Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 24 Ιουλίου 2015

SaLuSa, 24 Ιουλίου 2015

Όπως πάντα, πολλά συμβαίνουνε επάνω στη Γη για τα οποία δεν έχετε άμεση επίγνωση. Υπάρχουν εξωτερικά σημάδια που σας περιβάλλουν, εν γένει δε ο κόσμος αισθάνεται τις αλλαγές που συμβαίνουν. Ίσως την ώρα αυτή να μην ξέρει περί τίνος πρόκειται, αλλά αισθάνεται τη λεπτή διαφορά στις ενέργειες τριγύρω του. Μαζί μ’ αυτές έρχεται μια αίσθηση ότι οι αλλαγές βρίσκονται σε όριο υλοποίησης, και το νιώθετε αυτό πολύ θετικά, το αισθάνεστε. Υπάρχει εντούτοις και κόσμος που διέπεται από άγνοια, αλλά εκείνοι από εσάς που δουλεύετε επάνω στην αύξηση των δονήσεών σας έχετε αναμφίβολα συναίσθηση. Πιθανότατα να είναι η πρώτη σας θετική αίσθηση για τις αλλαγές, και γνωρίζουμε ότι αρκετοί από εσάς νιώθετε ανάταση απ’ αυτά που γίνονται. Αυτά θα συνεχιστούν και δε θα υπάρξει επιστροφή πίσω στις παλιές χαμηλότερες δονήσεις.

Σίγουρα θα προσέξατε ότι πολλά καθεστώτα δυσκολεύονται να διατηρήσουν την εξουσία τους επάνω στον κόσμο. Αυτό θα συνεχιστεί έως ότου οι παλιές μέθοδοι διαλυθούν, οπότε και θα έρθουν οι καινούργιες. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος της ενσάρκωσης πολλών ψυχών τον καιρό αυτό, περιμένοντας απλά την ευκαιρία τους να οδηγήσουν τον κόσμο μέσα στη Νέα Εποχή. Υπάρχουν ήδη πάρα πολλά στα σκαριά και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να εκδηλωθούν. Σας διαβεβαιώνουμε ότι αφότου πράγματι αρχίσουν οι αλλαγές, αυτές θα προχωρήσουν πολύ γρήγορα. Παντού τριγύρω σας αυξάνουν τα σημάδια που δείχνουν καθαρά την ανεπάρκεια των παλιών συστημάτων και την κατάρρευση των οικονομιών σας που δε γίνεται να συνεχίσουν με την παρούσα τους μορφή. Οι λύσεις έχουν βρεθεί και θα εκδηλωθούν όταν η ώρα θα είναι κατάλληλη και θα δείτε να επιτελείται ξαφνικά ένα τεράστιο άλμα προόδου προς τα εμπρός.

Εκείνοι που έχουν ιδιοτελές συμφέρον στη διατήρηση των παλιών τρόπων θα πολεμήσουν την αλλαγή, αλλά μάταια γιατί το σχέδιο μιλάει για αλλαγές που θα σας πάνε μπροστά. Κάποιοι θα αντιληφθούν πως για να έρθουν τα καινούργια θα πρέπει πρώτα να απομακρυνθούν τα παλιά, και θα προσπαθήσουν να καθυστερήσουν την πρόοδο. Η επίδρασή τους όμως θα είναι ελάχιστη επάνω στα ζητούμενα, γιατί το καλούπι έχει χυθεί. Αυτά που βρίσκονται σε αναμονή είναι πάρα πολλά και απλά περιμένουν τη στιγμή της εκδήλωσής τους. Και επειδή οι παραπάνω στερούνται κατανόησης, πολλοί τους αγχώνονται από αυτά που συμβαίνουν καθώς τα παλιά διαλύονται. Εντούτοις, όταν θα μπορέσουν να δούνε παραπέρα θα καταλάβουν τη σπουδαιότητα αυτών που συμβαίνουν. Οι αλλαγές θα φτάνουν πολύ πιο μακρυά από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, και τις χρειάζεστε προκειμένου να επιταχυνθεί η ανύψωσή σας μέσα στις ανώτερες δονήσεις.

Ορισμένοι ρωτάνε τι πρέπει να κάνουνε κατά τη διάρκεια των αλλαγών, και τους προτείνουμε να ζούνε όσο πιο κανονικά μπορούνε επιτρέποντας κάποια δόση δυσκολίας. Αυτή η τελευταία θα είναι σύντομη καθότι πρώτιστος λόγος ύπαρξή της είναι να πείτε ‘ξεκαθαρίστε το τοπίο’ επιτρέποντας στα νέα να εκδηλωθούν. Η ασφαλής και ανοιχτή επιτέλους προσγείωσή μας επάνω στη Γη θα είναι γεγονός όταν αυτή επιτευχθεί, αλλά απαιτείται ακόμα καιρός καθότι πρέπει να είμαστε εντελώς απαλλαγμένοι από τυχόν επιρροές από την παλιά ιεραρχία. Και ενώ ο καιρός περνάει εμείς υποστηρίζουμε τους αντιπροσώπους μας επάνω στη Γη οι οποίοι είναι έτοιμοι να παίξουν το ρόλο τους στην άφιξη των αλλαγών. Στο τέλος όλοι μπορούν να εμπλακούν μέχρι κάποιο βαθμό σε όλο αυτό αφού αυτά που πρέπει να γίνουν είναι πολλά. Όμως, όχι τόσα πολλά όσα ίσως να φαντάζεστε, καθότι θα διαθέτετε το πλεονέκτημα της γνώσης και του εξοπλισμού που θα σας πάει πολλά χρόνια μπροστά σε σχέση με το πού είσαστε τώρα. Θα σας βοηθήσουμε και θα ευκολύνουμε πολλά ζητήματα που αλλιώς θα φάνταζαν ακατόρθωτα.

Ελπίζουμε ότι αρχίζετε να νιώθετε τις νέες ενέργειες και πως μπορείτε να θέτετε τις προσδοκίες σας ψηλότερα από ό,τι πριν. Αυτά που επίτηδες σας αποκρύφτηκαν είναι πολλά και θα μπορούσαν να είχαν ανυψώσει σημαντικά την ποιότητα της ζωής σας σε σχέση με την παρούσα. Εύκολα θα προσαρμοστείτε στους νέους τρόπους ζωής που θα σας αποκαλυφτούν. Ήδη γνωρίζετε κάποια πράγματα μέσω ιδεών που σας παρουσιάστηκαν αναφορικά με τις δυνατότητες που εμπεριέχουν οι αλλαγές. Στην πραγματικότητα και το δίχως άλλο αυτά θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας, και ίσως νιώσετε ότι οι μεγαλύτερες αλλαγές είναι εκείνες που θα σας απαλλάξουν από το να είσαστε κυριολεκτικά σκλάβοι και με λίγο ελεύθερο χρόνο για τις επιδιώξεις σας. Με το χρόνο όλα αυτά θα αλλάξουν, αλλά πρώτα θα βιώσετε τη ζωή δίχως την ανάγκη των χρημάτων όπως τα αντιλαμβάνεστε. Ίσως να σας ζητάμε να κατανοήσετε πάρα πολλά σχετικά με το πώς μπορείτε να επιβιώσετε δίχως αυτά, όμως αυτό απαιτεί μια διαφορετική κατανόηση και προσέγγιση στα πράγματα σε σχέση με το πώς ζείτε τώρα. Η κύρια διαφορά έγκειται στο ότι όλων οι ανάγκες θα είναι καλυμμένες και πως κανένας δε θα στερείτε τίποτε.

Αρχίζετε πια να συνειδητοποιείτε το σκοπό της ζωής επάνω στη Γη, και αυτό που σας επιφυλάσσει το μέλλον είναι ότι τα πράγματα θα είναι ευκολότερα και ότι θα μπορείτε να ανταπεξέρχεστε στις όποιες εμπειρίες σας παρουσιάζονται. Για πολλούς το παρόν αποτελεί ακόμα μια πρόκληση με το κάρμα να καθαρίζει, αφού κάποιες φορές αφορά μισοτελειωμένα ζητήματα που πάνε πολύ πριν την τελευταία σας ζωή. Στους καιρούς αυτούς όλα τα παλιά προβλήματα θα τελειώσουν, και όπως και με όλες σας τις προηγούμενες ζωές έχετε συμφωνήσει σε ένα σχέδιο που καλύπτει τις ανάγκες σας βοηθώντας στην εξέλιξή σας. Στην πραγματικότητα τίποτε σημαντικό δε συμβαίνει από τύχη, παρότι μπορεί να φαντάζει έτσι. Όλοι σας έχετε σχέδια ζωής που αποσκοπούν στην περαιτέρω εξέλιξή σας και το κάνουν, καθότι διαθέτετε Οδηγούς που φροντίζουν να τα ακολουθείτε. Συνήθως διαθέτετε ελεύθερη βούληση πριν έρθετε στη ζωή, και είναι αλήθεια ότι ο τελευταίος λόγος είναι δικός σας.

Μπορείτε να κοιτάξετε πίσω στην ιστορία της Γης γνωρίζοντας ότι είχατε και εσείς το λόγο σας σε αυτήν μέσω των πολλών σας ζωών. Δόθηκε στην ανθρωπότητα η ελευθερία να δημιουργήσει το δικό της μέλλον και αυτά που τώρα βιώνετε είναι το αποτέλεσμα. Αυτός ήτανε από την αρχή ο σκοπός όταν πέσατε από τις διάφορες διαστάσεις, και χάνοντας την επαφή με τους πραγματικούς σας εαυτούς θέσατε τους δικούς σας νόμους και κανόνες για το πώς θα ζείτε. Η πρόκληση βρίσκονταν στο εάν θα μπορούσατε ακόμα να βρείτε το Φως και το δρόμο σας πίσω στον Θεό. Νομίζουμε ότι πολλοί σας ανταπεξήλθατε στο σκοπό σας και ήσασταν επιτυχείς, βοηθώντας σήμερα και άλλους να βρούνε το δρόμο τους πίσω στην εστία. Σκληρύνατε από την πυρά της ανθρώπινης εμπειρίας, και είσαστε πλέον καλά εφοδιασμένοι ώστε να βοηθήσετε τους άλλους που ταξιδεύουνε επάνω στο ίδιο μονοπάτι.

Αγαπημένοι Μας, οι εξηγήσεις που σας παρουσιάζονται για του περί τίνος πρόκειται η ζωή και ποιος είναι ο σκοπός της είναι τόσες πολλές. Μπορεί να σας μπερδεύουν, αλλά ν’ ακολουθείτε σε κάθε δεδομένη στιγμή τη διαίσθησή σας και δε θα σφάλετε. Να θυμόσαστε επίσης πως οι Οδηγοί σας προσπαθούν πάντοτε να σας βοηθήσουν, αλλά αυτό φυσικά είναι δύσκολο εάν η ψυχή ακόμα δεν αναγνωρίζει την ύπαρξή τους. Στο τέλος θα βρείτε την Αλήθεια, γιατί στο τέλος το μόνο που θα υπάρχει είναι αυτή.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι μαζί σας γνωρίζοντας ότι έχετε αφυπνιστεί στην αλήθεια, με τη διαβεβαίωση ότι θα αφήσετε πίσω σας τη χαμηλότερη διάσταση. Έχετε μάθει τα μαθήματα που αυτή είχε να σας προσφέρει και είσαστε έτοιμοι, εφόσον το επιθυμείτε, να βοηθήσετε τους άλλους που αγωνίζονται να βρούνε την αλήθεια. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία προσμένει την ημέρα που πλησιάζει και που θα ανταμώσουμε ως ένα, δουλεύοντας μαζί μέσα στο Φως.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |