Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 23 Ιανουαρίου 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 23 Ιανουαρίου 2015

Καθώς τα γεγονότα επάνω στη Γη γίνονται ακόμα ενοχλητικότερα, τόσο γρηγορότερα προοδεύει το Φως προς την επίτευξη του σκοπού του και φέρνει τέλος στις παρεμβάσεις των σκοτεινών. Είχαν τη δύναμη στα χέρια τους για πολλούς αιώνες και ξεκίνησαν το σχέδιό τους για να μειώσουν το πληθυσμό της Γης ώστε να είναι περισσότερο διαχειρίσιμος. Το έχουνε μερικώς πετύχει, με το να κρατάνε την ανθρωπότητα σχεδόν σε μια διαρκή κατάσταση πολέμου. Παρότι πιστεύουν ότι πετυχαίνουν το σκοπό τους, αρχίζουν να καταλαβαίνουν επίσης ότι δε μπορούν πλέον να ελέγχουν τα γεγονότα επάνω στη Γη. Έως τώρα θα είχανε παρασύρει σχεδόν όλες τις χώρες σ’ έναν ακόμα παγκόσμιο πόλεμο, με τις πράξεις μας όμως δεν το κατάφεραν αυτό. Η φιλοδοξία τους να φέρουν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο έχει παρεμποδιστεί, και ελαχιστοποιούμε την ικανότητά τους να καθυστερήσουν τις επερχόμενες αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν το αληθινό ξεκίνημα της Νέας Εποχής. Από τη μεριά μας βλέπουμε ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά και η ώρα που οι πολυπόθητες εξελίξεις θα υποδηλώνουν πραγματικά τη Νέα Εποχή έχει καταφθάσει.


Μην ανησυχείτε για την ομάδα που είναι γνωστή ως Ίσις, αφού η επιτυχία τους γρήγορα θα παγώσει όταν δε θα μπορούν να συνεχίσουν τον πόλεμό τους ενάντια στον πληθυσμό της Γης. Πολλοί ρωτάνε γιατί δεν τους σταματάμε τώρα, όμως υπάρχουν συγκεκριμένα καρμικά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να διαδραματιστούν. Τα μαθήματα που θα πρέπει να μάθουν οι ψυχές που εμπλέκονται κατά πολύ σε αυτά είναι πολλά, και θα τις βοηθήσουν στην εξέλιξή τους. Μπορεί να σας φαίνονται πολλές οι αθώες ψυχές που συμμετέχουν στις κτηνωδίες που συμβαίνουν. Όμως σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι εργάζονται επάνω σε κάρμα προηγούμενων ζωών τους που μόνο καλό μπορεί να τους αποφέρει. Δε μπορείτε να συνεχίσετε προς τις ανώτερες διαστάσεις ένα ακόμα κουβαλάτε παλιά ζητήματα που χρίζουν κάθαρσης. Επίσης, ενδέχεται και να προσελκύσετε κάρμα στους εαυτούς σας που να μπορεί εύκολα να καθαρθεί, το οποίο όμως δε θα μπορεί με κανένα τρόπο να καθυστερήσει το δρόμο σας προς την Ανάληψη.


Καταλαβαίνουμε ότι για πολλούς από εσάς η περίοδος αυτή είναι δύσκολη, αλλά μείνετε στους στόχους σας και μοιράστε αγάπη και Φως όποτε το μπορείτε. Οι καιροί θα είναι δύσκολοι καθώς οι παλιές ενέργειες μετασχηματίζονται, και καθώς οι παλιοί σας τρόποι γίνονται μη αποδεκτοί. Εκείνοι από εσάς που μοιράζετε το Φως έχετε πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη στο να κρατήσετε την εστίασή σας επάνω στο δρόμο σας και να μην αφήνετε κανέναν να στέκεται εμπόδιο. Η δύναμή σας βρίσκεται στη δυνατότητα που έχετε να συνεχίζετε να πηγαίνετε μπροστά και να φέρνετε το Φως στον κόσμο όπου κι αν είστε. Θα υπάρξουν σημάδια στο δρόμο σας που θα σας δείχνουν καθαρά την εκδήλωση της Νέας Εποχής, κι εμείς θα είμαστε παρόντες διασφαλίζοντας ότι η όλη πρόοδος βαίνει σύμφωνα με το σχέδιο που μας δόθηκε από την Πνευματική Ιεραρχία. Σημαντική εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι εμείς μαζί με τα άλλα Όντα από τις ανώτερες διαστάσεις ενδιαφερόμαστε άμεσα για αυτά που κάνετε, και θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε.


Τα σκάφη μας που βλέπετε στους ουρανούς σας είναι ακόμα περισσότερα, μαζί με κάποια που είναι γιγάντια. Κι αυτό αποτελεί επιβεβαίωση προς εσάς για το ότι μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, αφού ελέγχουμε το χώρο γύρω από τον πλανήτη σας. Δε θα μπορούσε να έμενε απαρατήρητο το ότι μοιραζόμαστε τους ουρανούς με τα σκάφη σας, όταν όμως αυτά επιχειρούν να μας καταρρίψουν, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να εξαφανιζόμαστε, αποφεύγοντας έτσι την αντιπαράθεση. Δεν είναι στους τρόπους μας να ξεκινήσουμε κάποιο πόλεμο στο Διάστημα και στην πραγματικότητα δε μας χρειάζεται κάτι τέτοιο. Η ειρηνική μας παρουσία είναι αρκετή για να σας αποδείξει τις υπερέχουσες ικανότητές μας, τη γνώση και τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε οποιεσδήποτε απειλές ενάντια στα σκάφη μας. Όταν θα έρθει η ώρα θα βάλουμε τέλος στις φιλοπόλεμες δραστηριότητες, και σε ό,τι συσχετίζεται με αντίστοιχες προθέσεις. Είμαστε εδώ για να φέρουμε μια μόνιμη ειρήνη επάνω στη Γη και στον κόσμο της, και για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τη θέση σας δίπλα μας.


Τώρα τελευταία αρχίζετε πια ν’ αφυπνίζεστε προς τους αληθινούς σας εαυτούς και να καταλαβαίνετε τη δυναμική που έχετε ώστε να γίνετε Γαλαξιακά Όντα. Καταλάβετε ότι όταν άρχισε ο κύκλος αυτός πριν από περίπου 10.000 χρόνια, ήρθατε στη Γη με πάρα πολύ περιορισμένο επίπεδο συνειδητότητας. Αυτό αναπτύσσονταν με κάθε σας ζωή κι έχει επιταχύνει σημαντικά κατά τους τελευταίους αιώνες. Κάποιοι μπορείτε να διακρίνετε τις εξελίξεις αυτές διαβάζοντας ξανά κάποια από τα παλιά σας βιβλία, συνειδητοποιώντας ότι έχετε πετύχει μια πολύ μεγαλύτερη κατανόηση απ’ ό,τι πριν. Όπως και να’ χει, αυτοί από εσάς που αναζητούν διαρκώς τη διαφώτιση θα εξελιχθούν αναμφίβολα προς τα ανώτερα επίπεδα επίτευξης, κι εννοούμε πολύ πιο γρήγορα.


Για τους σκοτεινούς εκείνους που μόνο πρόσφατα βρήκαν το δρόμο προς τη Νέα Εποχή, θα τους είναι δύσκολο ν’ αφομοιώσουν τόση πολλή πληροφόρηση τη στιγμή που αυτή διαφέρει ως προς την πρότερη κατανόησή τους. Σας ζητάμε να έχετε ανοιχτό μυαλό και ν’ αφήσετε κατά μέρος οτιδήποτε δε μπορείτε να αποδεχθείτε τον καιρό αυτό, καθώς η αλήθεια θα σας έρχεται πάντοτε πίσω στο μέλλον. Βάλτε στην άκρη οτιδήποτε δεν προέρχεται από το Φως και δεν το ‘νιώθετε’ σωστό. Θα δείτε ότι η αλήθεια δεν είναι πολύπλοκη και βρίσκεται μερικώς μέσα στις περισσότερες θρησκείες. Όμως η αλήθεια δεν είναι κάποια θρησκεία, καθώς η ‘Αλήθεια’ μπορεί να σας απελευθερώσει από τις παλιές αντιλήψεις αιώνων που δεν έχουν πλέον χώρο στις ζωές σας. Εάν αυτό που σας προτείνεται δεν το ‘νιώθετε’ σωστό, αυτό θα σας έρχεται πάντοτε πίσω κατά καιρούς για να το εξετάσετε περαιτέρω.


Όσο περισσότερο μπορείτε να ζείτε μέσα στο Τώρα, τόσο περισσότερο θ’ αφήνετε τις παλιές δονήσεις πίσω σας. Το αίσθημα ευτυχίας που θα βρείτε θα είναι μεγάλο και θα σας συνοδεύσει στο δρόμο σας μέσα σε αυτές, δίχως να χρειάζεται να το ξαναβρείτε. Σκοπός σας θα πρέπει να είναι το να ζείτε μέσα στο Τώρα, εφόσον έχετε επαρκώς εξελιχθεί στην αναζήτηση του Φωτός μέσα στις ανώτερες διαστάσεις. Το μέλλον είναι χρυσό και το πλησιάζετε πολύ γρηγορότερα από όσο φαντάζεστε. Χαρείτε γιατί δε σας έμεινε πολύ άλλο ταξίδι πριν να γιορτάσετε τη φυγή των σκοτεινών, οι οποίοι έφτιαξαν το δικό τους δρόμο για το μέλλον. Οι δρόμοι σας δεν είναι ίδιοι, αφού αυτοί έχουν ήδη ορίσει την πορεία τους και θα παραμείνουν μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις. Η ικανότητά τους να παρεμβαίνουν στην πρόοδό σας χάνει αργά τη δύναμή της και θα απογίνουν θύματα των ίδιων τους των πράξεων.


Για χιλιετίες ζούσατε κάτω από την ψευδαίσθηση που δημιούργησαν εκείνοι που ακολουθούν το σκοτεινό δρόμο. Η δουλειά σας ήταν δύσκολη αλλά για καλή σας χάρη επιμένατε με την αποφασιστικότητά σας να βρείτε την αλήθεια. Οι ψυχές που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο προσελκύουν τη βοήθεια εξελιγμένων Όντων και από το σημείο εκείνο και μετά έχουν κάθε βοήθεια για να προοδεύσουν με την εξέλιξή τους. Κάποιες φορές ανταμώνετε με τους Οδηγούς σας όταν κοιμόσαστε, οι οποίοι σας βοηθούν με τα προβλήματα που έχετε στην καθημερινή σας ζωή. Κάποιες φορές ίσως τις θυμόσαστε αυτές τις συναντήσεις, αλλά τις περισσότερες φορές τις ξεχνάτε γρήγορα, έχετε όμως μια αόριστη αίσθηση του τι συνέβη. Δεν έχετε πέσει ποτέ σας για ύπνο με τα προβλήματά σας στο κεφάλι, και το πρωί που ξυπνάτε να νιώθετε ότι κατά κάποιο τρόπο αυτά έχουν επιλυθεί; Αυτό συμβαίνει συχνά κι είναι ο τρόπος με τον οποίο σας παρέχεται βοήθεια.
Είμαι ο SaLuSa και χαίρομαι που μπορούμε και σας βοηθάμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Να θυμόσαστε πως όταν μας στέλνετε τις σκέψεις σας, εμείς τις λαμβάνουμε, κι όταν είναι δυνατόν κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε. Κρατήστε την εστίασή σας στις σπουδαίες εργασίες σας οι οποίες σας πάνε μπροστά, και να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |