Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 6, 2012

SaLuSa, January 6, 2012

Τίποτα δεν θα είναι σε θέση να σταθεί στον δρόμο των αλλαγών που πρόκειται να αρχίσουν, δεδομένου ότι είναι απαραίτητες για την έλευση του έσχατου καιρού. Όλα αλλάζουν καθώς μπαίνετε στις υψηλότερες δονήσεις, και προχωράτε γρήγορα μέσα στη διαδικασία της Ανάληψης. Η σκέψη ότι δεν θα πρέπει ποτέ να επιστρέψετε ξανά στη Γη με τον Τροχό της Επαναγέννησης, θα πρέπει να κάνει όλη την προσπάθεια σας να αξίζει τον κόπο. Και θα ενισχυθεί περισσότερο μόλις έχετε μια καλή εικόνα του τι σημαίνει αυτό στην πράξη, καθώς θα αφήνετε πίσω σας τον πολύ μόχθο, τη σκληρότητα και τις ενέργειες που υπονομεύουν τη δύναμη των χαμηλότερων διαστάσεων. Ακόμη και τώρα, όπου τόσοι πολλοί εξυψώνονται και ξεφεύγουν από όλα αυτά, η επιθετικότητα, ο ανταγωνισμός και το μίσος σπέρνουν ακόμα τον όλεθρο στη Γη, που όμως σύντομα θα τελειώσουν καθώς εγκαθίστανται οι ενέργειες της ειρήνης. Μια μέρα, που θα έρθει πολύ σύντομα, η ματαιότητα της αντιπαράθεσης και του πολέμου, θα δώσουν τη θέση τους στις σχέσεις αγάπης και συνεργασίας μεταξύ όλων των ανθρώπων. Ακόμη και τώρα, οι πιο νέοι από σας βλέπετε την άσκοπη σπατάλη της ζωής και της ενέργειας στην επιδίωξη της κατάκτησης, και θέλατε αυτό να σταματήσει αμέσως. Η ειρήνη έρχεται και αυτή τη φορά δεν θα είναι προσωρινή, αλλά θα είναι μόνιμη και θα σας προωθήσει σε μια μακάρια και εκστατική κατάσταση.

Ωστόσο, είστε εν μέσω τόσων πολλών διαφορετικών ενεργειών που προς το παρόν δημιουργούν αναταραχή. Η παλιά φρουρά είναι προσκολλημένη στο δικό της παράδειγμα που την κράτησε στην εξουσία, αλλά η καινούρια είναι παντοδύναμη και θα αποκρούσει ότι έχει απομείνει από την προηγούμενη μέχρι η Αγάπη και το Φως να διαποτίσουν τη Γη. Σε λίγους μήνες οι αλλαγές θα είναι σε εξέλιξη και πιο αισθητές, και θα χρησιμοποιηθούν σαν ειδοποίηση προς τους Σκοτεινούς ότι η Καινούρια Εποχή άρχισε να εκδηλώνεται. Οι ενέργειές τους δεν μπορούν πλέον να μεταφέρουν την απειλή όπως συνηθίζονταν, καθώς η δομή της εξουσίας τους συνεχίζει να καταρρέει. Έτσι, αγαπητοί μας, σε αυτό το σημαντικό στάδιο στην πορεία σας προς την Ανάληψη μην αφήσετε καμία προφητεία φορτωμένη με φόβο να περιορίσει τη φαντασία σας. Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία είμαστε μαζί σας όλη την ώρα, και γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι πιθανό να συμβεί στο μέλλον. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για σας, αλλά θα επιβληθούμε εάν είναι απαραίτητο για να σας προστατεύσουμε.

Σύντομα θα έχουμε μεγαλύτερη δραστηριότητα στους ουρανούς σας, και ένας λόγος θα είναι για να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να εισέλθουμε στο χώρο σας και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Προσέχουμε βέβαια να μην δημιουργήσουμε ένα συμβάν που θα βοηθούσε τους σκοτεινούς, οι οποίοι συνεχίζουν ακόμη να αναζητούν μια ευκαιρία για να προκαλέσουν χάος αν είναι δυνατόν. Για πάρα πολλά χρόνια τα σκάφη μας τα έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά με σκόπιμο περιορισμό των συμβάντων δεν φαίνεται ο τόσο μεγάλος αριθμός. Η αποκάλυψη είναι ως εκ τούτου περισσότερο ζήτημα του πόσο σύντομα θα αναγνωριστεί επίσημα η ύπαρξή μας, έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια για μας. Από το τέλος του τελευταίου Παγκοσμίου Πολέμου έχουμε συναντηθεί με τους αξιωματούχους όλων των μεγάλων δυνάμεων στη Γη, και προσφέραμε τη βοήθειά μας την οποία απέρριπταν κάθε φορά. Θα μπορούσαμε να έχουμε ενεργοποιήσει την παγκόσμια ειρήνη, αλλά οι Illuminati δεν νοιαζόταν για τις ζωές των ανθρώπων της Γης, παρά μόνο να ασκούν έλεγχο και να συγκεντρώνουν μεγάλο πλούτο. Αυτές οι στιγμές θα πάρουν τη θέση τους στην ιστορία σας, αφού θα πρέπει να κατανοήσετε πώς η ζωή σας χειραγωγήθηκε από αυτούς. Η δύναμή τους ήταν τέτοια που πολλές καλές ψυχές του Φωτός, θυσίασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τα σχέδιά τους. Η αλήθεια πίσω από πολλές δολοφονίες θα πρέπει επίσης να γίνει γνωστή, και οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους.

Όπως σας το υπενθυμίζουμε συχνά, όλα εξελίσσονται καλά, και αν και ο χρόνος τρέχει θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας απολύτως σύμφωνα με το σχέδιο. Μπορεί να χρειαστεί να επιταχύνουμε τις ενέργειές μας, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για μας, έτσι μπορείτε να είστε ήσυχοι. Απλά κρατήστε τα μάτια σας στη γραμμή τερματισμού μοιράζοντας Αγάπη και Φως καθώς προχωράτε. Επίσης, να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε εκείνους που θα μπερδευτούν με το τι πρόκειται να συμβεί, καθώς οι περισσότεροι από εσάς που εργάζεστε για το Φως γνωρίζετε αρκετά για να είστε σε θέση να το πράξετε. Η καλύτερη διαβεβαίωση που μπορείτε να τους δώσετε είναι ότι εργαζόμαστε μαζί σας, και ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούν. Στο τέλος θα κερδίσετε περισσότερα από ό, τι θα μπορούσατε ενδεχομένως να χάσετε, και αυτό ισχύει για τα φυσικά αγαθά αν και δεν θα υποστηρίξουμε παρά μόνο αυτά που αποκτήθηκαν από ειλικρινείς σχέσεις.

Πολλοί από εσάς μπαίνετε σε αυτή την τελική περίοδο σε μια ηλικία που δεν έχετε απαραίτητα και καλή υγεία. Να είστε βέβαιοι ότι τη στιγμή που θα παίρνετε τη θέση σας στην Ανάληψη όλα τα σώματα θα έχουν μετατραπεί σε κρυσταλλικά, και αυτό σημαίνει ότι όλα τα σημάδια της ασθένειας ή ανημπορίας θα έχουν εξαφανιστεί. Όπως και η Μητέρα Γη, που θα έχει επιστρέψει στην αρχική αδιάφθορη από τον πολιτισμό κατάσταση της, έτσι κι εσείς δεν θα εμφανίζετε πλέον τη φθορά του χρόνου, και θα έχετε επίσης ένα φυσικό σώμα που θα έχει επιστρέψει στην τελειότητα του αρχικού προσχεδίου του. Η γήρανση δεν έχει θέση στις υψηλότερες δονήσεις, και εσείς θα επιλέξετε πώς ακριβώς θα είναι η εμφάνιση σας αν επιθυμείτε να μεταβάλετε τα χαρακτηριστικά σας. Καθώς θα ανεβαίνετε ακόμη υψηλότερα στις διαστάσεις, οι δημιουργικές σας δυνάμεις θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν και τελικά θα γίνετε ένα Ον του Φωτός. Υπάρχουν πολλά πράγματα μπροστά σας και θα είναι δικά σας να τα αποκτήσετε μόλις αναληφθείτε. Ο κόσμος μπορεί να είναι το όστρακο σας τώρα, αλλά το Σύμπαν θα είναι η παιδική σας χαρά στο εγγύς μέλλον.

Δεν είναι ακόμη η ώρα για πάρτυ, αλλά οι εορτασμοί θα αρχίσουν, αφού έχετε την απόδειξη ότι αυτοί που σας είχαν σκλαβωμένους έχουν απομακρυνθεί. Η ζωή θα πάρει μια διαφορετική απόχρωση και κάθε μέρα θα είναι χαρά να ζεις. Ο σκοπός της θα είναι κατανοητός και οι άνθρωποι θα προχωρούν γνωρίζοντας πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που συναντούν και να δρέψουν την επάξια ανταμοιβή τους. Θα έχετε σαφείς στόχους να ακολουθήσετε, και θα είναι η επιλογή σας καθώς θα έχετε ακόμη την ελεύθερη βούληση σας. Αν θέλετε να μιμηθείτε τη ζωή κάποιου που θαυμάζετε, μπορείτε να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι τα πράγματα μπορεί να έρθουν και σε σας, όπως στο εν λόγω πρόσωπο. Όλες οι ψυχές στις ανώτερες σφαίρες μπορεί εύκολα να εμφανίζονται όπως ήταν σε κάθε ενσάρκωση τους και να μοιραστούν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μαζί σας. Δεν υπάρχει καμία κατάσταση που να τοποθετεί μια ψυχή πιο πάνω από μια άλλη εκτός από το ότι υπάρχει ένα Συμπαντικός Νόμος, που λέει ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε ψηλότερα από το επίπεδο στο οποίο αντιστοιχούν οι δονήσεις σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και είμαι σίγουρος ότι καταγράφετε την επέκταση της συνειδητότητάς σας, κάτι που θα σας βοηθήσει στις επερχόμενες αλλαγές. Καθώς αρχίζετε να καταλαβαίνετε, η ζωή πέρα από τη Γη δεν τελειώνει ποτέ και προσφέρει τις πιο θαυμάσιες ευκαιρίες να ζήσετε ό, τι επιθυμείτε. Έχετε όλο το χρόνο που χρειάζεστε και στην πραγματικότητα δεν είναι το χρονικό διάστημα όπως το ξέρετε τώρα, και τα ταξίδια μέσω της σκέψης είναι στιγμιαία. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει μέτρηση του χρόνου και το ημερολόγιο δεν είναι απαραίτητο, καθώς όλα είναι στο Τώρα το οποίο σημαίνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Πολλά από αυτά που δέχεστε τώρα ως κανονικά είναι χαρακτηριστικά μόνο της γήινης ύπαρξή σας, έτσι να είστε προετοιμασμένοι και με ανοιχτό μυαλό, ώστε να μπορείτε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα. Θα τα πάρετε όλα με το διασκελισμό σας, και με το υψηλότερο επίπεδο της συνειδητότητάς σας θα κατανοήσετε απόλυτα τα υπέροχα δώρα του Δημιουργού που πληρούν όλες τις διαστάσεις του Σύμπαντος.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |