Home > > Sheldan Nidle - 25 Μαρτίου 2014

Sheldan Nidle - 25 Μαρτίου 2014

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

http://paoweb.com/uf032514.htm

Dratzo! Επιστρέφουμε! Ερχόμαστε με περισσότερα νέα για το τι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο σας. Επί του παρόντος, συμβαίνει μια παγκόσμια επαναφορά, που γρήγορα θα σας φέρει μια σειρά από σημαντικά δώρα. Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα πλησιάζει σε μια κατάσταση έντασης, στην οποία εκείνοι που επιθυμούν να διατηρήσουν το παλιό, θα ανακαλύψουν ότι η προηγούμενη κυριαρχία τους σβήνει ραγδαία. Οι σύνδεσμοί μας αναφέρουν, ότι αυτή η διαδικασία έχει φθάσει σε ένα σημείο, όπου το νέο σύστημα αρχίζει να εκδηλώνεται. Η σκοτεινή συμμορία αντιλαμβάνεται τώρα, ότι το νέο σύστημα πρόκειται να εκδηλωθεί πλήρως και ότι η στασιμότητα που έχουν επιβάλει είναι στο τέλος της! Σε άλλους τομείς ενδιαφέροντος, είμαστε σχεδόν στο επίπεδο, όπου η νέα διακυβέρνηση θα μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα. Καθώς αυτός ο γαλαξιακός μήνας Mac θα προχωράει προς το τέλος του, να ξέρετε ότι μια νέα πραγματικότητα πρόκειται να εμφανιστεί με λαμπρότητα μπροστά στα μάτια σας. Στη νέα πραγματικότητα, θα ακούσετε καθαρά για την καλοπροαίρετη αποστολή μας στον κόσμο σας, και τη μαζική προσγείωσή μας στα πανέμορφα εδάφη σας! Στη συνέχεια σκοπεύουμε να συναντηθούμε μαζί σας και να σας δώσουμε μια γενική εικόνα για το πώς θα επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση. Εκείνο τον καιρό τα Αγκαρθινά ξαδέλφια σας, επίσης, θα σας παρουσιάσουν στα εδάφη της Έσω Γης.
Η Γαία μας έχει πει, ότι ο χρόνος της αποστολής μας εδώ πλησιάζει σε ένα σημείο, στο οποίο θα είναι απαραίτητο να φέρουμε τα ζητήματα που καθυστερούν την επαφή σε μια κατάληξη και να ανοίξουμε τους διαύλους για την επαφή. Η ελεγχόμενη από τη συμμορία σημερινή κυβέρνηση έχει διστακτικά επιτρέψει μόνο μια σύντομη αναφορά για το τι συνέβη τα τελευταία χρόνια, από το συμβάν του Ρόσγουελ. Αυτός ο βαθμός μη συνεργασίας πρέπει να σταματήσει, καθώς εκείνη επιθυμεί έντονα να επανενώσει το εσωτερικό με το εξωτερικό μισό της. Από καιρό σε καιρό συμβαίνουν διαστασιακές δυσλειτουργίες, που δημιουργούν ανώμαλες καταστάσεις. Αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε τραγωδίες. Εμείς καταλαβαίνουμε τι εκφράζουν οι στοιχειώδεις ανάγκες της. Είναι μερικές φορές δύσκολο να κρατήσει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιφανειακό κόσμο της εντελώς απομονωμένο από μια πολύ υψηλότερη διαστασιακή πραγματικότητα. Αυτή η παρεμβολή μπορεί να επιφέρει συνέπειες, που προκαλούν περίεργες περιβαλλοντικές καταστροφές. Σημαντικές περιοχές γι’ αυτά τα ανώμαλα γεγονότα μεταξύ των διαστάσεων βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών της Νοτιοανατολικής Ασίας, στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Αφρικής, στη Βόρεια Αμερική και στη Δυτική Αυστραλία.
Ένα τέτοιο γεγονός συνέβη γύρω από ένα επιβατικό αεροπλάνο, ακριβώς έξω από την ακτή της Μαλαισίας. Αυτό το επιβατικό αεροσκάφος πιάστηκε σε ένα ξαφνικό άνοιγμα πύλης, το οποίο προκάλεσε σε πολλές ηλεκτρικές συσκευές είτε διακοπή λειτουργίας είτε παράξενη συμπεριφορά. Το πλήρωμα δεν ήξερε τι να κάνει ή ακόμα και πού να πάει. Το σκάφος κατευθυνόταν κυριολεκτικά προς τη θάλασσα. Τελικά επέστρεψε στην «κανονική» του πτήση και βρέθηκε στην Αγκάρθα. Μπορείτε προφανώς να μαντέψετε τα υπόλοιπα. Σας αναφέρουμε αυτό το περιστατικό μόνο επειδή αυτή η συγκεκριμένη πτήση παρέμεινε ένα μυστήριο για μεγάλο διάστημα. Το λέμε αυτό, επειδή αυτά τα διάφορα σημεία τομής των διαστάσεων πρόκειται σύντομα να γίνουν πιο ενεργά. Έχουμε παρακολουθήσει στενά το θέμα αυτό και επιθυμούμε να σας καταστήσουμε ενήμερους, ότι ο πατρώος κόσμος σας πρέπει να επανενωθεί. Οι δυνάμεις που τελούν υπό την ηγεσία της σκοτεινής συμμορίας πρέπει να ηττηθούν και οι πιέσεις για τον δραστικό μετασχηματισμό της πραγματικότητάς σας πρέπει να αποβούν νικηφόρες. Ως εκ τούτου, έχουμε δώσει οδηγία στους συνδέσμους μας να χρησιμοποιήσουν όποια δύναμη απαιτείται για να φέρουν μια νέα πραγματικότητα στην επιφάνεια της Γαίας.
Προς το παρόν, δίνεται στο σκότος η εντολή να παραδοθεί και να επιτρέψει σε μια νέα ευημερία και μια νέα διακυβέρνηση να επικρατήσουν. Γεγονότα είναι έτοιμα να εκδηλωθούν, που θα μπορέσουν να εγκαθιδρύσουν γρήγορα αυτή την διακυβέρνηση. Ζητάμε από όλους εσάς να χρησιμοποιήσετε την τεράστια συλλογική ενέργειά σας για να επιτευχθεί αυτό. Οι παγκόσμιες κοινωνίες σας έχουν φθάσει σε ένα σημείο, στο οποίο μια μεγάλη αλλαγή έχει διαταχθεί να συμβεί. Εμείς βοηθάμε τους γήινους συμμάχους μας να διώξουν τη σατανική συμμορία από την εξουσία. Τους ζητάμε να αναλάβουν τον έλεγχο του επιφανειακού κόσμου σας και να σας οδηγήσουν σε μια καλοδεχούμενη νίκη. Τα διάφορα άλλα φαινόμενα, που είναι έτοιμα να ενταθούν, δείχνουν με σαφήνεια τη σοφία πίσω από μια τέτοια κίνηση. Καθώς αναπτύσσεστε συνειδησιακά, γίνεται όλο και πιο δύσκολο για το σκότος και τα πολλά τσιράκια του να διατηρήσουν οποιαδήποτε επίφαση ενός status quo. Αυτή η Άνοιξη είναι πράγματι ένας ιδανικός χρόνος για την άνοδο μιας νέας ομάδας, που, στο όνομα του Φωτός, θα μπορέσει να σας εισαγάγει στην ελευθερία και στην κυριαρχία, που ο καθένας από εσάς πραγματικά διαθέτει. Σε αυτό το νέο πεδίο θα μπορέσετε επιτέλους να συναντήσετε την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε, γνωρίζοντας ότι πολλά πράγματα στον κόσμο σας είναι σε στασιμότητα. Αυτό οφείλεται στις τελικές πτυχές μιας μυστικής σύγκρουσης μεταξύ των ηγετών της σκοτεινής συμμορίας και εκείνων που είναι αφιερωμένοι στις πολύ καθυστερημένες αλλαγές στον οικονομικό κόσμο. Η παγκόσμια οικονομία έχει ανάγκη από μια μεγάλη μεταμόρφωση. Αυτές οι αλλαγές είναι ευλογίες, που πρέπει να υλοποιηθούν. Οι συνεργάτες μας και άλλες ομάδες όμοιας ιδεολογίας, είναι αποφασισμένοι να εφαρμόσουν αυτές τις αλλαγές τώρα! Μόλις αυτά τα πράγματα ανακοινωθούν επισήμως, εμείς θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο υπόλοιπο μέρος της θείας ατζέντας, για να αντικαταστήσουμε τη σημερινή διεφθαρμένη διακυβέρνηση με μια νεότερη. Αυτό θα καταστήσει δυνατό το να επιτραπεί σ’ εμάς, στην Αγκάρθα, να εμφανιστούμε και ελεύθερα να εξηγήσουμε πολλά πράγματα σ’ εσάς. Οι συνεργάτες μας σταθερά μας δηλώνουν, ότι αυτά τα διάφορα χρηματοοικονομικά στοιχεία βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτό γίνεται για να ανοίξει ένας δρόμος, που θα τερματίσει τις τρέχουσες δυσκολίες σας.
Είστε όλοι εν μέσω αλλαγών στα φυσικά σώματά σας, οι οποίες θα είναι το προοίμιο για την επιστροφή στην πλήρη συνείδηση. Η νέα διακυβέρνηση θα μπορεί να σας δώσει μια πληθώρα νέων τεχνολογιών, καθώς και μια δημοσιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την προέλευση και την ιστορία σας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό μεταξύ τους, θα είναι μια θαυμάσια αρχή γι’ αυτά που σκοπεύουμε να διδάξουμε. Η βάση τους είναι, ότι είμαστε όλοι μέρος μιας τεράστιας αδιάσπαστης ενότητας, που ονομάζεται Ζωή, δημιουργημένη από τη μεγάλη Αγάπη και το άπειρο Φως, που απορρέουν από τον Δημιουργό. Η φυσική δημιουργία απλά υφίσταται! Δεν έχει κανένα πραγματικό ξεκίνημα. Κατά ένα μέρος αυτό οφείλεται στις πραγματικότητες, που εκφράζονται από τις Υπέρτατες Ενέργειες, που είναι ο Δημιουργός. Είναι αυτή η μεγάλη Αγάπη που μας ενώνει. Ζείτε σε έναν κόσμο φρικτών ψευδαισθήσεων, οι οποίες φαίνονται πραγματικές! Η υπηρεσία μας θα είναι να το αλλάξουμε αυτό και μαζί να μεταβάλουμε αυτές τις ψευδαισθήσεις σε εικόνες γεμάτες Αγάπη, Φως, Ελευθερία και Ευημερία!
Συχνά πρέπει να αντιμετωπίσετε έναν τρομερό δράκο. Αυτή η γεμάτη φρίκη ψευδαίσθηση μπορεί να προκαλέσει θλίψη, κακή υγεία και ξαφνική εμφάνιση ενός τεράστιου φόβου. Να είστε δυνατοί και να συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε μόνοι. Σας περιβάλλουν υποστηρικτές και μια μεγάλη Αγάπη του Θείου Φωτός. Χρησιμοποιείστε αυτόν τον καιρό για να στραφείτε εντός και να νιώσετε τις εσωτερικές δυνάμεις σας. Πάρτε κουράγιο από τον Ουρανό και βάλτε στις καρδιές σας τη γνώση, ότι αυτός ο κόσμος πράγματι αλλάζει. Τα γεγονότα αυτής της ημέρας θα φέρουν ένα νέο Φως, που θα λάμψει και θα αποκαλύψει το σκότος. Ο χρόνος τους τελειώνει. Έρχεται μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα. Πάρτε θάρρος από ό,τι συμβαίνει και να είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τη μεγάλη Αγάπη και τα υπέροχα δώρα σας με όλους. Το μήνυμά μας είναι να είστε χαρούμενοι εσωτερικά και έτοιμοι να νιώσετε το ίδιο μεταξύ σας. Έρχονται καλές εποχές! Μια θαυμαστή ευημερία είναι πραγματικά εδώ! Η δική μας αντίδρασή είναι μία απλή φράση. Ωσαννά! Ωσαννά! Ωσαννά!

Σήμερα, συνεχίσαμε με τα μηνύματά μας. Περιβάλλεστε από έναν κόσμο γεμάτο με Αγάπη και Φως. Ωστόσο, εσείς βλέπετε μόνο το σκότος και τις πολλές εκδηλώσεις του. Μαζί, μπορούμε να μεταμορφώσουμε αυτή τη σκοτεινιά σε ελευθερία και ευημερία! Ο χρόνος έρχεται για όλους εμάς να μεταβάλουμε αυτή τη σκοτεινιά σε Φως! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |