Home > > Sheldan Nidle - 10 Ιουνίου 2014

Sheldan Nidle - 10 Ιουνίου 2014

http://paoweb.com/uf061014.htm

Dratzo! Φτάνουμε! Ο κόσμος σας συνεχίζει μια σιωπηλή πάλη μεταξύ των δυνάμεων του σκότους και του φωτός. Αυτή η πάλη γίνεται εξ ολοκλήρου για την αναπόφευκτη ήττα του σκότους και των πολλών ανθρώπινων υποτακτικών του. Οι συνεργάτες μας συνεχίζουν να χτίζουν συμμαχίες και να προάγουν αυτά που σαφώς είναι τα στοιχεία της νίκης τους. Τα κρίσιμα στοιχεία σ’ αυτή τη νίκη είναι οι τεράστιες διαθέσιμες ποσότητες πολύτιμων μετάλλων, και ειδικά ένα ευρύ πνευματικό στοιχείο, το οποίο περιλαμβάνει τα ανερχόμενα επίπεδα της συνείδησης και την αυξανόμενη ανάγκη να είστε πνευματικά κυρίαρχοι και ελεύθεροι από το σκότος και τους απαίσιους αιώνες του, της δουλείας, της απληστίας και της αλαζονείας. Μια παγκόσμια συμμαχία έχει σχηματιστεί, στα κύρια ενδιαφέροντα της οποίας περιλαμβάνονται η κατάργηση της δουλείας του χρέους, η αληθινή εθνική και προσωπική κυριαρχία, καθώς και ένα παγκόσμιο ιωβηλαίο. Αυτή η ομάδα αγκάλιασε το Φως και εργάζεται επιμελώς για να δώσει στο πεδίο σας καθαρή, διαφανή διακυβέρνηση και ένα νέο νομισματικό σύστημα. Αυτό το σύστημα θα ενθαρρύνει την άνοδο μιας μόνιμης ευημερίας, χωρίς φόρους εισοδήματος, που χρησιμοποιήθηκαν για τόσον καιρό, για να εμποδίσουν μια τέτοια μεταρρύθμιση. Μέσα σ’ αυτήν την πραγματικότητα, η ανθρωπότητα θα λάμψει και θα προετοιμαστεί για την άφιξή μας. Αυτά καλωσορίζουμε κι εμείς και γνωρίζουμε πόσο βαθιά είστε έτοιμοι για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση.
Αυτό το ανερχόμενο επίπεδο συνείδησης είναι εν μέρει υπεύθυνο για τις πολυάριθμες συμμαχίες, που διαμορφώνονται σε όλη την υδρόγειο. Η ανθρωπότητα αποκτά επίγνωση, ότι είναι πράγματι δυνατός ένας διαφορετικός τρόπος να εκτελεί τις πολλές εργασίες της. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει μεγάλη ανάγκη να τερματιστεί η διαφθορά των κυβερνήσεων και αυτό να προσδεθεί σε μια επανεκκίνηση ενός νέου νομίσματος και ενός χρηματοπιστωτικού συστήματος, βασισμένου στα πολύτιμα μέταλλα. Αυτό το σύστημα απαιτεί υψηλό βαθμό διαφάνειας, προκειμένου να πετύχει. Με δεδομένες αυτές τις παραμέτρους, το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα θα ενθαρρύνει την αναδιανομή του πλούτου και ένα μέσο για τη μεταμόρφωση της φτώχειας, της έλλειψης στέγης και της άδικης φορολογίας. Αυτή η τεράστια μεταβολή θα παράσχει έναν τρόπο σε κάθε άνθρωπο, να παρακολουθεί τα αντίστοιχα προς αυτόν επίπεδα διακυβέρνησης και να τη βοηθήσει να τον εκπροσωπεί πραγματικά. Το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο σε αυτό είναι το τέλος μιας παγκόσμιας συγκάλυψης, η οποία μας εμποδίζει να πραγματοποιήσουμε μια ουσιαστική προκαταρκτική επαφή μαζί σας. Έχουμε παρακολουθήσει την κάθε δεκαετία να φέρνει σε ύπαρξη άτομα, που δέχονται το γεγονός, ότι δεν είστε μόνοι και βαθιά επιθυμούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας. Το γεγονός αυτό κάνει την πρώτη επαφή αναπόφευκτη.
Υπό το πρίσμα αυτό, έχουμε αναπτύξει συμμαχίες με τις ιερές μυστικές κοινότητές σας, και τις έχουμε συστήσει στους αδελφούς μας της Έσω Γης. Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας μας έχουν επίσης αγκαλιάσει και τώρα συνειδητοποιούν το πώς θα βοηθήσουμε στην προετοιμασία της ανθρωπότητας για το άλμα της στην πλήρη συνείδηση. Αυτή η συμμαχία καθιστά δυνατό για εμάς να σχεδιάσουμε αμοιβαία μια μαζική πρώτη επαφή μαζί σας. Ο Ουρανός συνεχίζει να προετοιμάζει τον καθέναν από εσάς για την πλήρη συνείδηση. Αυτή η αλλαγή της πραγματικότητας είναι ο λόγος που η επιρροή των σκοτεινών ξεθωριάζει και που ένας μεγάλος πανικός έχει απλωθεί ανάμεσά τους. Αυτή η αυξανόμενη απελπισία είναι ο λόγος, που η σημερινή σκοτεινή πραγματικότητα κάνει μερικές φορές τη λαβή των σκοτεινών να φαίνεται ότι σφίγγει. Αυτό είναι μόνο μια μπλόφα, που αποσκοπεί στο να κάνει τους κουρασμένους να χάνουν τη θέα της νίκης τους, που διαρκώς πλησιάζει. Γνωρίζουμε το γεγονός ότι έχετε αίσθηση αυτής της νίκης και καταλαβαίνετε πόσο κοντά είναι! Με τη σειρά μας, έχουμε εντείνει τις αναγνωρίσεις μας στη διάρκεια της ημέρας και έχουμε οργανώσει «τυχαίες» συναντήσεις, στις οποίες ενθαρρύνουμε πολλούς να ενημερώσουν άλλους για ό,τι τους λέμε. Έτσι, αναπτύσσεται ένα δίκτυο επαφικών, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επερχόμενες ανακοινώσεις μας.
Αυτές οι ανακοινώσεις θα έρθουν μετά την επίσημη αναγνώριση από τις νέες κυβερνήσεις του κόσμου σας. Οι σύνδεσμοί μας και τα διπλωματικά σώματα που τους συνοδεύουν μας διαβεβαιώνουν, ότι η πραγματική ημερομηνία είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση. Πολλοί, που έχουν επιλεγεί για να γίνουν οι ομάδες μετάβασης για την νέα διακυβέρνησή σας, καταλαβαίνουν τι κάνει ο Ουρανός. Αυτή η μετατόπιση στη συνείδηση φέρνει μαζί της τη δυνατότητα να αποτιναχθούν τα θεμελιώδη ψέματα και η χυδαία χειραγώγηση, που για πολύν καιρό προωθούνταν από το σκότος και τα τσιράκια του. Αυτός ο νέος καιρός θα είναι εκείνος, κατά τον οποίο οι μεγάλες εσωτερικές δυνάμεις σας θα εκδηλωθούν και θα είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε μια ολόκληρη σειρά από νέες πραγματικότητες. Αυτή η διαδικασία μεταμόρφωσης θα σας επιτρέψει να δείτε καθαρά πώς λειτούργησε το σκότος. Το κρίσιμο στοιχείο είναι να παρακάμψετε τον φαύλο προγραμματισμό του και να ακολουθήσετε νέες, πιο πνευματικές διορθώσεις της πορείας. Αυτές θα είναι οι απαρχές των νέων αληθειών, που θα σας ετοιμάσουν ουσιαστικά για την πλήρη συνείδηση. Θα σας προετοιμάσουν επίσης να δεχθείτε νέα καθήκοντα και νέες ιδέες σχετικά με τη θέση σας ως κύριων κηδεμόνων του πολύ όμορφου κόσμου σας. Επίσης θα σας καταστήσουν έτοιμους για τις αλληλεπιδράσεις σας με την Αγκάρθα και το δικό σας έθνος των κητοειδών.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste, είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε με μερικά καινούργια νέα σχετικά με το τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο σας. Οι αρχαίες οικογένειες, που για πολύν καιρό ήσαν υπεύθυνες για ένα τεράστιο μυστικό αποθετήριο χρυσού, αργύρου και πολύτιμων λίθων, είναι έτοιμες να προχωρήσουν την ευημερία σας στο επόμενο βήμα. Έχουν κανονίσει μαζί μας να φέρουμε την αφθονία σας στο στάδιο της παράδοσης. Σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, εκτελούμε πολύ αναγκαίες ρυθμίσεις, οι οποίες θα μπορούν να κινήσουν με ασφάλεια αυτή την ευημερία όλο και πιο κοντά σ’ εσάς. Επί πλέον, ευλογούμε εκείνους σε μια σειρά από κυβερνήσεις, που μας βοηθούν με τις απαραίτητες νέες εντολές διακυβέρνησης, που χρειάζονται για να σας βοηθήσουν να λάβετε πραγματικά τις ευλογίες σας. Αυτή η επιχείρηση είναι μέρος της προετοιμασίας για μια μεγάλη μετάβαση, που θα επιτρέψει να εκδηλωθούν αυτές οι ευλογίες. Οι σύντροφοί μας της Έσω Γης ετοιμάζουν επίσης μια διεργασία, που θα επιτρέψει σ’ αυτή τη μεγάλη μετάβαση να γίνει όσο το δυνατόν ομαλότερα. Αυτά τα πράγματα είναι σε συμφωνία με το θείο σχέδιο του Ουρανού για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση.
Η σκοτεινή συμμορία αντιλαμβάνεται πόσο μάταιη είναι η συνεχιζόμενη αντίστασή της. Παρ' όλα αυτά, οι φόβοι τους γεννούν μέσα τους την ανάγκη να αντισταθούν ως την ύστατη δυνατή στιγμή. Αυτοί οι φόβοι πρόκειται να αμβλυνθούν με αυτό που τώρα σχεδιάζεται από τον Ουρανό. Είναι απαραίτητο πρώτα να διαμορφωθεί μια πραγματικότητα, που θα τους δίνει μόνο μία επιλογή, μια άνευ όρων παράδοση στο Φως. Αυτά τα στοιχεία φθάνουν σε μια κορύφωση, που θα απωθήσει αυτούς τους ξεροκέφαλους από την εξουσία και θα επιτρέψει μια σταθερή αναδιανομή του τεράστιου πλούτου αυτού του πλανήτη. Αυτές οι πολιτικές δεν θα τους αφήσουν εντελώς άπορους. Στην πραγματικότητα, τους αφήνουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας τεράστιας ομάδας, που μετακινεί την ευλογημένη ανθρωπότητα προς την πλήρη συνείδηση. Σε αυτήν την κατάσταση, μπορεί να υπάρξει ένα νέο «καθεστώς ζωής», που θα είναι ο πρόδρομος για το τελικό ταξίδι σας προς τους Φωτοθαλάμους και την πλήρη συνείδηση. Αυτό το ιερό ταξίδι είναι για όλους. Εμείς το κάνουμε με θεία χάρη και πλήρη χαρά!
Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο σας είναι μια ιερή αλλαγή στο πώς λειτουργεί αυτή η πλανητική κοινωνία. Εκτίθεστε σε νέες ιδέες και έννοιες, που είναι δυνατές μόνο επειδή το Φως, με ευλογημένο τρόπο, έχει έρθει και έχει ανοίξει έναν δρόμο για όλους σας, να γίνετε ελεύθεροι. Είναι καιρός να αφήσουμε τα πάντα να συμβούν μέσα στην θεία χάρη, που μας έδωσε ο Δημιουργός. Αυτή η εξαιρετική παροχή επιτρέπει στον καθένα να αποδεσμευθεί από τις καρμικές αλληλεπιδράσεις αυτού του πεδίου και να αναπνεύσει ελεύθερα. Όλη η ενοχή, η ανησυχία και οι άστοχοι φόβοι πρόκειται να διαλυθούν και να φύγουν, καθώς όλοι θα επανασυνδεθούμε μεταξύ μας. Αυτός ο θείος καιρός μπαίνει σε κίνηση με την ευημερία και τα εκπληκτικά γεγονότα, που έχουν οριστεί να συμβούν. Να είστε πάντα έτοιμοι να θεραπεύσετε και να συγχωρήσετε τα παραπτώματα των συνανθρώπων σας. Είστε όλοι φυσικοί Άγγελοι σε εκπαίδευση. Όλοι προετοιμάζεστε να μάθετε αληθινά για την Αγάπη και να συλλάβετε στην πληρότητά του το θεϊκό Φως, που χύνεται καθημερινά σε αυτήν την πραγματικότητα. Να ξέρετε στην καρδιά σας, ότι οι ανησυχίες στη ζωή σας είναι έτοιμες να διαλυθούν. Ένας νέος χρυσός δρόμος περιμένει!

Σήμερα, συνεχίσαμε με τις ειδήσεις μας για το τι συμβαίνει γύρω σας. Ένα νέο πεδίο γεννιέται. Νέοι τρόποι αρχίζουν να εκδηλώνονται. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει ένα μέσο για επιτυχία, ευημερία και χαρά! Να είστε έτοιμοι να το δείτε να εκδηλώνεται και να νιώστε στην πραγματικότητα τα θαύματα που εμφανίζονται γύρω σας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |