Home > > Mike Quinsey - April 08, 2016

Mike Quinsey - April 08, 2016

Mike Quinsey

Το χάος συνεχίζει τριγύρω σας και εάν δεν υπήρχανε οι Γαλαξιακές Δυνάμεις αυτό θα ήτανε πολύ χειρότερο. Οι σκοτεινοί βρίσκονται σε αταξία και χάνουν τη δύναμη να ορίζουν τη ζωή σας, αν το μπορούσαν δε, θα είχαν βυθίσει τον κόσμο μέσα σε γενικευμένους πολέμους που δεν θα είχαν τελειωμό. Εντούτοις, πιάστηκαν στα πράσα και έτσι αποφεύχθηκε ο παγκόσμιος πόλεμος. Με τον καιρό αυτές οι ωμότητες θα σταματήσουν και στο τέλος οι ένοπλες συρράξεις θα πάψουν να υπάρχουν πια. Η ειρήνη πλησιάζει και θα είναι διαρκείας, επιτρέποντας έτσι στη Γη να αποκατασταθεί στην πρότερή της ομορφιά. Καθώς θα προβάλει η νέα Γη, θα υπάρξει την περίοδο αυτή μεγάλη ανάπτυξη στην πρόοδό σας, και θα ξεκινήσει η μεγάλη Γαλαξιακή Περίοδος η οποία και θα σας οδηγήσει τάχιστα μπροστά, προσφέροντάς σας πολλές και εξαίρετες ευκαιρίες.

Τα μυαλά πολλών ψυχών είναι ακόμα κλειστά, και δεν θα μπορέσουν να αδράξουν τις πάμπολλες ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο τους. Θα υπάρξει φυσικά κάποιος βαθμός αφύπνισης, για να πάτε όμως μπροστά την ώρα αυτή απαιτείται από τις ψυχές να έχουν κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Όπως πάντα όμως, θα σας έχετε πάντοτε βοήθεια στη διάθεσή σας, γι’ αυτό να θυμόσαστε να επικαλείστε τις ανώτερες δυνάμεις όταν τις χρειάζεστε. Κάνοντάς το αυτό δίνετε τη δυνατότητα στους Οδηγούς σας να διασφαλίσουν το γεγονός ότι βαδίζετε σύμφωνα με το Πλάνο της Ζωής σας το οποίο είναι τόσο απαραίτητο για την εξέλιξή σας. Πολλές ψυχές έχουν έρθει στη Γη για τούτη ακριβώς την ειδική περίσταση, η οποία θα επαναληφθεί ξανά μετά από πάρα πολύ καιρό. Και καθώς τα πράγματα θα γίνονται ασφαλή, θα προωθηθούν νέες εφευρέσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας, θα διαπιστώσετε δε ότι οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη γρηγορότερα από ποτέ.

Το Σύμπαν σας βρίθει από ζωή που βρίσκεται σε επίπεδα πιο ανεπτυγμένα από το δικό σας. Έτσι θα τύχετε ενός λαμπρού καλωσορίσματος για τα επιτεύγματά σας και θα συναντήσετε πολλούς και διάφορους πολιτισμούς. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο σκέψης σας από αυτόν που έχετε τώρα, και να είσαστε έτοιμοι να δεχθείτε τις διάφορες αλλαγές που απαιτούνται προκειμένου να κατανοήσετε τη Ζωή. Όσο γρηγορότερα ανοίξετε το μυαλό σας ως προς την οπτική των πραγμάτων, τόσο γρηγορότερα θα προοδεύσετε και θα εξελιχθείτε. Πολλές ψυχές έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστεύουν σε διάφορες διδαχές οι οποίες επίτηδες σας κρατάνε πίσω, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τους το φόβο και το χάος. Εντούτοις, η αλήθεια θα λάμψει γιατί δεν μπορεί να κρατείται για πάντα μυστική, και με τη διορατικότητά σας θα ‘αισθάνεστε’ ποιο είναι το σωστό στο οποίο θα μπορείτε να πιστέψετε. Βρείτε κάποια πηγή Φωτός και παραμείνετε μαζί της ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιείτε ως μέτρο απέναντι σε οποιασδήποτε πληροφορία δέχεστε. Η ψυχή συνήθως αντιλαμβάνεται ενστικτωδώς τι είναι αλήθεια και τι όχι και μπορείτε συνεπώς να βασίζεστε στην αίσθησή σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε προοδεύσει σημαντικά ώστε να μπορείτε να πάτε πέρα μέχρι το βίωμα της Ανέλιξης. Φυσικά αξίζει κάθε κόπο η προσοχή σας για να κρατηθείτε στο σωστό μονοπάτι.

Πλησιάζει η ώρα που θα μπορείτε να συνομιλήσετε ανοιχτά με τους Οδηγούς σας, γι’ αυτό να μην ξεχνάτε στο μεταξύ να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί τους νοητικά. Επιβλέπουν το τι κάνετε και προσπαθούν να σας κρατάνε στο πνευματικό σας μονοπάτι. Μπορούν να σας βοηθούν ώστε να μην ξεφεύγετε από το σχέδιο της ζωής σας και να σας προστατεύουν από φασαρίες, σε βαθμό τέτοιο, σώζοντας ακόμα και τη ζωή σας όταν δεν είναι γραμμένο να φύγετε. Γι’ αυτό να μην ξεχνάτε τους Οδηγούς σας που είναι πρόθυμα Όντα γεμάτα αγάπη στην υπηρεσία του Φωτός. Μπορεί ενδεχομένως να σας γνωρίζουν καλύτερα απ’ ό,τι εσείς τον εαυτό σας, οπότε συνίσταται ν’ ακολουθείτε τις παροτρύνσεις τους. Να ακούτε τη φωνή εκείνη μέσα στο κεφάλι σας που συχνά σας προειδοποιεί για τους κινδύνους των πράξεων που πρόκειται να κάνετε.

Αυτήν ακριβώς την ώρα βρισκόσαστε σε μια πολύ σημαντική περίοδο, καθώς εσείς του Φωτός έχετε επαρκώς ενδυναμωθεί προκειμένου να μπορείτε να αποτρέπετε τις παρεμβολές από τη διαδικασία του διαφωτισμού, και να φέρετε τις αλλαγές που σας έχουν υποσχεθεί από παλιά. Είναι συνεπώς ζήτημα συμμαζέματος όλων των εκκρεμοτήτων κι όλα θα είναι έτοιμα μετά για το επόμενο στάδιο. Αναμένονται πολλές αποκαλύψεις και αλλαγές τη χρονιά αυτή, οι οποίες και θα σηματοδοτήσουν αληθινά την έλευση της Νέας Εποχής. Εσείς, οι Εργάτες του Φωτός, είσαστε αδιαμφισβήτητα πλήρως προετοιμασμένοι, έχοντας ζήσει καιρό τώρα με τις προσδοκίες σας. Οι καθυστερήσεις ήτανε αναπόφευκτες, γιατί δόθηκε έμφαση στη διασφάλιση της έλευσης της σωστής στιγμής όπου και θα έρχονταν οι αλλαγές.

Οι δονήσεις συνεχίζουν όπως πάντα να αυξάνονται και ολοένα και περισσότερες ψυχές αισθάνονται μέσα τους την αφύπνιση. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι περισσότερο δεκτικές στις αλλαγές που έρχονται. Όταν μαθευτεί η αλήθεια για τα οφέλη που θα υπάρξουν, οι ψυχές που θα ανταποκριθούν θα είναι ακόμα περισσότερες. Μετά από τις τόσες ζωές που είχατε επάνω στη Γη έχετε εγκλιματιστεί σχετικά τις προσδοκίες σας, και η υπόσχεση των εκτεταμένων ωφελειών που θα σας ανατείνουν και θα σας βγάλουν από τη φτώχεια και την έλλειψη, θα αλλάξουν την θεώρησή σας. Οι υποσχέσεις αυτές προορίζονται για το σύνολο της Ανθρωπότητας, φέρνοντάς σας όλους σε ένα επίπεδο όπου η χαρά και η εκπλήρωση των ζωών σας θα είναι διασφαλισμένη και απαλλαγμένη από την έλλειψη.

Υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορείτε ακόμα να αντιληφθείτε την όλη σημαντικότητα όσων συμβαίνουν, στο προσεχές όμως μέλλον θα διαφωτιστείτε με την αλήθεια του ταξιδιού σας μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις. Πρώτιστα όμως θα πρέπει να θυμόσαστε ότι εσείς προσφερθήκατε για τούτα τα βιώματα μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, γνωρίζοντας ότι έτσι θα επιταχύνονταν η εξέλιξή σας. Τη στιγμή αυτή δεν το θυμόσαστε αυτό, αλλά θα το κάνετε όταν ανυψωθούν πάλι οι δονήσεις σας. Και τότε όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα είσαστε ευγνώμονες που είχατε την ευκαιρία αυτήν να εξελιχθείτε ακόμα γρηγορότερα. Άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας για το σκοπό του επάνω στη Γη, η ζωή είναι άπειρη και θα πάντοτε θα ψάχνετε την τελείωση και την επιστροφή σας στο Φως.

Κάποιες φορές μοιάζει να μην υπάρχει σκοπός στη ζωή, όμως αυτό οφείλεται κυρίως στους σκοτεινούς που αλλοιώνουν διαρκώς την αλήθεια και σας κρατάνε σε μια κατάσταση ‘έλλειψης’. Και η αλήθεια αυτή αφορά την πνευματική σας υπόσταση, την οποία αλήθεια πάντοτε παραποιούν προκειμένου να σας κρατάνε υπό τον έλεγχό τους. Όλα αυτά θα αλλάξουν σύντομα στο μέλλον και στο τέλος θα παραμείνει μονάχα η αλήθεια. Συνεπώς παραμείνετε ήρεμοι, γνωρίζοντας ότι ο καθένας σας παίζει σημαντικό ρόλο μέσα στις αλλαγές που συμβαίνουν και που είναι για το καλό όλων.

Αυτά που πρόκειται να συμβούν είναι τόσο σημαντικά για το μέλλον σας, που η Γη επιτηρείται και φυλάσσεται από Γαλαξιακές Δυνάμεις πολύ πιο εξελιγμένες από εσάς επάνω στη Γη. Γι’ αυτό να ζείτε δίχως να φοβόσαστε για το αποτέλεσμα όσων συμβαίνουν προς το παρόν επάνω και έξω από τη Γη. Το μέλλον είναι ήδη διαγεγραμμένο με το Φως νικητή και τους σκοτεινούς να έχουν απομακρυνθεί ώστε να μην μπορούν να επεμβαίνουν στις ζωές σας. Ίσως να σας φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν βγει τόσο εκτός ελέγχου που δεν υπάρχει τελειωμός στα προβλήματα του κόσμου όλου, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι υπάρχει πλήρης επιτήρηση. Οι καιροί του χάους θα πάψουν σταδιακά και οι ενέργειές τους θα περιοριστούν με την ολοκληρωτική γαλήνη να επιστρέφει στη Γη.

Το μήνυμα αυτό προέρχεται από τον Ανώτερό μου Εαυτό. Σας αφήνω με την αγάπη και τις ευχές μου, και είθε το Φως να φωτίζει τις ημέρες και το μονοπάτι της εκπλήρωσης.

Με Αγάπη και Φως.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |