Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 7 Νοεμβρίου 2014

SaLuSa, 7 Νοεμβρίου 2014

Τα πράγματα που συμβαίνουν σε επίπεδο εξουσίας, και που κατευθύνουν τις καθημερινές σας ζωές, είναι πάρα πολλά, και πρόκειται για αλλαγές που κατ’ εξοχήν οφείλονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες δονήσεις. Οι δονήσεις αυτές θα σας ανυψώσουν τελικά έξω από τις χαμηλότερες, οι οποίες δε θα ‘ναι πλέον κατάλληλες για τη Νέα Εποχή που έχει ξεκινήσει. Ή αυτές θα πρέπει να αλλάξουν ή ακόμα και να εξαφανιστούν από το επίπεδο της ύπαρξής σας, το οποίο βιώνει ένα ξεκαθάρισμα από οτιδήποτε προκύπτει από παλιές ενέργειες. Όλο αυτό προκαλεί διάφορες αλλαγές, όπως επίσης και σύγχυση σε αυτούς που δεν έχουν επίγνωση του τι επιφυλάσσει το μέλλον. Από τη μια μεριά φαίνεται ότι τα πάντα καταρρέουν, από την άλλη όμως αποκαλύπτεται η κάθαρση που επιτελείται. Εισήλθατε μέσα σε μια νέα περίοδο της εξέλιξής σας και θα πρέπει οι παλιές τακτικές να δώσουν τόπο σε καινούργιες. Σύντομα θα γίνει προφανές ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο, το οποίο μάλιστα αποκτάει και μορφή, και που θα σας οδηγήσει μέσα στη Νέα Εποχή κατά τέτοιο τρόπο που δε θα μπορείτε να κάνετε λάθος για το τι συμβαίνει.
Εμείς από τη Γαλαξιακή Διοίκηση θα αρχίσουμε ακόμα περισσότερο να προβάλλουμε τους εαυτούς μας έως ότου μπορέσουμε να φανερωθούμε σε όλους σας. Πριν όμως συμβεί αυτό, θα σας έχουμε βοηθήσει να υλοποιήσετε διάφορες αλλαγές, συμπεριλαμβάνοντας και τη NESARA, την οποία θα χαρακτηρίζατε ως το κερασάκι στην τούρτα. Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι ν’ αρχίσουμε να παίζουμε το ρόλο μας, και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε με τις απαραίτητες αλλαγές οι οποίες θα σας φέρουν πραγματικά τα προβλεπόμενα οφέλη της Νέας Εποχής. Τότε θα μάθετε για το πραγματικό σας υπόβαθρο και το πώς χειραγωγηθήκατε από τους σκοτεινούς επί αιώνες. Σας κρατούσανε εγκλεισμένους μέσα στη δίνη του χρόνου και σας αρνούνταν τις προόδους που αυτοί χρησιμοποιούσαν για τον εαυτό τους ώστε να έχουν δύναμη και έλεγχο. Εντούτοις, δε διαθέτουν πια τον έλεγχο στο βαθμό εκείνο που τον είχανε φτάσει, καθώς τον χάνουν αργά μες απ’ τα χέρια τους. Δεν υπάρχει επιστροφή γι’ αυτούς, καθότι επέφεραν τον αφανισμό στον ίδιο τους τον εαυτό.
Στις ημέρες μας η ζωή έχει γίνει πολύ δύσκολη για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που πιάστηκαν μέσα στις τελευταίες απόπειρες των σκοτεινών που προσπαθούν να παραμείνουν στον έλεγχο. Κάποιο μέρος όλου αυτού οφείλεται στο κάρμα, και κάθε ψυχή βρίσκεται εκεί που πρέπει προκειμένου να βιώσει αυτά που της χρειάζονται για να ολοκληρώσει τις εμπειρίες της. Έτσι οι ευκαιρίες που αντίστοιχα υπάρχουν είναι πολλές ώστε να επιδείξετε στοργή και την καλή σας την πλευρά σε ψυχές που άλλως θα αγνοούνταν ή θα σνομπάρονταν. Η αγάπη και η κατανόηση που χρειάζονται είναι μεγάλη, προκειμένου να μπορέσουνε να συνειδητοποιήσουνε ότι δεν έχουνε εγκαταληφτεί. Θυμηθείτε ότι είσαστε Όλοι Ένα στα μάτια του Θεού, και ότι σας αγαπάει όλους ίσα. Αυτές οι αντιλήψεις δύσκολα γίνονται κατανοητές από κάποιους, με τον καιρό όμως όλες οι ψυχές θα μάθουν την αλήθεια.
Ο Άγιος Γερμανός έχει εργαστεί για τους καιρούς αυτούς των αλλαγών επί αιώνες, κι έχει προετοιμαστεί μπρος στις ανάγκες αυτών που προορίζονται να πάνε εμπρός μέσα στη Νέα Εποχή. Δε λέμε ότι παραμελούνται οι ψυχές εκείνες που ακόμα αδυνατούν ν’ ανυψωθούν, αφού επίσης θα έχουν τη σύμφωνη με τις συγκεκριμένες τους ανάγκες φροντίδα. Όλες οι ψυχές αγαπώνται ισάξια θερμά και είναι γνωστό ότι θ’ ανυψωθούν τελικά για ν’ ανταμώσουν αυτές που είχανε φύγει πριν. Εάν μπορείτε να φροντίζετε τους άλλους με μια τέτοια αγάπη και κατανόηση, τους βοηθάτε ν’ ανταπεξέλθουν απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Όλοι σας έχετε αντιμετωπίσει αντίστοιχες καταστάσεις στο ταξίδι σας πίσω στο Φως, και όλοι σας είχατε βοηθηθεί από εκείνους που είχανε ήδη Αναληφθεί.
Σταδιακά συνειδητοποιείτε ολοένα και περισσότερο την αλήθεια όσων συμβαίνουν τριγύρω σας. Η συνειδητότητά σας επεκτείνεται και θα συνεχίσει να το κάνει έως ότου φτάσετε στο επίπεδο όπου θα είσαστε προετοιμασμένοι για την Ανάληψή σας, που ήτανε ο σκοπός σας εδώ και πολύ καιρό. Τώρα είναι η ευκαιρία, γιατί το έχουνε διατάξει τα Ανώτερα Όντα που ορίζουν και κατευθύνουν τη μοίρα σας. Μοιάζετε με νεαρούς που προετοιμάζονται για την αποφοίτησή τους έχοντας την ικανότητα να πετύχουν, που όμως χρειάζονται βοήθεια για να συνεχίσουν. Καθ’ όλα τα στάδια της εξέλιξής σας, σας παρέχονταν καθοδήγηση, ποτέ της όμως αυτή δεν ήτανε τόσο σημαντική όσο τη συγκεκριμένη αυτή στιγμή. Θα μπορούσατε ανά πάσα στιγμή ν’ αναληφθείτε εάν οι δονήσεις σας φτάσουν στο απαραίτητο επίπεδο, πράγμα όμως δύσκολο αναφορικά με την παρούσα περίοδο όπου λαμβάνετε κάθε δυνατή βοήθεια. Επιπλέον, θα έχετε προετοιμαστεί για αυτό το τελικό ‘σκούντημα’ και θα θέλαμε να δούμε όσο περισσότερους γίνεται από εσάς να πετυχαίνουν. Συνεπώς είναι απαραίτητο να συνεχίσετε τη διατήρηση της προσοχής σας επάνω στο σκοπό σας, και να μην αφήσετε τίποτε να σας παρεκκλίνει από την επιτυχία σας.
Βρίσκεστε μέσα σε μια πάρα πολύ απαιτητική περίοδο η οποία δοκιμάζει σοβαρά την αποφασιστικότητά σας, καθώς γίνονται τόσα πολλά τριγύρω σας. Παρόλα αυτά, εάν δε χάσετε την επικέντρωσή σας επάνω στο σκοπό σας σίγουρα θα τα καταφέρετε, και όσο μακρύτερα προχωράτε επάνω στο μονοπάτι σας, τόσο ευκολότερο αυτό θα γίνεται. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε με τα όσα συμβαίνουν τριγύρω σας, γιατί αυτά δε μπορούν να εμποδίσουν την πρόοδό σας εκτός και αν τους το επιτρέψετε. Σίγουρα να βοηθάτε τους άλλους που διασταυρώνονται με το μονοπάτι σας, με λόγια στοργής ή συμβουλές. Αυτά τα συμβάντα μερικές φορές κανονίζονται να είναι έτσι όταν είναι γνωστό ότι μπορείτε να βοηθήσετε μιαν άλλη ψυχή που ψάχνει να μάθει. Ξέρουμε ότι πολλοί σας προσεύχεστε συχνά για τους συνταξιδιώτες σας, κάποιοι από τους οποίους μπορεί να είναι φίλοι ή συγγενείς. Να ξέρετε πως με τη λήξη του κύκλου, κάθε ψυχή θα έχει βρει το μέρος που ταιριάζει σ’ αυτήν.
Παρότι κατακρατηθήκατε πίσω έχετε εντούτοις καταφέρει να προοδεύσετε στην εξέλιξή σας, και αυτό είναι υπέρ σας καθότι η περίοδος που διανύσατε ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Παρόλα αυτά όμως, οι ανάγκες σας πλέον δεν καλύπτονται πια από την πρόοδο που έχετε πετύχει, και χρειάζεται να κάνετε ένα σημαντικό άλμα μπροστά. Αρκετοί από εσάς είσαστε έτοιμοι να αναληφθείτε και να λάβετε τη θέση σας μέσα στις ανώτερες διαστάσεις, γιατί πλέον αυτά που απέμειναν να κερδίσετε από τις χαμηλότερες δονήσεις είναι λίγα. Συνεπώς το διάστημα που έχετε μέσα στην παρούσα σας διάσταση είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε όμως ακόμα να αποκτάτε εμπειρίες από τους τριγύρω σας. Η λήξη ενός κύκλου είναι όντως μια σημαντική και μοναδική περίοδος.
Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και δρω ως φωνή των διαφόρων επαφών με τις οποίες έχετε πρόσφατα έρθει σε επικοινωνία. Μπορώ να σας πω ότι όλα πάνε καλά και πως οτιδήποτε συμβαίνει τριγύρω σας δε μπορεί ν’ αλλάξει το επιτυχές αποτέλεσμα. Σας αφήνω με τις Ευλογίες και την Αγάπη όλων αυτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Ανάληψης.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |