Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, December 19, 2011

SaLuSa, December 19, 2011

Παρακαλούμε μην αφήσετε τις αναφορές των επεισοδίων που προκαλούνται από τη δραστηριότητα των Σκοτεινών να σας αποσπάσουν από την εστίαση σας στο έτος 2012. Όπως διαπιστώνετε χτυπούν απείθαρχα στα τυφλά, κάνοντας μια τελευταία απεγνωσμένη αντίσταση, αλλά δεν θα πετύχουν τίποτα. Τώρα που καταλάβατε πώς λειτουργούν μπορείτε να αποτρέψετε το σύννεφο φόβου. Είστε καλά πληροφορημένοι για τον τρόπο λειτουργίας τους, έχετε γίνει πιο οξυδερκείς και τους αρνείστε το αποτέλεσμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν. Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας παίζουμε τον ρόλο μας στο να προστατεύουμε όσους από εσάς απειλούνται και σε κάποιες περιπτώσεις εμφανιστήκαμε προσωπικά σ’ αυτούς για να τους δώσουμε αυτή τη διαβεβαίωση. Να είστε σίγουροι ότι όλοι οι Εργάτες του Φωτός είναι γνωστοί σ’ εμάς, και μαζί με τους Οδηγούς τους οδηγούνται σε ένα δρόμο που είναι λιγότερο πιθανό να οδηγήσει σε αντιπαράθεση. Δεν μπορεί πάντα να αποφευχθεί, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που οι Σκοτεινοί είναι αυτοί που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση και όχι εσείς. Η δημοσιότητα που δέχονται είναι ευπρόσδεκτη, αφού δείχνει τη φύση του τρόπου λειτουργίας τους και βοηθάει άλλους να τους αναγνωρίζουν.

Δεν πάει πολύς καιρός που είχατε την τάση να δέχεστε ότι σας έλεγαν αυτοί που ήταν στην εξουσία και χρησιμοποιούσαν την εμπιστοσύνη σας για να σας ξεγελάσουν ενώ διεκπεραίωναν τις κρυφές επιχειρήσεις εναντίον σας. Σχεδόν σε καθημερινή βάση, μαθαίνετε τώρα για την αλήθεια που κρύβεται πίσω από πολλά γεγονότα, τα οποία ήταν έργα των Σκοτεινών, καλά κρυμμένα πίσω από νόμιμες δραστηριότητες. Η αλήθεια κρύβεται πολύ πιο βαθειά απ’ αυτά που πραγματικά ξέρετε, αλλά τους επόμενους μήνες θα γίνουν αποκαλύψεις για να αποκατασταθούν τα ιστορικά αρχεία. Θα παρουσιαστούν με τέτοιο τρόπο που όσο και αν τα αρνούνται, τα γεγονότα που υποστηρίζουν τον απολογισμό που θα σας κάνουμε, δεν θα αλλάξουν. Πρέπει επίσης να τεκμηριωθούν οι ενέργειες που θα γίνουν, όταν πολλά πρόσωπα της εξουσίας απομακρυνθούν γιατί συμμετείχαν σε εγκληματικές ενέργειες εναντίον σας. Στο σημείο αυτό, μας ενδιαφέρει να τους απομακρύνουμε με νόμιμο τρόπο και να μην χάσουμε χρόνο πριν τους αντικαταστήσουμε με αυτούς που είναι από το Φως.

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες από αρκετές αποδείξεις για να δείξουμε ποια άτομα παρέβησαν τις υποσχέσεις τους να δουλέψουν για τον κόσμο, και αντιθέτως, ενέδωσαν στις υποσχέσεις να γίνουν γρήγορα πλούσιοι εις βάρος του. Έτσι μπορούμε να απαλλαγούμε σε μεγάλο βαθμό από τις επίπονες και χρονοβόρες δίκες για τις οποίες δεν υπάρχει πλέον αρκετός χρόνος. Μερικά εγκλήματα εναντίον σας όμως, έχουν τέτοια βαρύτητα που μερικοί ιδιώτες θα περάσουν από δίκη, έτσι ώστε να αποκαλύψουν την πλήρη έκταση τους. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τέτοια Όντα είναι αυτοί των Illuminati που ελέγχανε τα σχέδια για να δημιουργήσουν παγκόσμια δουλεία στο Ανθρώπινο Είδος. Με την Σαφώς με την Ανάληψη να έρχεται τόσο σύντομα, στο τέλος θα απομακρυνθούν και θα περάσουν τον χρόνο τους σε κατάλληλα επίπεδα όπου θα μπορούν να μελετήσουν την επίδραση που είχαν σε εκατομμύρια Υπάρξεις. Δεν έχουν χαθεί τα πάντα γι’ αυτούς, αλλά ο δρόμος τους πίσω στο Φως θα είναι μακρύς και επίπονος.

Οι εργάτες του Φωτός σε όλο τον κόσμο βλέπουν τους καρπούς της δουλειάς τους να φέρνουν Φως στη Γη. Οι άνθρωποι αφυπνίζονται με πολύ γρηγορότερο ρυθμό και σίγουρα αισθάνονται τις καινούριες δονήσεις που κατακλύζουν τη Γη σας. Είναι σαν να απομακρύνονται οι ιστοί αράχνης που θόλωναν τη ματιά τους. Τώρα η αλήθεια αρχίζει να λάμπει ξανά παντού και γίνονται ερωτήσεις στις οποίες εσείς οι εργάτες του Φωτός μπορείτε να απαντήσετε. Αργά ή γρήγορα το συνολικό ερώτημα για το τι θα σας φέρει το 2012 θα πρέπει να συζητηθεί, αφού αφθονούν οι φήμες ανάλογα με τις διαφορετικές ερμηνείες του Ημερολογίου των Μάγια. Η πιο σημαντική απάντηση αφορά τον έσχατο καιρό, που για σχεδόν λίγους ανθρώπους σημαίνει το τέλος του κόσμου. Οι πληροφορημένοι άνθρωποι που έχουν ερευνήσει πλήρως το θέμα, έχουν σωστά συμπεράνει ότι «το τέλος» συνδέεται μόνο με το κλείσιμο του κύκλου της δυαδικότητας. Επίσης, αυτοί που διαβάζουν τα μηνύματα μας ξέρουν ότι επίσης σηματοδοτεί το επίσημο ξεκίνημα της Νέας Εποχής, που αναφέρεται σωστά σαν την Χρυσή Εποχή. Κάθε ψυχή είναι καλεσμένη να συμμετέχει αλλά μια και αυτό είναι επιλογή της ελεύθερης βούλησης του καθενός, κανείς δεν θα έχει διαφορετική μεταχείριση από κάποιον άλλο. Όλοι έχουν την ευκαιρία να αναληφθούν αλλά θα πρέπει να υπάρχει η πρόθεση, αλλά και προσπάθεια για να φέρετε το Φως στην καθημερινή σας ζωή. Θα πρέπει να μπορείτε να «αισθανθείτε» μέσα σας αν είστε από αυτούς που ήρθαν σ’ αυτή τη ζωή για να το πετύχουν αυτό και θα ξέρετε ότι είστε σε μια ψευδαίσθηση από την οποία θέλετε να ξεφύγετε.

Η επόμενη χρονιά θα έχει πολύ υψηλή δραστηριότητα, και θα είναι σχεδόν αδύνατο για κάθε ψυχή να περάσει μέσα από αυτή χωρίς να προσέξει τι συμβαίνει. Εμείς σίγουρα θα είμαστε στην πρώτη γραμμή από τα περισσότερα γεγονότα, και σύντομα περιμένουμε να αρχίσουμε τις εμφανίσεις μας σε σας ξεκινώντας μια πιο κοντινή σχέση μαζί σας. Είστε έτοιμοι να μας υποδεχτείτε και με όλο το παλιό κατεστημένο να γκρεμίζεται γύρω σας ξέρουμε ότι θα είμαστε ακόμη πιο ευπρόσδεκτοι. Μετά μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει μια τάξη και να σας βάλουμε σταθερά στον δρόμο για την Ανάληψη. Οι ευτυχισμένες στιγμές είναι πολύ κοντά και η υπομονή σας που δοκιμάστηκε οδυνηρά θα έχει σημαντικές ανταμοιβές. Μόνο λίγο ακόμη Αγαπημένοι μας, και οι υποσχέσεις που σας δόθηκαν θα γίνουν πραγματικότητα, και θα γευτείτε την επιτυχία για την οποία εργαστήκατε εδώ και αιώνες.

Τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη και η απελευθέρωση σας από τους σκοτεινούς σχεδιάστηκε πριν από την έναρξη του κύκλου της Δυαδικότητας. Να έχετε στο νου σας ότι ο χρόνος όπως τον καταλαβαίνετε υπάρχει μόνο στη Γη, και οι ζωές σας στις χαμηλές δονήσεις ακολουθούν τον γραμμικό χρόνο. Στη πραγματικότητα, όλα είναι στο Τώρα και γι’ αυτό μπορείτε να γυρίσετε σε οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν και να την ζήσετε ξανά. Έτσι όταν ανασκοπείτε τις ζωές σας αυτό δεν είναι απλώς ρεαλιστικό, αλλά εντελώς πραγματικό με επεκτάσεις στον ήχο, τη μυρωδιά και τα συναισθήματα που μπορεί να αισθανθείτε. Δεν μπορεί να υπάρχει κανένα λάθος όταν υπολογίζετε ξανά τις εμπειρίες σας και μπορείτε επίσης να καταλάβετε γιατί υπήρξαν. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι το αποτέλεσμα του κάρμα που προκύπτει από κάποια προηγούμενη ζωή και θα ξέρετε αν μάθατε το μάθημα που έπρεπε.

Αν η ζωή στη δυαδικότητα ακούγεται μόνο σκληρή και χωρίς ανταμοιβές, θυμηθείτε ότι εσείς θέλατε αυτή την εμπειρία για την μεγαλύτερη ανάπτυξη της ψυχής σας. Αφήσατε τις διαστάσεις της ειρηνικής και αρμονικής συνύπαρξης για να διευρύνετε την συνειδητότητά σας και τώρα αυτή η περίοδος τελείωσε πια. Όλοι περιμένουν την επιστροφή σας, αλλά προηγείται το στάδιο που θα κλείσει τις γήινες εμπειρίες σας, και αυτό θα γίνει με μια χαρμόσυνη νότα. Θα σας βοηθήσουμε στο καθάρισμα και όλες τις προετοιμασίες για ένα υπέροχο και εξυψωτικό κλείσιμο.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και θα έπρεπε να ξέρετε ότι έχουμε απεριόριστη αγάπη για όλους εσάς.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.