Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 2 Ιανουαρίου 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 2 Ιανουαρίου 2015

Ακούμε πολλούς σας να ρωτάτε γιατί τάχα φαίνεται να κυλάει ο χρόνος τόσο γρήγορα. Οφείλεται στο ότι απλά η ταχύτητα των δονήσεων αυξάνει, ενώ ταυτόχρονα οι δονήσεις αυτές σας εξυψώνουν και σας παίρνουν έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι ν’ ανυψωθείτε εντελώς μέσα την 4η Διάσταση, όπου πλέον δε θα μπορούν να σας ταλαιπωρούν οι χαμηλότερες δονήσεις. Η έλευση της Πολιτείας του Φωτός, που είναι επίσης μέρος της νέας διάστασης, είναι μια ακόμα από τις πολλές υλοποιήσεις που σας περιμένουν αυτό το χρόνο. Το ότι έχει ήδη καθυστερήσει δε θα πρέπει να σας ανησυχεί, γιατί πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της. Ξέρουμε ότι οι άνθρωποι είσαστε ανυπόμονοι, όμως κοντεύετε τόσο πολύ στο να δείτε την Πολιτεία του Φωτός, που σας ζητάμε να έχετε υπομονή.
Αυτά που συμβαίνουν είναι τόσο πολλά κι όταν θ’ αρχίσουν να έρχονται οι αλλαγές, τα γρήγορα αποτελέσματά τους θα σας εκπλήξουν. Σας έχουμε ενημερώσει για το τι θα γίνει και πως κάθε βήμα θα σας οδηγήσει κοντύτερα στην ημέρα που θα απαλλαγείτε από αυτούς που αντιτίθενται στο Φως και παρεμβαίνουν στην πρόοδο. Οι όποιες προσπάθειες να την καθυστερήσουν δε θα έχουν αποτέλεσμα και οι σκοτεινοί έχουν ήδη αρχίσει να εκτιμούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ίσως να υπάρχουν κάποια ενοχλητικά άτομα, αλλά θα τεθούν κατά μέρος. Αγαπητοί Εργάτες του Φωτός, τη χρονιά αυτή θα τη θυμόσαστε, και ρόλος σας είναι να βοηθάτε τους λιγότερο ενημερωμένους στο να κατανοήσουν την αλήθεια για το τι συμβαίνει.
Η ύπαρξή σας από εδώ και μπρος θα γίνεται ευκολότερη, και οι ευκαιρίες που θα έχετε για να δουλέψετε ανοιχτά για το Φως θα είναι πολλές. Αυτά που θα πρέπει να γίνουν θα είναι πολλά, καθώς ένας τεράστιος αριθμός Ανθρώπων θα βρίσκεται σε σύγχυση αλλά και θα φοβάται. Η παρουσία σας και οι εφησυχασμοί σας για το τι συμβαίνει θα συμβάλουν στην καθησύχαση των ανησυχιών τους. Υπό κανονικές συνθήκες, θα έχουμε το χρόνο μας στην τηλεόραση όπου θα μιλάμε απευθείας με τους ανθρώπους, καθησυχάζοντας τις ανησυχίες τους. Θα υπάρχουν πάντα και αυτοί που δε θα καταλάβουν τον ερχομό του Φωτός και δε θα ενδιαφέρονται γι’ αυτό. Σκοπός σας δεν είναι να χάσετε το χρόνο σας με αυτούς που προφανώς εναντιώνονται απέναντι στο Φως, αλλά να βοηθάτε αυτούς που είναι απλά μπερδεμένοι. Κι αυτό θα ‘ναι ένα μεγάλο βήμα εμπρός γι’ αυτούς, ειδικά εάν αυτοί είναι ένθερμοι υποστηρικτές κάποιας θρησκείας.
Πολλοί Εργάτες του Φωτός ίσως να μην τύχουν ένθερμης υποστήριξης από τις οικογένειές τους, γι’ αυτό επιτρέψετε τους να βρουν μόνοι τους το δρόμο τους. Αυτό που σχεδιάστηκε για τη δική τους εξέλιξη προφανώς θα είναι και το σωστότερο γι’ αυτούς. Όμως αυτοί που θα αφυπνιστούν από τον ύπνο τους θα είναι πολλοί και θα υποδεχτούν την καθοδήγησή σας για το ξεκίνημά τους μέσα στη Νέα Εποχή. Να θυμόσαστε ότι όλοι βρίσκονται ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είναι, εκεί όπου θα έχουν βιώματα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Το ίδιο ισχύει και με τους Εργάτες του Φωτός, γι’ αυτό να μην ανησυχείτε που δε συμβαίνουν και τόσα πολλά την ώρα αυτή, γιατί θα έρθει κι η ώρα σας.
Να πούμε ότι μόλις θα αρχίζει να αναγνωρίζεται η Νέα Εποχή γι’ αυτό που είναι, θα είναι και η ώρα να καταστούν ενεργοί οι Εργάτες του Φωτός. Εάν δε συμβεί τίποτε που να το θεωρείτε κλήση για ενέργεια, να περιμένετε την ώρα σας γιατί δε θα συμβούν όλα με μιας. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να υπολογίσετε το πότε θα πρέπει ν’ αρχίσετε να δουλεύετε για το Φως και δε θα σφάλετε. Το Πνευματικό Εκκλησίασμα θα ανεξαρτητοποιηθεί εφόσον αυτό θα ακολουθεί το πραγματικό πνευματικό Μονοπάτι. Παρόλα αυτά, να πούμε ότι μπορείτε να ακολουθείτε την αλήθεια δίχως να ΄σαστε μέλη κάποιας θρησκείας. Και λέγοντάς το αυτό, να πούμε ότι οι άνθρωποι που μόλις άρχισαν το πνευματικό τους ταξίδι θα ωφεληθούν εάν επισκεφτούν μια Πνευματική Εκκλησία.
Η Γη περνάει κι αυτή τις αλλαγές της, και τελικά θ’ ανυψωθεί πάνω και μέσα στην ανώτερη διάσταση. Ο δρόμος όμως αυτός είναι μακρύς, και έως τότε θα έχετε επίσης και εσείς προετοιμαστεί για να ζήσετε μέσα στις ανώτερες δονήσεις. Κι αυτό αποτελεί δοκιμή για του τι επίκειται, ώστε να ξέρετε ότι σας περιμένουν τα πάντα. Γι’ αυτό κρατήστε τις προσδοκίες σας επάνω στους στόχους σας, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτε να σας σταματήσει από το να χαρείτε το μέλλον σας. Οι Σκοτεινές Εποχές δεν έχουν παρέλθει ακόμα και οι υποτακτικοί των σκοτεινών βρίσκονται σε παράκρουση.
Έως τώρα ο κόσμος που αποδέχεται τους Εξωγήινους είναι πολύς λόγω του ότι δεν υπάρχουν περιστατικά που να αποδίδονται στις πράξεις τους. Όποτε υπήρξε κάποια αντιπαράθεση διαπιστώνατε σαφώς ότι αυτή οφείλονταν είτε στους Γκρίζους ή στις Σκοτεινές Δυνάμεις. Επίσης τους αποδίδεται και ο τομέας των ψευδών συναγερμών, όπου με μια κοντινή ματιά αποκαλύπτεται η αλήθεια. Αποστολή μας είναι να φέρουμε τη γαλήνη σ’ έναν ταραγμένο πλανήτη που έφτασε κοντά στο να καταστραφεί από τις πράξεις των σκοτεινών. Έχουμε δηλώσει πάρα πολλές φορές πως δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και πως δε θα επιτρέψουμε σε κάτι τέτοιο να συμβεί. Επιβλέπουμε την ολοκλήρωση των εμπειριών σας μέσα στην τρίτη διάσταση, ώστε να μπορέσετε να ανυψωθείτε προς την επόμενη διάσταση.
Κρατήστε γερά αυτά που πιστεύετε και να γνωρίζετε ότι κανείς δε μπορεί να σας τα πάρει. Όσο η συνειδητότητά σας θ’ ανυψώνεται αυτό που θα συμβαίνει θα είναι ότι θα καταγίνεστε ολοένα και λιγότερο με τα πράγματα των χαμηλότερων δονήσεων. Θα φτάσετε σε σημείο που δε θα μπορούν να σας ακουμπήσουν οι σκοτεινοί. Όμως μην ανησυχείτε για την παρουσία τους. Έχουν πλέον περιοριστεί μόνο στις αταξίες τους, όμως κάποιοι από εσάς έχετε ακόμα να ξεκαθαρίσετε κάρμα, μα θα πρέπει να εξακολουθείτε να επικεντρώνεστε στο Φως. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε καθαρίσει τα χρέη σας, γι’ αυτό προσέχετε μη δημιουργήσετε νέα.
Μην πιστεύετε σε απειλές και φήμες για το ποιες είναι οι προθέσεις του Ομπάμα, γιατί οι σκοτεινοί πλέον φοβούνται και ψάχνουν ευκαιρία να φέρουν το χάος. Ο φόβος είναι το όπλο τους και θα παλέψουν σκληρά για να σας εκφοβήσουν. Κι εδώ είναι που πάλι έρχεται η διαίσθησή σας, κι εφόσον μπορείτε να διακρίνετε τα πράγματα, θα ‘αισθανόσαστε’ την ενέργειά τους και θα ξέρετε τον τύπο της.
Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, κι εύχομαι Καλή Χρονιά σε κάθε αναγνώστη. Σας έχουνε υποσχεθεί πολλά κι ως αποτέλεσμα δε θ’ αμφιβάλετε για την έλευση της Νέας Εποχής. Ο Κόσμος γυρίζει τα πάνω κάτω καθώς το χάος συνεχίζεται, όμως αυτό δεν είναι παρά το επιστέγασμα των εργασιών του ξεκαθαρίσματος των τελευταίων καρμικών ζητημάτων. Γιορτάστε τη Νέα σας Χρονιά με χαρά και λάμψτε με το φως σας στις σκοτεινές γωνιές. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι διαρκώς μαζί σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |