Home > Ellenika > Sheldan Nidle - March 26, 2013

 26 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf032613.htm

26 Μαρτίου 2013

Dratzo! Επιστρέφουμε! Ερχόμαστε να εξηγήσουμε τι κάνουμε σήμερα και γιατί αυτό δεν έχει ακόμη εκδηλωθεί. Όπως μπορείτε καθαρά να δείτε γύρω σας, τα τσιράκια του σκότους εξακολουθούν να βρίσκονται στην εξουσία σε όλον τον ακριβό αυτόν πλανήτη. Έχουμε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουμε μια λειτουργική συμμαχία ανάμεσα σ’ εμάς και τους ιερούς μυστικούς συμμάχους μας, και αυτή η ένωση έχει παραγάγει ένα νέο νομισματικό σύστημα και έχει εξασφαλίσει τεράστιες ποσότητες από χρυσό και άργυρο, οι οποίες δεν τελούν υπό λογιστικό έλεγχο, για να στηρίξουν το νέο οικονομικό σύστημα. Επιπλέον, θέσαμε τα θεμέλια για ένα νέο τραπεζικό σύστημα και δημιουργήσαμε τις νομικές πράξεις, που τερματίζουν την τυραννία των μεγάλων ιδιωτικών τραπεζών, καθώς είναι ζωτικής σημασίας, αυτός ο παγκόσμιος, σαν χταπόδι θεσμός να μην είναι πλέον σε θέση να απομυζά τη ζωή από τις οικονομίες του κόσμου σας. Πέρα απ’ αυτά, ένα νέο διεθνές σύστημα διακυβέρνησης πρόκειται να είναι σύντομα σε ισχύ. Ο τελικός κριτής όλων των πραγμάτων που συνδέονται με αυτό το σενάριο είναι ο Ουρανός. Η συμφωνία μεταξύ του Φωτός και του σκότους, που τέθηκε σε ισχύ πριν από περίπου δεκατρείς χιλιετίες, φτάνει στο τέλος της και μια σειρά από ουράνια γεγονότα θα τερματίσουν τη συμφωνία αυτή, που θα πάρει μαζί της τις συνθήκες, που σας κρατούν δέσμιους της περιορισμένης συνείδησης. Αυτή η ακολουθία γεγονότων είναι τώρα σε εξέλιξη και σύντομα θα επιτρέψει σε μια νέα εποχή να ξεκινήσει στον κόσμο σας.

Δεν μιλάμε επιπόλαια στο σκότος, όταν δηλώνουμε πως ο χρόνος του στην εξουσία πλησιάζει στο τέλος του. Η εμφάνισή μας σε όλη την έκταση του πλανήτη σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς προαναγγέλλει το χρονικό σημείο στο θείο σχέδιο, κατά το οποίο το προσωπικό μας θα συνδεθεί με τους ιερούς συμμάχους μας και θα διασφαλίσει την σύλληψη εκείνων, που επί χιλιετίες έχουν διατηρήσει τον βάναυσο κανόνα του σκότους στην εξουσία. Εκείνοι που σας έχουν επιβάλει να μένετε πεσμένοι κατάχαμα με τόσους πολλούς τρόπους πρόκειται τελικά να λογοδοτήσουν. Τους ενημερώνουμε καθημερινά, ότι ένας κατάλογος έχει καταρτιστεί και κοινοποιηθεί στους διαφόρους συμμάχους μας, καθώς επιθυμούμε να είναι πλήρως ενήμεροι για όλες τις πτυχές, που αφορούν στο άμεσο μέλλον τους. Πάνω απ' όλα τους τονίζουμε, ότι η τελική αντίστροφη μέτρηση στο ρολόι του Ουρανού πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει και, επίσης, ότι η παγκόσμια πυρκαγιά, που τόσο επιμελώς επιδιώκουν, δεν θα επιτραπεί. Και ακόμη αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες επιμένουν στα στρατηγήματά τους για την ενεργοποίηση ακριβώς ενός τέτοιου ελεεινού σεναρίου. Εξακολουθούν να είναι σταθεροί στην απόφαση να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους, για να βρουν μια διέξοδο. Λόγω αυτής της παντελούς δυστροπίας δεν αφήνουν στον Ουρανό άλλη επιλογή από το να τους στερήσει την περαιτέρω συμμετοχή τους στις υποθέσεις της Γης. Αυτό θα επιτρέψει σε όλα εκείνα που ετοιμάζονται, να δουν τελικά το φως μιας καινούργιας ημέρας!

Ούτε ο Ουρανός ούτε εμείς έχουμε ανακοινώσει αυτόν τον χρόνο για την αποκάλυψη και την αλλαγή, αλλά αυτό το θείο γεγονός δεν χρειάζεται να είναι γνωστό προκειμένου να συμβεί. Πράγματι, αυτή η σειρά των ουράνιων διακηρύξεων πρόκειται να υλοποιηθεί ξαφνικά και θα εξακολουθήσουν να μην προαναγγέλλονται από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ουρανού. Πριν από πολύ καιρό, το σκότος σας έριξε, βιολογικά μιλώντας, σε αλυσίδες και σας έκανε να πιστεύετε ότι η κυριαρχία του πάνω σας ήταν μόνιμη. Όμως δεν είναι έτσι! Ο ιερός σκοπός αυτής της εμπειρίας ήταν να αποκτήσετε μια πολύ καλή ανάμνηση της φύσης του σκότους. Αυτή η γνώση θα σας τοποθετήσει σε μια πολύ καλή θέση, όταν θα φτάσετε στο σημείο να την συγχωνεύσετε με τις έμφυτες ικανότητές σας, που σύντομα πρόκειται να επαναποκτήσετε, για να μετακινήσετε τα διάφορα μέλη της σκοτεινής Συμμαχίας του Ανκάρα στο Φως. Είναι αυτή η ειδικότητά σας που κάνει αυτά τα κάποτε σκοτεινά αστρικά έθνη να ανυπομονούν για το ξεκίνημά σας σε αυτή την εξαιρετική και ιερή αποστολή, μια αποστολή που θα φέρει μια πραγματική, μόνιμη ειρήνη στον Γαλαξία. Ένα μεγάλο πλήθος σκαφών της Συμμαχίας βρίσκεται ακριβώς πέρα από τα εξωτερικά όρια του ηλιακού συστήματός σας, περιμένοντας την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι και να γνωρίζετε, ότι έχει φτάσει μια μεγάλη αλλαγή στην πραγματικότητά σας!

Υπάρχουν τόσα πολλά που θα έχετε στο κεφάλι σας στους καιρούς που έρχονται και θέλουμε να σας προετοιμάσουμε όσο είναι δυνατόν σε αυτό το σημείο. Παρακολουθούμε τις σκοτεινές κυβερνήσεις και παρατηρούμε τον τρόπο που χρησιμοποιούν το σακούλι με τα τεχνάσματά τους για να σας χειραγωγήσουν. Η επιδεξιότητα του χεριού τους έχει γίνει πολύ εκλεπτυσμένη στη διάρκεια των χιλιετιών: τα ειδησεογραφικά τους μέσα διακηρύσσουν μια οικονομική ανάκαμψη, ενώ οι συνεργάτες τους κανονίζουν για μια οικονομική κατάρρευση, με την πρόθεση να σας ωθήσουν σε πόλεμο, δικτατορία και άλλες ποικίλες δυστυχίες. Κάθε ένα από τα πολιτικο-οικονομικά μέσα τους είναι ένα εργαλείο για να σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια και το συνδυασμένο αποτέλεσμα είναι σαν ένα παιχνίδι σκιών, όπου όλη η δράση είναι ενορχηστρωμένη και προσαρμοσμένη σε ένα προκαθορισμένο σενάριο. Πιστεύετε ότι η παράσταση είναι πραγματική, η οποία σας παρασύρει σε πεποιθήσεις, που είναι προς μέγιστο όφελος του σκότους και των υποτακτικών του. Εξαιτίας αυτών των πεποιθήσεων, πολλοί από εσάς μπορεί να συγκλονιστούν όταν η νέα διακυβέρνηση βάλει τέλος σε αυτή τη σκηνοθετημένη οικονομική καταπίεση. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε ό,τι οι ιεροί σύμμαχοί μας έχουν να σας πουν, καθώς αυτό θα οδηγήσει στην απελευθέρωση και σε μια νέα κατάσταση μόνιμης ευημερίας!

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με κάποιες θαυμάσιες ειδήσεις από τους ουράνιους διευθυντές μας. Αρχίζουν γεγονότα, που σύντομα θα οδηγήσουν σε μια νέα εποχή Αγάπης και Φωτός για τον κόσμο σας. Το σκότος σας έσυρε στο βασίλειό του σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες πριν, φέρνοντάς σας δυστυχία, δουλεία και μια συνεχώς αυξανόμενη απελπισία. Τώρα, αυτοί οι καιροί έχουν τελειώσει! Μια νέα περίοδος θα φέρει την απελευθέρωσή σας από τα σκοτεινά βασίλεια και τη μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Αυτή η μεταμόρφωση θα ξεκινήσει επίσημα με την εισαγωγή της νέας, ευεργετικής διακυβέρνησης στον κόσμο σας. Ο Ουρανός μας έδωσε εντολή να εξετάσουμε τις επιλεγμένες ημέρες που έχουμε μπροστά μας και να ετοιμάσουμε ένα μήνυμα, που θα πρέπει να δοθεί από τους ιερούς συνεργάτες μας. Εκείνοι το επεξεργάζονται τώρα και θα το ανακοινώσουν σύντομα. Όπως πάντα, δεν μπορούμε να δώσουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά σκοπεύουμε να κάνουμε αυτή την ανακοίνωση στην ημερομηνία που έχουμε επιλέξει. Μέχρι τότε παρακολουθούμε τον Ουρανό με χαρά, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος της ελευθερίας πλησιάζει μέρα τη μέρα.

Όπως σας έχουμε ξαναπεί, οι συνεργάτες μας πρόκειται να μεταδώσουν μια σειρά από ειδικά μηνύματα, που θα θέσουν τις βάσεις προκειμένου εμείς να εμφανιστούμε μπροστά σας. Θα εμφανιστούμε σε όλον τον πλανήτη και θα αρχίσουμε μια σειρά από γενικές διδασκαλίες, που θα εκθέσουν τα τεράστια ψέματα και τις στρεβλώσεις, οι οποίες σκόπιμα παρήγαγαν το δόγμα, που χρησιμοποιήθηκε από το σκότος, προκειμένου να σας απαγορευτεί να γνωρίσετε πολλές ιερές αλήθειες. Αυτές οι αλήθειες, τις οποίες εμείς θα διευκρινίσουμε, θα καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων, αρχίζοντας με τη φύση του Πνεύματος και της Αγάπης και θα προχωρούν προς την εισαγωγή της γνώσης, που θα σας προετοιμάσει για τα θαύματα στην κατάσταση της πλήρους συνείδησης. Βασικά, εμείς είμαστε οι πλοηγοί της ανθρωπότητας και τα μηνύματά μας είναι τα κλειδιά για ένα θεϊκό πεπρωμένο, που ο καθένας από εσάς διαθέτει. Στον δεόντως προσδιορισμένο χρόνο, η Γαία σκοπεύει να ενωθεί μαζί σας στη δυναμική της μεταμόρφωσής σας και να ολοκληρώσει τον εαυτό της σε ένα ενιαίο, ενοποιημένο, υπέροχο βασίλειο του Φωτός!

Μέσα σε αυτό το λαμπρό, ενοποιημένο βασίλειο του Φωτός θα περάσετε, ξυπνώντας στην κατάστασή σας της πλήρους συνείδησης. Σε αυτό το σημείο, ο ιερός ρόλος μας θα αλλάξει και θα γίνουμε, αρχικά, οι ουράνιοι επόπτες σας. Θα σας καθοδηγήσουμε με αγάπη μέσα από τις πρώτες ημέρες σας ως ιερά Όντα του Φωτός. Σ’ αυτό το διάστημα θα σας αποκαλύψουμε τα πελώρια πεδία, που βρίσκονται στις υψηλότερες περιοχές της φυσικής δημιουργίας. Θα αποκτήσετε ξανά τη σοφία αυτών των πεδίων, που θα σας προετοιμάσει για την πρώτη ανάληψη θείας υπηρεσίας προς το Φως. Ο γαλαξίας σας έχει ανάγκη από ειδικά εγχειρήματα και θαύματα, που θα τον μεταμορφώσουν για πάντα. Γαλαξίες και γαλαξίες προσβλέπουν στις δικές σας τεράστιες δεξιότητες και ικανότητες! Εσείς πρόκειται να συν-δημιουργήσετε τα μέσα, που θα βοηθήσουν τον Ουρανό στο ξεδίπλωμα του σχεδίου του Ανώτατου Δημιουργού γι’ αυτή τη δημιουργία. Αυτό που περιγράφουμε είναι μόνο η ελάχιστη αρχή από τα θαύματα που βρίσκονται μπροστά σας!

Σήμερα μιλήσαμε για το τι είναι να συμβεί σύντομα. Είστε μια μεγάλη συλλογικότητα, που είχε ενθαρρυνθεί από την πονηριά του σκότους να χάσει προσωρινά το δρόμο της. Τώρα θα σας δοθούν οι αλήθειες, που θα σας ξαναβάλουν στην ιερή πορεία σας. Μαζί θα ξαναφτιάξουμε αυτήν την πραγματικότητα και θα διαμορφώσουμε ένα πραγματικό βασίλειο αφιερωμένο απ’ όλες τις απόψεις στην αγάπη και στο φως. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |