Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 22 Αυγούστου 2014

SaLuSa, 22 Αυγούστου 2014

Πολλοί από εσάς παραδέχεστε ότι ο χρόνος πλέον περνάει γρηγορότερα από ό,τι ποτέ, και θα συνεχίσει να το κάνει ενώ σας οδηγεί μέσα στις υψηλότερες δονήσεις. Όλα είναι μέρος των αναπόφευκτων αλλαγών που επιτελούνται, και οι οποίες είναι απαραίτητες για τον ερχομό της Νέας Εποχής. Μαζί καταφθάνει μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για τον κόσμο της Γης,
που τον επηρεάζει με τέτοιο τρόπο ώστε να τον κάνει να μετακινείται
προς ένα νέο επίπεδο με λιγότερη αρνητικότητα. Αυτό θα συνεχιστεί έως ότου να μη μπορούν πλέον να υφίστανται οι χαμηλότερες δονήσεις, και να έχει εγκαθιδρυθεί επάνω στη Γη η γαλήνη. Δε γίνεται με κανέναν τρόπο να αναχαιτιστεί η συνεχιζόμενη πρόοδος από τους σκοτεινούς, σύμφωνα με την απόφαση των ανωτέρων δυνάμεων που ορίζουν τη μοίρα σας. Παράλληλα με την ελεύθερή σας βούληση υπάρχουν επίσης και κανόνες που καθορίζουν το μέλλον σας έτσι ώστε αυτό να είναι σύμφωνο με το Πλάνο που υπάρχει για τον Άνθρωπο.

Όποια και να είναι η εντύπωση που έχετε γι’ αυτά που διαδραματίζονται, να έχετε υπόψη σας ότι το μέλλον σας έχει ήδη χαρτογραφηθεί. Τίποτε απολύτως δε δύναται ν’ αλλάξει τη μοίρα σας σύμφωνα με την οποία βγαίνετε έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις και χαιρόσαστε τα επίπεδα του Φωτός που είναι απελευθερωμένα από αυτές. Σας περιμένει ένα λαμπρό μέλλον όπου συναντιέστε με τις πραγματικές σας οικογένειες, και επιστρέφετε στον Ανώτερό σας Εαυτό. Όλο αυτό θα πάρει καιρό, αλλά η αντίληψη που έχετε για τον καιρό αυτό ήδη αλλάζει από το βίωμα της επιτάχυνσης του χρόνου. Στην πραγματικότητα αυτός δεν είναι σταθερός όπως ήδη τον ξέρετε, και το μέλλον στο οποίο τελικά θα μπείτε όλα συνυπάρχουν μέσα στο Τώρα. Ακόμα και τώρα, όταν επιστρέφετε στα υψηλότερα επίπεδα που έπονται της μετάβασής σας μετά το ‘θάνατό’ του φυσικού σας σώματος, θα βιώνετε πολλές τέτοιες αλλαγές. Είναι ένα βήμα πλησιέστερα προς την αληθινή πραγματικότητα όπου υπήρχατε μεταξύ των ζωών επί χιλιετίες, και που εξυπηρετεί για να σας υπενθυμίζει την υψηλότερη κατάσταση της ύπαρξής σας.

Η γήινή σας ύπαρξη αποτελεί μια σκληρή δοκιμή για την ικανότητά σας να ανταπεξέρχεστε μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, ενώ παράλληλα συνεχίζετε να εξελίσσεστε. Είναι το επίπεδο εκείνο μέσα στο οποίο οι ψυχές μπορούν να ενσαρκωθούν επιτυγχάνοντας πολύ γρηγορότερη πνευματική πρόοδο από ό,τι θα κατάφερναν μέσα στα υψηλότερα. Τα μαθήματα διαδραματίζονται έτσι ώστε να ταιριάζουν με το επίπεδο της δόνησής σας, και όσο υψηλότερο είναι αυτό, τόσο γρηγορότερη είναι και η πρόοδός σας. Κανένας δε σας πιέζει να βιώσετε πράγματα με ταχύτητα διαφορετική από αυτήν την οποία νιώθετε άνετα. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσες πολλές ψυχές βρίσκονται σε τόσα διαφορετικά στάδια εξέλιξης. Μπορεί ν’ ακούγεται πολύ δύσκολο το να εξελιχθείς κάτω από τέτοιες περιστάσεις, αποτελεί όμως την ιδανική κατάσταση κάτω από την οποία μπορούν να εμφανιστούν τόσες πολλές ευκαιρίες. Επαναλαμβάνουμε ξανά πως κάθε ψυχή έχει τους Οδηγούς και τους Δασκάλους της που τη συνοδεύουν. Αυτοί σας βοηθούν με την καθοδήγησή τους, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μη ανάμειξή τους με την ελεύθερή σας βούληση.

Αγαπημένοι Μου, νιώστε ασφαλείς και σώοι καθώς βιώνετε τις τελευταίες μέρες του χρόνου σας μέσα στη χαμηλότερη δόνηση. Οι Οδηγοί και Μέντορές σας σας εύχονται επιτυχία, και θα κάνουν ό,τι τους επιτρέπεται για να βοηθήσουν εφόσον δεν αντιβαίνουν στην ελεύθερή σας βούληση. Όποτε αμφιβάλετε και ανησυχείτε για τις αρνητικές ενέργειες, τις προσελκύετε και αυξάνετε την ευπάθειά σας. Μπορείτε να προκαλέσετε ακριβώς αυτό που δε θέλετε, γι’ αυτό να σκέφτεστε διαρκώς θετικά, και να εστιάζετε επάνω στο στόχο σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η περίοδος αυτή της ζωής σας είναι άκρως σημαντική, γιατί εάν αποτύχετε να φτάσετε στις υψηλότερες δονήσεις τάσσεστε να παραμείνετε μέσα στη χαμηλότερες διαστάσεις. Φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε το σκοπό σας σε έναν άλλον κύκλο, έχοντας όμως φτάσει έως εδώ θα ήταν φρόνιμο να καταβάλλετε την προσπάθεια και να τα καταφέρετε σε αυτόν.

Συνεχίζουμε να σας προστατεύουμε από εξωτερικές παρενοχλήσεις, καθώς υπάρχουν και άλλοι πολιτισμοί που ενδιαφέρονται για την πρόοδό σας. Οι εμπειρίες που υπομένετε προσελκύουν το ενδιαφέρον πολλών από αυτών, λόγω του πλήθους των διαφόρων όντων που λαμβάνουν μέρος σε αυτές.
Έχουνε έρθει Ψυχές από παντού από το Σύμπαν για να παρατηρήσουν ή να πάρουν μέρος στους καιρούς του τέλους, και αξίζει να σημειωθεί ότι στην πραγματικότητα είσαστε όλοι σας Όντα του Διαστήματος. Το σπίτι σας δεν είναι πάνω στη Γη και πολλοί από εσάς προθυμοποιηθήκατε να βοηθήσετε άλλους να αναταθούν έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις. Με την εμπειρία και τις υψηλότερες δονήσεις σας, διαθέτετε την αυτοπεποίθηση πως μπορείτε ν’ αποφύγετε το να παρασυρθείτε προς τα κάτω από αυτές.
Εμείς φυσικά εποπτεύουμε την πρόοδό σας και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι να σας καθοδηγήσουμε. Θαυμάζουμε το πείσμα και την αποφασιστικότητα σας στο να πετύχετε στην αποστολή σας, και οι ψυχές τις οποίες βοηθάτε θα είναι για πάντα ευγνώμονες. Όντως όλοι επωφελούνται από μια τέτοια κατάσταση, γιατί δεν υπάρχει κανένα βίωμα που να μην έχει τη δική του αξία.

Κάθε ψυχή που συσχετίζεται με τη Γη κερδίζει γνώση μέσω των εμπειριών της, και όπως ενδεχομένως να το λέγατε είναι κάτι σαν εντατικές εμπειρίες που πολλοί άλλοι ζηλεύουν. Παρόλα αυτά, οι χαμηλότερες δονήσεις είναι τέτοιες που μπορούν να σε τραβήξουν κάτω και να ξεχάσεις την αληθινή σου αποστολή. Εδώ είναι που εμφανίζονται οι Οδηγοί σας και εργάζονται στενά μαζί σας προσπαθώντας να σας κρατούν επάνω στο μονοπάτι που έχετε προσυμφωνήσει. Μεγάλο μέρος της επικοινωνίας σας με αυτούς συμβαίνει όταν κοιμάστε και είσαστε έξω από το σώμα σας. Τότε είναι που επιτελείται πάρα πολλή από την καλή εργασία, και όταν τα προβλήματά σας έχουν διευθετηθεί θα δείτε ότι ξυπνάτε νιώθοντας άνετοι και αναζωογονημένοι. Είναι πολύ καλός λόγος λοιπόν να ακολουθείτε τη διαίσθησή σας όταν ψάχνετε απαντήσεις σε αυτά. Δε μένετε ποτέ εγκαταλειμμένοι ή μόνοι σας, παρότι υπάρχουν φορές που νιώθετε ανεπιθύμητοι και αμήχανοι. Όπως σας έχουμε πει συχνά, μπορείτε να μας καλείτε οποτεδήποτε και εμείς θ’ ανταποκριθούμε όσο καλύτερα μπορούμε δίχως να επηρεάζουμε το πλάνο της ζωής σας.

Έχετε μιαν έκφραση για τη ‘νηνεμία πριν την καταιγίδα’ και μπορούμε να σας πούμε ότι η ‘καταιγίδα’ είναι στο φόρτε της και ότι πολύ σύντομα θ’ αρχίσει η περίοδος της νηνεμίας. Μπορείτε να συμβάλλετε σε αυτό δίνοντας το καλό παράδειγμα κάποιου που διαθέτει επίγνωση και διαμοιράζει Αγάπη και Φως πέρα μακρυά. Έρχεται γαλήνη και μπρος σας απλώνονται μεγάλοι καιροί, ενώ ήδη αρκετοί Εργάτες του Φωτός θέτουν τα θεμέλια της Νέας Εποχής. Σας διαβεβαιώνουμε ξανά και ξανά πως τίποτε δε γίνεται να σταματήσει την πρόοδο προς τη Νέα Εποχή, και ήδη πατάτε και τα δύο σας πόδια στο μονοπάτι σας προς αυτήν.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και χαίρομαι που μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας με νέα επάνω στην πρόοδο που επιτελείται. Κατά κάποιον τρόπο αυτή είναι αργή σύμφωνα με τον τρόπο που εσείς μετράτε το χρόνο, εντούτοις από τη δική μας σκοπιά τα πράγματα διευθετούνται γρήγορα.
Είμαστε μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και δεσμευόμαστε για την ευημερία και το επιτυχές σας μέλλον. Είμαστε Ένα και όταν αναληφθείτε θα ανταμώσουμε συνεχίζοντας μαζί το έργο του Φωτός.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |