Home > > SaLuSa, September 13, 2013

ΣαΛούΣα, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας ακόμη ισχυρός εξαγνισμός έλαβε χώρα μεταξύ αυτών που είναι έτοιμοι να κινηθούν μπροστά. Βλέπουμε το Φως σας να φωτίζει τόσο λαμπρά, εμπνέοντας και τους υπολοίπους να κάνουν το ίδιο. Νιώστε το γλίστρημα της νέας πραγματικότητας μέσα στην παλιά που φέρνει μαζί της όλες τις απαραίτητες αλλαγές, κάνοντάς σας έτσι να αισθάνεστε άνεση και ηρεμία, μα περισσότερο από όλα, δίνοντάς σας τη δύναμη να εμπιστευόσαστε τους εαυτούς σας εντελώς, και δίχως αμφιβολίες. Η εμπιστοσύνη αυτή απορρέει από τη σύνδεσή σας με τον Ανώτερό σας Εαυτό και τώρα, που τίποτε δεν στέκεται στη μέση, ενώνεστε ελεύθερα με τη σοφία του Ανώτερου Εαυτού, την οποία αυτός μοιράζεται μαζί σας. Ακούστε την προσεκτικά γιατί είναι ο κοντινότερος Οδηγός στο μονοπάτι σας. Νιώστε πώς αντηχούν αυτά που λαμβάνετε βαθιά μέσα σας και σας χαρίζουν το τόσο γνωστό αίσθημα της αναγνώρισης, ενώ αν δε τη νιώσετε την αντήχηση αυτή, ίσως αυτό να οφείλεται σε κάποιο θέμα που χρειάζεται να το δουλέψετε, και που σας το επισημαίνει ο Ανώτερός σας Εαυτός. Αποδεχθείτε το και βγάλτε το από τη μέση με αγάπη, και αν ακόμα δε μπορείτε να αντιληφθείτε τα θέματα που ενδεχομένως υπάρχουν μέσα σας, να ξέρετε πως είτε αυτά είναι κρυμμένα βαθιά μέσα σε κάποιο τμήμα του ακόμη ασυνείδητου νου σας και καθαρίζονται μέσω ονειρικών διεργασιών, ή σας ζητείται να βοηθήσετε κάποιον άλλον, επειδή κουβαλάτε την ενέργεια της γνώσης του πώς γίνεται. Με τέτοιες συνδέσεις μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ ισχυρή ενότητα μεταξύ σας, επιτρέποντας και σε άλλους να κάνουν το ίδιο, όταν θα είναι έτοιμοι.

Μας επισκέπτεστε πάρα πολλοί μέσα στην ονειρική κατάσταση του μυαλού σας, και συνδέεστε με την Οικογένειά σας δεχόμενοι την καθοδήγηση που ζητάτε, τη θεραπεία και την αγνή μορφή της Αγάπης που ρέει δίχως τα κολλήματα που κάποιες φορές νιώθετε όταν βρίσκεστε σε αφυπνισμένη κατάσταση του νου. Με τις επισκέψεις σας αυτές τα κολλήματα αυτά ξεκαθαρίζονται, και είναι πολλοί από σας που νιώθετε την αγνή αυτή Αγάπη να εισέρχεται στο φυσικό σας σώμα, φέρνοντάς σας ανάταση ενώ σας κρατάει σε υψηλότερο επίπεδο του νου σε όλες σας τις στιγμές. Μοιραστείτε το αίσθημα αυτό με αυτούς που είναι κοντά σας, ή με αυτούς που συναντάτε, ξέροντας πως τους βοηθάτε να βρούνε επίσης τη δύναμη που έχουν μέσα τους. Θα εκπλησσόσασταν αν ξέρατε πόσους ανθρώπους έχετε βοηθήσει με τον τρόπο αυτό. Αισθανόμαστε την άνεση την οποία αρχίζετε να νιώθετε όταν είσαστε τριγύρω μας και ξέρουμε πως ετούτη είναι η σωστή στιγμή για να έρθουμε κοντύτερα σε αυτούς που θέλουν να είναι μαζί μας. Χαιρόμαστε όλοι πάρα πολύ με αυτή μας τη σύνδεση και νιώθουμε τις σκέψεις αγάπης που κάνετε. Θέλουμε να ξέρετε πως μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό και την ευχαρίστησή σας στην αίσθηση πως έρχεται επιτέλους η σωστή ώρα μέσα στις ζωές μας, και μαζί θα βιώσουμε τις πιο θαυμαστές στιγμές μέσα στο Τώρα.

Η ώρα αυτή είναι επίσης κλειδί για όλους όσους δεν είχαν πρότερη πρόθεση ν’ αλλάξουν, και μιλάμε για τους παλιούς σας Ηγέτες, που πλέον ξέρουν με σιγουριά πως ήρθε η ώρα να τα παρατήσουν και ν’ αφήσουν στους νέους τρόπους και στους νέους Ηγέτες να βάλουν όλες τις χώρες με τους κατοίκους τους πάνω στο μονοπάτι της Ενότητας και της Ειρήνης, δημιουργώντας ένα ισχυρό Έθνος της Μάνας Γης που θα είναι αποδεκτό και αναγνωρίσιμο παντού μέσα στο Σύμπαν. Επάνω σ’ αυτό είναι που δουλεύουμε μαζί σας και πολύ σύντομα η δουλειά αυτή θα μπορεί να είναι καθαρά ορατή σε εκείνους που επιθυμούν να τη δουν την αλλαγή αυτή να συμβαίνει, επιτρέποντας έτσι και σε ακόμη περισσότερους να ανοιχθούν στη γνώση του τι μπορεί αυτή να φέρει στις ζωές τους, και να ενωθούν με την παντοδύναμη Μοναδικότητα όλων αυτών που ήδη κατέχουν την επίγνωσή της.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση από την έντονη σύνδεσή μας. Μοιραζόμαστε με τόση χαρά τα συναισθήματά και τη γνώση μας μαζί σας, καθώς προετοιμαζόμαστε καιρό γι’ αυτές τις στιγμές, εντούτοις μας κάνει έκπληξη η ταχύτητα με την οποία ωριμάζετε καθημερινά. Έχουμε τόσα πολλά να μοιραστούμε ακόμη μαζί σας.

Διαμέσου: MADAD
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-13092013.html
Μετάφραση : Con Tanidis

Share |