Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 25 Απριλίου 2014

SaLuSa, 25 Απριλίου 2014

Πρωτότυπο: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2014/04/25/salusa-april-25-2014/

Παρότι τα πράγματα επάνω στη Γη βρίσκονται ακόμα σε φάση αλλαγών, το αποτέλεσμα δε θα οδηγήσει σε χειρότερες καταστάσεις. Σκεφτόμαστε κύρια την αντιπαράθεση που συμβαίνει στην Ουκρανία. Πριν από λίγα χρόνια η κατάσταση αυτή θα οδηγούσε σε πόλεμο. Χάρη στην αλλαγή των επιπέδων συνειδητότητας και στις υψηλότερες δονήσεις που σας καταφτάνουν, οι αναζητούμενες λύσεις εστιάζουν σε ειρηνική έκβαση. Σύντομα θα έρθει η ειρήνη στη Γη και θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στην αναδόμηση ειρηνικών σχέσεων μεταξύ των κρατών. Με τον καιρό οι περισσότερες χώρες απέγιναν μια ανάμιξη από διάφορες φυλές και κουλτούρες, και αυτό έχει ήδη βοηθήσει αρκετά τον πολιτισμό σας να ζει με ειρήνη και αρμονία.

Οι τελευταίες πράξεις διαχωρισμού εκτυλίσσονται παντού στον κόσμο και μετά την απομάκρυνση των σκοτεινών, η ζωή θα γίνει ειρηνικότερη και θα έχει ανταμοιβές. Υπάρχουν νεώτερες γενεές που είναι περισσότερο εξελιγμένες και που περιμένουν την ευκαιρία τους να φέρουν νέες ιδέες για μια πιο χαρούμενη ζωή. Έρχεται ο καιρός που οι ηγέτες θα βγουν μπροστά και θα αντικαταστήσουν τους σκοτεινούς, των οποίων οι ημέρες είναι μετρημένες. Οι ψυχές αυτές κατέχουν εμπειρία που μπορούν να επικαλεστούν και η οποία θα διασφαλίσει το μεγάλο βήμα της Ανθρωπότητας μπροστά προς τη Νέα Εποχή. Υπήρξαν καιροί στην ιστορία σας που η ειρήνη επέτρεψε να επιτευχθεί μεγάλη πρόοδος. Εντούτοις, οι καιροί αυτοί ωχριούν μπροστά σε όσα θα σας φέρει η Χρυσή Εποχή. Οι καιροί αυτοί θα έρθουν ξανά και θα έχετε αυτά που έχουν αναφερθεί ως τα "1000 χρόνια ειρήνης".

Πολλές ψυχές έχουν μετενσαρκωθεί πολλές φορές επάνω στη Γη για να βιώσουν τη δυαδικότητα. Αρκετές από αυτές βιώνουν ακόμα αυτό που γι' αυτές αποτελεί ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας, ενώ άλλες απλά ανυψώνονται σε επίπεδο που έχει πρότερα επιτευχθεί. Η Γη περιέχει ένα μείγμα από αυτές που βρίσκονται σε τόσα διάφορα επίπεδα εξέλιξης. Παρόλα αυτά, καθώς προοδεύετε μακρυά από τη Γη, διακρίνονται ξεκάθαρα τα διάφορα επίπεδα συνειδητότητας, και οι ψυχές των κατώτερων επιπέδων δόνησης δε μπορούν κανονικά να μπουν σε εκείνα που είναι υψηλότερα. Εξαίρεση αποτελούν εκείνες που συνοδεύονται από μια Υψηλότερη Ψυχή που μοιράζεται μαζί τους τα επίπεδα δόνησής της. Έχετε πάρα πολλά να ανακαλύψετε και να μάθετε από την αρχή, και οι καιροί θα είναι συναρπαστικοί. Μέχρι να καταφθάσετε στο υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας, περιορίζεστε στο πόσο μακρυά μπορείτε να φτάσετε. Το παρών σας επίπεδο σας κρατάει σε μια κατάσταση περιορισμένης συνειδητότητας.

Όσο ανοίγετε τη συνειδητότητά σας και αναλογίζεστε άλλες πιθανότητες, τόσο γρηγορότερα αυξάνετε το επίπεδο δόνησής σας. Προς το παρόν ζείτε μέσα σε κάτι που θα μπορούσε να αποκαλεστεί ονειρικός κόσμος, και στη δημιουργία του οποίου έχουν βοηθήσει όλες οι ψυχές. Μέχρι να ανυψώσετε το παρόντα επίπεδα συνειδητότητάς σας δε θα μπορείτε να απογίνετε το ελεύθερο Πνεύμα που αληθινά είσαστε. Εντούτοις, και σύμφωνα με όλες τις εμπειρίες, αυτές σας αυξάνουν τα επίπεδα συνειδητότητάς σας και σας μεταφέρουν τελικά εμπρός. Σας ατενίζουμε με πλήρη θαυμασμό και αγάπη, καθώς βλέπουμε ψυχές να έχουν οικιοθελώς υιοθετήσει τη δυαδικότητα γνωρίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να τις τραβήξει προς τα κάτω. Παρόλα αυτά, αναλάβατε γενναία την πρόκληση, ξέροντας ότι ποτέ δε θα αφεθείτε μονάχοι για να βρείτε το δρόμο σας πίσω στο Φως.

Ως ψυχές που μετακινούνται έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις, προσθέτετε ανεκτίμητη εμπειρία στη συνολική γνώση. Κάπου στο κοντινό μέλλον, αυτό θα σας επιτρέψει να βοηθήσετε άλλες ψυχές, που μπορούν να μάθουν μέσα από τις δικές σας εμπειρίες. Είτε έχετε ζήσει υπηρετώντας το Φως ή το σκοτάδι δεν παίζει ρόλο, αφού θα κατέχετε έναν πλούτο από εμπειρίες τις οποίες θα μπορείτε να προσφέρετε στους άλλους που βρίσκονται επίσης στο μονοπάτι της δικής τους εξέλιξης. Έχουμε συχνά επισημάνει ότι είσαστε Όλοι Ένα, και είναι αλήθεια ότι ο καθένας σας επηρεάζει το σύνολο. Ως συλλογικότητα ψυχών βοηθάτε ο ένας τον άλλον στο να προοδεύσετε, γιατί καθώς το κάνετε, κινείται όλη η Ανθρωπότητα μπροστά. Σκεφτείτε ότι ως αποτέλεσμα των πολλών σας ζωών επάνω στη Γη, έχετε αποκομίσει γνώση και εμπειρίες από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς. Αυτό υποσυνείδητα επηρεάζει την παρούσα ζωή σας, και σας κάνει πιο ανεκτικούς στις διάφορες πεποιθήσεις του κόσμου. Πολλοί ζουν με περιορισμένη, αν όχι λανθασμένη, κατανόηση της Αλήθειας. Σύντομα αυτή θα αναδειχθεί, και ίσως γνωρίζοντας ότι είσαστε κάτι περισσότερο από το σώμα σας να βρείτε ότι αποτελεί μια βαθυστόχαστη και αποκαλυπτική δήλωση. Είσαστε μεγαλειώδη Όντα Φωτός που βρίσκονται σε ένα εξελιγμένο στάδιο ύπαρξης, και στο μέλλον θα μπορείτε να "σκεφτείτε τον εαυτό σας" ως οποιαδήποτε μορφή θελήσετε για να επεκτείνετε την εξέλιξή σας. Μαζί έρχεται και η ελευθερία να ταξιδεύετε όπου και όποτε το θέλετε.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και χαίρομαι πάντοτε να επικοινωνώ έτσι μαζί σας. Ο δρόμος σας ήταν μακρύς και δύσκολος, αυτό όμως αλλάζει προς το καλύτερο. Σας αφήνω με την Αγάπη και τις Ευλογίες μου.

Σ' ευχαριστώ, SaLuSa.
Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |