Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 17 Ιουλίου 2015

SaLuSa, 17 Ιουλίου 2015

Ο χρόνος τρέχει και τα γεγονότα επάνω στη Γη επιταχύνουν, και δεδομένης της ελεύθερης βούλησης που σας δόθηκε για να αποφασίσετε το πώς θα ζήσετε μεταξύ σας, τώρα βιώνετε το αποτέλεσμα των επιλογών σας. Είναι προφανές ότι δε μπορείτε να διατηρήσετε το σύστημα που δημιουργήσατε, καθότι αυτό καταρρέει αποδεικνύοντας την ανεπάρκειά του απέναντι στις ανάγκες σας. Λέτε όντως ότι ζούσατε με δανεικό χρόνο και ήδη γίνεται προφανές πως δε μπορείτε να αποτρέψετε τη συντριβή της Ανθρώπινης Φυλής. Προσπαθήσατε ξανά και ξανά να εδραιώσετε έναν ακμάζοντα πληθυσμό, αποτυγχάνατε όμως παράλληλα να φέρετε μαζί σας τα φτωχότερα έθνη. Το πρόβλημα τώρα έχει πια τόσο μεγαλώσει που είναι αργά ν’ αποφευχθεί το αποτέλεσμα, που είναι η κατάρρευση των παλιών σας συστημάτων. Με άλλα λόγια θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τους τρόπους σας για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που δημιουργήσατε. Η διαδικασία αυτή θα είναι οδυνηρή, αλλά θα έχει ως αποτέλεσμα έναν καινούργιο τρόπο συμβίωσης, όπου οι δονήσεις θα έχουν ανυψωθεί σε σημείο τέτοιο όπου η αρνητικότητα θα είναι πρακτικά ανύπαρκτη. Τότε θα μπορέσετε να δείτε πώς μπορεί να διατηρηθεί πραγματικά η γαλήνη και η ειρήνη, με τον κόσμο να μπορεί να ζει δίχως φόβο. Σας βεβαιώνουμε ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό, και καθώς συνεχίζουν να επιταχύνουν οι δονήσεις, δε θα αργήσετε να βιώσετε κάποιες από τις θετικές αλλαγές. Δεν επιτρέπεται πια στους σκοτεινούς να ορίζουν το μέλλον σας, και τα σχέδιά τους για ολοκληρωτική κυριαρχία τώρα είναι άχρηστα.

Σας ζητούμε να έχετε πίστη σε αυτούς ανάμεσά σας που εργάζονται για τις ωφέλιμες αλλαγές, γνωρίζοντας πως είναι δύσκολο να τις εισάγουν εν μέσω της χαώδους κατάστασης που παραμένει ανεξέλεγκτη. Σας στερούσαν εδώ και πάρα πολύ καιρό καινοτόμα πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν κάνει ευκολότερες τις ζωές σας, αλλά δε γίνεται να σας τα στερούν άλλο πια. Όταν θα έρθει η ώρα να κοινοποιηθούν οι νέες ιδέες η πρόοδος θα είναι τάχιστη, και όταν γίνει ασφαλές για εμάς να έρθουμε ανοιχτά ανάμεσά σας, θα μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα για σας ή με εσάς. Σας περιμένουνε πάρα πολλά που γρήγορα θα σας ανατείνουν κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε το γεγονός της άφιξης της Νέας Εποχής. Θα κάνετε ένα τεράστιο άλμα μπροστά στην τεχνολογία το οποίο και θ’ απομακρύνει πολλά από τα προβλήματα που τώρα σας κρατάνε πίσω. Αν δεν ήτανε οι πράξεις των σκοτεινών θα απολαμβάνατε ήδη ένα υψηλότερο επίπεδο ζωής, όμως θα αλλάξει και αυτό στο σύντομο μέλλον.

Θα προσέξατε ότι οι αλλαγές συνεχίζονται και ότι κάνουν πραγματικότητα όλα όσα απαιτούνται για να κινηθείτε προς τη Νέα Εποχή. Μεγάλο ρόλο σε αυτές παίζει και η Μητέρα Γη και ήδη υπάρχουν σημάδια που υποδεικνύουν αυτά που επιτελούνται. Τα αποτελέσματα θα είναι δραματικά και θα τα χαρείτε όταν συνειδητοποιήσετε πως είναι για το όφελός σας. Ίσως οι πιο αποδεκτές αλλαγές θα είναι η κάθαρση της γης και των θαλασσών, τα οποία μολύνθηκαν οικτρά από την έλλειψη της φροντίδας του Ανθρώπου για τον πλανήτη και τις υπόλοιπες μορφές ζωής. Δυστυχώς θα υπάρξουν απώλειες μέσα στο ζωικό βασίλειο, θα συνειδητοποιήσετε όμως ότι και αυτές υπόκεινται στις ανώτερες δονήσεις. Στις βιβλικές σας ιστορίες μιλάτε για τον ‘Λέοντα που κάθεται με τον Αμνό’ και ίσως να μη μπορείτε να καταλάβετε πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Η μοίρα σας πάντοτε αποτελούσε τμήμα ενός μεγαλύτερου σχεδίου και δε γίνεται ν’ αλλάξει, είχατε όμως την ελεύθερη βούληση να το προσεγγίσετε με το δικό σας τρόπο. Μάθατε πολλά από τις εμπειρίες σας και η Ανθρώπινη Φυλή καθίσταται ανώτερη εξαιτίας τους. Θυμηθείτε ότι όλοι σας βαδίσατε πρόθυμα μπροστά μέσα σε διάφορες Εποχές για να μεγαλώσετε από τις εμπειρίες σας, και όταν κοιτάξετε προς τα πίσω θα χαρείτε που το κάνατε. Ξέρατε πως άσχετα με το τι συνέβαινε δε θα σας εγκατέλειπαν και δε θα σας άφηναν μόνους να βρείτε το δρόμο πίσω στην εστία. Τα πόδια σας είναι πλέον επάνω στο μονοπάτι αυτό, και από εδώ και μπρος ο μόνος δρόμος είναι εμπρός. Η δοκιμασία ήτανε σκληρή και υπερβήκατε πολλές προκλήσεις. Κι αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται να ξοδέψετε ξανά το χρόνο σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις.

Λόγω της σπουδαιότητας των καιρών αυτών για την Ανθρώπινη Φυλή, είσαστε το επίκεντρο μιας μεγάλης προσοχής και πολλοί ‘παλιοί σας φίλοι’ σας περιμένουν να επιστρέψετε στις ανώτερες δονήσεις. Τα επίπεδα αυτά αποτελούν κατά τι περισσότερο το φυσικότερό σας σπίτι και μέρος της εξέλιξής σας θα συνεχιστεί ώσπου να επιστρέψετε στην Πηγή, και να γίνετε Ένα με Όλα Όσα Υπάρχουν. Συνεπώς χαρείτε τις εμπειρίες σας καθότι έχουν επιλεγεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας, καθώς συνεχίζετε να εξελίσσεστε προς το στάδιο της τελειότητας. Για εκείνους που ίσως είναι άπειροι στις ιδέες αυτές σας λέμε ότι είσαστε αθάνατοι, οπότε κατά μια έννοια δεν έχει σημασία τι είναι αυτό που επιλέγετε να βιώσετε. Καθώς μετακινείστε διαμέσου κάθε διάστασης οι ενέργειές σας εξευγενίζονται και αυξάνουν έως ότου καταλάβετε μια μεγάλη περιοχή Χώρου, και μπορέσετε τελικά να γίνετε ένα Ον του Φωτός. Ίσως να έχετε ακούσει ότι είσαστε Θεοί εν τη γενέσει και σ’ αυτό οφείλεται που το μονοπάτι σας σας πάει πίσω στην Πηγή των Όλων Όσων Υπάρχουν.

Προς το παρόν δεν είσαστε παρά ένα αντιπροσωπευτικό τμήμα της αληθινής σας Ύπαρξης, που τώρα πια μεγαλώνει διαρκώς καθώς έρχεστε περισσότερο μέσα στις δονήσεις του Φωτός. Τα ταξίδια σας σας τοποθετούν προς το παρόν ανάμεσα σε ψυχές διαφόρων επιπέδων εξέλιξης, και γι’ αυτό αντιμετωπίζετε τόσες πολλές προκλήσεις. Η ροπή σας τείνει προς αυτές με παρόμοια δόνηση, αλλά για λόγους αναφορικούς σχετικά με την εξέλιξή σας, ίσως να βρεθείτε σε μέρη που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σας. Συχνά ξοδεύετε έναν αριθμό ενσαρκώσεων με την ίδια ομάδα ψυχών, όταν μπορείτε να βοηθηθείτε μεταξύ σας στα βιώματα και στην εξέλιξη. Σίγουρα αναλαμβάνετε διαφορετικούς ρόλους κάθε φορά, και η ολική ωφέλεια βρίσκετε στο ότι εξελίσσεστε μαζί με τις ψυχές με τις οποίες συνδέεστε. Έτσι εξηγείτε το γιατί κάποιες ομάδες τα πάνε τόσο καλά μεταξύ τους, ενώ άλλες αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Έγκειται στο τι είδους εμπειρίες εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σας.

Εάν βρεθείτε σε μια δύσκολη σχέση μέσα στην οικογένειά σας, να θυμόσαστε ότι τοποθετηθήκατε εκεί για να πάρετε κάποια συγκεκριμένα μαθήματα ο ένας από τον άλλον. Οι περιστάσεις πάντοτε ήτανε τέτοιες ώστε να προοδεύσετε πνευματικά και μέσα από τις δυσκολότερες σχέσεις είναι που μαθαίνετε τα περισσότερα κάνοντάς το πολύ γρηγορότερα. Γι’ αυτό εάν νομίζετε ότι περνάτε δύσκολα επάνω στη Γη, μην ξεχνάτε ποτέ σας ότι τίποτε στις ζωές σας δε συμβαίνει δίχως να υπάρχει κάποιος καλός λόγος. Πράγματι, εάν ωριμάζετε σε επίγνωση ίσως ήδη να αισθάνεστε ότι οι εμπειρίες σας είναι μια περίοδος μάθησης. Να’ στε σίγουροι ότι αφότου μάθετε κάποια μαθήματα, ίσως να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να τα ξαναπεράσετε. Συνεπώς αντιμετωπίστε τα εμπόδια στη ζωή με αποφασιστικότητα για να τα υπερβείτε με το σωστό εκείνο τρόπο, που σέβεται τις ανάγκες των άλλων ψυχών όπως και της δικής σας.

Όταν ολοκληρωθεί η ζωή σας και την ανανεώσετε, κάτι που κάνουν αμέσως όλες οι ψυχές μετά τη μετάβασή τους, θα ξέρετε πόσο καλά τα πήγατε. Δεν υπάρχουν διώξεις εάν αποτύχατε σε κάποιες δοκιμασίες, καθότι θα υπάρχουν πάντοτε νέες ευκαιρίες μπροστά σας. Κι αφού στην πραγματικότητα δεν υφίσταται ο χρόνος έτσι όπως τον ξέρετε, έχετε όσο χρόνο χρειαστείτε για να προοδεύσετε στο πνευματικό σας ταξίδι. Καθώς περιδιαβαίνετε τη ζωή σας θα έχετε σίγουρα μια ενστικτώδης αίσθηση του τι συμβαίνει, γνωρίζοντας τι απαιτείται από εσάς. Ούτως ή άλλως έχετε πολλούς φίλους επάνω και έξω από τη Γη και θα αλληλοβοηθηθείτε ταξιδεύοντας μαζί.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και όπως πάντα είμαι έτοιμος να σας προσφέρω βοήθεια και καθοδήγηση με αγάπη.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |