Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 15 Αυγούστου 2014

SaLuSa, 15 Αυγούστου 2014

Εργαζόμαστε διαρκώς και ελαχιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα των επιδράσεων όσων επιχειρούν οι σκοτεινοί αποβλέποντας στη μαζική εξολόθρευση του πληθυσμού σας. Η πρακτική αυτή αποτελούσε μέρος του μακρόχρονου σχεδιασμού τους, και οι τρόποι τους περιλαμβάνουν εμφάνιση ασθενειών καθώς και άλλες μεθόδους με τις οποίες ευελπιστούν να μειώσουν αργά τον αριθμό σας. Παρόλα αυτά, εμείς εδώ και καιρό χρησιμοποιούμε τη δυνατότητες και την ανώτερή μας γνώση και τους πολεμάμε. Καταλαβαίνετε συνεπώς Αγαπημένοι Μου, ότι προλαμβάνουμε την καταστροφή, επιτρέποντάς σας έτσι να μπορείτε να συνεχίσετε το καλό σας έργο στη διασπορά του Φωτός. Γι’ αυτό να μη φοβόσαστε τους σκοτεινούς, καθώς η δύναμή τους είναι πλέον πολύ περιορισμένη, ενώ για λόγους καρμικούς θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να έχουν κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό στην εξάσκηση της ελεύθερής τους βούλησης. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όσο αντίξοα και να είναι τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο σας, αφορούν στην εκπλήρωση του κάρμα της τελευταίας περιόδου. Η έξω εικόνα τείνει να προκαλεί περισσότερο δέος απ’ ό,τι πραγματικά υπάρχει, ενώ ο χρόνος τους θα είναι βραχύς, με εμάς να βρισκόμαστε σε διαρκή επιτήρηση. Να θυμόσαστε πάντα ότι σύντομα στο μέλλον θα έχετε αναταθεί και ότι θα απολαμβάνετε ολοκληρωτική γαλήνη, όντας ελεύθεροι από την πολιορκία των σκοτεινών.

Βρισκόσαστε καθ’ οδόν στην εγκαθίδρυση μια νέας ειρηνικής εποχής, και ευχαριστούμε όλους αυτούς που αφιέρωσαν τις ζωές τους για να το κάνουν αυτό πραγματικότητα. Από τη μεριά μας κάνουμε ό,τι μας αντιστοιχεί, καθοδηγώντας σας όποτε χρειάζεστε τη βοήθειά μας. Σας προστατεύουμε επίσης από παρεμβάσεις, παρότι υπάρχουν φορές που θα πρέπει να επιτρέψουμε τη δοκιμασία σας. Είσαστε οι πρωτοπόροι μιας Νέας Εποχής και θαυμάζουμε την αφοσίωση που δείχνετε απέναντι στους σκοπούς σας.
Σύντομα θα μπορείτε να έχετε απευθείας επαφή μαζί μας και όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις θα έρθουμε ανοιχτά ανάμεσά σας. Δεν είναι ότι δεν έχουμε ήδη επαφή μαζί σας, αφού μπορούμε να επηρεάζουμε τις πράξεις σας και να είμαστε μαζί σας όταν είσαστε έξω από το σώμα σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σας συναντάμε συχνά, αλλά προκειμένου να μην αποσπαστείτε από το πλάνο της ζωής σας, τις περισσότερες φορές μας αφήνετε δίχως να μας θυμάστε όταν ξυπνάτε. Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά ξυπνάτε αναζωογονημένοι και ευδιάθετοι δίχως να συνειδητοποιείτε το γιατί. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στέλνοντάς μας απλά τις σκέψεις σας, μην περιμένετε όμως απαραίτητα άμεση ανταπόκριση. Δε γίνεται πάντοτε να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες σας, και ακόμα και όταν το κάνουμε μπορεί η απόκρισή μας να είναι διαφορετική από αυτήν που περιμένατε.

Η εργασία συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα επάνω στη Γη, με την οποία θα οδηγηθείτε στην απελευθέρωση από τους σκοτεινούς, οι οποίοι έχουν ήδη εξασθενίσει από το σπάσιμο των επαφών τους και την εξασθένιση των πηγών τους. Εντούτοις, αυτοί μπορούν ακόμα να επεμβαίνουν στην εργασία σας, όχι όμως στην έκταση που το έκαναν στο παρελθόν. Έτσι λοιπόν, σας παρακαλούμε να μην χαραμίζετε την ενέργειά σας εστιάζοντας πολύ στις δραστηριότητές τους, γιατί τα έχουμε όλα υπό έλεγχο. Σπεύδουμε όμως να προσθέσουμε ότι δε μπορούμε πάντοτε να πηγαίνουμε όσο βαθιά θα το θέλαμε. Να ‘σαστε σίγουροι ότι από τη σκοπιά μας όλα βαίνουν καλά, και ότι δε θα επιτραπεί σε τίποτε να αλλοιώσει το προσχεδιασμένο αποτέλεσμα. Βλέπουμε την πιθανότητα μεγάλων αλλαγών μέσα σε λίγα χρόνια, οι οποίες θα φέρουν μπροστά την ανθρωπότητα και το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου στις ζωές σας.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί κάποιες φορές μπορεί μια ομάδα ανθρώπων να ‘ναι παρούσα στην εμφάνιση ενός Διαστημικού σκάφους Εξωγήινων, και παρόλα αυτά να μη μπορούνε όλοι να το δούνε; Η πιο προφανής αιτία είναι ότι οι παρατηρητές βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα δόνησης.
Εάν αυτή δεν είναι αρκετά υψηλή το αισθητήριο των ματιών τους δε μπορεί να συλλάβει τα αντικείμενα, και για παρόμοιους λόγους δε μπορούν όλοι να βλέπουν και την εμφάνιση φαντασμάτων. Ο πρόσθετος περιορισμός του να έχεις χαμηλές δονήσεις, αναπαριστά εμπόδιο στη λήψη όλων των ειδών των εντυπώσεων που θα μπορούσες αλλιώς να δεχθείς.
Καθώς περνάει ο καιρός και συνεχίζουν ν’ ανεβαίνουν περισσότερο οι δονήσεις, ολοένα και πιο πολλοί άνθρωποι θα αφυπνίζονται προς το δυναμικό που κατέχουν μέχρι να συμβεί η Ανάληψη, όπου τότε όλοι θα μοιράζονται ένα επαυξημένο βαθμό ευαισθησίας. Αυτές είναι πολύ λίγες από τις αλλαγές που θα επέλθουν μακροπρόθεσμα με τον Άνθρωπο να γίνεται Γαλαξιακό Ον άπειρης δύναμης και ικανοτήτων.

Οπότε Αγαπημένοι Μου έχετε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σας, που θα ‘ναι πολύ απολαυστικό και συναρπαστικό καθώς ακολουθείτε την ίδια την επιλογή της εξέλιξής σας. Ήδη αρκετοί από εσάς αισθάνεστε τις αλλαγές που συμβαίνουν, και δεν έχετε καμία αμφιβολία για τις μεγάλες αλλαγές που επίκεινται. Επαναλαμβάνουμε ότι σε αυτούς τους καιρούς οι δρόμοι θα χωρίσουν, και ότι θα αναταθούν μόνο αυτοί που θα έχουν ανυψώσει επαρκώς τις δονήσεις τους. Να ξέρετε ότι έχουν δοθεί οι ίδιες ευκαιρίες σε όλες τις ψυχές να εξελιχθούν, και με όποιο ρυθμό που αυτές επιθυμούν. Κάποιες προτιμούν μιαν αργή και εσκεμμένη προσέγγιση, ενώ άλλοι είναι προετοιμασμένοι ν’ αναλάβουν προκλήσεις που θα τους επιταχύνουν εμπρός. Παρ’ όλα αυτά, πάντοτε υπάρχουν διαθέσιμοι Οδηγοί για παροχή συμβουλών, βάση του ό,τι γνωρίζουν για εσάς.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε υπάρχουν πολλές ψυχές στην έγνοια σας, και παρότι μπορεί να νομίζετε ότι είσαστε συχνά μονάχοι, στην πραγματικότητα συνοδεύεστε στα ταξίδια σας. Εάν θυμάστε να αναγνωρίζετε τους αόρατους βοηθούς σας και να μοιράζεστε τις σκέψεις σας μαζί τους, η πιθανότητα να μπορούν να σας υποστηρίζουν γίνεται μεγαλύτερη. Όλα γίνονται για τα δικά σας βιώματα και να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να είχατε ζωές και από τις δύο πλευρές του άξονα. Οπότε είναι σημαντικό να επιτρέπετε στους άλλους να επιλέγουν τις εμπειρίες τους, αφού όλα έχουν επιλεγεί με γνώμονα την πνευματική σας εξέλιξη.
Επιπλέον, μην κρίνετε τους άλλους, γιατί δε μπορεί να γνωρίζετε το λόγο για τις επιλογές που κάνουν. Απλά να θυμάστε ότι όλες οι ψυχές ενδιαφέρονται για την πνευματική τους πρόοδο, και αυτό απαιτεί εμπειρίες εξίσου από τη θετική και αρνητική πλευρά της ζωής. Όλοι σας εμπλέκεστε σε παρόμοιες εμπειρίες που αποτελούν μέρος του σχεδίου της ζωής σας, και καθώς τίποτε δε συμβαίνει τυχαία αδράξτε στα σοβαρά τις ευκαιρίες να εξελιχθείτε.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και σας διαβεβαιώνω ότι εμπλέκεστε ενεργά στο σχέδιο της ζωής σας, έτσι ώστε όποτε υπάρχουν ευκαιρίες να μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας. Όταν ενσαρκώνεστε, μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε σε ποια οικογένεια θα ανήκετε, παρότι αυτές έχουν επιλεγεί για εσάς δεδομένων των ευκαιριών που απαιτούνται για την εξέλιξή σας. Δύσκολα το πιστεύετε αυτό κάποιοι από εσάς, να ξέρετε όμως πως πριν ενσαρκωθείτε έχετε επίγνωση των μαθημάτων που χρειάζεται να μάθετε. Είσαστε όμορφες ψυχές που εξελίσσονται προς ένα υψηλότερο επίπεδο, και σας αποδίδεται πάντοτε πάρα πολλή αγάπη.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |