Home > > Mike Quinsey - April 01, 2016

Mike Quinsey - April 01, 2016

Mike Quinsey

Δεν επιταχύνεται μονάχα ο χρόνος, γιατί και κάποια άλλα πράγματα, τα οποία περιμένατε, βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησής τους επίσης. Τα Όντα του Φωτός που πλησιάζουν τη Γη είναι ακόμα περισσότερα και κάποια από αυτά, μαζί με άλλους, θα συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτή με τον δικό τους ρόλο. Υπάρχουν διάφορες ομάδες που θέλουν να γίνουν μάρτυρες της Ανέλιξής σας, με κάποιες από αυτές να λαμβάνουν ρόλο ενεργό. Παρόλα αυτά, ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθεί το μέλλον σας εξαρτάται πρωτίστως από εσάς, και είναι γεγονός πως όποιον δρόμο κι αν τραβήξετε, αυτός θα σας οδηγήσει στην Ανέλιξη. Δικός σας ρόλος είναι να φέρετε το Φως στη Γη, πράγμα που το έχετε πετύχει, αυτό όμως προϋποθέτει την διαρκή και πλήρη αφοσίωσή σας. Λόγω των αλλαγών που απαιτούνται, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η Νέα Εποχή, είναι απαραίτητη η συμμετοχή κάθε Εργάτη του Φωτός, γιατί αυτό φέρνει σε απελπισία τους σκοτεινούς που βλέπουν την ευκαιρία για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση να τους ξεγλιστράει μέσα από τα χέρια. Αντιδρούν απερίσκεπτα και στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν την επιτυχία του Φωτός βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και τους εαυτούς τους. Όπως και να ‘χει, γνωρίζουμε τις προθέσεις τους και δεν θα επιτρέψουμε στα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχό μας.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς πως για την προώθησή σας στη Νέα Εποχή απαιτούνται τεράστιες αλλαγές. Οι Δυνάμεις του Φωτός είναι ήδη προετοιμασμένες να επέμβουν και να σας βοηθήσουν στις αλλαγές αυτές. Η όποια δυσφορία δημιουργηθεί θα κρατηθεί στο ελάχιστο και θα κάνετε το άλμα σας στην Νέα Εποχή με την βοήθειά μας. Πρώτη προτεραιότητα είναι να γίνετε αυτάρκεις, έτσι ώστε τουλάχιστον να είναι καλυμμένες οι βασικές σας ανάγκες. Σίγουρα πολλοί άνθρωποι στην Άπω Ανατολή χρήζουν πιο άμεσης βοήθειας, κι αυτή σύντομα θα τους παρασχεθεί βάση των αναγκών τους. Κι όταν καταλαγιάσουν τα πνεύματα, τότε ο κόσμος θα μπορέσει πολύ ευκολότερα να βοηθήσει και να αποδεχτεί το συνάνθρωπό του. Η ενέργεια της συνεύρεσής σας θα δημιουργήσει έναν δυνατό δεσμό μεταξύ όλων σας, και δίχως την παρέμβαση των σκοτεινών που θα έχουν απομακρυνθεί, αυτός θα είναι διαρκείας.

Θα οδηγηθείτε τελικά στο μέλλον στην Αστρική σας Οικογένεια, όπου και θα συνεχίσετε την εξέλιξή σας. Η εξέλιξη αυτή δεν τελειώνει ποτέ και αφότου ανυψωθείτε, θα αποκτήσετε από μόνοι σας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για το ποια πορεία θα ακολουθήσετε. Για πολλούς το ταξίδι αυτό αποτελεί την ευκαιρία να βρουν την πραγματική τους πατρίδα, καθώς κάθε ψυχή που έχει έρθει στη Γη έχει έρθει από κάπου αλλού. Θα αναρωτιέστε γιατί υπάρχει αυτή η τεράστια έλξη προς τα εδώ, κι αυτή οφείλεται στην Ανέλιξη η οποία θα είναι μοναδική, καθώς ουδέποτε άλλοτε δεν επιχειρήθηκε κάτι παρόμοιο από ενσαρκωμένες ψυχές μέσα στο φυσικό τους σώμα. Φυσικά πορευόμενοι προς την ανάληψη τα κύτταρα του σώματός σας θα αλλάξουν για να ταιριάζουν με τις ανώτερες δονήσεις. Συνεπώς αυτό θα είναι συναρπαστικό γι’ αυτούς που θα το ζήσουν, καθώς και όλους εκείνους τους πολιτισμούς που επίσης δείχνουν ενδιαφέρον.

Οι εμπειρίες που βιώσατε μέσα από τον κύκλο που μόλις τελειώνει είναι πολλές και διδαχθήκατε πολύ δύσκολα μαθήματα για τη ζωή, αυτό όμως σας επέτρεψε παράλληλα να εξελιχθείτε ακόμα γρηγορότερα. Η κάθε ζωή που είχατε είχε έτσι επιλεγεί ώστε να σας χαρίσει την ευκαιρία να προοδεύσετε, παρότι κάποιες φορές τις χάσατε τις ευκαιρίες αυτές. Παρόλα αυτά όμως, οι Οδηγοί σας πάντοτε γνωρίζουν το σχέδιο της ζωής σας και βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να ακολουθείτε το σχέδιο αυτό. Να θυμόσαστε ότι εσείς είσαστε αυτοί που το επέλεξαν, και πως έχετε φυσικά έρθει σε συμφωνία με τους Οδηγούς σας οι οποίοι γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για εσάς.

Όπως έχετε διαπιστώσει η ζωή δεν είναι μονάχα γεμάτη μαθήματα, αλλά υπάρχει και η χαλάρωση μέσω διαφόρων ενδιαφερόντων. Εντούτοις, και αυτά μπορούν να σας χαρίσουν δοκιμασίες σχετικά με το πώς να φέρεστε στους αντιπάλους σας όταν αυτό απαιτείται από μιαν αναμέτρηση, κι όταν ενδεχομένως διακυβεύονται έπαθλα. Μπορείτε συνεπώς τώρα να καταλάβετε γιατί η ζωή επάνω στη Γη είναι μια μεγάλη δοκιμασία, και πως γιατί όταν τα καταφέρνετε βρισκόσαστε στο μονοπάτι των ανώτερων δονήσεων. Πολύ λίγος κόσμος έχει την επίγνωση πως μετά από μια ζωή επάνω στη Γη, αυτός που την επανεξετάζει είσαστε εσείς μόνοι σας, και πως μέσα στις ανώτερες δονήσεις, όπου μονάχα η αλήθεια μπορεί να υπάρχει, δεν μπορείτε να μιλάτε παρά μονάχα για τις αληθινές σας προθέσεις. Όμως μην ανησυχείτε γι’ αυτό, καθότι δεν προσπαθεί κανείς να σας τιμωρήσει για τις φορές που ξεστρατίσατε από την αλήθεια. Μπορείτε να μαθαίνετε από όλα τα βιώματα, ελπίζοντας πως δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσετε κάποιες συγκεκριμένες εμπειρίες.

Θα ανακαλύψετε ότι κάθε προσπάθειά σας για επιτυχία στην πνευματική σας ζωή άξιζε πολύ περισσότερο από την προσπάθεια αυτή, καθότι σίγουρα θα τα έχετε καταφέρει, αφού αυτό αποτελεί τον κύριο αντικειμενικό σκοπό του καθενός. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ ευκολότερα όταν θα ξεπεράσετε την τρίτη διάσταση, εκεί όπου θα βρείτε πολλές περισσότερες ευκαιρίες για να εκφραστείτε και ν’ ακολουθήσετε τα ενδιαφέροντά σας. Θα έχετε να μάθετε πολλά, γιατί η ζωή θα είναι κατά τι διαφορετική από αυτήν που έχετε συνηθίσει, προσφέροντάς σας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για εκτός του πλανήτη εξορμήσεις. Και οι εμπειρίες που μαζέψατε θα σας εξυπηρετήσουν κατά πολύ, αφού θα είσαστε καλά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε τις νέες προκλήσεις που θα ανταμώσετε.

Καθώς θα ανυψώνονται οι δονήσεις σας θα δείτε ότι θα χαίρεστε μια ζωή απαλλαγμένη από τη φθορά των διαφόρων ασθενειών που σας βασανίζουν επάνω στη Γη. Το γήρας θα πάψει να αποτελεί ζήτημα και η διάρκεια της ζωής σας θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που τώρα έχετε συνηθίσει, και η ζωή θα είναι πολύ πιο διασκεδαστική καθώς αυτή δεν θα μαστίζεται από τα προβλήματα που βιώνετε με τη γήρανση του φυσικού σας σώματος. Οι ψυχές με τις χαμηλότερες δονήσεις δεν θα μπορέσουν να σας ακολουθήσουν μέσα στις ανώτερες, αλλά θα μπορείτε εσείς να χαμηλώνετε τις δικές σας για να τις επισκέπτεστε αν παραστεί ανάγκη. Κι αυτό σημαίνει πως όσο και να θέλετε να σας ακολουθήσει κάποια ψυχή, αυτό δεν θα είναι δυνατό εκτός κι εάν αυτή έχει παρόμοια δόνηση.

Όπως αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε, η παρούσα ζωή σας επάνω στη Γη δεν είναι παρά ένας χλωμός αντικατοπτρισμός αυτών που έπονται. Εάν δεν υπήρχαν οι ιλλουμινάτι να σας κρατάνε πίσω, θα είχατε ήδη προοδεύσει πολύ περισσότερο από ό,τι έχετε κάνει έως τη στιγμή αυτή. Παρότι όντως έχουν γίνει πρόοδοι, μιλώντας ρεαλιστικά τα πράγματα έχουν μείνει στάσιμα και είσαστε 50 χρόνια πίσω από ό,τι θα έπρεπε να ήσαστε τώρα. Όμως δεν θα μας πάρει πολύ για να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο και θα εκτιναχθείτε μέσα στη Νέα Εποχή σε χρόνο μηδέν. Έτσι, οι οποιεσδήποτε τυχόν κακουχίες ζείτε τώρα θα τελειώσουν γρήγορα.

Κρατηθείτε στο δρόμο σας γιατί στο τέλος έρχεται η γρήγορη αλλαγή όπου θα χαίρεστε έναν νέο τρόπο ζωής. Το ξέρατε ότι κάτι τέτοιο σας έρχονταν με το που θα συμπληρώνατε το χρόνο σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις. Κι αυτό δεν θα ‘ναι κάτι καινούργιο για κάποιους από εσάς με διάφορους τρόπους, αφού πολλοί εξέπεσαν από τις ανώτερες δονήσεις για να βιώσουν τις χαμηλότερες. Η ζωή ήτανε πάντοτε ένα ζήτημα εύρεσης του επιπέδου εκείνου που θα σας έδινε την ευκαιρία να εξελιχθείτε προς την πορεία εκείνη την οποία επιλέξατε. Παρόλα αυτά, εάν είχατε εκφράσει ενδιαφέρον για κάποια συγκεκριμένη εμπειρία, εφόσον αυτή προσέθετε στην αύξησή σας, θα την είχατε. Το ίδιο συμβαίνει και με το ποσοστό που θα είχατε από την εμπειρία αυτή, εφόσον μπορούσατε να ανταπεξέλθετε.

Το μήνυμα αυτό έρχεται μέσα από τον Ανώτερό μου Εαυτό. Σας αφήνω με την αγάπη και τις ευχές μου, και είθε το Φως να φωτίζει τις ημέρες και το μονοπάτι της ολοκλήρωσής σας.

Με Αγάπη και Φως.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |