Home > > Sheldan Nidle - December 3, 2013

Sheldan Nidle - 3 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf120313.htm

Selamat Jalwa! Ερχόμαστε τώρα μπροστά σας για να συζητήσουμε μια σειρά από θέματα. Προς το παρόν, το σκότος βρίσκεται στην παρακολούθηση της εκδήλωσης μιας σειράς γεγονότων, που θα αλλάξουν τον κόσμο σας. Αυτά θα μεταμορφώσουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημά σας και θα αρχίσουν έναν ανακαθορισμό του νομισματικού συστήματος του κόσμου σας. Αυτές οι αλλαγές θα είναι απλώς τα πρώτα μεγάλα βήματα στις αλλαγές που έχουμε ήδη συζητήσει μαζί σας, προς την νέα διακυβέρνηση και την απελευθέρωσή σας από τις χιλιετίες της δουλείας. Είτε πρόκειται για μια δουλεία, που σας κρατούσε δεμένους σε ένα φέουδο κάποιου τύπου, ή η σκλαβιά του χρέους των τελευταίων αιώνων, αυτές οι διάφορες δομές σας κράτησαν νομικά δέσμιους μιας ανώτερης τάξης, που κακομεταχειριζόταν κανονικά εσάς και τα παιδιά σας. Αυτά τα μέσα της δουλείας θα αρθούν, ώστε να μπορείτε να γίνετε πραγματικά ελεύθεροι. Εκείνη την στιγμή, θα μπει τέλος στη δύναμη του πλούτου, ώστε να μπορείτε να γίνετε άτομα που θα είναι και πάλι κυρίαρχα και θα ευημερούν σωματικά και πνευματικά. Αυτά τα γεγονότα θα σας προετοιμάσουν για μια γιορτή, που θα την παρακολουθήσουν η πνευματική και η διαστημική οικογένειά σας!
Με την έλευση της ελευθερίας και της προσωπικής κυριαρχίας θα μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα την εμφάνισή μας. Από την πτώση της Ατλαντίδας σας έχουμε παρακολουθήσει και ακόμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, σας έχουμε καθοδηγήσει άμεσα. Καταλαβαίναμε τι έκανε ο Ουρανός, όμως επιθυμούσαμε βαθιά να σας καθοδηγούμε. Γι' αυτό, στείλαμε μια σειρά από Avatars, «Αγγέλους», ακόμη και προφήτες, για να σας βοηθήσουν στην παραμονή σε ένα μονοπάτι, που ο Ουρανός είχε ορίσει για σας. Τα επίγεια τσιράκια του σκότους μας περιφρονούσαν και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μας αποθαρρύνουν. Αυτοί οι αυστηροί λογοκριτές ήσαν μόνο εν μέρει επιτυχείς, καθώς εμείς ενθαρρύναμε πολλούς μεγάλους άνδρες και γυναίκες να προβληθούν και να αναπτύξουν τα μηνύματά μας. Καθώς εμφανίζονταν αυτά τα γενναία πρόσωπα, διαμορφώνονταν πολλές ιερές μυστικές κοινότητες για να μας βοηθήσουν στις διάφορες θείες αποστολές μας για τη διαφώτιση μιας καταπιεσμένης ανθρωπότητας. Αυτές οι αποστολές έχουν υπάρξει για χιλιετίες και σήμερα οδηγούν στην νέα εποχή, στης οποίας το αγκάλιασμα βρίσκεστε κοντά. Ο καιρός αυτός είναι καιρός στον οποίον θα συμβούν πολλά θεία θαύματα!
Αν και εσείς μόνο αναλαμπές μπορείτε να δείτε αυτού που συμβαίνει, παραμείνετε ισχυρά στην πίστη σας. Οι περιστάσεις συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια θεϊκή συμφωνία, που θα μεταμορφώσει αυτή την πραγματικότητα. Να είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε αυτό που στην αρχή μπορεί να φαίνεται παράξενο σε σας. Το σκότος πιστεύει, ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι να αλλάξετε τους τρόπους σας. Αυτό είναι κάτι, που αυτά τα σκοτεινά τσιράκια δεν μπορούν να κατανοήσουν. Το Φως έχει δημιουργήσει ένα ειδικό σενάριο, το οποίο σήμερα εκτυλίσσεται, και η διεργασία αυτή προκαλεί σύγχυση στην σκοτεινή συμμορία. Ακόμη και οι πολλές προσπάθειές τους για τη δημιουργία πολέμου αποτυγχάνουν. Οι παλαιοί τρόποι τους δεν λειτουργούν πια. Οι ένοπλες δυνάμεις του κόσμου σας επιθυμούν να επέλθει ειρήνη σε αυτό το βασίλειο. Αυτή δεν πρόκειται να είναι μια εποχή σύγχυσης, αλλά μάλλον μια στιγμή, που μια μεγάλη σαφήνεια θα σαρώσει όλον αυτόν τον πλανήτη. Είναι μια εποχή, κατά την οποία, οι συμφωνίες που θα σας απελευθερώσουν από αυτούς τους σκοτεινούς θα σας επιτρέψουν να χαρείτε με τη δύναμη του Φωτός. Θα είναι επίσης ένας καιρός, κατά τον οποίον θα επανασυνδεθείτε ανοιχτά με τους αδελφούς σας από τ' αστέρια και την οικογένειά σας από την Έσω Γη – ένας καιρός γεμάτος με ελπίδα και θαύματα!
Αυτή η μεγάλη στιγμή της επανένωσης είναι κάτι που εμείς περιμέναμε για πολλές ζωές. Εσείς αρχικά βγήκατε στο προσκήνιο πριν από σχεδόν ένα εκατομμύριο χρόνια, για να σχηματίσετε μια υπέροχη επιστασία για τη Γαία. Αυτή η κηδεμονία βίωσε μια βαθιά μεταμέλεια, εξ αιτίας όσων συνέβησαν, όταν το σκότος είχε προκαλέσει σοβαρές καταστροφές στους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος. Η Γη αφέθηκε ως ο μόνος κόσμος που εξακολουθούσε να επιτρέπει την επιτυχή διαμονή ανθρώπων στην επιφάνειά του. Οι μεγάλοι ωκεανοί της Αφροδίτης, του Άρη και ακόμη του πρώην κόσμου Παξ (Μαλντέκ) είχαν χαθεί. Είχαν απομακρυνθεί για ένα διάστημα στα εσωτερικά πεδία. Πρόκειται να έρθει σύντομα ο καιρός, που αυτοί οι άλλοι υδάτινοι κόσμοι θα επιστρέψουν στη προηγούμενη παρθένα κατάστασή τους. Τότε θα χωριστείτε και θα επαναλάβετε την κηδεμόνευση αυτών των άλλων κόσμων. Θα είστε χαρούμενοι μέσα στα μεγάλα θαύματα του Ουρανού και μέσα στην απόλυτη ομορφιά αυτών των αποκατεστημένων κόσμων. Θα ιδρύσετε ένα θαυμαστό, νέο αστρικό έθνος, θα του δώσετε μορφή και, στην πορεία, θα δώσετε ζωή σε μια πληθώρα νέας χλωρίδας και πανίδας.

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε αυτήν την ημέρα με ειδήσεις και κάποιες ευλογημένες πληροφορίες. Τα γεγονότα κινούνται γρήγορα προς τα εμπρός. Τα κυριότερα αφορούν στο νομισματικό και οικονομικό σύστημα αυτού του κόσμου. Εμείς ευλογούμε εκείνους που φέρνουν στο προσκήνιο μια νέα νομισματική ισοτιμία. Το έργο αυτό είναι ακριβώς η αρχή του ντόμινο, που πρόκειται να πέσει. Δίνει το σήμα, ότι οι ιερές μυστικές κοινότητές μας είναι έτοιμες για τους επόμενους μεγάλους μετασχηματισμούς. Συνολικά, οι μεταβολές αυτού του κόσμου είναι ένα σημάδι του τι πρόκειται να ακολουθήσει σύντομα. Το 1776, ο κόμης Άγιος Γερμανός δημιούργησε το σχέδιο γι’ αυτά που συμβαίνουν τώρα. Ο Τζέφερσον, εμπνευσμένος από αυτόν, έγραψε: «Θεωρούμε αυτές τις αλήθειες ως αυτονόητες, ότι όλοι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν ίσοι, ότι είναι προικισμένοι από τον Δημιουργό τους με συγκεκριμένα απαραβίαστα Δικαιώματα, μεταξύ αυτών είναι η Ζωή, η Ελευθερία και η επιδίωξη της Ευτυχίας. Ότι για να εξασφαλιστούν αυτά τα δικαιώματα, θεσπίζονται Κυβερνήσεις μεταξύ των Ανθρώπων, αντλώντας τις εύλογες εξουσίες τους από την συναίνεση των κυβερνωμένων ...»
Αυτά τα ένδοξα λόγια έθεσαν τις βάσεις για μια αλλαγή, που οδήγησε τελικά σε μια νέα αντίληψη στη διακυβέρνηση. Ο Λίνκολν αργότερα έδωσε ένα έξοχο σχεδιάγραμμα της αντίληψης αυτής «...Ότι αυτή η κυβέρνηση του λαού, από τον λαό, για τον λαό, δεν θα χαθεί από τη Γη». Αυτή η ιερή πεποίθηση, ότι η κυριαρχία πηγάζει από τον λαό και ότι αυτή η κυριαρχία μοιράζεται εξίσου από όλoυς βρίσκεται στην ίδια την καρδιά εκείνου που το Θείο επιτυγχάνει σήμερα για σας. Οποιαδήποτε μορφή δουλείας είναι ολοκληρωτικά παράνομη και εγγενής βλασφημία, διαπραττόμενη εις βάρος μας από το σκότος. Κατά τη διάρκεια των πολλών ζωών μας, που τελικά οδήγησαν στην κοινή φώτιση όλων μας, συναντήσαμε πολλές μορφές αυτής της ιεροσυλίας. Είμαστε από κοινού αφιερωμένοι στην άρση αυτής της δολιότητας από αυτό το πεδίο. Αυτοί που συνεργάζονται μαζί μας είναι αποφασισμένοι να σας παράσχουν μια πραγματικότητα, που θα είναι πραγματικά ελεύθερη από αυτούς τους φρικτούς πολέμιους του Φωτός!
Η αφοσίωση στο Φως θα επιτρέψει σε μια νέα πραγματικότητα να γεννηθεί. Μέσω αυτού του γεγονότος, εσείς θα τεθείτε στο άκρον ενός μετασχηματισμού προς την πλήρη συνείδηση. Έχουμε επί μακρόν πασχίσει να προκαλέσουμε αυτόν τον μετασχηματισμό σε αυτή την όμορφη σφαίρα. Η βασιλεία του σκότους του συγκαλυμμένου τρόμου είναι κοντά στο τέλος της. Αυτό θα σας φέρει την ευκαιρία να κατανοήσετε πλήρως ποιοι και τι είστε. Ως εκ τούτου, έχουμε την πρόθεση, στη σωστή θεία στιγμή, να εμφανιστούμε και να διδάξουμε λεπτομερώς αυτά που παραλείπουν τώρα τα πολλά ιερά κείμενα. Αυτά τα μαθήματα θα σας προετοιμάσουν για μια νέα κατάσταση συνείδησης και κυριολεκτικά θα γίνετε ικανοί να εκδηλώσετε τις αγγελικές «φτερούγες» σας. Η δουλειά μας είναι να προσφέρουμε θεία καθοδήγηση και στοργική εποπτεία αυτού του μετασχηματισμού. Πολλά ιερά Θαύματα είναι υπεύθυνα γι’ αυτό. Οι πολυάριθμες προσευχές μας έχουν βρει ανταπόκριση. Έχουμε τώρα πνευματικούς και γαλαξιακούς συμμάχους, που θα σας οδηγήσουν σε έναν πολύ θαυμαστό θρίαμβο! Αλληλούια! Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα, έχουμε περαιτέρω διευκρινίσει τι συμβαίνει σε όλον αυτόν τον κόσμο. Μεγάλες αλλαγές είναι στα σκαριά. Η μεταμόρφωση αυτή θα σας φέρει την αποκάλυψη μιας μεγάλης επανένωσης με τις οικογένειές σας του πνεύματος και του διαστήματος. Αυτή η θαυμάσια επανένωση θα οδηγήσει γρήγορα στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |