Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 31 Οκτωβρίου 2014

SaLuSa, 31 Οκτωβρίου 2014

Θα τονίσουμε ότι τίποτε δε μπορεί ν’ αλλάξει το πεπρωμένο σας στο ν’ αφήσετε πίσω τη χαμηλότερη διάσταση, εκτός κι αν χαθείτε και δε μπορέσετε ν’ ανυψωθείτε έξω από αυτήν. Οι ευκαιρίες για την ανύψωσή σας είναι απεριόριστες και εάν βρισκόσαστε σ’ αυτό το δρόμο θα έχετε ήδη καταφέρει τέτοια πρόοδο, ώστε να έχετε εντάξει τον εαυτό σας μέσα στο επίπεδο των δονήσεων που θα σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια. Θα έχετε όλη την υποστήριξη που χρειαζόσαστε, και καθώς θ’ αυξάνει το επίπεδο της συνειδητότητάς σας θα πετυχαίνετε μεγαλύτερη κατανόηση γι’ αυτά που χρειάζεται να κάνετε. Κρατήστε μέσα σας το Φως με το οποίο περιβάλλετε τον εαυτό σας, και να ξέρετε ότι είσαστε ασφαλείς μέσα σας και προφυλαγμένοι από οποιαδήποτε απόπειρα παρεμβολής στο σχέδιό σας για Ανάληψη. Αφήστε να σας προσπεράσουν οι χαμηλότερες δονήσεις δίχως να εμπλέκεστε μέσα σε αυτές.

Οι αναταραχές που υπάρχουν σε πολλές χώρες αποτελούν σημάδι ότι αυτές έχουνε προσπαθήσει να επιλύσουν τα προβλήματα και τις διαφορές τους με τη βία, η οποία ποτέ δε θ’ αποτελεί απάντηση σε τέτοιου είδους περιστάσεις. Θα το κάνουν πάλι ξανά και ξανά, μέχρι να συνειδητοποιήσουν πως η επίτευξη της λύσης για μια μόνιμη ειρήνη έρχεται μόνο με τη συνεργασία. Η ιστορία σας αποτελεί μνημειώδη μαρτυρία των επαναλαμβανόμενων προσπαθειών κυριαρχίας με τη βία, και σας δείχνει ότι η ειρήνη που επιτυγχάνεται με τον τρόπο αυτό ποτέ της δεν κρατάει. Η απάντηση σε τέτοιου είδους προβλήματα είναι η εφαρμογή της ‘αγάπης’, και της κατανόησης ότι όλοι σας είσαστε Ένα. Ναι, το ξέρουμε ότι μέχρι να μπορέσει ο κόσμος να είναι έτοιμος για μια τέτοιου είδους ανταπόκριση δε θα πάτε μακρυά, αλλά όλες οι λύσεις αποκτούν μιαν αρχή άπαξ και φυτευτούν οι σπόροι. Η Αγάπη είναι μια πανίσχυρη δύναμη και μπορεί να κάνει θαύματα, την ώρα που φαίνεται ότι κάθε ελπίδα έχει χαθεί. Συνεπώς είναι σημαντικό αυτοί που μπορούν να παρέχουν και να μοιράζονται τις ανώτερες ενέργειες, να είναι αφοσιωμένοι στο ρόλο τους.

Μετά από αρκετές ζωές μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις μπορείτε πλέον ν’ αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις που σας παρουσιάζονται, και καθώς προοδεύετε, τα ζητήματα που χειρίζεστε φαντάζουν ευκολότερα. Υποβοηθούνται δε από τις εισερχόμενες ανώτερες ενέργειες που ακτινοβολούνται προς τη Γη από τρίτους πολιτισμούς. Να ‘στε σίγουροι ότι πολλοί τους ξέρουνε για το χάλι σας και χαίρονται ιδιαίτερα που τους δίνεται η ευκαιρία να σας βοηθήσουν. Στ’ αλήθεια, όταν καταφέρετε επιτυχώς την Ανάληψή σας, θα είναι πολλοί οι πολιτισμοί εκείνοι που με ζήλο θα περιμένουν την πρόσκλησή σας για να σας συναντήσουν. Θα υπάρξει ένα σταδιακό αντάμωμα, πράγμα σύμφωνο με τη θέση που λάβατε μέσα στο Στερέωμα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να προηγηθούν πολλά πριν απ’ αυτούς τους καιρούς, είσαστε όμως στο δρόμο της ανύψωσής σας ώστε να απογίνετε Όντα του Σύμπαντος.

Οι καιροί αυτοί είναι περίφημοι για να συσχετίζεστε με τη Γη και το ταξίδι της μέσα στις ανώτερες δονήσεις. Πολλές είναι οι ψυχές εκείνες που θα το ήθελαν να μπορούσαν να λάβουν μέρος σε τούτη την εμπειρία, αλλά εσείς, που έχετε επιλεγεί, είσαστε αυτοί με τις καλύτερες προϋποθέσεις γι’ αυτά που έπονται. Είσαστε πολλά περισσότερα απ’ όσα ήδη αντιλαμβάνεστε προς το παρόν, και είναι σα να βγαίνετε από μια ονειρική κατάσταση. Κάποιοι ίσως να την παρομοίαζαν με εφιάλτη, αλλά όπως και να το δείτε, έχει έρθει η ώρα για μια μαζική αλλαγή στη τύχη σας. Να έχετε υπομονή και σταθείτε έτσι ώστε να επιδείξετε τον καλύτερό σας χαρακτήρα και να βοηθήσετε και άλλους ν’ αφυπνιστούν προς την αλήθεια. Πολλές ψυχές έχουν άγνοια σχετικά με το ότι δεν υπάρχει πράγμα σα τον ολικό θάνατο, γιατί η ψυχή είναι αθάνατη. Μπορεί να παρουσιάζετε τους εαυτούς σας διαφορετικά προκειμένου να βιώσετε συγκεκριμένες ζωές βάση των αναγκών σας, πάντοτε όμως υπερέχει η ψυχή που κρατάει το Φως της Αγάπης.

Είμαστε ταυτόχρονα έκπληκτοι και ευχαριστημένοι λόγω του ότι αναλάβατε τους ρόλους σας με τόση δέσμευση. Ενστικτωδώς γνωρίζετε για τη σημαντικότητα αυτής της περιόδου και οι σύσσωμες προσπάθειές σας φέρνουν μια επιτυχία πέρα από την κατανόησή σας. Οπότε να μη χάνετε ποτέ την πίστη στην ικανότητά σας και να γνωρίζετε ότι η βοήθεια που έχετε είναι πάρα πολλή ώστε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που καλείστε ν’ αντιμετωπίσετε. Καθώς θ’ ανοίγεστε θα δείτε ότι έχετε πολύ περισσότερες ικανότητες από αυτές που φανταζόσασταν. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλεγήκατε για τους καιρούς του τέλους, και ξέρουμε ότι θα επιτύχετε στους σκοπούς σας. Όντως, για πολλούς από εσάς ο γύρος αυτός δεν αποτελεί την πρώτη σας εμπειρία, και εξαιτίας αυτού θα βρεθείτε σε γνώριμα εδάφη. Λάβετε υπόψη ότι η σημαντικότητα του τρέχοντος καιρού για εσάς και τη Μητέρα Γη δε μένει απαρατήρητη, γιατί έχουν μαζευτεί Όντα από πολλούς πολιτισμούς για να παρατηρήσουν την Ανάληψή σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι για πρώτη φορά θα υπάρξει η περίσταση της ανύψωσης, δίχως να υπάρξει μετάβαση διαμέσου του ‘θανάτου’ του σώματος.

Θα έχετε πάρα πολλά να μάθετε που θα είναι νέα για εσάς, και θα σας θέσουν στο κατάλληλο μονοπάτι ώστε να γίνετε Όντα Συμπαντικά. Αυτά φυσικά αφορούν πράγματα αρκετά μετά, θα θέλαμε όμως να ξέρετε το τι μπορεί να σας περιμένει μέσα στις ανώτερες δονήσεις. Κάθε προσπάθειά σας του τώρα θ’ ανταμειφτεί καλά και δε θα μετανιώσετε για ούτε μία στιγμή σας. Εν τω μεταξύ θα αρχίσετε να διαφωτίζεστε σταδιακά από τις πρώτες εκ των πολλών αλλαγών, οι οποίες και θα σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες δονήσεις. Σε αυτό ακριβώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε και εμείς αρκετά και να μοιραστούμε μαζί σας τα οφέλη των δικών μας εμπειριών. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε τον χαμένο σας καιρό όπου σας κρατούσανε πίσω, και να σας εισάγουμε στα γρήγορα στις τόσες πολλές προόδους οι οποίες θα επιταχύνουν τη μετάβασή σας προς τις ανώτερες διαστάσεις.

Σε κανέναν δε δίδεται η γνώση του σχεδίου της ζωής μιας άλλης ψυχής. Οπότε θα πρέπει να προσέχετε όταν κρίνετε μιαν άλλη ψυχή, γιατί δε μπορείτε να ξέρετε τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Ο καθένας σας έχει τις δικές τους δεσμεύσεις αναφορικά με την πρόοδό του. Αυτές ορίζονται από καρμικές ανάγκες και δεν είναι ούτε καλές ούτε άσχημες βάση του πώς θα τις χαρακτηρίζατε. Οποιοδήποτε κάρμα, άσχετα με αυτούς που συμπεριλαμβάνει, παρέχει μαθήματα που βοηθούν την ψυχή να εξελιχθεί. Οπότε φερθείτε σε όλες τις εμπειρίες ως να’ ναι ουσιαστικές για την ανάπτυξη και την ανάτασή σας.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι που η επαφή μας βοηθάει στην εξέλιξή σας. Να ‘χετε υπόψη σας ότι σας πλησιάζουμε ολοένα και κοντύτερα εδώ και 70 περίπου χρόνια, και κατά τη διάρκεια αυτή παρατηρήσαμε μεγάλη πρόοδο στη συνειδητότητά σας. Αυτή θα συνεχιστεί καθώς θα συνεχίσουν ν’ ανεβαίνουν οι δονήσεις, οι οποίες με τον καιρό θα σας επιτρέψουν ν’ αφήσετε εντελώς τις χαμηλότερες ξοπίσω σας. Εκ μέρους του Φωτός και της Αγάπης που σκορπίζετε τριγύρω σας, σας εύχομαι καλή συνέχεια στην εργασία σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |