Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 29 Αυγούστου 2014

SaLuSa, 29 Αυγούστου 2014

Όσο περισσότερα μαθαίνετε για τους Ιλλουμινάτι, τόσο πιο φοβεροί αυτοί σας φαίνονται καθώς προελαύνουν με άλματα, κρατώντας ταυτόχρονα τον πολιτισμό σας μέσα στο Μεσαίωνα. Σας απαρνήθηκαν την πρόοδο που έπρεπε να είχατε κάνει, αλλά θα προοδεύσετε τάχιστα όταν οι Ιλλουμινάτι αποδυναμωθούν. Εντούτοις, θα πρέπει να αποφύγετε την οποιαδήποτε αντίδραση σε τέτοια νέα, ενόσω αυτοί ακολουθούν το μονοπάτι που τους οδηγεί στον αφανισμό τους. Και πριν αυτό συμβεί, εσείς που αφιερώσατε τους εαυτούς σας στο Φως θα κινηθείτε μπροστά από αυτούς. Είσαστε προορισμένοι για ανάληψη και θα τους αφήσετε πραγματικά πολύ πίσω καθώς μπαίνετε μέσα στις υψηλότερες δονήσεις προκειμένου να συνεχίσετε την εξέλιξή σας. Θα προοδεύσετε με τεράστια ταχύτητα, και την ίδια ώρα θα είμαστε και εμείς μαζί σας. Μαζί μας θα γίνετε Γαλαξιακά Όντα και θα δεχθείτε απέραντη βοήθεια και υποστήριξη. Το μέλλον μας είναι μαζί σας, παρότι δεν υποχρεούστε να πάρετε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, αφού το πού και πότε θα το επιλέξετε σύμφωνα με αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Είσαστε κατ’ ουσία πραγματικά σπουδαία Όντα σε πλάση, αλλά περιτριγυρισμένοι από τις χαμηλότερες δονήσεις σας είναι δύσκολο να το σκάσετε και ν’ ακολουθήσετε κάποιο ανώτερο μονοπάτι. Παρόλα αυτά, κερδίζεστε στη μάχη αυτή και ανατείνετε παράλληλα και τους άλλους μαζί σας. Οι αλλαγές στις δονήσεις είναι αισθητές παντού τριγύρω και αφυπνίζουν τις μακρόχρονα κοιμισμένες ψυχές. Αυτό σημαίνει πως με μια επιπλέον ανάταση σε αυτές, θα υπάρξει μια τεράστια αφύπνιση που θ’
αυξήσει τα επίπεδα της συνειδητότητας. Αυτό αποτελεί μέρος των προετοιμασιών που θα διασφαλίσουν την καλή προετοιμασία σας για τις νέες δονήσεις που αυξάνονται. Εμείς δε θα επιτρέψουμε παρεμβάσεις στην πρόοδό σας και μπορείτε με σιγουριά να πορευθείτε εμπρός γνωρίζοντας ότι σύντομα στο μέλλον θα αναταθείτε. Σε τούτο το κομμάτι του κύκλου η μοίρα μας ορίζει να εκπληρώσουμε αυτά που σας υποσχεθήκαμε όταν όλα ξεκίνησαν αιώνες πριν, καθοδηγώντας σας στην εκπλήρωση. Έχετε επίσης την υποστήριξη των ξένων κατοίκων της Γης, οι οποίοι προς το παρόν παραμένουν στα δικά τους επίπεδα ύπαρξης. Θα σας συνοδεύσουν την κατάλληλη στιγμή, καθώς η μοίρα τους είναι επίσης δεμένη με τη δική σας. Έχουν να σας προσφέρουν τα πάντα, έχοντας κινηθεί μακρύτερα μέσα στο μονοπάτι της εξέλιξης, και ήδη σας παρείχαν πάρα πολύ βοήθεια, την περισσότερη από την οποία αγνοείτε. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι στο ταξίδι σας δε σας συνοδεύουν μονάχα πολλές ψυχές, αλλά και πως παίζουν επίσης ενεργό ρόλο διασφαλίζοντας το ότι θα τα καταφέρετε με ασφάλεια.
Το Σύμπαν βρίθει από ζωή, και αν δεν είχατε το προστατευτικό κλοιό που περικλείει τη Γη, θα είχατε έως τώρα συναντήσει στα ανοιχτά πολλούς άλλους πολιτισμούς. Επίσης αστυνομεύουμε το Ηλιακό σας Σύστημα, κρατώντας έξω εισβολείς και άλλα Όντα που είναι περίεργοι για την ύπαρξή σας. Στην πραγματικότητα είναι πολλοί ακόμα αυτοί που παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας, καθώς η παρουσία σας προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον. Όσο είναι δυνατό κρατήσαμε μακρυά από τη Γη άλλες Οντότητες, για να μην επιτρέψουμε επεμβάσεις στην εξέλιξή σας. Αυτοί στους οποίους επιτρέπεται η επικοινωνία τους μαζί σας εμπλέκονται καρμικά μαζί σας και ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την υποστήριξή σας μέσω των διαφόρων σταδίων των βιωμάτων σας.

Η πρόοδός σας κατά τα τελευταία 400 χρόνια ήταν θεαματική, και ακόμα περισσότερο τον τελευταίο αιώνα. Ανταποκριθήκατε καλά στις εισερχόμενες δονήσεις που σας ανατείνουν, και όλα βαίνουν πραγματικά αρκετά σύμφωνα με τις προσδοκίες. Πάντοτε υπήρχε σχέδιο για τη διασφάλιση της ανάληψής σας καθώς θα αφήνατε τον παλιό κύκλο. Την κερδίσατε την ευκαιρία αυτή, και όταν θα σας δοθεί η αλήθεια σχετικά με τις ζωές σας σε τούτη τη διάσταση θα φωτιστείτε και θα αναταθείτε.
Έχετε μια έκφραση που λέει ‘πήγα στην κόλαση και γύρισα’ που περιγράφει τις πολλές εμπειρίες που είχατε. Πάρα ταύτα, οι θυσίες αυτές δε στερούνται ανταμοιβής, καθότι αναπτύσσεται τρομερά το ανάστημά σας. Οι εμπειρίες σας θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ καθώς θα βοηθάτε αυτούς που ακολουθούν στα βήματά σας. Όποια και να είναι τα συναισθήματά σας σε τούτο το στάδιο, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι από τις επιτεύξεις σας.

Τα μέσα ενημέρωσής σας είναι ακόμα ανίκανα να δημοσιεύσουν τις αληθινές ειδήσεις, και σπέρνουν επίτηδες σύγχυση προκειμένου να μη μαθαίνετε την αλήθεια. Όντως, θα λέγαμε ότι ‘ο μέσος άνθρωπος’ ακόμα αποστασιοποιείται από την αλήθεια των πραγμάτων επάνω στη Γη σας.
Είναι τόσα πολλά αυτά που γίνονται μυστικά, ενώ οι τα μαύρα προγράμματα αποτελούν στερεότυπο. Είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν δίχως να μπορείτε να τα δείτε, γιατί οι Ιλλουμινάτι ανέπτυξαν τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις όπου εργάζεται χιλιάδες κόσμος.
Είναι αιχμάλωτοι με την ίδια τους τη θέληση να εργάζονται έτσι, ενώ πολλοί λίγοι είναι αυτοί που επιστρέφουν στην επιφάνεια της Γης. Στην ουσία υπάρχουν πόλεις που στεγάζουν τους εργάτες ώστε να έχουν όσα χρειάζονται. Μπορεί να ανταμείβονται καλά και να έχουν καλή φροντίδα, όμως με τίμημα την ελευθερία τους. Εάν υπάρχει κόσμος που γνωρίζετε και ο οποίος κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από το πρόσωπο της Γης, είναι πολύ πιθανό να πληρούσαν τέτοιες προϋποθέσεις με τις ικανότητές τους που τις χρειάζονταν οι Ιλλουμινάτι για να συνεχίσουν τα προγράμματά τους.

Αγαπητοί Μου, να μη φοβόσαστε το αποτέλεσμα από την προσπάθεια των σκοτεινών να σας ελέγξουν. Δε θα φτάσουν ποτέ να έχουν τον απαραίτητο έλεγχο για να πετύχουν τα σχέδιά τους για ολοκληρωτική κατάληψη της Γης. Ήδη η δύναμή τους φθίνει και θα συνεχίσει να φθίνει έως ότου η εξουσία τους μείνει λίγη για τα σχέδιά τους. Αυτό είναι κάτι που έχει προβλεφθεί πολύ καιρό πριν και τους επετράπη να αναπτυχθούν τόσο όσο χρειάζονταν για τα βιώματα όσων εμπλέκονται. Και όπως έχουμε συχνά δηλώσει, δεν υπάρχει κανένα βίωμα δίχως κάποιο κέρδος αυτών που εμπλέκονται. Οι περισσότερες καταστάσεις επάνω στη Γη είναι αποτέλεσμα του κάρμα, και λίγο πολύ όλοι εμπλέκονται. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι το κάρμα δεν ‘ξεπληρώνει’ πάντα, αλλά και πως επίσης ανταμείβει αυτούς που το αξίζουν. Θα ήταν λάθος να νομίζετε ότι δε σας συγχαίρουν για την καλή δουλειά που κάνατε στο όνομα του Φωτός. Εξελίσσεστε διαρκώς διαμέσου των εμπειριών σας, οπότε σας παρακαλούμε να τις αποδέχεστε γιατί σας συμφέρουν.

Είμαστε πλάι σας και είμαστε μια ομάδα που ορίστηκε για να φέρει περισσότερο Φως στη Γη. Ο καθένας σας παίζει σημαντικό ρόλο σε ό,τι διαδραματίζεται, ακόμα και όταν δεν αντιλαμβάνεστε τι είναι αυτό. Πριν ενσαρκωθήκατε σας παρουσίασαν ένα προσχέδιο του τι να περιμένετε στη ζωή σας, και για την Ανθρώπινη Φυλή ως σύνολο πριν προοδεύσει ως Ένα.
Η εμπειρία είναι πρωτοπόρα και γι’ αυτό όλες οι ζωές σας είναι σημαντικές, άσχετα με το πώς αλλιώς εμφανίζονται να είναι.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στα ταξίδια σας, και αποφασιστικότητα ώστε να πετύχετε στην επίτευξη της Ανάληψης.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Ιστοσελίδα: Tο δέντρο του Χρυσού Φωτός
Μετάφραση: Con Tanidis

Share |