Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 18 Σεπτεμβρίου 2015

SaLuSa, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Οι αλλαγές που συμβαίνουν σας παρέχουν αποδείξεις και παρά τις απογοητεύσεις σας στο παρελθόν, οι περισσότεροι νιώθετε τώρα τα οφέλη τους. Συγκριτικά με πριν, θα πρέπει πλέον να είσαστε σε θέση να αισθάνεστε τις διάφορες ενέργειες που σας περιτριγυρίζουν, οι οποίες μάλιστα έχουνε αυξηθεί σημαντικά. Συσσωρεύτηκαν αργά, αλλά θετικά κατά τα τελευταία χρόνια, και σε λίγο θα κορυφωθούν, φέρνοντας μιαν ανάταση που θα γίνει αισθητή. Το συνολικό αποτέλεσμα θα αφυπνίσει ακόμα περισσότερο κόσμο προς την αλήθεια, ώστε να μπορέσει να απελευθερωθεί από την επιρροή των σκοτεινών δυνάμεων. Αγαπημένοι Μας, το Φως κατάφερε να τις νικήσει και δεν δύνανται πλέον να κρατάνε σκλαβωμένη την Ανθρώπινη Φυλή. Οι αλλαγές θα έρθουν σχετικά σύντομα, οδηγώντας στην εδραίωση της νέας εποχής, όπου θα αποκατασταθεί η ελευθερία κι ένα τεράστιο άλμα θα φέρει τα οφέλη που σας απαρνήθηκαν. Όλα είναι έτοιμα και θα σας αποδοθούν αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι περιστάσεις. Έχετε υπομονή, καθώς κάποιες αλλαγές είναι μνημειώδεις, και θα πρέπει να τους δοθεί χρόνος προκειμένου να μπορέσουν να υλοποιηθούν. Σπουδαιότερο όλων των ζητημάτων, προς το παρόν, είναι η απομάκρυνση των σκοτεινών, βάζοντας τέλος στις δραστηριότητές τους που εσκεμμένα επηρεάζουν το μέλλον σας.

Όταν κάποια μέρα κοιτάξετε πίσω, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι ζωές σας μέσα στη δυαδικότητα ανέβασαν σημαντικά το επίπεδο της συνειδητότητάς σας. Ίσως να δοκιμαστήκατε σκληρά μέσα στην πυρά της ζωής, αλλά αναδυθήκατε πάλι σαν τον Φοίνικα. Βρισκόσαστε καθ’ οδό να γίνετε η μεγάλη εκείνη Ύπαρξη που ήσασταν όταν αρχίσατε το ταξίδι σας αιώνες πριν. Ήτανε δύσκολο κι υπάρχουν ακόμα ψυχές που ακόμα εξαγνίζουν παλιό κάρμα, ολοκληρώντας το ταξίδι τους πίσω προς την εστία. Να γνωρίζετε ότι όλοι σας προσφερθήκατε για την εμπειρία αυτή, συνεπώς δε θα ‘πρεπε να υπάρχουν αντεγκλήσεις απέναντι στην Ιεραρχία. Στην πραγματικότητα αυτοί πάντοτε σας στάθηκαν, παρέχοντάς σας κάθε δυνατή ευκαιρία για να πετύχετε. Οπότε κρατήστε ψηλά το κεφάλι σας κι αποχαιρετίστε τις παλιές ενέργειες ευχαριστώντας τες για τον ρόλο που έπαιξαν στην εξέλιξή σας.

Όπως έχουμε πρόσφατα αναφέρει, ως ψυχές που έχετε φτάσει σε ένα προηγμένο σημείο κατανόησης, μπορείτε να προσφέρετε μεγάλη εργασία βοηθώντας αυτούς που μόλις τώρα αφυπνίζονται στην αλήθεια. Θα ακούσουν για τις αλλαγές που γίνονται, και κάποιοι από αυτούς θα φοβηθούν μπροστά στο ενδεχόμενο να στερηθούν πράγματα που έχουν συνηθίσει. Μπορείτε να τους κατευνάσετε και να τους επιβεβαιώσετε πως όχι μονάχα οι αλλαγές είναι για το καλό όλων, αλλά και πως αυτές θα σας πάνε γρηγορότερα μπροστά σε μια πιο ευχάριστη και άνετη ζωή. Ο Δημιουργός έχει αναγνωρίσει τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει προκειμένου να επιτευχθεί η επιτυχία, κι έχει τάξει πως από δω και πέρα θα απολαμβάνετε τους καρπούς των μόχθων σας.

Αργά αλλά σίγουρα θα μάθετε για την αληθινή σας ιστορία και τη σημαίνουσα θέση σας μέσα στο Σύμπαν. Οι καιροί του τέλους τους βρίσκονται υπό την παρατήρηση πολλών, μα πάρα πολλών πολιτισμών που περιμένουν να σας συναντήσουν και να σας δείξουν την αγάπη τους, προσφέροντάς σας τις ευχαριστίες τους για τα επιτεύγματά σας. Διετελέσατε υπηρεσίες που θα ωφελήσουν πάρα πολλές ψυχές και θα επιταχύνουν την εξέλιξή τους. Αυτό θα τα καταλάβετε με τον καιρό, γιατί αυτή τη στιγμή μια τέτοια κατανόηση θα σας πέσει βαριά. Η ‘αγάπη’ αποτελούσε πάντοτε το κλειδί στην επιτυχία σας, και τελικός σας σκοπός είναι η Συμπαντική Αγάπη. Πάρτε το αργά όπου μπορείτε και πάτε με το ρυθμό σας, και ξέρουμε ότι είναι εύκολο να το λες από το να το κάνεις. Σύντομα οι έγνοιες σας θα ανήκουν στο παρελθόν και θα μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρως τις ζωές σας.

Σας διαβεβαιώνουμε πως δεν θα επιτραπεί καμία διείσδυση ή απόπειρα από άλλους προκειμένου να εμποδιστεί η πρόοδός σας. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Γη επιτηρείται και προστατεύεται από πάρα πολλά Αστρόπλοια, με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας με ασφάλεια. Οι καιροί του τέλους έχουν ήδη αποφασιστεί να στεφθούν με επιτυχία, και οι θετικές προβλέψεις για την περίοδο εκείνη συνεπώς θα καρποφορήσουν. Την κατάλληλη στιγμή, που ακόμα απέχει, θα μπορέσουμε να προσεδαφιστούμε με ασφάλεια επάνω στη Γη και να ξεκινήσουν οι εορτασμοί που έχουν προγραμματιστεί. Μέχρι τότε θα έχετε πλήρως απελευθερωθεί από την αρπάγη των σκοτεινών δυνάμεων ή από οποιουσδήποτε άλλους απρόσκλητους επισκέπτες. Οι καιροί μπροστά είναι μεγάλοι και θα διαρκέσουν ως ένα ‘ευχαριστώ’ για τη δύσκολη δουλειά και τις λαμπρές σας επιτεύξεις.

Ξέρουμε ότι κάποιοι από εσάς με παιδιά ανησυχείτε για το μέλλον τους, και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα τύχουν πολύ καλής φροντίδας. Κάποια από αυτά έχουν ενσαρκωθεί από τις ανώτερες διαστάσεις ειδικά για την περίοδο που έρχεται. Πρόκειται για προχωρημένες ψυχές που έχουν να προσφέρουν πολλά και με τη γνώση τους θα βοηθήσουν αμέριστα όπου χρειάζεται. Κάποιοι έχουν πράγματι γεννηθεί ηγέτες και θα καλωσορίσετε τις φυσικές ικανότητες και δυνατότητές τους. Καθώς κινήστε περαιτέρω μέσα στη Νέα Εποχή θα αρχίσετε και εσείς να αναπτύσσετε και να αποκτάτε τις ειδικές σας ικανότητες, και καθώς θα εξελίσσετε θα επεκτείνετε επίσης και το σύστημα των τσάκρα σας. Η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ και η ζωή προχωράει σε ολοένα και καλύτερα πράγματα. Για παράδειγμα, κάποιοι από εσάς είσαστε ήδη τηλεπαθητικοί, όμως με τον καιρό αυτό θα αποτελεί κοινό γνώρισμα όλων.

Να κοιτάζετε μπροστά με ελπίδα, καθώς το μόνο πράγμα που μπορεί να σας κρατήσει πίσω είναι ο εαυτός σας. Βοηθάτε στη δημιουργία του μέλλοντός σας με τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, τραβώντας τα επάνω σας. Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία να μην πνίγεστε μέσα σε αρνητικές σκέψεις, γιατί με τον τρόπο αυτό προσελκύετε αυτά ακριβώς που δεν θέλετε. Φυσικά αυτό θα γίνεται ευκολότερο όσο αυξάνονται οι δονήσεις, έως ότου φτάσετε στο σημείο που δεν θα συναντάτε πια αρνητικότητα. Πολλές ψυχές ακόνισαν με τη δυαδικότητα τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία τους σε βαθμό που απέκτησαν πλήρη έλεγχο. Οι προκλήσεις που είχατε να ανταπεξέλθετε επάνω στη Γη ήταν τόσες πολλές που δεν αποτελεί έκπληξη το ότι δυσκολεύεστε να προοδεύσετε. Εντούτοις, δεν είσαστε ποτέ σας μόνοι σας και οι Οδηγοί σας στέκονται πάντοτε πλάι σας και σας βοηθούν. Καλέστε τους όταν χρειάζεστε βοήθεια και σίγουρα θα ανταποκριθούν. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που πρέπει να περάσετε από κάποιες εμπειρίες για καρμικούς λόγους, όπου θα πρέπει να κρατήσουν την απόστασή τους.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και νιώθω ότι είμαι τόσο πολύ κοντά σας έχοντας ‘μοιραστεί’ τις ζωές σας εδώ και κάποιον καιρό τώρα. Φυσικά δεν είμαι ο μόνος τριγύρω σας και κατά καιρούς όταν χρειάζεστε ειδική βοήθεια, υπάρχουν και άλλοι για να τους επικαλεστείτε. Σας διαβεβαιώνουμε πως ακούμε κάθε κλήση σας κι ότι λαμβάνουμε τα μηνύματά σας, κι όπου μπορούμε ανταποκρινόμαστε. Όποτε μπορούμε φανερώνουμε το σκάφος μας για να το δείτε για λίγο και ξέρουμε ότι αυτό αποτελεί μια επιβεβαίωση για αρκετούς. Χαιρόμαστε που υπηρετούμε την Ανθρωπότητα και έχουμε μεγάλη χαρά όταν σας βλέπουμε να προοδεύετε, ειδικά την ώρα αυτή που πλησιάζετε τόσο στην ολοκλήρωση του ταξιδιού σας. Σύντομα τα ταξίδια σας επάνω στη Γη θα τελειώσουν και θ’ αρχίσει η γιορτή, κι αυτό είναι ένδειξη του πόσο πολύ σας εκτιμάμε και σας θαυμάζουμε για τα αξιοθαύμαστα επιτεύγματά σας μέσα στους αιώνες.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |