Home > > Mike Quinsey - 13 November, 2015

Mike Quinsey - 13 November, 2015

Mike Quinsey

Αγαπητοί Φίλοι,

Ίσως κάποιοι από εσάς να μην έχετε διαβάσει ότι αφότου σταμάτησα τις διοδεύσεις μου με τον Salusa τα πράγματα συνεχίζουν να εξελίσσονται σχετικά γρήγορα, κι ότι από τότε έχω λάβει ένα μήνυμα από τον Άγ. Γερμανό μέσω της Nancy Tate, ζητώντας μου να κάνω διόδευση κατευθείαν από τον Ανώτερό μου Εαυτό. Δεν το είχα προσπαθήσει αυτό ποτέ μου, αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω, και το μήνυμα που έλαβα έχει ως εξής:

13 Νοεμβρίου 2015, Mike Quinsey.

Τίποτε πια δεν θα συμβεί που να μπορεί να αποτρέψει τη νίκη του Φωτός. Οι σκοτεινοί βρίσκονται υπό έλεγχο και η δύναμή τους έχει μειωθεί κατά πολύ. Ο περιορισμός τους δεν αργεί και δεν θα δύνανται να συνεχίσουν τα σχέδιά τους για τη φυλάκιση των ψυχών επάνω στη Γη. Όπως ενδεχομένως έχετε προσέξει, πρόσφατα συμβαίνουν πολλές θετικές κινήσεις παντού στον κόσμο από τις δυνάμεις του Φωτός. Είναι τόσες πολλές αυτές που πλέον το Φως αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη επάνω στη Γη, αποκαλύπτοντας πολλά από τα μυστικά που οι σκοτεινοί δε θέλανε να γνωρίζετε. Η Αλήθεια πλέον βγαίνει προς τα έξω τόσο γρήγορα κι αυτό δε γίνεται να σταματήσει, και καθώς η Ανθρωπότητα μαθαίνει το πώς εξαπατήθηκε θα απαιτήσει αλλαγές. Πολλοί από τους Εργάτες του Φωτός προετοιμάζονταν γι’ αυτήν την ώρα και μπορούν τώρα να εργάζονται πιο ανοιχτά δίχως παρεμβολές. Εντούτοις, χρειάζεται προσοχή καθότι βάση κοινής λογικής δεν θα πρέπει να εκτίθεστε και πάρα πολύ. Σίγουρα η συνεύρεση με άλλους Εργάτες του Φωτός αποτελεί κάποια προστασία, όμως παρόλα αυτά οι σκοτεινοί θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους βομβαρδίζοντάς σας με φόβο. Εμπιστευτείτε το Φως, καθότι ο φόβος αποτελεί την ίδια την ενέργεια από την οποία τρέφονται, και θα προσπαθήσουν με αυτόν να σταματήσουν την πρόοδο που συντελείται.

Οι Εργάτες του Φωτός ενώνονται μεταξύ τους με το Φως τους, και μαζί έχουνε δύναμη. Ο καθένας τους έχει το δικό του ρόλο, και η κάθε συμβολή στο σύνολο είναι πολύ σημαντική. Οι καιροί είναι τέτοιοι όπου οι διαισθητικές σας δυνάμεις θα σας βοηθήσουνε κατά κόρο, οπότε οδηγηθείτε από αυτές όταν αμφιβάλετε. Εάν αισθάνεστε κάτι σωστό, τότε στα σίγουρα έτσι είναι, οπότε προχωρήστε με εμπιστοσύνη. Από την μεριά σας μπορείτε να ελέγχετε τη νοητική σας αύρα διασφαλίζοντας ότι είναι πάντοτε άθικτη, και προσέχετε να μην την αφήνετε ανοιχτή επιτρέποντας στις αρνητικές ψυχές να σας επηρεάζουν. Οι περισσότεροι από εσάς είσαστε περιστασιακοί Εργάτες του Φωτός και χρειαζόσαστε κάποιες συμβουλές, καλό όμως είναι να σας υπενθυμίζουμε να προσέχετε. Ο φόβος και η αμφιβολία μπορούν να επηρεάσουν τη δυνατότητά σας να παραμένετε μέσα στο Φως, γι’ αυτό να είσαστε πάντοτε θετικοί. Επικαλεστείτε Ανώτερα Όντα, όπως ο Αγ. Γερμανός, όποτε χρειαζόσαστε βοήθεια, κι αυτός θα σας προστατέψει με τη βιολετιά φλόγα. Να θυμόσαστε πάντοτε ότι είσαστε παντοδύναμα Όντα και ότι μόλις αρχίζετε να συνειδητοποιείτε το πραγματικό σας δυναμικό. Είσαστε Θεοί εν τη γενέσει κι αυτός είναι ο δρόμος που έχετε πάρει.

Πολλά σημαντικά γεγονότα αποκτούν μορφή και θα συμβούν σύντομα με καταπληκτική συνέπεια. Ποτέ σας δεν ήσασταν μονάχοι σας, κι αυτήν τη σημαντική στιγμή οι Διαστημικοί σας Φίλοι έρχονται ακόμα κοντύτερά σας. Κάνουνε τόσα πολλά που ούτε τα φαντάζεστε, κρατώντας το δρόμο της διαφώτισής σας ανοιχτό, και τη Γη απαλλαγμένη από επιρροές. Τα σκάφη τους βρίσκονται στους ουρανούς σας και κοντά σας παρότι μπορεί προσωπικά να μην έχετε επίγνωση του γεγονότος αυτού. Πολλά τους καλύπτονται από μανδύα αορατότητας για προστασία, κάποιες φορές όμως κάνουν και σύντομες εμφανίσεις. Να θυμόσαστε ότι μπορείτε να τους προβάλετε τις σκέψεις σας, και όπου τυχόν χρειάζεστε βοήθεια μπορείτε συχνά να την έχετε με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση προστατεύεστε μέσα στο Φως της εργασίας σας και λαμβάνετε βοήθεια για την εκπλήρωση του συμβολαίου της ζωής σας. Πολλοί από εσάς κάνετε τόσα πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε, επισκεπτόμενοι τις διαστάσεις του Φωτός κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Ορισμένοι φέρνετε μαζί σας μνήμες από αυτά, οι περισσότεροι όμως δεν έχετε παρά φευγαλέες αναμνήσεις.

Τα πόδια σας βρίσκονται σταθερά επάνω στο Μονοπάτι του Φωτός, και γινόσαστε ολοένα και δυνατότεροι καθώς αυξάνονται οι δονήσεις, οι οποίες και θα συνεχίσουνε έτσι. Έχετε μπροστά σας ένα ένδοξο μέλλον με άπλετη ευτυχία, καθότι θα μπορείτε να εκφράζεστε ολοκληρωτικά. Προς το παρόν ακόμα τριγύρω σας βρίσκονται οι παλιές ενέργειες, οι οποίες όμως χάνουν γρήγορα τη δύναμή τους για να σας κρατάνε πίσω. Το Φως είναι η υπερέχουσα δύναμη του καλού και ανατείνει τον κόσμο με ταχύτατο ρυθμό. Οι ψυχές εκείνες που αδυνατούν να αυξήσουν τις δονήσεις τους θα μεταφερθούν στο τέλος σε άλλη διάσταση, όπου θα μπορούν να συνεχίσουν την εξέλιξή τους από εκεί. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι ψυχές έχουνε ίση και απόλυτα δίκαιη μεταχείριση, για να μπορούν να λάβουν τη θέση που τους αξίζει μέσα στις διαστάσεις του Φωτός. Δεν υπάρχουν λάθη και δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς καθότι όλα λειτουργούν με τελειότητα. Φυσικά λόγω της προσκόλλησής σας σε άλλες ψυχές θα θέλατε να νιώθετε ότι όλα πάνε κατ’ ευχή και με αυτές. Να ξέρετε ότι όλα συμβαίνουν σύμφωνα με το πώς σχεδιάστηκε για την εξέλιξή σας και στο Πνεύμα δεν υπάρχουν λάθη, οπότε μην ανησυχείτε και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι ψυχές έχουνε άμετρη βοήθεια και στοργή.

Είχατε διάφορες εμπειρίες μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις της Γης, οι οποίες σας κατέστησαν ακόμα δυνατότερες ως ψυχές από ό,τι ήσασταν αρχικά όταν ξεκινήσατε το ταξίδι σας αιώνες πριν. Εσείς που είσαστε έτοιμοι να αναληφθείτε σταθήκατε δυνατοί στις πιο επίπονες περιόδους που ενδεχομένως είχατε ποτέ σας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια που κρατήσατε ακέραιο το Φως σας, και που το σκορπίζετε σε κάθε δεδομένη ευκαιρία. Θα μπορείτε στο μέλλον να ατενίζετε πίσω στα κατορθώματά σας, καθότι όλες οι ζωές μπορούν να ‘διαβαστούν’ μέσα από τα Ακασικά Αρχεία. Μπορεί να γίνει αναπαραγωγή κάθε συμβάντος που έχετε βιώσει ώστε να μπορείτε να ξαναδείτε τις πράξεις σας, και να μάθετε από αυτές, εφόσον κρίνεται απαραίτητο. Περί αυτού πρόκειται η ζωή και αυτό απαιτείται καθώς στρέφεστε περισσότερο προς το Φως αυξάνοντας τις δονήσεις σας. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στην πιο στοργική ατμόσφαιρα, ώστε να καταλάβετε το αντίκτυπο που είχαν οι πράξεις σας επάνω στις άλλες ψυχές. Η ανταπόδοση δεν αποτελεί μέρος των εμπειριών σας αλλά ευκαιρίες διόρθωσης των λαθών που σας δίνονται στις επόμενες ζωές σας.

Βρισκόσαστε σε ανήσυχους καιρούς που μπορούν εύκολα να σας αποσπάσουν από το σχέδιο της ζωής σας. Εάν έτσι συμβαίνει, σας διαβεβαιώνουμε ότι οι Οδηγοί που σας συνοδεύουν θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά το δρόμο σας. Η ζωή επάνω στη Γη μπορεί να είναι τον περισσότερο καιρό δύσκολη και απαιτητική, θα έχετε όμως και τις καλές σας και θα συναντήσετε και άλλες ψυχές με τις ίδιες φιλοδοξίες. Τις περισσότερες φορές οι φίλοι είναι ψυχές που έχουνε ζήσει μαζί σας πολλές φορές πριν. Όταν τους πρωτοσυναντάτε υπάρχει εκείνο το αίσθημα μιας ‘παλιάς φιλίας’ κι έτσι είναι στο πλείστο των περιπτώσεων. Οι οικογένειες ενσαρκώνονται συχνά μαζί για να συνεχίσουν αντάμα τις εμπειρίες τους, παρότι μπορεί ν’ αλλάζει η θέση τους μέσα στην οικογένεια ανάλογα με τις πνευματικές ανάγκες που υπάρχουν.

Με τον ερχομό των ωφέλιμων αλλαγών θα κινηθείτε ακόμα ταχύτερα προς τις νέες δονήσεις, και θα επηρεάζεστε ολοένα και λιγότερο από τις προσπάθειες των σκοτεινών να σας καθυστερήσουν. Η δυνατότητά τους να ορίζουν την πορεία της προόδου της Ανθρωπότητας δε συμπεριλαμβάνεται πλέον μέσα στις ικανότητές τους. Μπορούν, εντούτοις, κατά περιπτώσεις, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Μην τους φοβόσαστε και παραμείνετε εστιασμένοι στο Φως, κάνοντας τη δουλειά σας με πίστη στο αποτέλεσμα. Οι ψυχές του Φωτός είναι μαζί και δίπλα σας σε όλο σας το δρόμο, και δεν σας έχουνε αφήσει πραγματικά ποτέ.

Είμαι ο Mike Quinsey, και σας αφήνω με αγάπη και ευχές. Είθε το Φως να λαμπρύνει τις ημέρες και το δρόμο της ολοκλήρωσής σας.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |