Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, December 9, 2011

SaLuSa, December 9, 2011

Σε όλο τον κόσμο υπάρχει μια αίσθηση προμηνύματος καθώς γίνεται ξεκάθαρο από τις εξωτερικές εμφανίσεις ότι δεν είναι όλα καλά. Ο άνθρωπος πήγε αυτόν τον πολιτισμό όσο μακριά μπορούσε να πάει, και αντιμετωπίζει τον κατήφορο της λήθης. Όλα αυτά όμως, είχαν προβλεφθεί, και δεν σας έχουμε αφήσει όπως θα έλεγαν, «να βράσετε στο ζουμί σας». Το κάρμα απαιτεί να γευτείτε τα αποτελέσματα από τους σπόρους που σπείρατε εδώ και χιλιετίες. Ωστόσο, ο δημιουργός δεν επιθυμεί να σας βλέπει να υποφέρετε άδικα, και σας έδωσε τη διέξοδο της Ανάληψης. Όσοι από εσάς προέρχεστε ήδη από το φως χρειάζεστε λίγη ή και καθόλου καθοδήγηση να την ακολουθήσετε, και μεταφέρετε τη συνειδητότητα σας σε υψηλότερα επίπεδα που θα σας βγάλουν από τη δυαδικότητα. Η ευαισθητοποίηση σας είναι τέτοια που είστε ήδη στο δρόμο που θα σας πάει μόνο προς τα πάνω και μέσα από την τελική εποχή, στα επόμενα στάδια εξέλιξης.

Μπορεί να ρωτήσετε τι θα γίνει μ’ αυτούς που ακόμη κοιμούνται ή αρνούνται την αλήθεια, οι οποίοι έχουν επίσης τις ίδιες ευκαιρίες με όλους τους άλλους. Θα λέγαμε ότι πολύ σύντομα, τα γεγονότα θα αναγκάσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να προσέξουν τι συμβαίνει στη Γη. Σιγά-σιγά θα αρχίσει να γίνεται κατανοητό ότι οι αλλαγές πρόκειται να εξαπλωθούν, και όχι μόνο αυτό αλλά θα είναι τα μέσα με τα οποία ο πολιτισμός σας θα κάνει ένα γιγάντιο βήμα μπροστά. Θα ανακαλύψουν ότι οι απαντήσεις φανερώνονται παντού γύρω σας, και ότι προωθούνται πληροφορημένοι άνθρωποι για να σας οδηγήσουν προς τα εμπρός. Έτσι Αγαπητοί μας, όλες οι ψυχές θα έχουν εξίσου την ευκαιρία να αλλάξουν τις ζωές τους και να στρέψουν τα βλέμματα τους ψηλότερα, αν θέλουν. Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει πίεση σ’ αυτούς, αλλά θα έχουν όση βοήθεια χρειαστούν όταν αρχίσουν να ψάχνουν την αλήθεια.

Εμείς φυσικά θα διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στο να διασφαλίσουμε ότι δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα λάθος για οποιονδήποτε από εσάς που ψάχνει το αληθινό νόημα της ζωής. Για αρχή θα βοηθήσει πολύ αν αναγνωριστεί η Πηγή Όλης της Ύπαρξης. Έχει λίγη σημασία πώς την ονομάζετε, αλλά θα βοηθήσει να δοθεί μια βάση για να δουλέψετε και να εξηγήσετε τα πάντα γύρω σας. Βλέποντας τη σύνδεση όλης της ζωής θα έκανε τους ανθρώπους να αποδεχτούν πιο εύκολα τον ερχομό μας. Δεν είμαστε ούτε αλλοδαποί, ούτε ξένοι αλλά σας μοιάζουμε πολύ από πολλές απόψεις. Έχουμε την ίδια λαχτάρα με σας να δημιουργήσουμε αγάπη και ειρήνη, και αγαπάμε την ομορφιά και όλα όσα είναι σε αρμονία και ισορροπία. Σε εμάς θα δείτε τους εαυτούς σας και θα καταλάβετε τι μπορεί να κάνει για σας η Ανάληψη. Πάντα προορίζονταν να γίνουμε ένα ξανά και είμαστε εδώ για να βεβαιώσουμε ότι αυτό θα επιτευχθεί.

Όταν τα πράγματα γίνουν λίγο τρομαχτικά, μην αφήσετε τον εαυτό σας να μπει σε μια κατάσταση φόβου, και επιμείνετε να εστιάζετε στις αλλαγές που ξέρετε ότι θα σας εξυψώσουν. Θα είμαστε σαν τους Ιππότες με Λευκή Πανοπλία που θα εμφανιζόμαστε όταν είναι ανάγκη και θα σας παίρνουμε κάτω από τα φτερά μας. Ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται και θα είναι σε ετοιμότητα μόλις μπορέσουμε να εμφανιστούμε ανοιχτά. Η ώρα μας πλησιάζει αρκετά γρήγορα, και περιμένουμε το σινιάλο που θα μας επιτρέψει να πούμε στις ζωές σας για την βελτίωση όλων των ψυχών. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πόλεμο, εκτός και αν δείτε το σκοτάδι και το Φως σαν αντιπάλους στον έλεγχο της τελικής εποχής. ΟΙ μέθοδοι μας είναι θετικοί, ποτέ δεν θα καταφεύγαμε στην βία, αλλά θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας με τρόπο που δεν οδηγεί σε απώλεια ζωής. Αυτό το έχουμε δείξει συχνά, όταν μας αντιμετωπίζει εχθρικά ο στρατός σας.

Υπάρχουν τόσα πολλά στα οποία θέλουμε να στρέψουμε την προσοχή σας, που θα σας δείξουν ότι σας επισκεπτόμασταν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Με όλη την ειλικρίνεια, κάποιες περιγραφές δεν θα είχαν γίνει κατανοητές χωρίς γνώσεις από την εποχή του διαστήματος. Σήμερα όμως, έχετε το προνόμιο να ζείτε στην Εποχή του Διαστήματος. Αλλά ακόμη και τώρα υπάρχουν προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν και ένα που σας κρατάει πίσω αφορά τα ταξίδια στο διάστημα. Καταλάβετε ότι δεν είναι βολικό να ταξιδεύουμε με τέτοιο τρόπο που η απόσταση μας από εσάς να μετριέται μόνο σε έτη φωτός. Οι προηγμένοι πολιτισμοί όπως ο δικός μας χρησιμοποιούν δια-διαστασιακά ταξίδια συμπεριλαμβάνοντας και τις σκουληκότρυπες όπως τις αποκαλείτε. Μπορούμε κυριολεκτικά να πηδάμε την απόσταση χρησιμοποιώντας μια συντόμευση και μπορούμε αν χρειαστεί να ταξιδέψουμε γρηγορότερα από το φως. Υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς που θα πρέπει να ακολουθούνται και αυτοί που θα αποκαλούσατε Αστυνομικοί του Σύμπαντος, όπως το Ashtar Command που διατηρούν την τάξη. Αυτές οι τεχνολογίες πάντως θα είναι δικές σας να τις χρησιμοποιήσετε αφού αποδείξετε ότι μπορείτε να χειριστείτε αυτή την ευθύνη.

Η ζωή στην οποία πρόκειται να μπείτε απέχει πολύ από αυτή στην οποία είστε τώρα συνηθισμένοι. Θα έχει σκοπό, θα μπορεί να εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες σας, και θα δίνει ευκαιρίες να εξερευνήσετε τα δισεκατομμύρια διαφορετικούς πλανήτες σε όλο το Σύμπαν. Η ζωή αφθονεί παντού και εσείς θα μετακινείστε επίσης ανάμεσα στις διαστάσεις. Οι λέξεις δεν μπορούν να αποδώσουν αυτό που βρίσκεται μπροστά σας, αλλά να είστε βέβαιοι ότι ποτέ δεν θα απογοητευτείτε και δεν απέχει παρά όσο το πέταγμα μιας πέτρας.

Επιστρέφοντας στη Γη, μπορούμε να πούμε ότι άρχισε το καθάρισμα και θα αυξηθεί σε ένταση. Ταυτόχρονα ο καιρός αλλάζει καθώς το κλίμα γίνεται πιο εύκρατο. Οι ακραίες συνθήκες που είναι φυσιολογικές για τη Γη δεν θα υφίστανται στα υψηλότερα επίπεδα προς τα οποία κινείστε, και αυτό θα ισχύει και για τη ζωή γενικά. Η ζωή θα είναι ευχάριστη και θα κινείται με αρμονικό τρόπο, κάτι που θα βάλει τέλος στις στρεσογόνες εμπειρίες. Η ζωή θα είναι όμορφη και οι φίλοι δεν θα είναι παρά μια σκέψη μακριά κα θα ανταποκρίνονται σ’ αυτό. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, έρχονται σε σας όλα όσα θα κάνουν τη ζωή σας απόλυτα ευτυχισμένη, γι’ αυτό ξεχάστε τις κακουχίες και την θλίψη που υπεστήκατε πάνω στη Γη. Σύντομα δεν θα είναι παρά μια μακρινή ανάμνηση που θα αντικατασταθεί από πιο ευχάριστες και πιο συναρπαστικές.

Οι δονήσεις στη Γη ανεβαίνουν ξανά με την αναμονή των γιορτών για τις οποίες προετοιμάζονται πολλοί. Είναι μια ενέργεια που θα παραμείνει και θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς τα πλέγματα πάνω στη Γη γίνονται πιο ισχυρά. Δεν υπάρχει καμία μείωση στις εισερχόμενες ενέργειες, που θα συνεχίσουν να κατευθύνονται πάνω σας από πολλές πηγές. Το σχέδιο για την απελευθέρωση σας από τη δυαδικότητα δεν μπορεί να αποτύχει και η παρουσία μας θα πρέπει να απομακρύνει οποιαδήποτε τελευταία αμφιβολία μπορεί να έχετε.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και θα ήθελα να μπορούσαμε να σας δώσουμε την εντύπωση του πόσο τυχεροί είστε να είστε πάνω στη Γη σε μια τέτοια υπέροχη εποχή. Δεν μπορούσε να είναι παρούσα κάθε ψυχή, παρά μόνο αυτές που λαμβάνουν την αιώνια αγάπη μας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.