Home > Ellenika > Sheldan Nidle - January 1, 2013

 1 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf010113.htm

Dratzo! Taj Jai Dan! (Ευτυχισμένη η καινούργια αυγή!) Επιστρέφουμε! Μια νέα εποχή ανατέλλει για την ανθρωπότητα! Ας ξεκινήσουμε με μια σύντομη περιγραφή του τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Οι ιεροί μυστικοί σύμμαχοί μας, με τη βοήθεια των Ανελθόντων Κυρίων σας, έχουν βάλει στη θέση του ένα νέο οικονομικό σύστημα και άρχισαν να παρέχουν οδηγίες σε διάφορα άτομα-κλειδιά για τη διανομή των σκληρών νομισμάτων, που συνδέονται με αυτό το νέο τραπεζικό σύστημα. Εν τω μεταξύ, εκείνοι που πρόκειται να καταλάβουν θέσεις σε αντικατάσταση των παλιάς τάξης αξιωματούχων των σημερινών de facto καθεστώτων, ετοιμάζουν τις ανακοινώσεις, που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο σας «εν ριπή οφθαλμού». Περαιτέρω, οι προσανατολισμένες στο Φως ομάδες στρατού και πολιτοφυλακής είναι έτοιμες να ολοκληρώσουν ένα νομικό πραξικόπημα, που θα φέρει στην εξουσία μια σειρά από νέες, de jure κυβερνήσεις. Μόλις γίνει αυτό, οι ανακοινώσεις θα μεταδοθούν και τα έξι κύρια στοιχεία του NESARA θα γίνουν ο νόμος της γης (σ.τ.μ.: “…of the land” στο πρωτότυπο). Αρχικά αυτές οι πράξεις θα αποκαταστήσουν το Σύνταγμα, θα εξασφαλίσουν την καθιέρωση του κοινού δικαίου και θα καθιερώσουν τη χρήση ενός συνόλου νέων σκληρών νομισμάτων παγκοσμίως. Αυτά θα είναι τα χρήματα που θα ενεργοποιήσουν το νέο τραπεζικό σύστημα και θα θεσπίσουν την παγκόσμια ευημερία.
Ο ρόλος των τραπεζών θα επαναπροσδιοριστεί και οι εταιρείες θα διαλυθούν και θα αντικατασταθούν με εταιρικά σχήματα στη βάση της κοινωνικής ευθύνης. Οι μεγάλες τράπεζες και επιχειρήσεις θα διαλυθούν. Νέα έγγραφα θα ορίζουν λεπτομερώς και με έμφαση τη νομική απαίτηση για πλήρη διαφάνεια μεταξύ αυτών των διαφόρων οργανισμών και του κοινού. Ο λαός θα κληθεί να ενημερωθεί και να γίνει ένα ζωτικό μέρος αυτής της διαδικασίας. Αυτά τα νέα εταιρικά σχήματα θα πειθαναγκαστούν να αναγνωρίσουν την ανάγκη να βοηθήσουν τη Γαία και να εργαστούν προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης των πολλών προβλημάτων, που δημιουργήθηκαν από τις δεκαετίες της παγκόσμιας αμέλειας. Οι φορείς αυτοί θα ρυθμίζονται δημόσια και θα πρέπει να αλληλεπιδρούν με τις ευημερούσες πλέον κοινότητές τους για τον τερματισμό της βιομηχανικής ρύπανσης και της ενεργητικής προώθησης της εποχής της καθαρής ενέργειας, που χρησιμοποιεί τεχνολογίες μηδενικού σημείου και φωτεινής δέσμης. Πρόθεσή μας είναι να σας βοηθήσουμε παρέχοντάς σας την τεχνολογία, η οποία θα οδηγήσει τις διαδραστικές δυνατότητές σας σε ένα νέο επίπεδο και η οποία θα επιτρέψει στις κοινότητές σας να ξεφύγουν από την επιχειρηματική γεωργία και οποιεσδήποτε άλλες «παραδοσιακές» βιομηχανίες, που μπορούν να βλάψουν τη Γαία και τα ποικίλα και ευαίσθητα οικοσυστήματά της.
Πρώτη προτεραιότητά σας θα είναι να εμπλουτίσετε τη ζωή της κοινότητάς σας και να επιδείξετε την Αγάπη σας για τον πατρώο κόσμο σας. Εμείς, της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας αναγνωρίζουμε τόσο τις πνευματικές όσο και τις υλικές εκδοχές της γης στην οποία ζούμε. Κάθε εκδοχή, είτε είναι ωκεανός, ουρανός ή ξηρά, είναι πολυτιμότατη για εμάς. Οι πλήρως συνειδητοί πρόγονοί σας ασκούσαν αυτή την αγάπη κάθε μέρα, ακόμη και οι λεγόμενοι πρωτόγονοι του κόσμου σας κρατούν τις ουσίες της ιερές. Αυτή η άποψη πρόκειται να γίνει δική σας. Οι επιστήμες σας έχουν μόλις αρχίσει να κατανοούν την αλήθεια αυτής της βασικής αρχής της δημιουργίας και ακόμη και η οικολογία και οι συναφείς βιολογικές επιστήμες ελάχιστα αναγνωρίζουν μια τόσο βασική θεώρηση. Καθώς θα αναπτύσσεστε συνειδησιακά θα αρχίσετε να αισθάνεστε την ζωή που περιέχεται σε όλα όσα υπάρχουν γύρω σας. Πρόκειται να γίνετε μια κοινότητα οικονόμων της Γης στον όμορφο πατρώο κόσμο σας, μια κοινότητα που αγαπάει τον έμβιο κόσμο σας και είναι ευγνώμων για όλα αυτά που σας παρέχει. Θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τη μεγάλη ομορφιά ολόγυρά σας και να κατανοείτε τον καθοριστικό ρόλο που θα διαδραματίζετε στη διατήρηση αυτής της υπέροχης δημιουργίας. Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε αληθινά, πως όλες οι μορφές ζωής είναι ιερές και άρρηκτα αλληλοεξαρτώμενες.
Αυτή η ενότητα είναι ο μεγάλος προσδιοριστικός παράγων στον εκδηλωμένο φυσικό κόσμο του Δημιουργού. Αυτός ο ιερός σχεδιασμός φαίνεται να διέπει ολόκληρη τη Δημιουργία. Όπου πηγαίνουμε, βλέπουμε να παρουσιάζεται αυτή η ουσιώδης ενότητα. Φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το ηλιακό σύστημα. Στον τρόπο με τον οποίο κάθε τμήμα της ζωής εξαρτάται από ένα άλλο. Φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο ο Ουρανός με τόση χάρη αλληλεπιδρά με τη φυσική δημιουργία. Παντού, αυτός ο ρυθμός που περικλείει τα πάντα μπορεί να παρατηρηθεί. Είναι μια πηγή ατέλειωτης χαράς για μας και ξέρουμε ότι αισθάνεστε βαθιά την αλήθεια όσων λέμε. Ανακαλύπτετε όλο και περισσότερο, ότι πολλές από τις ιερές αλήθειες που περιέχονται στις φιλοσοφίες σας χρειάζεται να αναγνωριστούν. Επίσης, αρχίζετε να βλέπετε, ότι το δόγμα χρησιμοποιείται για να αποκλείσει άλλες αλήθειες από την αντίληψή σας. Ψάχνετε γι’ αυτό που είναι πραγματικό και γι’ αυτό που έχει απήχηση βαθιά μέσα σας. Αυτή η έρευνα περιλαμβάνει μια αυξανόμενη γνώση της πεμπτουσίας που «δίνει τον σφυγμό» στο κάθε τι και, πάνω απ' όλα, ξέρετε ότι κάτι πολύ νέο απαιτείται. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε έρθει, γνωρίζοντας ότι χρειάζεστε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Ο ρόλος μας είναι να τις παράσχουμε, χρησιμοποιώντας τις ικανότητές μας για να σας μετακινήσουμε, με τη βοήθεια του Ουρανού, στην πλήρη συνείδηση.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε τώρα για να λειτουργήσουμε ως ιεροί καθοδηγητές σε όλη την ανθρωπότητα. Ερχόμαστε να εκδηλώσουμε, στην ιερή στιγμή, μια νέα πραγματικότητα γεμάτη με πολλά θαύματα. Πριν από πολύν καιρό, ο καθένας από εμάς ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό μας και, με την τεράστια ευλογία του Δημιουργού, να ξαναβρεί το δρόμο μας προς την πλήρη συνείδηση. Αυτό το ταξίδι ήταν μακρύ και επίπονο και γεμάτο με συνέπειες της παραπλάνησης. Τελικά, μετά απ’ αυτά, μια μεγάλη στιγμή της απόλυτης δόξας! Ανακαλύπτοντας ποιοι είμαστε, μαθαίνουμε τι έχει αφαιρεθεί από εμάς. Τότε ξεκινήσαμε μια αποστολή, να φέρουμε την ανθρωπότητα γρήγορα στα θαύματα, που μας πήρε τόσες πολλές ζωές για να φτάσουμε. Ζητήσαμε από τον Ουρανό να βρει έναν τρόπο για να συμβεί αυτό, και ανακαλύψαμε, ότι ένα τέτοιο σχέδιο υπήρχε ήδη! Αυτό που συμβαίνει σήμερα σε όλη την σφαίρα σας είναι η αρχή για κάτι πραγματικά εξαιρετικό: συναντάτε τις πολλές οικογένειές σας, και αυτές πρόκειται να σας καθοδηγήσουν σε λίγο στη δική σας μαζική φώτιση.
Η πλήρης συνείδηση είναι μια μνημειώδης ευλογία! Σας δίνει τη δυνατότητα να βιώσετε και να εκφράσετε κάθε ιερή συγκίνηση και να διερευνήσετε πλήρως κάθε δραστηριότητα στην φυσική δημιουργία. Αυτό είναι μια τεράστια ευθύνη και θα πρέπει να τη λάβετε σοβαρά υπόψη, δεδομένου ότι μπορεί να ξεπεράσει τη σωματική ψυχή σας, αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτήν. Γι' αυτό αυτή η μεταμόρφωση απαιτεί έναν ειδικευμένο σύμβουλο, καθώς επίσης και ειδικές τεχνολογίες. Ο Ουρανός το γνωρίζει αυτό και μας έχει στείλει εκείνους που διαθέτουν αυτές τις πολύ θαυμαστές ιδιότητες. Εμείς ευγενικά ευλογούμε αυτή την ευκαιρία για την επίτευξη αυτών των υπέροχων στόχων για την ανθρωπότητα. Η ώρα πλησιάζει, και τώρα έχετε μόλις περάσει μια πολύ καθοριστική δοκιμασία! Τα υπόλοιπα είναι απλά ζήτημα χρονισμού. Υπάρχει ένα θείο χρονοδιάγραμμα και εσείς, ως ένας λαός, πρόκειται πολύ σύντομα να γίνετε όχι μόνο ικανοί να καλωσορίσετε τις πολλές οικογένειές σας σ’ αυτόν τον κόσμο, αλλά επίσης, με χαρά, να γίνετε μια από αυτές!
Αυτές οι μεγάλες ευλογίες από τον Ουρανό είναι μόνο η αρχή για κάτι υπέροχο! Έχουμε την τιμή να είμαστε αυτοί που ορίστηκαν να σας οδηγήσουν μέσα απ’ αυτές τις χώρες των θαυμάτων και προτιθέμεθα να αρχίσουμε την επίσημη καθοδήγησή μας μόλις αντικατασταθεί η παράνομη διακυβέρνησή σας. Στο νέο, πιο πνευματικό περιβάλλον, η αποκάλυψη θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και εμείς θα μπορούμε να εμφανιστούμε ενώπιόν σας. Θα επανεισαχθείτε σε πολλές ιερές αλήθειες, καθώς αυτές αποτελούν μέρος της θείας πορείας σας προς τη φώτιση. Η Ανέλιξη, ή «η ένδυση της κάπας της πλήρους συνείδησης», απαιτεί προσεκτικά χορογραφημένη διδασκαλία. Θα μάθετε να γίνετε ο χορός, που είναι οι υπέροχες σφαίρες της Δημιουργίας. Αυτό είναι κάτι, με το οποίο εμείς είμαστε εξοικειωμένοι και μπορούμε εύκολα να σας το διδάξουμε. Αφού ξεκινήσετε, θα αποκτήσετε γρήγορα ένα ορισμένο επίπεδο ικανότητας, επάνω στο οποίο θα μπορείτε στη συνέχεια να χτίσετε, καθώς θα παρακολουθείτε τον κόσμο σας να αλλάζει, τη συνειδητότητά σας να επεκτείνεται και την αλληλεπίδρασή σας με τις θείες σφαίρες να αυξάνεται δραματικά!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας σχετικά με το τι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο σας. Κάθε μέρα σας φέρνει πιο κοντά στο θείο πεπρωμένο σας. Πρόκειται σύντομα να συναντήσετε τις οικογένειές σας από το διάστημα και την Έσω Γη και να επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |