Home > > Mike Quinsey - 10 Ιουνίου 2016

Mike Quinsey - 10 Ιουνίου 2016

Mike Quinsey

Τα παγκόσμια γεγονότα οδηγούν προς ένα μεγάλο φινάλε το οποίο θα χαροποιήσει τους Εργάτες του Φωτός. Μετά από μια μακρόχρονη περίοδο αναβολών φαίνεται ότι οι ημέρες του τέλους έχουν έρθει, κι ότι οι σκοτεινοί δεν έχουν πλέον τη δύναμη να ορίζουν το μέλλον της Ανθρώπινης Φυλής. Τον έλεγχο τον έχουν κατά κύριο λόγο οι Δυνάμεις του Φωτός, προλαμβάνοντας έτσι τεράστιες προγραμματισμένες καταστροφές που είχαν σκοπό να βυθίσουν τον κόσμο μέσα σε έναν ακόμα τεράστιο πόλεμο. Η ειρήνη είναι καθ’ οδόν και σύντομα θα παρθούν τα βήματα εκείνα που θα ανυψώσουν τις δονήσεις επάνω στη Γη, καταλήγοντας στον τερματισμό όλων των πολεμοχαρών πράξεων. Τότε είναι που θα γνωρίζετε πραγματικά ότι η λήξη των εχθροπραξιών έχει οδηγήσει σε παγκόσμια ειρήνη. Και τότε επιτέλους θα είναι ασφαλές για τους φίλους μας από τους άλλους πλανήτες να προσγειωθούν στη Γη ανοιχτά και να σας συναντήσουν. Αυτό θα σηματοδοτήσει επίσης την έναρξη των αλλαγών που θα επιφέρουν πραγματικά τη μόνιμη ειρήνη.

Ο δρόμος μπροστά περιέχει απλά μεγάλη ευχαρίστηση, κι αυτή θα αντισταθμίσει με το παραπάνω τις σκληρές προκλήσεις που συνόδεψαν τις ζωές σας επάνω στη Γη. Όταν απογίνετε ξανά πλήρως συνειδητά Όντα θα βρεθείτε πολύ παραπέρα από το τωρινό σας επίπεδο. Η ζωή θα γίνει μια θαυμαστή εμπειρία, και οι μνήμες σας για το χρόνο σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις θα αποσυρθούν γρήγορα στο παρασκήνιο. Είναι δύσκολο τη στιγμή αυτή να αντιληφθείτε με πληρότητα τις καλοδεχούμενες αλλαγές που πλησιάζουν, να ξέρετε όμως ότι θα τις χαρείτε με το παραπάνω. Αρκετοί από εσάς έχετε ήδη κάποια ιδέα για το τι επίκειται, σίγουρα όμως οι προσδοκίες σας θα ξεπεραστούν. Γι’ αυτό μην εγκαταλείπετε το όραμά σας για το μέλλον, καθότι όλοι σας συλλογικά επηρεάζετε το μέλλον αυτό και ορίζετε το πώς θα είναι.

Τα ερωτήματά σας είναι πολλά και θα σας απαντηθούν με τον καιρό. Είναι σημαντικό να σας δοθεί η αλήθεια για τον παρελθοντικό σας χρόνο μέσα στην 3η διάσταση, και για το πώς οι Εργάτες του Φωτός συνέβαλαν σημαντικά στη διάδοση του Φωτός. Και μόνο η παρουσία σας επάνω στη Γη έχει βοηθήσει άλλες ψυχές στην αφύπνισή τους προς τους πραγματικούς τους εαυτούς. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν, κι ακόμα και τώρα σκορπίζετε την αλήθεια προκειμένου οι ψυχές ν’ αναλάβουν την ευθύνη της εξέλιξής τους. Δεν υπάρχει βιασύνη καθότι την ώρα αυτή το τέλος του παλιού κύκλου έχει ξεπεραστεί από τις νέες δονήσεις που επικρατούν. Είναι σημαντικό να αφεθείτε στη ροή και καθώς το κάνετε, θα προσελκύσετε και άλλους ώστε να κάνουν μαζί σας το ίδιο ταξίδι.

Αποτελεί θαύμα κάποιες φορές το γεγονός ότι προοδεύετε έστω και λίγο, καθότι δεχόσαστε από κάθε πλευρά διαρκώς επιθέσεις με διαφόρων ειδών ενέργειες. Προσελκύετε όμως αυτές που είναι σε αρμονία μαζί σας κι όταν η αύρα σας είναι ακέραια απομακρύνεστε από τις χαμηλότερες. Μπορείτε να οραματιστείτε νοητικά ότι η αύρα σας περικλείει πλήρως το φυσικό σας σώμα και κρατώντας την εκεί, ότι αμύνεστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια να τη διαπεράσει. Ο Αγ. Γερμανός έχει προτείνει τη χρήση της Βιολετιάς Φλόγας όταν χρειάζεστε προστασία. Οι ανοιχτές αύρες προσκαλούν τις ψυχές εκείνες που επιζητούν να προσκολληθούν σε άλλες ψυχές, όταν δε η δόνησή τους είναι ιδιαίτερα χαμηλή, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα.

Εάν για κάποιο λόγο χρειαζόσαστε βοήθεια, να μην ξεχνάτε ότι έχετε τους Οδηγούς σας που θα χαρούν ιδιαίτερα να σας βοηθήσουν. Ταξιδεύουν μαζί σας το ταξίδι σας και είναι αθέατοι βοηθοί που διασφαλίζουν τη διατήρηση της πορείας σας βάση του σχεδίου της ζωής σας, παρότι στο τέλος οι τελικές επιλογές είναι δικές σας. Η ελεύθερή σας βούληση είναι πολύ σημαντική, οι Οδηγοί σας όμως θα κάνουν ό,τι μπορούν καλύτερο με την επέμβασή τους όταν φαίνεται να ξεστρατίζετε. Να θυμόσαστε ότι έχετε συμφωνήσει σε ένα σχέδιο ζωής κι ότι είναι άκρως σημαντικό να πορεύεστε στη ζωή σας σύμφωνα με αυτό. Μπορείτε να αποκλίνετε λίγο κάποιες φορές δίχως να γίνεται κάποιο κακό, υπάρχουν όμως στιγμές κλειδιά όπου θα πρέπει να το ακολουθείτε σύμφωνα με το πώς το αποφασίσατε.

Κοιτάζοντας τριγύρω σας πρέπει να σας φαίνεται ότι η ζωή είναι γεμάτη από τυχαία γεγονότα δίχως ιδιαίτερη βαρύτητα σ’ ό,τι αφορά εσάς. Παρόλα αυτά όμως η πορεία της ζωής της Ανθρώπινης Φυλής έχει σχεδιαστεί σχολαστικά, προκειμένου να μαθαίνετε να εξελίσσεστε βιώνοντας τα αποτελέσματα των επιλογών σας. Συνεπώς θα πρέπει να πορεύεστε στο επίπεδο που έθεσε η πλειοψηφία. Δεν υπάρχει όμως λόγος, εντούτοις, να μην στοχεύετε ως άτομα σε κάποιο ανώτερο επίπεδο έκφρασης, όπου όταν το κάνετε αυτό παρασύρετε και άλλους μαζί σας. Ποτέ δεν υπάρχει, όπως ενδεχομένως πείτε, ‘στιγμή βαρεμάρας’, και η ζωή πάντοτε θα σας χαρίζει τις εμπειρίες που χρειάζεστε, άσχετα με το τι νομίζετε ότι χρειάζεστε. Γι’ αυτό να αποδέχεστε αυτά που έρχονται στο δρόμο σας ως προκλήσεις προκειμένου να τις ξεπεράσετε. Δεν είναι όλα μόνο δοκιμασίες και υπάρχουν στιγμές που θα βιώσετε ευτυχισμένες στιγμές που θα σας ανατείνουν.

Σ’ ό,τι αφορά την εξέλιξή σας επάνω στη Γη, υπάρχουν τόσο περίπλοκα ζητήματα που αναρωτιέστε πώς καταφέρνουν και επιλύονται τελικά. Δεν είναι μονάχα θέμα σχεδιασμού αλλά και αφοσίωσης εκείνων που εργάζονται μαζί σας, διασφαλίζοντας τα πράγματα έτσι ώστε να ωφελείστε τα μέγιστα από τις ευκαιρίες σας για να εξελιχθείτε. Μια χαμένη ευκαιρία θα ακολουθηθεί από κάποιαν άλλη, παρότι υπάρχουν περιστάσεις όπου μπορεί αυτή να σας κρατηθεί για μιαν άλλη σας ζωή. Το πόσα πολλά αναλαμβάνετε κάθε φορά είναι δική σας επιλογή, παρότι θα βοηθηθείτε στις αποφάσεις σας για να μην υπερφορτωθείτε. Το κάρμα δεν μεταφέρεται πάντοτε απαραίτητα από τη μία ζωή στην άλλη, γιατί πολύ συχνά το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

Σε όλες σας τις ζωές είχατε εμπειρίες σχετικά με το τι ήταν απαραίτητο για την εξέλιξή σας προς τις ανώτερες διαστάσεις του Φωτός. Πλέον πολλοί από εσάς βρισκόσαστε στο χείλος της ολοκλήρωσης του χρόνου σας μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις, έχοντας μάθει αρκετά ώστε να μπορείτε να ανυψωθείτε. Έχοντας φτάσει στο σημείο αυτό, κάποιοι από εσάς προτιμάτε να παραμείνετε εδώ για να υπηρετήσετε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια στην πρόοδό τους. Ίσως αναρωτηθείτε ποιος είναι ο ύστατος σκοπός όλων των ψυχών και για να σας το πούμε απλά – είναι η επιστροφή στην απόλυτη τελειότητα της Θέωσης, μέχρι να βγείτε έξω ξανά προς αναζήτηση νέων εμπειριών.

Τα πράγματα προχωρούν πάρα πολύ γρήγορα και σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Ο λόγος που τα πράγματα αυτά δεν παρουσιάζονται από τα μέσα ενημέρωσης οφείλεται στο ότι τα μέσα δεν έχουν ακόμα την ελευθερία να προβάλουν τις αληθινά σημαντικές ειδήσεις. Όμως αυτό αλλάζει λίγο λίγο και γίνονται τα βήματα που θα φέρουν τις απαραίτητες αλλαγές προς την κατεύθυνση αυτή. Όπως έχετε αρχίσει να συνειδητοποιείτε, σας τροφοδοτούσαν μονάχα με αυτά με τα οποία ήθελαν να σας ελέγχουν οι σκοτεινοί κι αυτά απείχαν κατά πολύ από την αλήθεια. Κάποιες φορές η αλήθεια αυτή περνάει τα φίλτρα τους, αλλά θα πρέπει να έχετε το νου σας ποιες είναι οι αξιόπιστες πηγές, γιατί κάποιες από αυτές στήνονται επίτηδες για να σας παραπληροφορούν. Το διαδίκτυο είναι ακόμα η καλύτερη πηγή σας και περιέχει ενημερωμένες ειδήσεις σχετικά με αυτά που συμβαίνουν. Αν αμφισβητείτε κάποιες ειδήσεις, τότε ενδεχομένως να έχετε δίκιο και θα πρέπει να τις προσπερνάτε.

Σας αφήνω με αγάπη και ευχές, και είθε το Φως να φωτίζει τις ημέρες σας και το μονοπάτι της ολοκλήρωσης. Το μήνυμα αυτό παρέχεται από τον Ανώτερό μου Εαυτό.

Με Αγάπη και Φως.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis< previous message | next message >


Share |