Home > > Sheldan Nidle - 3 Ιουνίου 2014

Sheldan Nidle - 3 Ιουνίου 2014

http://paoweb.com/uf060314.htm

Dratzo! Ερχόμαστε πάλι με πολλά να συζητήσουμε μαζί σας! Οι γήινοι σύμμαχοί μας ασχολούνται τώρα εντατικά με την ολοκλήρωση των πολυάριθμων καθηκόντων, που απαιτούνται από αυτούς. Αυτά τα απαραίτητα προγράμματα είναι μέρος μιας μεγαλύτερης εικόνας. Η Μητέρα Γη μετατρέπεται σταδιακά σε ένα πραγματικό πεμπτοδιάστατο πεδίο. Η διαδικασία αυτή είναι συνδεδεμένη με έναν αριθμό ζωτικών παραγόντων. Ο πιο σημαντικός είναι, φυσικά, η μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Η σκοτεινή συμμορία αντιλαμβάνεται, ότι οι σημερινές θέσεις εξουσίας της είναι πολύ εύθραυστες. Μια σειρά από καταστάσεις απειλούν να ανακατευθύνουν ζωτικής σημασίας οικονομικές πραγματικότητες. Αυτές οι οικονομικές και πολιτικές καταστάσεις διατήρησαν το σκότος σε μια θέση επικυριαρχίας για τις τελευταίες δεκατρείς χιλιετίες. Οι Ανουννάκι γνωρίζουν ότι πολλά αποθετήρια αρχαίων Ατλαντικών αρχείων είναι στα πρόθυρα της δημοσιοποίησης. Αυτές οι ιστορίες, μαζί με μια επερχόμενη αναπόφευκτη οικονομική κατάρρευση, που θα περιλαμβάνει τον πυρήνα των διαθεσίμων τους, απειλούν την εξουσία τους. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια πρόσφατη σειρά αντιμέτρων, που διατηρούν προσωρινά την ψευδαίσθηση, ότι «τίποτα δεν έχει αλλάξει». Στην πραγματικότητα, οι σύμμαχοί μας είναι έτοιμοι να κατεδαφίσουν τα παράνομα περιουσιακά στοιχεία τους και να τους εκδιώξουν από την εξουσία. Ο χρόνος για την ελευθερία και την ευημερία σας πλησιάζει γρήγορα.
Ο παρών χρόνος είναι πραγματικά η τελική φάση της αμφίρροπης αντιπαράθεσης ανάμεσα στο σκότος και τα τσιράκια του, και τις πολλές δυνάμεις του Φωτός. Το Φως κερδίζει αυτόν τον αγώνα, καθώς οι πόροι του σκότους γρήγορα εξαντλούνται. Αυτό τους αναγκάζει να φερθούν με πονηριά, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν, ότι η εξουσία τους θα παραμείνει άθικτη, αλλά οι «κανονικές» μέθοδοί τους αποτυγχάνουν. Το κλειδί σε αυτό είναι απλά το γεγονός, ότι οι οικονομίες του κόσμου δεν επιθυμούν πλέον να κυριαρχούνται από το ψεύτικο χρήμα, που απορρέει κυρίως από τα ψεύτικα αποθεματικά της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Αυτή η αυξανόμενη δυσανασχέτηση οδηγεί στην πτώχευση του δυτικού τραπεζικού συστήματος και στην άνοδο μιας επανεκκίνησης των νομισμάτων του κόσμου, υποστηριζόμενης από πολύτιμα μέταλλα. Επίσης, ανοίγει τον δρόμο για τον θάνατο της παλαιάς διακυβέρνησης των «ειδικών συμφερόντων» και την έναρξη των νέων παγκόσμιων πραγματικοτήτων. Αυτή η επανεκκίνηση επιταχύνεται και ασκεί πίεση για την εκδίωξη των υποτακτικών του σκότους από την εξουσία. Το Φως επίσης δημιουργεί δίκτυα για την δικαιοσύνη του εθιμικού δικαίου και για την σύλληψη και καταδίκη ενός αριθμού συμμετεχόντων σε εξέχουσες σκοτεινές κυβερνήσεις και στο τραπεζικό σύστημα.
Τα διάφορα αυτά γεγονότα είναι μόνο η αρχή προγραμμάτων, που θα σας απελευθερώσουν από την παρούσα κατάστασή σας των δεσμών του χρέους. Οι σύμμαχοί μας αναγνωρίζουν τι ο καθένας από εσάς έχει περάσει από τη γέννησή του. Είστε τυλιγμένοι στο χρέος από τη γέννησή σας και υπηρετείτε τους σκοτεινούς απλά ως εγγύηση για τον τεράστιο πλούτο τους. Ξοδεύουν απερίσκεπτα και εξακολουθούν να συντηρούν το σύστημα αυτό με την προσεκτική χρήση του πολέμου, του μίσους και τις διαίρεσης, που διακηρύσσονται από τους πουλημένους πολιτικούς τους και τα δωροδοκημένα γενικά στρατιωτικά επιτελεία. Αυτό το διεφθαρμένο σύστημα πρόκειται να σταματήσει, να μεταμορφωθεί και να σμικρυνθεί ως το σημείο, στο οποίο θα είναι πραγματικά δικός σας υπηρέτης. Αυτή η «σμίκρυνση» παίρνει πολύτιμο χρόνο. Όμως, το σκότος, όπως η αρχαία Ύδρα, διαθέτει πολλά κεφάλια. Καινούργια ξεπετάγονται, τη στιγμή που νομίζει κανείς ότι δεν έχει απομείνει κανένα. Οι ιερές μυστικές κοινότητες και οι φωτισμένες αρχαίες οικογένειες δημιούργησαν ένα μέσον για να αποκόψουν πραγματικά αυτά τα ατελείωτα «κεφάλια» από το άθλιο σώμα της! Έτσι, οι τελικές προετοιμασίες για την εκδήλωση μιας νέας πραγματικότητας συνεχίζουν να κινούνται προς τα εμπρός. Οι σύνδεσμοί μας αναφέρουν, ότι τα θεσμικά όργανα των σκοτεινών είναι στην πραγματικότητα ένα εύθραυστο σπίτι από τραπουλόχαρτα.
Είναι αυτή η μια αλήθεια, που εξηγεί γιατί το τέλος αυτού του παιχνιδιού είναι τελικά στο χέρι. Το σκότος τώρα σπεύδει να βρει τους τελευταίους από τους αναγκαίους πόρους, για να διατηρήσει τα καμώματά του. Οι αποστολές τους ανά τον κόσμο αποτυγχάνουν. Εν τω μεταξύ, εμείς έχουμε κερδίσει μια σειρά από συμφωνίες, οι οποίες υπόσχονται να βάλουν τέλος στις φοβερές τακτικές των τελευταίων υποτακτικών του σκότους. Αυτές οι διεργασίες είναι σήμερα σε ισχύ. Έχουμε έρθει σε επαφή με τους Αγκαρθινούς εξαδέλφους μας και τους ορίσαμε πάλι ως τους κύριους επιτηρητές των διαφόρων αυτών διαδικασιών. Ταυτόχρονα, έχουμε συζητήσει αυτές τις καταστάσεις με τις αρχαίες οικογένειες και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας. Βρίσκονται σε εξέλιξη προγράμματα για να ολοκληρωθούν, όσο συντομότερα καταστεί δυνατόν, τα βήματα που θα μας επιτρέψουν να απελευθερώσουμε, υπό την εποπτεία των Αναληφθέντων Διδασκάλων, στοιχεία που αποσκοπούν στην επίτευξη της ειρήνης, της ευημερίας και της νέας διακυβέρνησης. Μαθαίνουμε, ότι ειδικά τμήματα του στρατού είναι πλήρως συνεργαζόμενα μαζί μας. Αυτά, μαζί με μια σειρά από νομικές οντότητες, θα μπορέσουν να αποκαταστήσουν το εθιμικό δίκαιο, καθώς και συνταγματικές νομιμότητες για τη νέα διακυβέρνηση. Το όργανο γι' αυτό αρχικά ονομάζεται NESARA!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε να σας δώσουμε μια σύντομη αναφορά. Επί του παρόντος, οι συνεργάτες μας τελειώνουν μια σειρά από επιχειρήσεις, που έχουν σχεδιαστεί για να διώξουν τα τσιράκια του σκότους και να προετοιμάσουν τον δρόμο για τη νίκη. Το Φως έχει περάσει την τελευταία χιλιετία περιμένοντας υπομονετικά γι’ αυτήν την ευλογημένη στιγμή. Το σκότος φθάνει σε ένα σημείο, στο οποίο θα πρέπει να παραδοθεί και να ζητήσει το θείο έλεος. Στο πέρασμα των αιώνων έχουμε παρακολουθήσει, καθώς το σκότος είτε επινοούσε τρόπους για να μειώσει ό,τι κάναμε ή αλλιώς αρνιόταν σε όλους πως έχουμε κάνει οτιδήποτε, για να φέρουμε τις ευλογίες μας προς εσάς. Τώρα τα πράγματα πρόκειται να αντιστραφούν. Δεν θέλουμε να τους αρνηθούμε ευλογίες, ούτε επιθυμούμε να αφήσουμε τη μοχθηρία τους να συνεχιστεί. Θα απομονωθούν έως ότου μπορέσουν να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί η επιτυχία κάθε άλλου τεχνάσματος. Ο χρόνος έχει έρθει για την εγκαθίδρυση μιας νέας πραγματικότητας, και μαζί με αυτήν μιας νέας ελευθερίας για όλους. Ωσαννά! Ωσαννά! Ωσαννά!
Σας φέρνουμε θείες ευλογίες και την εντολή για την υλοποίηση του μεγάλου ιωβηλαίου! Πολύν καιρό πριν, όταν η Λεμουρία ήταν πάνω από τα κύματα, η ανθρωπότητα ήταν συνειδητή, ελεύθερη και κηδεμόνευε όλον αυτόν τον κόσμο. Ένα μεγάλο στερέωμα ήταν στους Ουρανούς. Η γη ήταν εύφορη σε όλα τα πράγματα. Υπήρχαν γι’ αυτό ξακουστές ιστορίες. Πράγματι, τέτοιες ιστορίες εξακολουθούν να διαπερνούν τις φωτιές των ιθαγενών σε μεγάλα μέρη της Πολυνησίας, της Αυστραλίας, της Αφρικής και της Αμερικής. Αυτές οι ιστορίες μιλούν για τον καιρό πριν επικρατήσει το σκότος σε αυτό το πεδίο, και είναι καιρός για επιστροφή σ’ αυτήν την πραγματικότητα. Είναι καιρός για ανανέωση της Γης, των οικοσυστημάτων της, ακόμη και δικής σας. Η υπηρεσία μας είναι να καθοδηγήσουμε, να θεραπεύσουμε και να ευλογήσουμε την ανθρωπότητα. Είναι επίσης καιρός να σας διδάξουμε και να σας ενημερώσουμε. Είναι καιρός να σας πάρουμε μακριά από την πλαστότητα του σκότους, ώστε να μάθετε σε βάθος τις αλήθειες του Φωτός! Είναι καιρός να επανενωθείτε με τις οικογένειές σας του πνεύματος και του διαστήματος. Είναι καιρός να επισκεφθείτε την Αγκάρθα και να μάθετε για τις εσωτερικές χαρές της ζωής.
Το Πνεύμα του Φωτός κατεβαίνει με δόξα πάνω στη Γη. Αυτό το Φως σας καθαρίζει από τη λαβή του σκότους και σας φέρνει σε επαφή με το θαύμα που βρίσκεται μέσα στον καθέναν από εσάς. Έχουμε ένα στρατό γεμάτον από Φως που κατοικεί στον καθέναν από μας. Έχουμε την ικανότητα να πάρουμε αυτόν τον στρατό και να τον χρησιμοποιήσουμε για να πετάξουμε έξω το σκότος. Χρησιμοποιήστε τον, αγαπητοί, για να κάνετε πραγματικό αυτό το πεδίο, που τόσο πολύ σας αξίζει. Οραματιστείτε στην καρδιά σας αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να αλλάξετε. Δυναμώστε το και δώστε το με Αγάπη και Χαρά στον Ουρανό! Αφήστε αυτήν την πανίσχυρη ενέργεια να το σφυρηλατήσει και γρήγορα να του δώσει ζωή. Φέρνετε το όραμα αυτό στη σκέψη σας καθημερινά. Αφήστε τις χαρές και τις ενέργειές του να εκδηλωθούν. Συνειδητοποιήστε τη δύναμη μέσα σας. Πλεύστε μέσα σε αυτή την ενέργεια και δώστε την με πλήρη προθυμία στον Ουρανό. Κάθε μέρα, το όραμα αυτό θα γίνεται ακόμα πιο ισχυρό. Μέσα σε αυτό το φως οι συλλογικές ενέργειές σας μπορούν να ενισχύσουν αυτό που κάνουμε εμείς. Η νίκη είναι βέβαιη. Ας την επιδιώξουμε μαζί και ας την υλοποιήσουμε. Αλληλούια! Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα, συνεχίσαμε με το μήνυμά μας. Η στιγμή για τον θρίαμβό σας πλησιάζει. Προαναγγέλλει επίσης τις μαζικές προσγειώσεις και τις τελικές κινήσεις προς την πλήρη συνείδηση. Εμείς χαιρόμαστε γι’ αυτό που συμβαίνει. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όλους στο να καλωσορίσουν τον στόλο και να ανακαλύψουν τα θαύματα που είναι η Αγκάρθα! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |