Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 19 Δεκεμβρίου 2014

Mike Quinsey - SaLuSa, 19 Δεκεμβρίου 2014

Ερχόμαστε για τελευταία φορά φέτος, όπως τις άλλες που πέρασαν πριν, με το χρόνο να συνεχίζει να ρέει γρηγορότερα από ποτέ. Κάποιοι που βιώνατε τα πάνω και τα κάτω της ζωής εδώ και χρόνια, χαίρεστε το δίχως άλλο τώρα που το τέλος του κύκλου είναι εδώ. Οι καιροί του τέλους είναι κανονικά χαώδεις με τις αλλαγές που συμβαίνουν, όμως δεν είναι και εύκολο να τις πετύχεις όταν υπάρχει τόση πολλή αρνητικότητα για κάθαρση. Παρόλα αυτά, οι ανώτερες ενέργειες φέρνουν θετικές αλλαγές, κι ήδη αυτές γίνονται αισθητές. Όπως συχνά σας έχουμε πει, η επόμενη χρονιά θα σημειωθεί από την εκπλήρωση πολλών από αυτών, παρά το ότι εμείς θα περιοριζόμαστε σ’ αυτό που κάνουμε, μέχρι οι ιλλουμινάτι να βρεθούν εκεί που δε θα μπορούν πια να παρεμβαίνουν στην πρόοδό σας. Αυτά που συμβαίνουν και θα οδηγήσουν στην επίτευξη της νίκης απέναντι στους σκοτεινούς είναι πολλά, και δε θα μπορέσουν ν’ ακολουθήσουν πια το σχέδιό τους για φυλάκιση του Ανθρώπου.
Ο ερχομός της Πολιτείας του Φωτός Σεντόνα, θα ανοίξει το δρόμο σε περισσότερες εξελίξεις, οι οποίες θα δείξουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η Νέα Εποχή έχει φτάσει. Κάποια στιγμή που ακόμα δεν ορίστηκε, θα κηρυχθεί Παγκόσμια Ειρήνη, η οποία θα διατηρείται υπό την εποπτεία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Μέσω επιβεβλημένων κυβερνητικών αλλαγών, ακόμα περισσότερες ψυχές του Φωτός θα καταλάβουν θέσεις ηγεσίας διασφαλίζοντας ότι θα τις βλέπουν έτσι όπως θα έπρεπε κι όχι με άρνηση. Οι Καιροί του Τέλους αυτού του κύκλου είναι πολύ σημαντικοί για το μέλλον σας, και θα διασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστούν σύμφωνα με το θέλημα του Θεού. Αντίθετα με τους προηγούμενους κύκλους, ετούτος θα εκπληρωθεί γιατί είσαστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα μέσα στο Φως.
Μόνο ο Ένας Δημιουργός των Όλων υπάρχει, και ο Ένας Θεός αυτού του Σύμπαντος, ανεξάρτητα από τα διαφορετικά ονόματα με τα οποία είναι γνωστός. Συνεπώς είσαστε Ένα με Όλα όσα Υπάρχουν και αξίζει να σημειώνετε το πότε δοκιμάζεστε από τις αντιλήψεις σας. Στο τέλος όλοι θα καταλάβουν και θα αποδεχθούν την αλήθεια της πραγματικής σας καταγωγής, κι αυτό θα ισχύει όποτε ταξιδέψετε στις ανώτερες διαστάσεις του Σύμπαντος. Υπάρχουν μυριάδες ευκαιρίες μπροστά σας μεταξύ των οποίων μπορείτε να διαλέξετε σύμφωνα με το θέλημά σας, και να εξερευνήσετε το μεγαλείο των μορφών της ζωής με αφθονία. Ζήσατε μια πάρα πολύ περιορισμένη ζωή επάνω στη Γη και δεν επετράπη σε άλλους πολιτισμούς να παρέμβουν με το Μεγαλύτερο Σχέδιο της εξέλιξής σας. Εντούτοις, λόγω ανάγκης, είχατε μια περιορισμένη επαφή με εξωγήινους και συνηθίσατε να βλέπετε τα σκάφη τους στους ουρανούς σας. Με τον καιρό θα έχετε μια πλήρη επαφή, αλλά θα πρέπει να γίνουν αρκετά πριν αυτό καταστεί δυνατό. Το μεσοδιάστημα θα είναι συναρπαστικό για εσάς καθόσον εσείς θα εξελίσσεστε γοργά.
Τώρα είναι η ώρα για όλους τους Εργάτες του Φωτός και όλες τις ψυχές να διατηρήσουν το παρόν επίπεδο της εξέλιξής τους, και να γνωρίζετε ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά οποτεδήποτε. Να γνωρίζετε ότι όλες οι ψυχές θα βρουν τελικά τη θέση που τους αρμόζει μέσα στο Σύμπαν, για να μπορούν να συνεχίζουν τα σχέδιά τους κινούμενες πάντα μπροστά. Φυσικά μέσα στις ανώτερες διαστάσεις δεν υπάρχει ο χρόνος όπως τον ξέρετε, και θα δείτε ότι όλα υπάρχουν μέσα στο Τώρα. Τα επίπεδα αυτά δε σας είναι εντελώς ξένα γιατί προήρθατε από αυτά πριν συμφωνήσετε να βιώσετε τις χαμηλότερες δονήσεις. Με άλλα λόγια βιώνετε σύμφωνα με το πώς συμφωνήσατε, όμως ο μακρύς κύκλος μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις φτάνει τώρα στο τέλος του, με το νέο να υπερισχύει.
Οι περισσότεροι από εσάς ζήσατε πάρα πολλές ζωές σε διάφορα επίπεδα ως μέρος των εμπειριών σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις. Βιώσατε επίσης και πολλούς διαφορετικούς ρόλους σύμφωνα με το ποιοι σας προσέφεραν τις καλύτερες ευκαιρίες για να εξελιχθείτε. Να ‘στε σίγουροι ότι είχατε υπέροχες ζωές με όλα όσα χρειαζόσασταν, αλλά βιώσατε επίσης και την ‘έλλειψη’ ώστε να υπάρξει ισορροπία αναφορικά με τις ανάγκες σας. Στο τέλος οι εμπειρίες σας θα ισορροπηθούν τέλεια και δε θα ψάχνετε πλούτη πέρα από τις ανάγκες σας, παρά τόσες όσες θα είναι απλά αρκετές για την πλήρωση των περιστάσεων. Μέσα στις ανώτερες διαστάσεις δεν υπάρχουν αντίστοιχες προκλήσεις, αφού τελικά θα έχετε τη δύναμη της σκέψης ώστε να μπορείτε να υλοποιείτε ακριβώς και σύμφωνα με τις ανάγκες σας, καθώς και περισσότερα όταν αυτό απαιτείται. Πραγματική σας εστία είναι οι ανώτερες διαστάσεις και σας περιμένουν πάμπολες διαφορετικές εμπειρίες, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
Δουλειά σας τώρα είναι να είσαστε θετικοί άσχετα με το τι συμβαίνει τριγύρω σας, και να βοηθάτε τους άλλους κατά την επερχόμενη περίοδο ώστε να καταλάβουν τι συμβαίνει. Η παρουσία σας μπορεί να ανυψώσει τους άλλους και να φέρει ηρεμία μέσα στις ζωές τους, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν και αυτοί. Δε θ’ αργήσει να γίνει προφανές ότι οι αλλαγές που συμβαίνουν είναι προς όφελος του συνόλου. Οι σημαντικότερες από αυτές θα συμβούν όταν ο Τύπος θα μπορεί να δημοσιεύει τα γεγονότα επακριβώς και αληθώς, καθώς πριν ελέγχονταν από τους ιλλουμινάτι και τους υποτακτικούς τους. Οι ειδήσεις της τηλεόρασης είναι επίσης αναξιόπιστες, αλλά και αυτές θα αλλάξουν σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα. Σας παραπλανούσαν σκόπιμα για πάρα πολλά χρόνια, και σας τάιζαν μονάχα ψέματα για να μπορούν οι σκοτεινοί να χειραγωγούν τα γεγονότα που επηρέασαν το μέλλον σας. Οι καταστάσεις αυτές θα πάψουν επιτέλους να σας δημιουργούν προβλήματα και θα χαρείτε μετά τη νέα σας ελευθερία.
Εν τω μεταξύ εμείς συνεχίζουμε τις εργασίες μας με χαρά ξέροντας ότι πλησιάζει η ελευθερία σας από την καταδυνάστευση των σκοτεινών. Υπηρετήσατε το σκοπό σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, και πλέον δε χρειάζεται να κοιτάξετε πίσω καθώς η πρόοδός σας είναι διασφαλισμένη. Το μέγεθος των αλλαγών που θα έρθουν θα εκπλήξει τις περισσότερες ψυχές, και νιώθουμε προνομιούχοι που μπορούμε να είμαστε παρόντες σε τέτοιους καιρούς στην εξέλιξή σας. Έχετε το καταπληκτικότερο μέλλον μπροστά σας, κι είσαστε προορισμένοι να ‘σαστε μαζί μας εφόσον το θελήσετε. Με την εμπειρία σας έχετε ικανότητες που θα σας επιτρέψουν να υπηρετήσετε το Φως με πολλούς τρόπους. Οι επιθυμίες σας θα σας καθοδηγήσουν να υπηρετήσετε τους άλλους, όμως αυτό δε θα περιορίσει με κανέναν τρόπο τη φιλοδοξία ή την ανάγκη σας για νέες εμπειρίες. Η διάρκεια της ζωής σας μέσα στις ανώτερες δονήσεις θα μεγαλώσει αρκετά, ώστε να μπορείτε να ξεκινάτε εργασίες που θα απαιτούσαν από εσάς περισσότερο χρόνο.
Αγαπητοί Μας, να περπατάτε με το κεφάλι ψηλά και να μην πέφτετε από οτιδήποτε συμβαίνει τριγύρω σας. Είσαστε νησίδες Φωτός και έχετε την ικανότητα να διασπείρετε Φως και Αρμονία όπου κι αν είσαστε. Η παρουσία σας θα ανυψώσει τους άλλους, και οι δονήσεις σας θα διασπείρουν μιαν ευεργετική ενέργεια ανύψωσης που θα φέρει καταλάγιασμα και χαρά στους άλλους. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν από καρδιάς να βοηθούν τους άλλους, δε μπορούν όμως συχνά ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που ανταμώνουν. Κάντε ό,τι μπορείτε ακόμα κι αν πρόκειται μονάχα για κάποια λίγα καλά λόγια, αφού αυτά μπορούν να ανυψώνουν τον κόσμο. Άπαξ και βρεθείτε μέσα στο Φως θα μπορείτε με φυσικότητα να το σκορπίζετε τριγύρω σας κι αυτό θα αγκαλιάζει τον κόσμο ακόμα κι αν απέχει κάποιαν απόσταση από εσάς. Το Φως είναι η ισχυρότερη δύναμη μέσα στο Σύμπαν, τη χρονική όμως αυτή στιγμή απέχετε παρασάγγες από το πραγματικό δυναμικό σας.
Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και σας στέλνω τα χαιρετίσματα και τις ευχές μου για τις ημέρες αυτές του χρόνου, που χαίρεστε τις γιορτές με τους φίλους και την οικογένειά σας. Οι καιροί που έπονται είναι χαρμόσυνοι κι ο Καινούργιος Χρόνος σας υπόσχεται τόσα πολλά.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |