Home > Ellenika > Sheldan Nidle - April 2, 2013

 2 Απριλίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf040213.htm

2 Απριλίου 2013

Dratzo! Φτάνουμε! Ο κόσμος σας προχωρά προς την αυγή μιας νέας εποχής για όλη την ανθρωπότητα της επιφάνειας της Γαίας. Τα ειδικά καλά έργα του Ουρανού επισημοποιούν τη θετική αυτή κίνηση! Ερχόμαστε εδώ για να επιβεβαιώσουμε αυτό και να σας δώσουμε μια καλύτερη γνώση του τι συμβαίνει. Το σκότος απολαμβάνει τις τελευταίες του στιγμές εξουσίας. Η αλαζονεία τους είναι τόσο μεγάλη, ώστε να έχουν συλλογικά αποφασίσει να αγνοήσουν τις συνέπειες των τελικών ενεργειών τους. Κύριος στόχος παραμένει η οποιαδήποτε χαλκευμένη κατάσταση, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια παγκόσμια σύγκρουση. Τα Αγκαρθινά ξαδέλφια μας είναι στην πρώτη γραμμή των συνδέσμων μας, που εργάζονται ακατάπαυστα για να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτή η προσπάθεια πρόκειται να είναι επιτυχημένη, δεδομένου ότι το σκότος δεν συνειδητοποιεί πόσο μπορούμε να συνεχίσουμε να το αποτρέπουμε από την επίτευξη του άκρως ειδεχθούς στόχου του. Κατανοούμε τη φύση όσων κάνει το σκότος και καταλαβαίνουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να εμποδίσουμε όλα αυτά να συμβούν. Εκτός από αυτές τις σοβαρές προσπάθειες, δημιουργούμε επίσης το σενάριο για το πώς η παγκόσμια διακυβέρνησή σας θα διαμορφωθεί σε αυτό που σας έχουμε περιγράψει. Αυτό είναι κάτι που απαιτεί τώρα την προσοχή σας.
Η αλλαγή του τύπου της διακυβέρνησης είναι κάτι που έρχεται σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο σας. Κανονικά η διακυβέρνηση του πλανήτη σας επηρεάζεται από τις ενέργειες του τοπικού σας κλάδου της σκοτεινής συμμορίας. Αυτή η ομάδα ακολουθεί τη συμφωνία που έγινε μεταξύ τους σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με το πώς θα ξεδιπλωθεί η μελλοντική ιστορία σας. Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για οποιαδήποτε παρέμβαση σε αυτό το συνεχιζόμενο σύστημα της καταπίεσης, του ακραίου πλούτου και μιας συνεχούς αίσθησης, ότι αυτοί θα παραμείνουν παντοδύναμοι. Αυτό που κάνουμε εμείς, όχι μόνο πρόκειται να διακόψει αυτή τη διαδικασία, αλλά, και το πιο σημαντικό, να τη μεταμορφώσει. Έχουμε στηρίξει ομάδες, που αποτελούν πρόκληση γι’ αυτό το σύστημα και χρησιμοποιούν πολλές νομικές διαδικασίες για να το καταρρίψουν. Έτσι, ένα δίκτυο από ήπιες νίκες απέδειξε το γεγονός, ότι αυτή η διακυβέρνηση υπερέβη τα όριά της και έγινε κατάφωρα παράνομη. Οι φίλοι μας, επομένως, μας έχουν δώσει τα όπλα, για να απωθήσουμε αυτή τη διακυβέρνηση από την εξουσία και να την αντικαταστήσουμε με μια προσωρινή, που θα μπορεί να θέσει τη βάση για ό,τι είναι πραγματικά δίκαιες εκλογές, και για τη διακυβέρνηση που θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες σας!
Σε αυτό προστίθεται ένα σύστημα ειδικών παγκόσμιων τραστ, που τελούν υπό την αιγίδα του Κουάν Γιν στην Ανατολή και του Αγίου Γερμανού στη Δύση. Αυτοί οι τεράστιοι οικονομικοί οργανισμοί σκοπεύουν να απελευθερώσουν κεφάλαια, που θα καταστήσουν δυνατή τη δημιουργία ενός νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αυτό το σύστημα έχει κρυφά σφυρηλατηθεί από μια ομάδα ατόμων, συνδεδεμένων με τις πολιτικές, που πρόκειται να θέσουν τέλος στο σημερινό, παράνομο τραπεζικό σύστημα και να καταστήσουν δυνατή την εκδήλωση μιας μόνιμης ευημερίας σε όλον τον πλανήτη σας. Αυτή η νέα πραγματικότητα πρόκειται να επιβληθεί από μια παγκόσμια αποκάλυψη, που θα οδηγήσει στη σύλληψη και κράτηση των ηγετών και των παρατρεχάμενων της σκοτεινής συμμορίας. Οι δίκες που θα ακολουθήσουν θα γίνουν κυρίως για να τονιστεί, ότι αυτή η νέα πραγματικότητα είναι εδώ και ότι δεν μπορεί τόσο εύκολα να ακυρωθεί από το σκότος. Αυτό που επισημαίνουμε εδώ είναι απλά, ότι μόλις ο Ουρανός μας δώσει τη σχετική εντολή, η πραγματικότητα κάτω από την οποία έχετε ζήσει, με ένα πολύ δραματικό τρόπο θα απομακρυνθεί. Μια διαφορετική ιστορία, βασισμένη στους τρόπους και τα διατάγματα του Φωτός πρόκειται να εγκαθιδρυθεί επάνω σε αυτήν την σφαίρα.
Αυτό το νέο βασίλειο θα είναι το περιβάλλον αγάπης, που θα θέσει τις βάσεις για το τελικό ταξίδι της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτή η διαδρομή θα διανυθεί από εσάς, με συμβούλους που θα σας καθοδηγήσουν στα θαύματα της πλήρους συνείδησης. Αυτή η επιχείρηση πρόκειται να διαρκέσει μόνο λίγους μήνες και μετά θα περάσετε από τη μεγάλη μεταμόρφωση, που θα σας κάνει «φυσικούς αγγέλους». Στη συνέχεια θα εκπαιδευτείτε στην εθιμοτυπία της καθημερινότητας, που θα διέπει κοινωνικά αυτό το πολύ ουράνιο πεδίο. Ο Ουρανός έχει ορίσει μια σειρά ειδικών καθηκόντων, ως πρώτη θεία υπηρεσία σας. Το Φως θα αγκαλιάσει αυτόν τον γαλαξία και θα δημιουργήσει ένα μεγάλο σύνολο ιερών συμμαχιών, που είναι οι πρόδρομοι της επέκτασης του Φωτός σε όλη την φυσική δημιουργία. Εσείς θα θυμηθείτε γιατί είστε εδώ, στο ηλιακό σύστημα, και πώς αυτό το νέο αστρικό έθνος θα επιτρέψει σε μια μόνιμη ειρήνη να γίνει αναπόσπαστο μέρος της νέας πραγματικότητάς σας. Αυτό είναι κάτι που αισθάνεστε και συνειδητοποιείτε. Όλοι εμείς είμαστε μέρος του θείου σχεδίου του Δημιουργού! Ως «φυσικοί άγγελοι» είμαστε εδώ για να συν-δημιουργήσουμε αυτό το νέο θαυμαστό βασίλειο!

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε ενώπιόν σας με κάποια σημάδια που κάθονται στους ουρανούς και είναι προάγγελοι του νέου πεδίου σας. Ο Ήλιος έχει πρόσφατα αυξήσει την υπερενεργητικότητά του. Αυτές οι μεγάλες εκτινάξεις του ηλιακού πλάσματος είναι ένα σημάδι από το Φως, ότι κάτι εξαιρετικό πρόκειται σύντομα να συμβεί! Τα αστέρια στον νυχτερινό ουρανό σας κινούνται με τρόπους, που δείχνουν την άκρη του γαλαξία σας. Αυτή η κατεύθυνση είναι εκείνη, στην οποία συμβαίνει ένα εκπληκτικό γεγονός. Οι αστρονόμοι σας και άλλοι που ακολουθούν τα μονοπάτια αυτών των πολυπληθών αστέρων, γνωρίζουν ότι ένα νέο σύνολο αστέρων ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί και να προστεθεί στη συλλογή των ιερών αυτών σωμάτων, που κάθε βράδυ γεμίζουν τους ουρανούς. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές υπάρχουν άλλες, που δεν μπορούμε ακόμη να σας αποκαλύψουμε. Αυτές σχηματίζουν το σύμβολο ενός μεγάλου προάγγελου, που υπόσχεται να τερματίσει την κυριαρχία των σκοτεινών στον κόσμο σας. Αυτά τα παράδοξα πράγματα είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστα σ’ εσάς. Ωστόσο, είναι ένας τρόπος, με τον οποίο ο Ουρανός μας δείχνει στον φυσικό κόσμο, ότι μια νέα εποχή είναι πράγματι στον ορίζοντα για την ανθρωπότητα της Γης. Αυτή η νέα εποχή είναι ουρανόσταλτη και έχει ήδη αρχίσει να εκδηλώνεται φυσικά! Η μεγάλη αλλαγή είναι πολύ κοντά!
Οι ευλογίες στις οποίες αναφερόμαστε υπόσχονται να αλλάξουν αυτό το βασίλειο για πάντα. Μέσα σας, αισθάνεστε καθημερινά τις ενοχλήσεις, τους πόνους και τα σημάδια ενός νέου σώματος. Αυτές οι μεταβολές είναι απλά άλλη μια ένδειξη των πολλών αλλαγών, που αποτελούν τον πρόδρομο της νέας πραγματικότητάς σας. Εμείς καθόμαστε εδώ με χαρά και παρακολουθούμε καθώς εσείς αλλάζετε, όπως κάποια άγνωστη πεταλούδα, σε κάτι που είναι πραγματικά υπέροχο! Θα έρθει σύντομα ένας καιρός, που οι διάφορες διαστημικές και ουράνιες οικογένειές μας θα εκδηλωθούν και θα επιτρέψουν στο θείο θέλημα να γίνει γνωστό σε σας. Όταν ο καθένας από εμάς επέλεξε να ανελιχθεί και να βάλουμε μέσα στις καρδιές μας την ευημερία σας, μπήκαμε σε μια πορεία, που θα οδηγήσει όλη την ανθρωπότητα στην προδιαγεγραμμένη σωτηρία της. Οι ευλογημένες καρδιές σας έχουν υποστεί τεράστιες ταλαιπωρίες μαζί με μεγάλες απογοητεύσεις για αμέτρητες γενιές. Αυτό πρόκειται τώρα να σταματήσει! Ο Ουρανός έχει ένα σχέδιο και αυτό το σχέδιο είναι να υλοποιηθεί η εκδίωξη του σκότους από την φωλιά της ασέβειας και της αλαζονείας και η τιμωρία του. Εκείνο που τους πρέπει είναι να αμφισβητηθούν από εκείνους που είναι πιο μεγάλοι από αυτούς. Και ο χρόνος γι’ αυτό είναι τώρα!
Είστε σε μια ιερή πορεία, την οποία καθημερινά συντηρούμε με τις προσευχές και την ενέργειά μας. Αυτή η πορεία δεν μπορεί πλέον να έχει άλλες καθυστερήσεις ή ασεβή εμπόδια από το σκότος. Έχουν μια τελική μεγάλη στιγμή, που απλά θα τους επιτρέψει να δείξουν την πλήρη περιφρόνηση που έχουν μέσα τους για τον καθένα από εσάς. Αυτή η τελευταία επίδειξη δύναμης είναι γραμμένη στον «μαυροπίνακα» του δημιουργού και αποδεικνύει γιατί αυτοί πρόκειται να ριχτούν μαζικά στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Οι τελικές αυτές πράξεις σφίγγουν, στην πραγματικότητα, την παροιμιώδη θηλιά γύρω από τους λαιμούς τους! Πρόκειται, συνεπώς, να κριθούν ένοχοι γι’ αυτές τις διάφορες αποτρόπαιες πράξεις και πρόκειται να φυλακιστούν μέσα σε μια σειρά ειδικών ενεργειών, που θα αποτελέσουν ένα μέσο, με το οποίο θα τους γίνει φανερό τι έχουν κάνει και θα τους παρασχεθεί ένας τρόπος να αποκτήσουν μια αναγκαία συγχώρεση για όλα. Είμαστε όλοι ένα και υπάρχει ανάγκη να εξασφαλιστεί μια τέτοια αναγνώριση από εκείνους, που τόσο γρήγορα χρησιμοποίησαν τα πλεονεκτήματά τους για να κυβερνήσουν με ένα τόσο ανελέητο και βάναυσο τρόπο. Η ανθρωπότητα σύντομα θα ενωθεί και θα μοιραστεί τα θαύματα που είναι η πλήρης συνείδηση!

Σήμερα, σας δείξαμε τι συμβαίνει στους ουρανούς και σε αυτόν τον κόσμο για να μας μετακινήσει όλους από την τυραννία ενός σκοτεινού βασιλείου στις χαρές ενός άλλου, πλασμένου από το Φως! Εμείς χαιρόμαστε και περιμένουμε το Φως να εκδηλώσει το θαύμα του επάνω σε αυτό το πεδίο. Ως Κύριοι του Φωτός, περιμένουμε με χαρά αυτή τη νέα μέρα! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |