Home > > SaLuSa, September 10, 2013

ΣαΛούΣα, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπημένοι μου, ζείτε σε πάρα πολύ όμορφους καιρούς. Βλέπουμε την κατάπληξή σας με τις πολλές και καθημερινές εκπλήξεις που εμφανίζονται στις ζωές σας και θέλουμε να θυμάστε πως αυτές προέκυψαν επειδή καταφέρατε να καθαρίσετε τους εαυτούς σας από τα παλιά, τα οποία αισθανόμαστε ότι δεν έχουν πραγματική δύναμη επάνω σας, ενώ όταν υπάρχει κάτι που κατά καιρούς σας γυρνάει πίσω, μετά γρήγορα επανέρχεστε πίσω μέσα στη νέα θαυμαστή εμπειρία της Αγάπης και του Φωτός. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που τόσοι πολλοί καταφέρνετε να βρείτε την αληθινή σύνδεση με τον Εαυτό σας και τους άλλους συντρόφους που επιλέξατε να έχετε μαζί στο μονοπάτι σας. Το αισθάνεστε αυτό μέσα από την καρδιά σας, και μέσω της καρδιάς σας ξέρετε στα σίγουρα αν νιώθετε έλξη για κάποιον ή όχι. Είναι ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ σας, γιατί πάντοτε ξέρετε τις αληθινές προθέσεις του άλλου, ανεξάρτητα από τι μπορεί αυτός ή αυτή να λέει, καθώς η ενέργεια που μεταφέρει μια πρόθεση δε μπορεί να κρυφτεί πίσω από λέξεις και πράξεις. Πορευθείτε με τον τρόπο αυτό και θα δείτε πόσο ευκολότερα θα γίνουν τα πράγματα αυτοστιγμή, ενώ θα αισθανθείτε μεγάλη άνεση ξέροντας πως κανείς δε μπορεί να σας λέει ψέματα, αλλά ούτε και σεις στους άλλους, γιατί επίσης θα το αισθάνονται. Αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να λέτε «τα πάντα σε όλους», παρά να δείξετε στον εαυτό σας το πώς αισθάνεστε γι’ αυτό που πραγματικά είσαστε, και όχι να κρύβεστε πίσω από τη μάσκα του «τι θα σκεφτεί ο άλλος για σας». Δεν υπάρχει κανένας για να σας κρίνει, και έχετε πλέον τη σοφία να γνωρίζετε πως εάν κάποιος προσπαθήσει να το κάνει, είναι επειδή κατηγορούν τους εαυτούς τους για την αγάπη που δεν έχουν απέναντι στον εαυτό τους. Στείλτε τους την αγάπη σας και δείξτε τους κατανόηση και αργά ή γρήγορα θα φτάσουν και κείνοι στο επίπεδο εκείνο του νου που θα τους κάνει να μπορούν να αποδεχτούν τους εαυτούς τους όπως αληθινά είναι.

Σας ακούμε να μας ρωτάτε διαρκώς πότε θα πραγματοποιηθούν τα όνειρα και οι επιθυμίες σας, αφού τη μόνη απάντηση που υπάρχει την ξέρετε ήδη – στη σωστή στιγμή που αντιστοιχεί στον καθένα σας. Αφήστε την καρδιά σας να σας το πει αυτό, γιατί ξέρουμε πως μπορείτε να το νιώσετε. Αυτοί που δεν το νιώθουν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμοι, και θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο με τα τρέχοντα θέματα που τους απασχολούν, ενώ οι άλλοι που το νιώθουν έντονα τη στιγμή αυτή και δεν έχουν τίποτε άλλο στο νου τους, σημαίνει πως είναι έτοιμοι και στέλνουν προς τα έξω τόσο ισχυρά την πρόθεση αυτή, που θα τα δουν να συμβαίνουν Τώρα. Είναι ο χρόνος των μεγάλων αλλαγών και αρχίζουμε να παίζουμε τον επόμενο ρόλο στο κοινό μας πλάνο, που είναι να σας βοηθήσουμε να μπείτε στην υψηλότερη πραγματικότητα, αυτήν που είναι γεμάτη αγάπη, ευτυχία, φιλία και Μοναδικότητα με Όλα Όσα Υπάρχουν. Νιώστε την ενέργεια που υπάρχει πίσω από τις λέξεις αυτές και θα βοηθηθείτε να οραματιστείτε το πού ανήκετε και το τι υπάρχει εκεί για σας στην υψηλότερη πραγματικότητα που φτιάξατε για τους εαυτούς σας. Νιώστε τη δύναμη της ίδιας σας της δημιουργίας και εξερευνήστε όλες τις πιθανότητες που προκύπτουν από αυτήν. Θα αισθανθείτε μεγάλη έλξη προς μία ή περισσότερες, γι’ αυτό εστιάστε πάνω τους και κάντε τες πρόθεσή σας. Θυμηθείτε πως πλέον είσαστε πολύ ισχυροί, και εξαιτίας αυτού σύντομα θα νιώσετε τα βήματά σας να σας πηγαίνουν απευθείας προς την πιθανότητα εκείνη που επιλέξατε.

Αφήστε το Φως και την Αγάπη να λάμψουν με πλήρη ισχύ και ένταση επάνω στο μονοπάτι σας, και σύντομα θα δείτε ειρηνικές ενέργειες γεμάτες αγάπη να σας περικυκλώνουν σε κάθε στιγμή της ύπαρξής σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να αισθανθείτε κοντά σας όλα τα Όντα των υψηλότερων διαστάσεων, και καμία αμφιβολία πλέον δε θα σας καθυστερεί στο δρόμο σας. Περιμένουν να σας καλωσορίσουν και να σας βοηθήσουν να καταλάβετε όλα όσα σας συμβαίνουν. Ζητήστε την βοήθειά τους, μιλήστε τους και η βοήθεια με τις απαντήσεις θα βρουν το δρόμο τους πίσω σε σας, και θα τις αναγνωρίσετε με βεβαιότητα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, ξέροντας πως τώρα εκπληρώνονται όλες σας οι ευχές, και είμαστε τόσο ευτυχισμένοι να βλέπουμε το φως σας να λάμπει τόσο πολύ και σας που θέλετε να μας συναντήσετε να το κάνετε, σύμφωνα με την επιθυμία και την επιλογή σας τη σωστή στιγμή. Σας ευλογούμε όλους.

Διαμέσου: MADAD

Ιστοσελίδα: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-03092013.html

Μετάφραση : Con Tanidis

Share |