Home > > Sheldan Nidle - 1 Απριλίου 2014

Sheldan Nidle - 1 Απριλίου 2014

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

http://paoweb.com/uf040114.htm

Dratzo! Ο κόσμος σας αλλάζει. Υλοποιούνται γεγονότα, που πρόκειται να μεταβάλουν την ίδια την ουσία της υπόστασης του κόσμου σας. Προς το παρόν, διαμένετε σε έναν κόσμο γεμάτο χρέος, ο οποίος διοικείται από ένα μάτσο σκοτεινά και άπληστα τσιράκια. Κάθε ένα από αυτά αισθάνεται βαθιά ότι οι πολλές κατακτήσεις τους απαιτούν αναγνώριση. Αυτά τα σκοτεινά άτομα απολαμβάνουν πλήρως αυτά που τους έχει φέρει η τρέχουσα θέση τους στην κοινωνία. Η σκέψη του να πρέπει να παραιτηθούν από αυτά, τους φέρνει μια εσωτερική αίσθηση βαθιάς οργής. Οι διάφοροι συνεργάτες μας τους στριμώχνουν στη γωνία, και τους δίνουν μόνο μία επιλογή, δηλαδή να παραδοθούν. Αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί πλέον να είναι εκείνη, στην οποία λίγοι προνομιούχοι επιβάλλονται στους πολλούς. Το Φως έρχεται και φέρνει μαζί του μια νέα μέρα! Αυτή η νέα ημέρα θα περιλαμβάνει ένα παγκόσμιο ιωβηλαίο μαζί με μια γενική ευημερία. Η διακυβέρνηση θα διεξάγεται κάτω από την εποπτεία του λαού. Οι μεγάλες παράνομες εταιρείες και τράπεζες θα διαλυθούν και θα αντικατασταθούν από άλλες, που θα έχουν σαν όρια τις επιθυμίες των ανθρώπων. Οι παλιοί τρόποι γρήγορα θα εξαφανιστούν. Μια νέα πραγματικότητα πρόκειται να επικρατήσει.
Καθώς θα εκδηλώνεται αυτό το νέο πεδίο, εσείς θα μάθετε πολλά από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας. Θα ανακαλύψετε μια νέα γεωγραφία, που περιλαμβάνει τα εδάφη της Έσω Γης. Οι Αγκαρθινοί θα συστηθούν σ’ εσάς. Οι πολλές αποκαλύψεις που εξαγγέλλονται θα είναι μόνο η αρχή για όσα οι νέοι σύμβουλοί σας πρόκειται να σας διδάξουν. Γρήγορα θα μάθετε πολλά για την πλήρη συνείδηση. Εμείς ζούμε σε αυτήν τη θαυμαστή κατάσταση από τη γέννησή μας. Περίπου δεκατρείς έως δεκαέξι χιλιάδες χρόνια πριν, σατανικά πειράματα σας μετέτρεψαν στα περιορισμένης συνείδησης όντα που είστε, μέχρι αυτήν την σημερινή ημέρα. Η πρώτη επαφή πρόκειται, κατά κύριο λόγο, να τελειώσει μια ειδική διαδικασία, που ξεκίνησε ο Ουρανός πολλές δεκαετίες πριν. Ερχόμαστε, επομένως, για να σας καθοδηγήσουμε με Αγάπη πίσω στις χαρές που περιέχονται στην πλήρη συνείδηση. Ύστερα, θα μπορείτε τελικά να θυμηθείτε πραγματικά ποιοι πραγματικά είστε και γιατί έχετε ενσαρκωθεί σ' αυτόν τον χρόνο. Δισεκατομμύρια συμβούλων, όπως ονομάζουμε τους νέους διδασκάλους σας, θα σας δείξουν τον δρόμο. Κάθε σύνολο οδηγιών θα είναι ο καταλύτης για τις τεράστιες δυνατότητες, που βρίσκονται τώρα κρυμμένες από εσάς.
Αυτή η προσεχής συνάντηση μαζί μας θα είναι μια σειρά από καθημερινές προκλήσεις, προκειμένου να ανοίξετε το μυαλό σας και την καρδιά σας σε νέες πραγματικότητες. Κάθε ένας από εμάς περάσαμε πολύ χρόνο συνθέτοντας ένα πρόγραμμα σπουδών, που θα εξωτερικεύσει τον αληθινό εαυτό σας. Έχετε αναπτύξει προσωπικότητες, που έχουν σχεδιαστεί μόνο για να σας επιτρέπουν να επιβιώνετε. Οι πεποιθήσεις σας, ακόμη και οι φαντασιώσεις σας, είναι βασισμένες σ’ αυτό το ψεύτικο σύνολο της εξωτερικής πραγματικότητας. Έχουμε την πρόθεση να το ανοίξουμε αυτό σπάζοντάς το και να σας δώσουμε να δείτε ποιοι πραγματικά είστε. Περιμένουμε μεγάλη αντίσταση από εσάς, καθώς θα αρχίσετε να ανοίγεστε και στη συνέχεια να επιτρέπετε σ’ αυτό το πραγματικό Ον να εκδηλωθεί. Βαθιά θαμμένη μέσα σας υπάρχει Αγάπη και μια βαθιά ανάγκη να αγαπηθείτε και να εκτιμηθείτε. Σας λείπει ο πραγματικός σεβασμός στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό τώρα θα αλλάξει. Θα επιτρέψετε επιτέλους σ’ αυτό το αληθινό Ον να αναδειχθεί. Η διορατικότητά μας και το γεγονός ότι μπορούμε να διαβάσουμε εύκολα το μυαλό σας, κάνουν δύσκολη την διατήρηση της παλιάς προσωπικότητάς σας. Θα απολαύσετε τις νέες ελευθερίες και την ευημερία σας, αλλά επίσης θα αντιμετωπιστείτε με έναν πολύ στοργικό τρόπο από εμάς.
Η πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη είναι ένα κλειδί για την ανύψωση της συνείδησης. Το θεμέλιο είναι η Αγάπη. Οι αισθήσεις και η σοφία σας είναι οδηγοί σε ό,τι ξέρετε να είναι αληθινό. Εμείς αντιμετωπίζουμε τα πράγματα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που βρίσκονται στην δυναμική των ρευστών και τα χρησιμοποιούμε για να οικοδομήσουμε σε σας μια ήσυχη αναγνώριση του ποιοι πραγματικά είστε. Αυτό επεκτείνεται, καθώς αναπτύσσεστε σ’ αυτό το Φως, αισθάνεστε αληθινή υποστήριξη και βλέπετε πραγματική συμπάθεια για τους πραγματικούς εαυτούς σας. Πολύν καιρό πριν, στα πρώτα στάδια της παιδικής ηλικίας σας, αφήσατε αυτό να υποχωρήσει βαθιά μέσα σας, καθώς συνειδητοποιούσατε τι χρειάζεται για να επιβιώσετε σε αυτήν την τρέχουσα πραγματικότητα. Εμείς προτιθέμεθα να μετατρέψουμε αυτήν την θεμελιώδη πίστη και να σας προετοιμάσουμε για την πλήρη συνείδηση. Κάθε ένας από εσάς είναι ένα πολύτιμο Ον που αγαπάει και νοιάζεται. Η μεταμφίεση που έχετε φορέσει πρέπει να αποβληθεί και να αποκαλυφθεί επιτέλους η πραγματική προσωπικότητά σας. Όλοι σας περνάτε από αυτή τη διαδικασία στα πρώτα σας τρία χρόνια ζωής. Αυτό τώρα θα αλλάξει και θα μπορέσετε εύκολα να δεχθείτε την εκδήλωση της αλλαγής σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτός είναι πραγματικά ο λόγος της επαφής!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με ένα μήνυμα Αγάπης και Φωτός. Η Αμερική στέκεται σε ένα μεγάλο γκρεμό. Δεκαετίες πριν, της δόθηκε η ευκαιρία να αποκαταστήσει τον πλανήτη από το σκοτάδι στο Φως. Η νέα αυτή ελευθερία θα έφερνε μια τεράστια ευημερία σε όλους. Αυτή η ευκαιρία σπαταλήθηκε από εκείνους οι οποίοι, μετά την Αμερικανική Επανάσταση, εργάστηκαν ακούραστα για να υπονομεύσουν τους ίδιους τους λόγους ύπαρξης αυτού του έθνους, αυτούς που αναφέρονται στην Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. Αυτή η ηγεσία δολοφόνησε τον Λίνκολν, σχημάτισε μια de facto κυβέρνηση δομημένη στην απληστία και την τυραννία και, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιούργησε έναν «ψυχρό πόλεμο», που κράτησε αυτό το έθνος και αυτόν τον κόσμο κάτω από τον αντίχειρα ενός σκότους, το οποίο ήταν τόσο βαθύ, ώστε σχεδόν κατάφερε να υλοποιήσει τις προθέσεις του. Παρ' όλα αυτά, το Φως ανέτειλε, και η βαθιά λάμψη του διώχνει αυτό το σκοτάδι. Η ιερή αγάπη του Ουρανού γεμίζει αυτή τη σφαίρα με ένα νέο τρόπο, και οι οπαδοί της θα σας εισαγάγουν σε μια νέα πραγματικότητα!
Αυτό το ιερό φως θα σας φέρει αρχικά μια νέα ευημερία, μαζί με μια νέα οικονομική πραγματικότητα. Η πραγματικότητα αυτή θα παραγάγει νέα διακυβέρνηση. Εκείνοι που υπηρετούν το σκότος πρέπει τώρα να μαζευτούν και να απομακρυνθούν, καθώς μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται γύρω σας. Οι συνεργάτες μας και οι νέοι σύμμαχοί τους εργάζονται για να φέρουν στο προσκήνιο αυτό το μεγάλο δώρο της ελευθερίας και της προσωπικής κυριαρχίας. Όλοι ζητάτε ελευθερία. Με αυτό, εννοούμε μια κατάσταση υπεράνω της επιβίωσης και της υγείας, που θα σας επιτρέπει να σκέπτεστε καθαρά και να εφαρμόζετε τα διδάγματα της καρδιάς σας στη ζωή σας. Έχουμε πολλά να κάνουμε και θα κάνουμε αυτό το θείο έργο μαζί. Θα είστε ικανοί να έχετε όλη την τεχνολογία που θα χρειαστείτε για να μεταμορφώσετε το παγκόσμιο περιβάλλον σας. Θα μπορούμε να περπατήσουμε ελεύθερα ανάμεσά σας και να σας διδάξουμε για την ίδια τη φύση αυτού του βασιλείου. Για πάρα πολύν καιρό σας καθοδηγούσε μια σκοτεινή αρχή, που στηρίχθηκε σε ψέματα και μισές αλήθειες για να σας χειραγωγεί καθημερινά.
Τώρα, θα ακούσετε και θα δείτε την αλήθεια! Είναι καιρός να σας αποκαλυφθεί ένας κόσμος, που το σκότος τον κρατούσε κρυμμένον από εσάς. Καθώς το σκότος φεύγει απ’ το οπτικό πεδίο, διαθέτει τεχνάσματα για να σας κρατήσει. Να είστε σοφοί, ευλογημένα μας παιδιά, και να αναζητάτε μόνο το Φως. Απομακρυνθείτε από εκείνους που χρησιμοποιούν τον φόβο και την τυραννία για να σας ελέγξουν. Να είστε δυνατοί. Η Αγάπη και το Φως είναι μια μεγάλη δύναμη του Πνεύματος. Βάλτε αυτήν τη θεία ενέργεια στη ζωή σας και δώστε σε πολλούς την ευκαιρία να ξεφύγουν από το σκότος και να σας παράσχουν μια νέα πραγματικότητα. Αιώνες πριν, η ελευθερία γεννήθηκε εδώ, σε μια ειδική ροή λέξεων και σκέψεων. Η αρχική πρόθεση αυτού του εγγράφου είναι να φανερωθεί σε όλους. Είναι ένα θεμέλιο, ένα ιερό πρότυπο. Χρησιμοποιήστε το για να σχηματίσετε διακυβέρνηση και να εκφράσετε με σύνεση την προσωπική σας κυριαρχία. Αυτός ο εξαιρετικός καιρός θα φέρει στο προσκήνιο αυτό το θαυμάσιο όνειρο και θα βάλει τέλος στην απομόνωσή σας από τους συνανθρώπους σας, τόσο εντός σας όσο και γύρω σας. Ωσαννά!

Σήμερα πλησιάζουμε σε ένα νέο κόσμο. Χρησιμοποιούμε τις μεγάλες συλλογικές μας ενέργειες προς την εκδήλωση μιας νέας πραγματικότητας. Δίνουμε τη δυνατότητα σ’ εκείνους που έχουν εργαστεί επιμελώς, να δημιουργήσουν έναν νέο κόσμο γεμάτον Φως, Αγάπη, ελευθερία και ευημερία. Φτάνει η ώρα για αλλαγή και μια μεγάλη επανένωση όλης της ανθρωπότητας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |