εμπλακείτε σε αυτές και το αποτέλεσμα θα το απολαύσετε με το παραπάνω. Να ‘σαστε βέβαιοι ότι αυτοί που σας αρνήθηκαν την πρόοδο αυτή, δεν θα ‘ναι σε θέση να παρεμποδίσουν τις υποσχέσεις του Θεού για απελευθέρωση από τον Πλανήτη Φυλακή. Ναι, τον έχουνε αποκαλέσει έτσι κάμποσες φορές και πολλοί το έχουνε αρνηθεί αυτό, αλλά είναι η αλήθεια και σύντομα θα κατανοήσετε πλήρως το πώς συνέβη αυτό.

Θα βρείτε πολλά μηνύματα που θα σας πληροφορήσουν για τις αλλαγές, και θα σας παρέχουν τις διαβεβαιώσεις που ψάχνετε. Μετά από χρόνια υποσχέσεων, η δουλειά που έχει γίνει ξαφνικά θα καρποφορήσει. Δεν ήσασταν ποτέ σας μονάχοι στην πάλη σας με τους σκοτεινούς, και τούτη τη σημαντική στιγμή έχετε την πρόσθετη υποστήριξη των Όντων που παρακολουθούσαν την πρόοδό σας από μακρυά. Περιμένουνε υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή που θα σας φανερωθούν πλήρως. Πρόκειται για ειρηνικές και στοργικές υπάρξεις που προέρχονται από πολύ ανώτερα επίπεδα, και που βοηθούν την Μητέρα Γη και τον Πολιτισμό της να διαπραγματευθούν με ασφάλεια τη στιγμή αυτήν του χάους. Το μέλλον σας είναι διασφαλισμένο παρά τις κακουχίες που μπορεί να σας τύχουν. Το μέλλον είναι Χρυσό και είναι μια Εποχή μεγάλης προόδου η οποία θα σας ανυψώσει και θα σας βγάλει έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις, υποσχόμενη μεγάλη ευτυχία και χαρά.

Κάποιοι αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται οι αλλαγές αυτές και γιατί τώρα, και η απάντηση είναι απλή, γιατί τώρα ‘είναι η ώρα’. Προορισμός σας πάντοτε ήτανε η ώρα αυτή από το ξεκίνημα του κύκλου αυτού, και το αποτέλεσμα επετεύχθη χάριν των προσπαθειών εκείνων του Φωτός που κράτησαν τις υποσχέσεις τους να το διασπείρουν στα πέρατα. Με τον καιρό θα αγκαλιάσει επίσης και τους σκοτεινούς οι οποίοι σταδιακά θα ανταποκριθούν σ’ αυτό, συνεπώς εσείς του Φωτός αναμένεται να τους φερθείτε με συμπόνια. Αυτή τη φορά δεν βρίσκονται έξω από τα όρια της αφύπνισης και μπορούν ν’ αναταθούν μέσα στο Φως με την αγάπη και την υποστήριξή σας. Καμία ψυχή δεν κείτεται έξω από τα όρια της λύτρωσης και ίσως μπορέσετε να τους αντικρίσετε σαν ψυχές που χρειάζονται περισσή αγάπη για να μπορέσουν ν’ αφυπνιστούν στο Φως.

Καθημερινά οι περισσότεροι από εσάς αναμειγνύεστε με κάμποσες άλλες ψυχές από όλα τα διάφορα επίπεδα εξέλιξης. Ίσως να μπορείτε να αντιλαμβάνεστε πότε κάποια Όντα είναι του Φωτός, δίχως όμως να είστε και σίγουροι. Γι’ αυτό να φέρεστε σε όλους το ίδιο, συμπεριλαμβάνοντας και αυτούς που φαίνεται να μην γνωρίζουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Συχνά κάποιες λίγες ευγενικές κουβέντες μπορεί να τους αφυπνίσουν και να τους ανατείνουν, επιτυγχάνοντας το έναυσμα μιας ροής σκέψεων που θα τους οδηγήσει σε μιαν ανώτερη κατανόηση. Και μόλις μια ψυχή ανταποκριθεί, οι Οδηγοί της θα την βοηθήσουν με χαρά σε πράγματα πολύ μεγαλύτερα. Η βοήθεια είναι πάντοτε εκεί και είναι αστείρευτη. Αυτή είναι μια όμορφη αλήθεια κι εκείνοι που έχουνε βρει το Φως μέσα τους ανυπομονούν να το μοιραστούν και με τους άλλους. Συχνά γίνονται δάσκαλοι και θεραπευτές σας, κι έτσι το Φως αυξάνει ακόμη περισσότερο, αποκτώντας ισχύ για το καλό όλων. Έχετε τόσο πολύ πετύχει γειώνοντας το Φως σε τόσα πολλά μέρη, που πλέον το δίκτυο που περιστοιχίζει τη Γη είναι πανίσχυρο. Έτσι έρχεται ανάταση και μαζί μ’ αυτήν η Μητέρα Γη ενεργοποιείται ολοένα και περισσότερο, προσελκύοντας ακόμη περισσότερο Φως. Συνεπώς η νίκη απέναντι στους σκοτεινούς είναι διασφαλισμένη κι αυτοί υπαναχωρούν, ανήμποροι να διατάζουν με την εξουσία που κάποτε κατείχαν.

Ο αγώνας εντούτοις δεν έχει τελειώσει καθότι οι σκοτεινοί έχουν τσιράκια παντού επάνω στη Γη, η δύναμή τους όμως να δρουν όπως θα το ήθελαν έχει μειωθεί. Με το πέρασμα του καιρού, όλο και περισσότεροι από αυτούς θα συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται στην μειονεκτική πλευρά, και θα παρατήσουν τα όπλα. Σ’ αντίθεση με τις φυλακές επάνω στη Γη, η ψυχές διαθέτουν κάθε βοήθεια και αγάπη που θα τις οδηγήσει πίσω στο Φως. Δεν πρόκειται για ‘τιμωρία’, βάση του πώς αντιλαμβάνεστε την λέξη. Με την επιστροφή τους στο Φως θα καλωσοριστούν, εντούτοις όμως θα τιμωρηθούν για τις πράξεις που έχουν κάνει. Όλοι σας έχετε βιώσει την τιμωρία αυτή ως ‘κάρμα’, κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψετε επάνω στα λάθη σας προκειμένου να μην τα επαναλάβετε.

Κατά τι εν αγνοία σας, υπάρχουν πολλά, μα πάρα πολλά Όντα που σας προσέχουν για να μην αποσπάστε και να μην παραπλανιέστε, και για να κρατάτε πάντοτε τα πόδια σας σταθερά επάνω στη γη. Σίγουρα όσοι από εσάς ακολουθήσατε το σχέδιο της ζωής σας είσαστε στον δρόμο της Ανάληψης. Πόση θα είναι η χαρά και οι γιορτές που θα ακολουθήσουν την επιτυχία σας, καθότι ο δρόμος μέσω της διάστασής σας ήτανε δύσκολος και γεμάτος δοκιμασίες, παρόλα αυτά όμως εσείς τα καταφέρατε και αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις. Ίσως να μην ήτανε αναμενόμενο, αλλά σας δόθηκε εντούτοις η ελεύθερη βούληση για το ποιο μονοπάτι θα ακολουθούσατε.

Πολλοί από εσάς έχετε προοδεύσει σημαντικά ώστε να γνωρίζετε ότι έχετε ανυψώσει τις δονήσεις σας τόσο ώστε να μπορείτε να αναληφθείτε. Θα κληθείτε να βοηθήσετε τους άλλους που επίσης εργάζονται προς την Ανάληψή τους, και δεν υπάρχει άλλος καλύτερος από αυτόν που τα έχει ήδη καταφέρει. Το πνεύμα της συνεργασίας θα γίνεται ολοένα και ισχυρότερο καθώς θα προοδεύετε μέσω των διαστάσεων, και οι ψυχές με παρόμοια χαρακτηριστικά σταδιακά θα ανταμώνουν μεταξύ τους. Αυτό συμβαίνει ήδη επάνω στη Γη όπου έλκεστε μεταξύ σας εξαιτίας των παρόμοιων δονήσεών σας. Η ζωή που γνωρίζετε και που έχετε βιώσει απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα, και η πρώτη σας εμπειρία από αυτήν είναι στην χώρα των πνευμάτων, εκεί όπου πάνε συνήθως όλες οι ψυχές μετά την μετάβασή τους. Η ζωή διαφέρει αρκετά από αυτήν που έχετε συνηθίσει επάνω στη Γη.

Η ζωή επάνω στη Γη σας έμαθε να εξελίσσεστε πρώτιστα βάση της δικής σας αποφασιστικότητας, και αξίζετε έπαινο γι’ αυτό σας το κατόρθωμα. Όταν όμως επικεντρώνεστε επάνω σε κάτι συγκεκριμένο έχετε πάντοτε βοήθεια στο πλευρό σας εφόσον την χρειαστείτε. Βρισκόσαστε στο σημείο εκείνο όπου το ταξίδι σας μέσα στις υλικές διαστάσεις έχει σχεδόν τελειώσει. Μπορείτε πλέον να αποσυρθείτε και να χαλαρώσετε, και να βοηθήσετε τους άλλους που ακόμα προσπαθούν ν’ ανακαλύψουν την αλήθεια της ύπαρξής τους. Ίσως να μην υπάρξει άλλη παρόμοια ευκαιρία σαν αυτήν για κάμποσο καιρό κατόπιν, γιατί όπως και με όλα τα πράγματα, αυτή επανεμφανίζεται με κύκλους εμπειριών.

Σας αφήνω με αγάπη και ευχές, και είθε το Φως να φωτίζει το δρόμο και τις ημέρες της ολοκλήρωσης. Το μήνυμα αυτό έρχεται μέσω του Ανώτερού μου Εαυτού.

Με Αγάπη και Φως.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |