Home > > Mike Quinsey - 19 Φεβρουαρίου 2016

Mike Quinsey - 19 Φεβρουαρίου 2016

Mike Quinsey

Ο χρόνος συνεχίζει να περνάει ολοένα και πιο γρήγορα και τα επίπεδα της συνειδητότητά σας αυξάνονται με την ημέρα. Θα έρθει στιγμή που δεν θα χρειαζόσαστε πια να παραμένετε μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, και θα αναληφθείτε. Είναι η στιγμή εκείνη της αλλαγής προς την οποία είχατε βάλει πλώρη από τότε ακόμα που για πρώτη φορά πέσατε μέσα στις χαμηλές δονήσεις. Αυτή η ευκαιρία είναι διαθέσιμη σε κάθε ψυχή που έχει επικεντρωθεί στην Ανάληψη, έχοντας κάνει τα απαραίτητα βήματα που θα την προετοίμαζαν για την περίσταση αυτή. Εφόσον υπάρχει συνειδητότητα για όλα αυτά και έχετε αυξήσει τις δονήσεις σας, δεν υπάρχει λόγος να αποτύχετε. Οι ευκαιρίες αυτές ήτανε πάντοτε διαθέσιμες σε όλες τις ψυχές που έχουν προετοιμαστεί για την ανάταση αυτή, και θα βοηθηθούν από τους Οδηγούς τους προκειμένου να τα καταφέρουν.

Τα πράγματα επάνω στη Γη αλλάζουν δραματικά, κι έχουν παρθεί ορισμένες μεγάλες αποφάσεις οι οποίες σύντομα θα φέρουν λεπτομέρειες για όλα αυτά στο κοινό. Παρά τη μικρή δημοσιότητα που υπάρχει, μία από τις λεπτομέρειες αυτές αφορά την Αμερική, και επικυρώνεται την ώρα αυτή με νόμιμες διαδικασίες. Μαζί με τις αλλαγές στο νομισματικό, που επίσης προχωρούν καλά, πολλές χώρες ψάχνουν να φύγουν από το δολάριο προς άλλο κυρίαρχο νόμισμα. Με την επανεκτίμηση επίσης των νομισμάτων κανείς δεν πρόκειται να χάσει, αφού με την καθιέρωση των συμφωνιών που υπάρχουν όλος ο κόσμος θα έχει πια να τραφεί. Έχει επίσης σχεδιαστεί πολύ καιρό πριν και ο διαμοιρασμός αγαθών, τα οποίοι πληθαίνουν υπό την προστασία του Αγ. Γερμανού. Σας διαβεβαιώνουμε ότι στο τέλος όλοι θα τυγχάνουν φροντίδας, κι ότι η ζωή όλων κατά βάση θα έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Η επιτυχής κατάληξη των αλλαγών έχει προ πολλού σχεδιαστεί με την ολοκλήρωση του κύκλου αυτού, και πανίσχυρες δυνάμεις του Φωτός δεν επιτρέπουν καμία παρεμβολή. Σ’ ό,τι αφορά τα άτομα, αυτά διαθέτουν ακόμη ελεύθερη βούληση, αλλά η μοίρα της Ανθρωπότητας ως σύνολο έχει ήδη αποφασιστεί από λαμπρά Όντα τα οποία σας καθοδηγούν εδώ και αιώνες. Όπως σας δείχνει η ιστορία, στο τέλος κάθε κύκλου υπάρχουν πάντοτε μεγάλες αλλαγές και το εάν αυτές θα σας είναι ωφέλιμες ή όχι εξαρτάται από το πόσο πολύ έχετε ανυψώσει τις δονήσεις σας. Η επαρκής πρόοδός σας έτσι ώστε να μπορείτε να αναληφθείτε ήτανε αναμενόμενη και τίποτε δεν μπορεί ν’ αλλάξει πια το αποτέλεσμα αυτό.

Κατά τη διάρκεια των αλλαγών θα υπάρξει μια μικρή δυσφορία, όταν όμως αυτές τελειώσουν το αποτέλεσμα θα είναι τεραστίων διαστάσεων. Γι’ αυτό έχετε υπομονή όσο τα πράγματα εξελίσσονται και να γνωρίζετε ότι το αποτέλεσμα θα το απολαύσουν όλοι. Για πολύ λίγα πράγματα θα μετανιώσετε, γιατί θα αναπληρώσετε τον χαμένο σας χρόνο και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από αυτά που ενδεχομένως χάσατε. Αντί του να ξοδεύετε ολημερίς τη ζωή σας στη δουλειά, ο χρόνος που θα έχετε για να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας θα είναι άπλετος. Δεν θα ξοδεύετε κυριολεκτικά πια τη ζωή σας για τα προς το ζειν, και θα έχετε άφθονο χρόνο ν’ ακολουθήσετε τα ενδιαφέροντά σας.

Οι σκοτεινοί γνωρίζουν καλά ότι η δύναμή τους έχει μειωθεί δραματικά, κι όσο κι αν προσπαθήσουν δεν θα τους επιτραπεί να την ανακτήσουν. Είναι επίσης εξοικειωμένοι με τις υποσχέσεις αυτών του Φωτός που προχωρούν μπροστά με βήμα ταχύ. Πλέον τον έλεγχο του μέλλοντος της Γης και των ανθρώπων της την έχουν τα Όντα του Φωτός. Δεν θα επιτραπεί σε τίποτε να παρέμβει στις υποσχέσεις που έχουν δοθεί, ενώ τυχόν καθυστερήσεις δεν θα ‘ναι μεγάλης σημασίας. Αγαπημένοι άνθρωποι της Γης, έχει έρθει η ώρα σας να κάνετε το μεγάλο άλμα μπροστά και να ανακτήσετε τον χαμένο χρόνο που σας κράτησε πίσω. Οι αλλαγές σύντομα θα πάρουν σάρκα και οστά και θα αντιληφθείτε τα θαύματα που σας επιφυλάσσει το μέλλον. Θα έχετε χαρά και ευτυχία καθώς θα απαλλάσσεστε από την αρπάγη των σκοτεινών. Να είσαστε θετικοί και να ξέρετε ότι όλα βαίνουν καλά κι ότι έχουν αρχίσει να συμβαίνουν ωφέλιμες αλλαγές.

Πολλές ψυχές αδημονούν να δοθούν αυτές τις σημαντικές ώρες, αλλά κρατηθείτε και να γνωρίζετε ότι θα υπάρξουν σύντομα πολλές ευκαιρίες για να υπηρετήσετε το Φως. Ήδη πολλοί έχουν αφιερωθεί στον σκοπό, και υπηρετούν με διάφορους τρόπους διευκολύνοντας τα πράγματα. Να βρίσκετε την ευκαιρία να βοηθάτε τους άλλους και να κάνετε γνωστή την αλήθεια σε αυτούς που νομίζετε ότι είναι έτοιμοι να την ακούσουν. Ο κόσμος ξυπνάει στις αλλαγές, παρότι μπορεί να μην καταλαβαίνει το απώτερο νόημα που κρύβεται από πίσω. Αυτό είναι αναμενόμενο με τη συνεχιζόμενη αύξηση των δονήσεων, και πολλοί συνειδητοποιούν ότι η συνειδητότητά τους ανοίγει. Αυτό μπορεί να φέρει σύγχυση και εδώ είναι που χρειάζονται οι Εργάτες του Φωτός ώστε να βοηθήσουν να διαλευκάνουν την κατάσταση στον κόσμο. Θα πάρει κάποιο καιρό μέχρι να βγει ο Τύπος από τον έλεγχο των σκοτεινών, οπότε έως τότε η καλύτερη πηγή της αλήθειας θα είναι το διαδίκτυό σας. Όμως και αυτό χρησιμοποιείται από τους σκοτεινούς, αν όμως ακούτε τη διαίσθησή σας θα μπορείτε να ξεχωρίζετε τους αξιόπιστους ιστότοπους, και ποιων τα μηνύματα είναι αυτά που δίνονται με αλήθεια.

Να γνωρίζετε ότι ζείτε μέσα σε ένα ολόγραμμα που δεν αναπαριστά την πραγματική αλήθεια της καταγωγής σας. Είναι κατασκευασμένο από εσάς και σας έχει δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσετε το περιβάλλον της επιλογής σας. Ένα περιβάλλον τέτοιο όπου μπορείτε να βιώσετε την τρισδιάστατη πραγματικότητα μέσα στην οποία μπορείτε να εξελιχθείτε ταχύτερα. Πολλές πτυχές του είναι διασκεδαστικές, αλλά οι ψυχές εκείνες της χαμηλότερης δόνησης φροντίζουν να βιώνετε επίσης και την αρνητικότητα, φέρνοντας τη στέρηση και τη δυστυχία. Είναι ένα μίγμα και των δύο που αναπαριστά τις αλλαγές και τις προκλήσεις όλων των εποχών. Παρόλα αυτά, εσείς τους Φωτός το διαπερνάτε πετώντας μέσα σε χρώματα και έχετε με τον τρόπο αυτό εξελιχθεί σημαντικά. Ποτέ ξανά δεν θα αντιμετωπίσετε τόσο ανάκατες εμπειρίες.

Αυτά που συμβαίνουν επάνω στη Γη είναι κανονικά για το τέλος ενός κύκλου, κι όλα δεν τελειώνουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Έχετε μάθει επιτυχώς τα μαθήματα που σας χάρισε η τρισδιάστατη ύπαρξη, τη στιγμή που άλλοι πρόσφατοι πολιτισμοί έχουν αποτύχει σε αυτό. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχετε καταφέρει και που προς το παρόν δεν τα καταλαβαίνετε όλα. Το ταξίδι ήταν μακρύ και δύσκολο και ανταπεξήλθατε απέναντι στις φωτιές του υλισμού προβάλλοντας νικητές. Το βίωμα σας υπηρέτησε καλά και διασφαλίζει την κατάρτισή σας για τυχόν μελλοντικές προκλήσεις.

Το χάος έχει συνοδέψει πολλές ψυχές κατά τη διάρκεια των ζωών τους, και ήταν εκεί επειδή χρειάζονταν οι εμπειρίες του. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα χρειαστεί να τα ξαναζήσετε αυτά. Ίσως να αναρωτιέστε γιατί να προσφερθήκατε για όλα αυτά εξαρχής, πριν όμως έρθετε στη Γη είχατε την επίγνωση της φύσης των επερχόμενων βιωμάτων σας. Είχατε καταλάβει ότι ουδέποτε θα ταξιδεύατε μέσα από τις χαμηλότερες δονήσεις δίχως υποστήριξη, παρότι κάποιες φορές δεν θα το αντιλαμβανόσασταν αυτό. Κάθε ζωή που ζήσατε σας βοήθησε ν’ ακολουθήσετε το πλάνο της ζωής στο οποίο συμφωνήσατε πριν ενσαρκωθείτε. Κι αυτό ήτανε τόσο σημαντικό για εσάς, γιατί εάν αποτυγχάνατε θα έπρεπε να το επαναλάβετε σε μιαν άλλη ζωή. Πολλά μοιάζουν να συμβαίνουν τυχαία, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα είναι σημαντικά είναι σχεδιασμένα και απαραίτητα για την εξέλιξή σας.

Το μήνυμα αυτό προέρχεται από τον Ανώτερό μου Εαυτό. Σας αφήνω με την αγάπη και τις ευχές μου, και είθε το Φως να φωτίζει τις ημέρες και το μονοπάτι της εκπλήρωσης.

Με Αγάπη και Φως.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |