Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 2 Μαΐου 2014

SaLuSa, 2 Μαΐου 2014

Ερχόμαστε με καλά νέα σε καιρούς που οι περισσότερες χώρες αντιμετωπίζουν αλλαγές και αβεβαιότητα. Καθώς οι δονήσεις ανυψώνονται, το Φως και το σκότος διαχωρίζονται με σαφήνεια, και αυτό που ανέρχεται πιο γρήγορα από ποτέ άλλοτε είναι το Φως. Αυτό θα οδηγήσει στο τέλος σε έναν πλήρη διαχωρισμό, με το Φως να μεταβαίνει σε υψηλότερη διάσταση. Η ένδειξη των αλλαγών είναι ήδη προφανής σε κάποιες χώρες, όπου οι πληθυσμοί διατηρούν ιδιαίτερη ηρεμία και ανέρχονται πάνω από τις χαμηλότερες δονήσεις, όταν αντίθετα στο παρελθόν θα οδηγούνταν σε επιθετικότερες και πιο βίαιες αντιδράσεις μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πλέον υπάρχει αισθητή αλλαγή στις στάσεις, με τον πολύ τον κόσμο να αναζητεί ειρηνικές επιλύσεις, ενώ ταυτόχρονα αποδίδει καλύτερα με την επιρροή του προς την επίτευξή τους. Αυτή θα συνεχίσει να είναι η αντίδραση απέναντι στις υπάρχουσες περιστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγούσαν σε σύγκρουση. Τα κοράκια προσβλέπουν ακόμη στη διευθέτηση των ζητημάτων με το δικό τους τρόπο, η ζυγαριά όμως πλέον γέρνει προς τις ειρηνικότερες επιλύσεις που δε γίνεται πια να αγνοούνται.

Από το χάος που βιώνετε θα έρθουν αλλαγές τις οποίες θα καλωσορίσετε, και που θα φέρουν την παγκόσμια ειρήνη. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε σχέση με τα υψηλά πρόσωπα και τις Κυβερνήσεις, και η αρχή θα γίνει με τον Πρόεδρο Ομπάμα. Εκεί που απαιτούνται οι σπουδαιότερες αλλαγές, θα δείτε να υπάρχουν πάντοτε οι «σωστοί» άνθρωποι που θα στρώνουν το δρόμο. Δεν υποκρινόμαστε ότι οι καιροί μπροστά είναι εύκολοι, όταν στην ουσία η κάθαρση που επιτελείται σημαίνει ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν πριν γίνουν καλύτερα. Κάποια από αυτά αφορούν την κάθαρση του κάρμα, αφού η Νέα Εποχή απαιτεί καθαρό ξεκίνημα, απαλλαγμένη από τις έγνοιες των λαθών που έγιναν στο παρελθόν. Ο νέος τρόπος σκέψης κερδίζει έδαφος και δε γίνεται αυτό να αγνοείται εσαεί. Θα πρέπει να γίνουν πολλά στην παρούσα κατάσταση που βρίσκεται η Γη, ώστε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες, και εμείς μπορούμε να παρέμβουμε στην καθιέρωση της ειρήνης εφόσον αυτό μας ζητηθεί.

Εδώ και πολύ καιρό εντείνουμε την παρουσία μας στους ουρανούς σας, και να είσαστε σίγουροι ότι έχουμε απόλυτη προστασία απέναντι σε οποιεσδήποτε πράξεις αποσκοπούν να βλάψουν εμάς και το σκάφος μας. Υπήρξαν καιροί που οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, και υπήρχε «άδεια» να επιταχύνουμε την εξέλιξή σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία ν’ αποκτήσετε διαστημικά σκάφη που είχαν συντριβεί. Στην πραγματικότητα οι σκοτεινοί έχουν προοδεύσει πολύ γρήγορα, σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι οι δραστηριότητές τους βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Ρόλος μας είναι να επεκτείνουμε τη γνώση σας ακόμη περισσότερο, όχι όμως πριν την κατάλληλη ώρα που θα μπορέσουμε να σας την εμπιστευτούμε. Οι σκοτεινοί σκέφτονται μονάχα την προσωπική τους δύναμη και κέρδος, δε θα πετύχουνε όμως αυτά που έχουνε στο μυαλό τους.

Η όμορφή σας Γη έχει σχεδόν καταστραφεί από τους τόσους πολέμους που έχουν γίνει. Η κατάσταση είναι αξιοθρήνητη και η Μητέρα Γη μας έχει επικαλεστεί για βοήθεια. Με χαρά σας λέμε ότι έχει τεθεί όριο στην καταστροφή, και έχουμε ήδη εμποδίσει επιπλέον πυρηνικούς πολέμους και την περαιτέρω παγκόσμια καταστροφή στην οποία αυτοί θα οδηγούσαν. Από το σημείο αυτό και μετά η Γη δε θα γίνεται αντικείμενο καταστροφής και δηλητηρίασης, και όταν ο καιρός θα ‘ναι κατάλληλος θα μαρτυρήσετε μια υπέροχη κάθαρση και αποκατάσταση που θα τη φέρει πίσω στην αρχική της κατάσταση. Θα εκπλαγείτε για το πόσο γρήγορα μπορούμε να επιτύχουμε τις αλλαγές αυτές με την τεχνολογία μας. Θα δουλέψουμε μαζί και θα σας ενθαρρύνουμε έτσι ώστε ν’ αναλάβετε περισσότερη ευθύνη για τον πλανήτη σας.

Σας περιμένουν λαμπροί καιροί μπροστά, και έχετε πολλά που θα πρέπει να προλάβετε πριν μπορέσετε τελικά να σταθείτε στο πλάι μας. Οι αλλαγές που έχετε μπροστά σας θα σας πάνε πέρα από τα όνειρά σας, για να μπορέσετε τελικά να γίνετε Όντα Κοσμικά. Η ζωή για σας έχει μόλις αρχίσει, και οι σπόροι της αλλαγής έχουν φυτευτεί. Μόνο αυτοί από εσάς που έχουν κερδίσει μια θέση μέσα στις υψηλότερες διαστάσεις θα μπορούν να προχωρήσουν μπροστά, και σας επαινούμε που ανήλθατε πάνω από τις προκλήσεις που τέθηκαν εμπρός σας. Όλοι σας είχατε την ίδια ευκαιρία να εξελιχθείτε την περίοδο αυτή, κάποιοι όμως βυθιστήκατε μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις και δε μπορείτε ν’ ανέβετε αρκετά για να συνεχίσετε. Παρόλα αυτά, δεν είναι ντροπή που σας παίρνει περισσότερο χρόνο να βρείτε το δρόμο σας, και αυτό με κανέναν τρόπο δε μετράει εναντίον σας. Στην πραγματικότητα θα λάβετε περισσότερη βοήθεια ώστε να μπορέσετε να προοδεύσετε μέχρι να μπορείτε και εσείς να αναληφθείτε.

Για να χρησιμοποιήσουμε μια από τις εκφράσεις σας, «κρατήστε υψηλά το ηθικό σας» διαρκώς, γνωρίζοντας ότι οι καιροί αυτοί αποτελούν πρελούδιο για το τέλος του κύκλου. Οι ψυχές μαθαίνουν πάρα πολλά καθώς βιώνουν τους καιρούς του τέλους, και πολύ περισσότερο ζώντας ζωές σ’ ένα περιβάλλον που περιέχει τόση έχθρα. Μολαταύτα, και σύμφωνα με όσα σας έχουμε αναφέρει, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε μέσα στην χαμηλότερη διάσταση έχουν επιταχύνει την εξέλιξή σας. Θα λέγατε πως κάνατε «εντατικά» για να ολοκληρώσετε τις εμπειρίες σας. Να θυμόσαστε ακόμα ότι πριν από πάρα πολύ καιρό προσφερθήκατε οικιοθελώς να βιώσετε ένα ταξίδι μέσα στο σκοτάδι, ξέροντας ότι θα ‘μασταν πάντοτε μαζί σας. Θα μας συναντήσετε πολύ σύντομα κάτω από χαρούμενες συνθήκες, αφού ως τότε θα βρισκόσαστε επάνω στο μονοπάτι της πλήρους συνειδητότητάς σας.

Όποιες εμπειρίες και αν έχετε ακόμα να αντιμετωπίσετε, υπομείνατέ τες με περηφάνια και χαρά γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας φθάνει στο τέλος του μέσα στη δυαδικότητα. Όταν θα έχετε φτάσει στο τέλος της παρούσας αυτής περιόδου δε θα κουβαλάτε πλέον επάνω σας κανένα παλιό κάρμα. Θα έχετε ήδη μάθει τα μαθήματα που σας ήταν απαραίτητα, και θα είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μιαν άλλη συναρπαστική περίοδο στην εξέλιξή σας. Μοιάζετε κάπως με φυλακισμένο που απελευθερώνεται για πρώτη του φορά, και ο κόσμος θα ‘ναι γεμάτος εκπλήξεις και ευκαιρίες για να μπορείτε ν’ ακολουθήσετε τα πάθη σας. Πάντοτε θα υπάρχουν πιο εξελιγμένες ψυχές που θα μπορούν να σας βοηθούν στο ταξίδι σας. Ως Κοσμικό Ον έγκειται σε σας ποιο δρόμο θα επιλέξετε για το ταξίδι σας και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πάρα πολλές.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και νιώθω την ανησυχία σας αλλά και χαίρομαι επίσης που η πραγμάτωση του ταξιδιού σας είναι τόσο κοντά. Έχετε ήδη αρχίσει να μπαίνετε μέσα στις νέες ενέργειες και σε γενικούς όρους τα αισθήματά σας θα είναι περισσότερο ήρεμα. Ο Γαλαξιακός Στόλος πλησιάζει ακόμη κοντύτερα και συχνά παρατηρείται στους ουρανούς σας, φέροντας κάποιες φορές την ευθύνη να κρατάει τα πράγματα υπό έλεγχο ώστε να μην επιχειρήσει κανένας ν’ αρχίσει άλλον πυρηνικό πόλεμο. Σας αφήνω με τις ευχές και την αγάπη μου.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |