Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 6 Φεβρουαρίου 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 6 Φεβρουαρίου 2015


Οι αναταραχές συνεχίζονται επάνω στη Γη, παρόλα αυτά όμως την ίδια στιγμή το Φως συνεχίζει να αυξάνεται και να προσδίδει δύναμη σ' αυτούς που διαμοιράζουν το Φως. Δε μπορούμε ακόμα να προδικάσουμε το πότε αυτό θα καταστεί κυρίαρχη δύναμη, αλλά η ώρα αυτή πλησιάζει γρήγορα. Με τα διαρκώς αυξανόμενα επίπεδα του Φωτός δε γίνεται να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα, κι αυτό φαίνεται στο ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος ετοιμάζεται να δείξει ενεργά την υποστήριξή του προς τους Εργάτες του Φωτός. Η συγκέντρωση του κόσμου θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη με το πέρασμα του καιρού, και η εργασία τους θα βοηθήσει ώστε να επιταχυνθεί η πραγματική έναρξη της Ανάληψης. Σας προτρέπουμε να παραμείνετε ασφαλείς μέσα στο Φως σας, και να μην εμπλέκεστε άμεσα σε βεντέτες ενάντια στους σκοτεινούς. Αυτοί θα βρουν το τέλος που όρισαν οι πράξεις τους ενάντια στην Ανθρωπότητα εδώ και χιλιετίες. Έχουνε θέσει σε κίνηση το μονοπάτι που τους οδηγεί στο χαμό τους, και στο τέλος των εχθροπραξιών τους ενάντια σ' αυτούς του Φωτός.

Νοιώθουμε την απογοήτευση που αισθανόσαστε με τα συνεχιζόμενα προβλήματα στη Μέση Ανατολή. Σας διαβεβαιώνουμε όμως, ότι κάνουμε ό,τι μας επιτρέπεται, κι έχουμε εμποδίσει την κλιμάκωση του πολέμου που μαίνεται. Ο κόσμος ρωτάει γιατί δεν επεμβαίνουμε και δεν τον σταματάμε, αλλά αυτό θα ήταν παρέμβαση στο καρμικό μονοπάτι που έχει τεθεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μέχρι τη μάθηση των μαθημάτων είναι να περιορίζουμε την απώλεια της ζωής και τις καταστροφές που λαμβάνουν μέρος. Η όλη εμπειρία σας μέσα σε τούτο τον κύκλο έχει σκοπό να σας ανυψώσει πάνω από το σκοτάδι, ώστε με τη σειρά σας να βοηθήσετε τους άλλους. Ως προς αυτό τα πήγατε καταπληκτικά καλά και έτσι ακόμα περισσότερες ψυχές αφυπνίζονται τώρα προς τις νέες δονήσεις. Κι αυτό είναι σημαντικό εφόσον πρόκειται να υπερνικήσουν το σκοτάδι και να κινηθούν μέσα στο Φως. Αυτοί που μπορούνε πλέον να επεκτείνουν τη συνειδητότητά τους είναι πολλοί και αρχίζουν να έχουν επίγνωση της αιτίας που κρύβεται πίσω από τις αλλαγές που επιτελούνται.

Υπάρχει τόση πολλή αναμονή που μένει να αποκαλυφθεί και να σας ανυψώσει γοργά, απομακρύνοντας τα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω. Κι αυτή κυρίως προκύπτει από τις προσπάθειες των σκοτεινών, που σας αρνήθηκαν τη γνώση της αλήθειας για τους εαυτούς σας. Όμως όλο αυτό αλλάζει, και στο προσεχές μέλλον θα λάβετε πάρα πολλές αλήθειες για το ρόλο σας μέσα στον κύκλο που τώρα κλείνει. Οι περισσότεροι από εσάς δεν είσαστε παρά σκιές των πραγματικών σας εαυτών κι όσο τα επίπεδα της συνειδητότητας συνεχίζουν ν' αυξάνουν, θα μαθαίνετε ακόμα περισσότερα γύρω από τους αληθινούς σας εαυτούς. Είσαστε πολύ σπουδαιότεροι απ' όσο φαντάζεστε ή απ' ό,τι είσαστε προετοιμασμένοι να πιστέψετε, και θα 'νιώσετε' την ορθότητα της αλήθειας αυτής όταν βαθιά μέσα σας κατανοήσετε ότι αποτελείτε ένα Ον του Φωτός. Ενόσω είσαστε μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις δράτε με περιορισμένη συνειδητότητα, όμως αυτή τώρα επεκτείνεται χάριν στις υψηλότερες δονήσεις.

Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόσαστε στο ταξίδι της επιστροφής σας προς την ανώτερη κατάσταση της ύπαρξής σας, και αφήνοντας την 3η διάσταση θα κάνετε ένα τεράστιο βήμα επάνω. Κοιτώντας τριγύρω σας ίσως να σας φαίνεται απίθανη η ετοιμότητα πολλών ψυχών για την ανύψωσή τους, θα εκπλαγείτε όμως από το πόσο γρήγορα μπορούνε να αλλάξουνε. Ο καθένας σας παίζει το ρόλο εκείνο που του παρέχει τα μαθήματα που του χρειάζονται για τη συνέχιση της εξέλιξής του, και που τον προετοιμάζουν για τις αλλαγές που σας έρχονται. Πριν γεννηθείτε, κάθε ψυχή έχει ένα συμφωνημένο σύνδεσμο με τις ικανότητες και τη γνώση που θα απαιτούνταν ως εξοπλισμός για τη διάβαση της ζωής της. Ο πραγματικός σου εσύ είσαι πολυτάλαντος κι έχεις απόλυτη εμπειρία ώστε να μπορείς ν' αντιμετωπίσεις τη ζωή επάνω στη Γη, μα ακόμη περισσότερη για να κινηθείς προς τις ανώτερες διαστάσεις.

Όπως συνειδητοποιείτε, τα καιρικά σας φαινόμενα αλλάζουν σταδιακά προς το καλύτερο. Θα υπάρξουν προβλήματα από τις αλλαγές, αλλά θα έχετε άφθονο καιρό για να προσαρμοστείτε. Το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι πιο αποδεκτές θερμοκρασίες, δίχως τις ακρότητες που συνηθίσατε να υπομένετε. Οι θάλασσες επίσης θα θερμανθούν, κι όταν τα δύο αυτά μαζί ανταμώσουν θα δείτε να γίνονται πολλές αλλαγές στη φύση. Διάφορα είδη ζώων θα κινηθούν σε συνθήκες που θα αρμόζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. Με λίγα λόγια, όλα θα γίνουν για το καλύτερο και θα απολαμβάνετε ένα πιο ήπιο κλίμα.

Οι αρρώστιες και τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας τελικά θα εξαφανιστούν καθώς οι δονήσεις θα αυξάνονται. Θα επιβραδυνθεί επίσης και η γήρανση αφότου φτάνετε στην ενηλικίωση, που θα είναι το σημείο εκείνο που πλέον αυτή δε θα υφίσταται. Συνεπώς όσο περνάει ο καιρός θα δείτε συνεχείς αλλαγές, που θα σας ωφελούν όταν θα βρεθείτε μέσα στις δονήσεις της 4ης Διάστασης. Οι παλιές δονήσεις παύουν να έχουν την αποτελεσματικότητα που είχανε, οπότε η επίγνωση επί των αλλαγών που θα έχετε θα γίνεται ολοένα και περισσότερη. Εντούτοις, μην επιτρέψετε σε τούτα τα γεγονότα να σας αποσπάσουν από το σκοπό της ζωής σας, γιατί όλα θα καταλαγιάσουν όμορφα. Την επίγνωση των δυνατοτήτων αυτών την είχατε φυσικά πριν ενσαρκωθείτε επάνω στη Γη. Έτσι θα έχετε κάποια 'γνώση' για τις αλλαγές καθώς αυτές θα εμφανίζονται μέσα στις ζωές σας. Είμαστε σε εγρήγορση όσο ποτέ σχετικά με όσα συμβαίνουν επάνω στη Γη, και θα κάνουμε πάντοτε ό,τι μπορούμε για να σας κρατούμε ενήμερους. Το μέλλον είναι λαμπρό και καθώς περνάει ο καιρός θα μπορέσουμε να έρθουμε πολύ κοντύτερά σας.

Η Μητέρα Γη αντιμετωπίζει τις δικές της ανάγκες, και είναι πολύ ενεργή λόγω του ότι χρειάζεται ν' ανυψώσει και αυτή τις δικές της δονήσεις. Στην πραγματικότητα, και άσχετα με το πόσο προοδεύει η Ανθρώπινη Φυλή, αυτή θα συνεχίσει με τις απαραίτητες αλλαγές που θα τη βοηθήσουν να δημιουργήσει τη νέα Γη. Όλοι σας αλληλεξαρτάστε προκειμένου να έχετε μια ομαλή μετάβαση προς τα ανώτερα επίπεδα. Οπότε όσο νωρίτερα σταματήσει ο Άνθρωπος να βιάζει τη Γη, τόσο γρηγορότερα αυτή θα αποκατασταθεί στην αρχική της κατάσταση. Όμως εμείς έχουμε εντούτοις δει μακρύτερα, γι' αυτό δώστε χρόνο για την υλοποίηση των επερχόμενων αλλαγών. Δε γίνεται τα πράγματα αυτά να συμβούν μέσα σε μια νύχτα, αλλά θα γίνουν σταδιακά. Η παράδοση των Προγραμμάτων Ευημερίας και η νέα Διακυβέρνηση βρίσκονται μεταξύ των αρχικών αλλαγών, και είναι προ των πυλών.

Ευχόμαστε να προετοιμάζετε τους εαυτούς σας για τις αλλαγές που σας αφορούν προσωπικά. Αναφερόμαστε στις αλλαγές που θα επιτρέψουν στο σώμα σας να γίνει περισσότερο υγιές, κι αυτό συσχετίζεται με την επιλογή της τροφής σας. Να προτιμάτε τη φρέσκια τροφή αντί της επεξεργασμένης που συνήθως περιέχει διάφορα χημικά πρόσθετα. Η άσκηση είναι επίσης ουσιαστική και ακόμα κι ένας περίπατος βοηθάει, σ' αντίθεση με μια σκληρή γυμναστική.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και σε μια τέτοια σημαντική στιγμή στις ζωές σας, προσπαθήστε να βοηθήσετε και ν' ακολουθήσετε τις αλλαγές. Σας αφήνω με Αγάπη και Φως.

Σ' ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey

Μετάφραση: Con Tanidis

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός

Share |