Home > > Sheldan Nidle - December 10, 2013

Sheldan Nidle - 10 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf121013.htm

Selamat Jalwa! Επιστρέφουμε με πολλά να εξηγήσoυμε! Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων σημειώθηκε σημαντική πρόοδος νόμιμα, για να αναγκάσει μια σειρά από σημαντικά πράγματα να συμβούν. Οι μεγάλοι νομισματικοί οργανισμοί, που παρακολουθούν τα νομίσματα του κόσμου, ειδοποιήθηκαν να προετοιμαστούν για μια μνημειώδη επανεκκίνηση, η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί με νέους τραπεζικούς κανονισμούς και, τελικά, μια σειρά από νομίσματα από πολύτιμα μέταλλα. Αυτή η τεράστια αλλαγή θα είναι το προοίμιο για την παράδοση των κεφαλαίων ευημερίας και την άνοδο της νέας διακυβέρνησης. Αυτή η διεργασία συνεχίζεται. Οι διάφορες ομάδες, που απαρτίζουν τους γήινους συμμάχους μας, έχουν επιβάλει τη σύναψη μιας σειράς από συνταρακτικές συμφωνίες και την έκδοση διαφόρων κρίσιμων υπομνημάτων. Αυτά τα στοιχεία προκαλούν τώρα την τέλεση της επιθυμητής αλλαγής με έναν χρονικά σωστό και θείο τρόπο. Αναμένουμε με βεβαιότητα, ότι αυτά τα πράγματα θα εκδηλωθούν σύντομα. Η πιο σημαντική πρόοδος άρχισε κατά την αμερικανική Ημέρα των Ευχαριστιών, όταν η Ευρώπη αποφάσισε την ολοκληρωτική ένταξή της σε μια παγκόσμια νομισματική επανεκκίνηση. Αυτό ορίζει τις ημερομηνίες για την απελευθέρωση των νεο-ανατιμημένων νομισμάτων. Τα επόμενα βήματα είναι σε εξέλιξη!
Υπογράφονται συμφωνίες για να εξασφαλιστεί, ότι η πρωταρχική αρχή πίσω από την παγκόσμια ευημερία θα συμβεί το συντομότερο δυνατό. Ένας αριθμός κυβερνήσεων έχουν συναντηθεί με τους συμμάχους μας και επανεξέτασαν λεπτομερώς τι πρέπει να ακολουθήσει. Μια τεράστια προστατευόμενη ποσότητα χρυσού και καθαρού αργύρου βρίσκεται τώρα στη θέση της, για να επιβάλει ένα πιο σταθερό νόμισμα στον κόσμο. Οι προτεινόμενες ανατιμήσεις θα δημιουργήσουν ένα νομισματικό σύστημα, που βάζει τέλος στην κυριαρχία της Βόρειας Αμερικής και της Δυτικής Ευρώπης. Έχει συμφωνηθεί μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα βασίζεται σε μια διπλωματία, που δεν θα είναι προσανατολισμένη στις συγκρούσεις. Στις συμφωνίες αυτές περιλαμβάνεται μια πορεία προς την αποκάλυψη και την απελευθέρωση μιας πληθώρας νέων τεχνολογιών, που σήμερα βρίσκονται σε καταστολή. Οι τεχνολογίες αυτές είναι ένα μέσον, που θα βοηθήσει το πλήρες σενάριο της αποκάλυψης. Είναι κρίσιμο να αφαιρεθεί κάθε υφιστάμενο σήμερα εμπόδιο προς την αποκάλυψη και την πλήρη συνείδηση. Το σκότος και οι διάφορες ομάδες των υποτακτικών του βρίσκονται υπό την απειλή των όπλων. Πάντως, κατανοούμε ότι χρειάζεστε χρόνο, για να απορροφήσετε πλήρως το τι σημαίνουν τώρα όλα αυτά.
Οι σύνδεσμοί μας εργάζονται από κοινού με εκείνους από την Αγκάρθα. Ο θείος σκοπός μας είναι να τα προχωρήσουμε όλα αυτά με τον ταχύτερο δυνατό ρυθμό. Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι ενημερώνουν τους αγαπητούς ακόλουθούς τους γι’ αυτό που τώρα απαιτείται. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις διάφορες διατάξεις επείγουσας κατάστασης του διεθνούς δικαίου, για να κρατήσουμε τα πράγματα σε συντονισμό και πάντα σε κίνηση προς τα εμπρός. Διάφορα νομισματικά ιδρύματα έχουν γνωμοδοτήσει υπέρ της πλευράς μας και έχουν συντάξει κάποια κρίσιμα χρονοδιαγράμματα. Αυτά προωθούνται τώρα από τους γήινους συνεργάτες μας και υποστηρίζονται από το έργο των συνεργαζομένων συνδέσμων μας. Ως δέσμευσή μας παραμένει η διάλυση της σημερινής, ελεγχόμενης από το σκότος σύγχυσης, που κυβερνάει τον πλανήτη σας. Αυτή η επιχείρηση εξακολουθεί να προχωράει με τον δικό της θείο ρυθμό. Διάφορες μεγάλες κυβερνήσεις, που βρίσκονται επί κεφαλής αυτού του χάους, γνωρίζουν την επιμέλειά μας και γνωρίζουν ακριβώς πόσο εύθραυστη έχει γίνει η θέση τους. Αυτό οδηγεί σε κάποιον πανικό και αυτά που μαγειρεύουν στην Ασία και στην Ευρώπη, δεν θα περπατήσουν. Ως εκ τούτου, πολλές άλλες κυβερνήσεις αντιτίθενται πλέον, ανοιχτά ή κρυφά, στα διάφορα αυτά σχέδια.
Η θέση μας και εκείνη των Αγκαρθινών, είναι αρκετά παρόμοιες στις προσεγγίσεις τους. Έρχεται ο καιρός να βάλουμε μια τελεία σ’ αυτό το τέλμα, όπως το τέλος αυτού του Γρηγοριανού έτους που πλησιάζει. Είναι καιρός να τερματίσουμε αυτά τα πράγματα και να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα, που περιλαμβάνουν μια πλήρη παγκόσμια αποκάλυψη. Η αποκάλυψη θα δώσει οριστικό τέλος σε αυτές τις ιλαρές ανοησίες και θα επιτρέψει να ξεσκεπαστούν πλήρως όσα συνέβαιναν μέσα στην παρελθούσα μιάμιση δεκαετία. Αυτά τα τελευταία χρόνια είδαν γιγαντιαίες απόπειρες να αποτραπεί η επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτές απέτυχαν σε μεγάλο βαθμό. Ό,τι έχει απομείνει θα ματαιωθεί μόλις συμβεί η αποκάλυψη. Η αναστάτωση που προτιμά το σκότος είναι γνωστή και αυτή τη στιγμή υφίσταται καταστολή. Λίγα πράγματα θα συμβούν ακόμη, αλλά αυτά θα είναι μόνο προσωρινά. Τα μέσα για να αναιρεθούν αυτά τα προσκόμματα είναι δεδομένα. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στοχεύει στην παροχή ενός τρόπου να επιταχυνθεί αυτό που το σκότος καθυστερεί. Προχωράμε μπροστά, σε μια καλή φάση, και σκοπεύουμε να σας φέρουμε καλά νέα σύντομα. Το σκότος πνέει τα λοίσθια και συνειδητοποιεί ότι το τέλος είναι πράγματι πολύ κοντά!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Φτάνουμε σήμερα με μερικές ευλογημένες ειδήσεις! Ο πλανήτης σας εισέρχεται στην απαρχή μιας νέας πραγματικότητας. Πολλές νομισματικές αλλαγές ξεπετάγονται σε όλον τον κόσμο σας. Οι αλλαγές αυτές θα ακολουθηθούν από άλλα γεγονότα, που θα φέρουν στο προσκήνιο μια νέα ευημερία και δραματικές αλλαγές θα ενισχύσουν την άνοδο της νέας διακυβέρνησης και τη θέσπιση πολύ αυστηρότερων τραπεζικών κανονισμών. Οι πολλοί στενοί συνεργάτες μας ασχολούνται με δραστηριότητες, που θα φέρουν μια ευλογημένη πραγματικότητα σ’ αυτή τη θεία σφαίρα. Ο κόσμος σας είναι επί του παρόντος στη μέση μιας σειράς πολύ σημαντικών μυστικών διαπραγματεύσεων, που θα σας φέρουν ευημερία και ελευθερία. Εν τω μεταξύ, νέες ιερές ενέργειες αλλάζουν την ίδια τη δομή της φυσιολογίας σας. Αυτές οι μεταμορφώσεις των σωμάτων σας εισάγουν νέα τσάκρας και, με την τέλεσή τους, προκαλούν κάποια συμπτώματα ενόχλησης και πόνου και άλλες ταλαιπωρίες. Αυτά συμβαίνουν μόνο για να ανοίξουν τον δρόμο σας προς την πλήρη συνείδηση.
Αυτές οι πνευματικές και σωματικές αλλαγές είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου για την μετακίνηση αυτής της ιερής πραγματικότητας στο Φως. Ο Ουρανός όρισε πρόσφατα, ότι η βασιλεία των σκοτεινών ήταν στο τέλος της. Αυτός είναι ο μεταβατικός καιρός, που οι δυνάμεις του σκότους φθίνουν και το Φως αρχίζει την ανανεωμένη κυριαρχία του. Η θεία αποστολή μας είναι να επιταχύνουμε αυτές τις μεταμορφώσεις και να σας ενημερώσουμε για το τι σημαίνουν όλα αυτά, για τις ιερές πεποιθήσεις σας και τα πολλά προσφιλή σας οράματα γι’ αυτήν την πραγματικότητα. Κατανοούμε πλήρως τη σύγχυσή σας, καθώς ακούτε πολλές από τις κατασκευασμένες ιστορίες, που τα μέσα ενημέρωσης θέλουν να σας περάσουν. Τα πολλά τσιράκια του σκότους δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει πλήρως τι είναι σωστό γι’ αυτά να λένε. Το καλύτερο πράγμα είναι να βγει το Φως μπροστά και να εξηγήσει στην κατάλληλη στιγμή τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας. Σ’ εμάς έχει δοθεί αυτό το πολύ ευλογημένο καθήκον!
Ο κόσμος σας είναι σε αναταραχή. Η Γαία αποτινάσσει όλη την κακοποίηση και τα βασανιστήρια που καθημερινά υφίσταται από τους πολλούς εκπροσώπους του σκότους. Αυτή η διεργασία παράγει μια μυριάδα ισχυρών σεισμών, ηφαιστειακών εκρήξεων και την επικράτηση παράδοξων καιρικών συνθηκών σε όλον τον πλανήτη. Αυτά πρόκειται να γίνουν πολύ χειρότερα, μέχρι να σταματήσουν εντελώς τα πρωτεύοντα όργανα αυτής της βασανιστικής κακοποίησης του σκότους. Το χρήμα είναι πράγματι κάτι, που διατηρεί μεγάλο βαθμό εξουσίας επάνω σας. Χρειάζεται να τεθεί στη σωστή του διάσταση. Η νομισματική ανατίμηση, το παγκόσμιο πρότυπο χρυσού, η παραγραφή του χρέους, η νέα ευημερία και οι αυστηροί νέοι τραπεζικοί κανονισμοί θα συμβάλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Το χρήμα, αγαπητές καρδιές, δεν είναι ζωτικής σημασίας. Η συνειδησιακή σας ανέλιξη και μια μεγάλη αλληλεγγύη μεταξύ σας σιγουρότατα είναι! Μαζί με αυτές είναι η ζωτική ανάγκη για Αγάπη, Ζωή και θεία σοφία. Αυτός είναι ο δρόμος, πάνω στον οποίον έχετε τεθεί! Ωσαννά! Ωσαννά! Ωσαννά!

Σήμερα, σας δώσαμε ένα ακόμη της σειράς των μηνυμάτων μας για τη μεταμόρφωση αυτής της πραγματικότητας. Ο Ουρανός και οι πολλοί θείοι αρωγοί του Ουρανού σε αυτόν τον ιερό κόσμο κινούνται γρήγορα προς μια επίλυση των πολλών επιπτώσεων αυτών που διαπράττονται εις βάρος σας από το σκότος. Φτάνει η στιγμή για την απομάκρυνση όλων όσων σας έχουν βασανίσει. Μια νέα ημέρα πλησιάζει για όλους όσους κατοικούν στην επιφάνεια αυτής της Γης! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |