Home > > Mike Quinsey - 20 Νοεμβρίου 2015

Mike Quinsey - 20 Νοεμβρίου 2015

Mike Quinsey

Τα γεγονότα επάνω στη Γη συνεχίζουν να δημιουργούν προκλήσεις σ’ εκείνους που είναι του Φωτός και βοηθούν στην ελάφρυνση των καταστάσεων με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν. Τα διαρκώς συνεχιζόμενα προβλήματα μοιάζουν να μην βρίσκουν αποκούμπι από αυτούς που στερούνται το Φως για να μπορούν να καταλάβουν την αληθινή φύση αυτών που συμβαίνουν. Οι σκοτεινοί συνεχίζουν με τα σχέδιά τους για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης όπου θα έχουν την κυρίαρχη δύναμη και έλεγχο. Εντούτοις η δύναμή τους φθίνει και δεν θα τους επιτραπεί ποτέ να έχουν τον βαθμό του έλεγχο που αναπολούν. Στην πραγματικότητα εκθέτουν τον εαυτό τους στον έλεγχο ο οποίος και θα αποκαλύψει τους πραγματικούς τους σκοπούς. Έτσι, παρότι διαθέτουν ακόμα ικανή δύναμη για μια τελευταία προσπάθεια προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, δεν μπορούν εντούτοις να το επιτύχουν αυτό και στο τέλος θα αναγκαστούν να παραδοθούν. Συνεπώς μπορείτε να συνεχίσετε να εστιάζετε στην εργασία σας, γνωρίζοντας πως κάθε σας προσπάθεια αξίζει κι ότι στο τέλος θα καρποφορήσουν επικερδώς.

Αποδείξεις για τις αλλαγές που συμβαίνουν μπορείτε να δείτε παντού τριγύρω σας, και οι σκοτεινές ενέργειες μεταλλάσσονται όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται. Βρισκόσαστε τόσο κοντά στην Αποκάλυψη και οι προετοιμασίες προοδεύουν. Θα είναι η αρχή πολλών αποκαλύψεων οι οποίες θα σας προετοιμάσουν για το λαμπρό μέλλον που σας επιφυλάσσεται, εκεί όπου θα είσαστε πλέον ελεύθερες ψυχές και δεν θα σας κρατάνε πίσω κρατώντας σας υποχείρια, αποπροσανατολίζοντάς σας προκειμένου να σας μπερδεύουν. Εσείς, μαζί και με την Μητέρα Γη, βρισκόσαστε εν μέσω ευπρόσδεκτων αλλαγών την ώρα αυτή που οι παλιές ενέργειες καθάρονται, επιτρέποντας έτσι στις νέες να έρθουν και να γειωθούν. Ήδη πολλοί από εσάς έχετε την επίγνωσή τους και λαμβάνετε τέτοιες ενέργειες μέσα σας, και όσο περισσότερο το καταφέρνετε αυτό δημιουργείτε αντίστοιχα ένα δυνατό Φως αύρας τριγύρω σας. Όσο δε το διατηρείτε αυτό ανέπαφο, τόσο περισσότερο προστατεύεστε από τυχόν προσπάθειες των σκοτεινών να παρέμβουν σε αυτό.

Η ιστορία σας χαρακτηρίζεται από αγώνες και από διαρκείς πολέμους με τα αντίστοιχα αποτελέσματα που τώρα έχετε. Παρόλα αυτά όμως δε μείνατε ποτέ σας μακρυά από το Φως και έχετε ωφεληθεί από τις εμπειρίες σας. Έχετε κατ’ εξακολούθηση καθοδηγηθεί προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση του Δρόμου του Φωτός, και οι εμπειρίες σας ήτανε μια ακολουθία προκλήσεων οι οποίες σας επέτρεψαν να εξελιχθείτε σχετικά γρήγορα. Τα τυχαία συμβάντα ήτανε λίγα καθότι οι ζωές σας είχανε σχεδιαστεί προσεκτικά σύμφωνα με το σύμφωνό σας, το οποίο προσβλέπει στη συνεχιζόμενη εξέλιξη. Κι αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε συμβαίνει τριγύρω σας αποτελεί όλο του μέρος του σχεδίου, παρότι εσείς δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό. Και οι σκοτεινοί έχουνε τα δικά τους σχέδια ζωής, διαδραματίζοντας το δικό τους κάρμα, και οι πράξεις τους χρησιμοποιούνται έτσι ώστε να βοηθούν άλλους με τις εμπειρίες που και εκείνοι χρειάζονται. Τίποτε εξέχουσας σπουδαιότητας δεν συμβαίνει κατά τύχη και όταν το αποδέχεστε αυτό, βοηθάτε τον εαυτό σας να καταλάβει και να αποδεχτεί αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σας.

Οι ζωές που θα βιώσετε στο μέλλον θα είναι τόσο διαφορετικές από αυτές που τώρα ζείτε. Δεν θα υπάρχει σύγκριση, εκτός ίσως από τις στιγμές εκείνες που διαλογίζεστε και συνδέεστε με τις ανώτερες διαστάσεις. Αυτό αποτελεί μια τακτική η οποία συνίσταται και η οποία θα σας κρατήσει γερά μέσα στο Φως. Αποτελεί επίσης μιαν ανακούφιση από τις αρνητικές ενέργειες που προσκρούουν επάνω στην αύρα σας. Να σιγουρεύεστε ότι κρατάτε κλειστή την αύρα σας με πνευματικό οραματισμό βλέποντάς την στη θέση της, καθότι εκείνος που την έχει ορθάνοιχτη επιτρέπει στις αρνητικές οντότητες να του επιτίθενται. Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι Εργάτες του Φωτός γνωρίζουν ότι χρειάζονται προστασία, και η υπενθύμιση κάποτε κάποτε βοηθάει.

Καθώς ανατείνονται οι δονήσεις σας αρχίζετε να καταλαβαίνετε την πανίσχυρη δύναμη που έχει η σκέψη και θα πρέπει να εξασκήσετε την προσοχή σας στο πώς στέλνετε προς τα έξω τις σκέψεις σας. Η επιθυμία να βοηθήσετε τους άλλους με τρόπο θετικό είναι θεμιτή και αποδεκτή, αλλά θα πρέπει να προσέχετε στο πώς αντιδράτε απέναντι σε κάποια αρνητικά βιώματα. Ίσως να φαντάζει παράξενο, αλλά μια απλή σύνδεση με αρνητικές σκέψεις μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την προσκόλλησή τους επάνω σας. Συνεπώς μην τους δίνετε την ενέργειά σας καλώντας τες. Απλά να θυμόσαστε πως αυτά που ‘σκεφτόσαστε’ είναι αυτά τα οποία προσελκύετε στους εαυτούς σας.

Με την ανάληψή σας θα δείτε ότι πολλά πράγματα διαφέρουν αρκετά σε σχέση με το πώς τα αντιλαμβάνεστε τώρα. Άπαξ και βγείτε από τις πυκνές δονήσεις και μπείτε στο λεπτοφυέστερο σώμα σας, τα πράγματα θα αλλάξουν κατά πολύ σε σχέση με το πώς τώρα τα βλέπετε. Θα πρέπει ήδη να συνειδητοποιείτε ότι η σκέψη απογίνεται η πανίσχυρη εκείνη δύναμη την οποία και θα χρησιμοποιείτε για να ταξιδεύετε και να καλύπτετε τις ανάγκες σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να αρχίσετε να ελέγχετε τις σκέψεις σας τώρα και να παραμένετε πάντοτε θετικοί. Ίσως τη στιγμή αυτή αυτό να ακούγετε δύσκολο, όταν όμως εξοικειωθείτε με την μετακίνησή σας μέσα στις ανώτερες διαστάσεις, θα το συνηθίσετε γρήγορα. Δεν θα χρειάζεται να ξοδεύετε καθόλου χρόνο για την κάλυψη των αναγκών σας όπως κάνετε επάνω στη Γη, καθότι η ελευθερία που θα έχετε θα σας συναρπάσει και θα ανοίξει μπροστά σας νέες ευκαιρίες. Στα σίγουρα θα είσαστε περιπετειώδεις και θα θέλετε να επισκεφτείτε άλλους πλανήτες και ολόκληρο το Σύμπαν θα είναι ανοιχτό για εσάς. Δεν θα ακολουθήσετε όλοι σας το ίδιο μονοπάτι εμπειριών, καθότι θα σας παρουσιάζονται ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.

Είναι τόσα λίγα αυτά στις τρέχουσες εμπειρίες σας που πραγματικά μπορούν να συγκριθούν με αυτά που σύντομα θα βιώνετε. Λόγω των χαμηλότερων δονήσεων περιοριζόσαστε επάνω στη Γη, μα καθώς αυτές αρχίζουν να ανατείνονται, κάποιοι ανακαλύπτουν ότι αναπτύσσουν μεγαλύτερες δυνάμεις. Στην αρχή οι αλλαγές μπορεί να είναι μικρές αλλά θα μεγαλώσουν κατά περιοχές όπως αυτή της τηλεπάθειας, πράγμα στο οποίο κάποιοι από εσάς ήδη μπορείτε να συσχετισθείτε. Αυτού του είδους τα δώρα θα γίνουν συνήθη και με τον καιρό δε θα χρειάζεστε την ομιλία. Ορισμένοι μπορείτε να το συσχετίσετε αυτό με το διαισθητικό αίσθημα της γνώσης αυτού που είναι να ειπωθεί πριν ειπωθεί. Ακόμα και τώρα πολλοί είναι οι άνθρωποι εκείνοι οι οποίοι έχουν τέτοιου είδους εμπειρίες, δίχως να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές.

Καθώς κινείστε εμπρός και προς τα πάνω, θα δείτε το επίπεδο της συνειδητότητάς σας να αυξάνεται. Αυτό θα συνεχιστεί έως ότου φτάσετε στο σημείο εκείνο όπου θα έχετε πλήρη συνειδητότητα μαζί και με έναν αυξημένο αριθμό από τσάκρα. Τότε είναι που θα έχετε φτάσει στο επίπεδο του Γαλαξιακού Όντος, και θα απέχετε μακρά αυτού που τώρα είσαστε. Αυτές οι αλλαγές φυσικά παίρνουν καιρό, εξαρτάται βέβαια όμως και από το πόσο γρήγορα εξελίσσεστε. Η εξέλιξη ποτέ της δεν σταματάει, ακόμα και όταν κάποιες φορές κάνετε βήματα προς τα πίσω, αλλά ακόμα και τότε οι εμπειρίες εκείνες δεν πάνε στράφι. Να ξέρετε ότι όλες οι εμπειρίες έχουνε την αξία τους κι ότι είναι πάντοτε εκεί για να τις επικαλείστε.

Συμβαίνουν πολλά επάνω στη Γη τη στιγμή αυτή και όχι πάντοτε καλά για όλους, κι εκείνοι που εργάζονται για το Φως μπορεί να αγχώνονται. Επιτρέψτε στις ενέργειες αυτές να παρέλθουν και εάν κατά τύχη έχετε απευθείας επαφή με αυτές, ευλογήστε τες και στείλετε τες στο καλό μέσα στο Φως και στην Αγάπη. Είσαστε ικανοί για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα και καθώς ο καιρός περνάει θα μπορείτε να καταφέρετε ακόμα περισσότερα από ό,τι σήμερα.

Είμαι ο Mike Quinsey, και σας αφήνω με την Αγάπη και τις Ευχές μου. Είθε το Φως να φωτίζει τις ημέρες και το δρόμο της ολοκλήρωσής σας.


Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |