Home > > Sheldan Nidle - November 26, 2013

Sheldan Nidle - 26 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf112613.htm

Selamat Balik! Επιστρέφουμε με περισσότερες καλές ειδήσεις! Οι διάφορες ομάδες, που διαμορφώνουν τα τελικά χαρακτηριστικά του νέου οικονομικού συστήματος, αρχίζουν να επιβλέπουν τις τελευταίες μέρες του απεχθούς συστήματος του σκότους. Μια τεράστια, παγκόσμια νομισματική επανεκκίνηση είναι έτοιμη να εκδηλωθεί. Το πρώτο στάδιο αυτής της περίπλοκης διαδικασίας είναι σε εξέλιξη. Το υπόλοιπο αυτού του νέου συστήματος θα αναδυθεί, όταν η νέα διακυβέρνηση έρθει στα πράγματα. Έχουμε παρατηρήσει προσεκτικά, καθώς οι πολυάριθμες ομάδες, που αποτελούν τους γήινους συμμάχους μας, εργάζονται επιμελώς για να μετακινήσουν τον κόσμο σας προς μια νέα και μόνιμη ευημερία. Εν τω μεταξύ, εφαρμόζονται νομικές τροχοπέδες στον κανόνα του σκότους. Πολλές κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο σας αισθάνονται την πίεση επάνω στη συνεχιζόμενη διαφθορά τους και την απροκάλυπτη ευνοιοκρατία προς τα πλουσιότερα τμήματα των αντίστοιχων κοινωνιών σας. Αυτό το είδος διακυβέρνησης δεν λειτουργεί πλέον. Για πάρα πολύν καιρό έχει δημιουργήσει μια μη ανταποκρινόμενη κυβέρνηση, που δεν μπορεί πλέον να γίνεται ανεκτή. Ως εκ τούτου, μια κίνηση προς μια παγκόσμια επανάσταση μεγαλώνει καθημερινά. Η νέα διακυβέρνηση και τα χρηματοπιστωτικά συστήματα θα επιλύσουν δημιουργικά αυτά τα προβλήματα.
Αυτή η μεταμόρφωση της συνείδησης κάνει τις διάφορες κοινωνικές και πολιτικές δομές, που λειτουργούν σήμερα στις πολλές κοινωνίες σας, ανεπαρκείς. Καθώς αλλάζει η ικανότητά σας να αλληλοσχετίζεστε ή / και να επικοινωνείτε, σας παρέχει ένα μέσον να ανιχνεύετε τα λάθη πιο εύκολα και να αναλύετε αυτές τις κοινωνίες με διαφορετικό τρόπο. Τα πράγματα που κάποτε θεωρούσατε δεδομένα δεν φαίνονται πλέον σωστά. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε, ότι χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση. Η καθημερινή φύση αυτών των κοινωνικών συστημάτων αρχίζει να σας φαίνεται ασήμαντη. Αναζητάτε με προσοχή μια βιώσιμη εναλλακτική κατάσταση, αλλά καμία δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη. Οι εσώτερες σκέψεις σας εκφράζουν την αποστροφή σας γι’ αυτό που σας περιβάλλει. Η αποθάρρυνσή σας μεγαλώνει. Αυτή η διεργασία συμβαίνει σήμερα παντού στον πλανήτη. Εκείνο που κάνουν οι γήινοι σύμμαχοί μας είναι, επομένως, ζωτικής σημασίας γι’ αυτό που θα ακολουθήσει: νέα πολιτικά και κοινωνικά συστήματα, βασισμένα στην αφθονία και σε μια ελεύθερη ροή νέας πληροφόρησης και τεχνολογίας, απαγορευμένων στο παρελθόν από τα τσιράκια του σκότους. Αυτή η αναθεωρημένη κοινωνία θα ανοίξει επίσης την πόρτα για μια τεράστια αποκάλυψη.
Η αποκάλυψη από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους και η αποκάλυψη από τη νέα διακυβέρνηση της δικής μας παρουσίας και της Αγκάρθα είναι κρίσιμης σημασίας για την μετακίνησή σας προς την πλήρη συνείδηση. Κάθε βήμα χρειάζεται κάποιο χρόνο για να απορροφήσετε πλήρως την απίστευτη ποσότητα των δεδομένων και την νέα σοφία που χρειάζεστε. Τα παραδοσιακά θεμέλια της κοινωνίας σας αρχικά θα «ανατιναχθούν» και στη συνέχεια θα αντικατασταθούν από κάτι εντελώς νέο σ’ εσάς. Οι αλλαγές αυτές θα σας ξαφνιάσουν και θα σας αναστατώσουν. Ζαλισμένοι από αυτό, μεταφορικά μιλώντας, θα χρειαστείτε χρόνο για να αναπροσαρμοστείτε και να κάνετε ειρήνη με αυτές τις νέες αλήθειες. Μόλις γίνει αυτό, θα μπορείτε στη συνέχεια να προετοιμαστείτε γι’ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Κατανοούμε, ότι η απεραντοσύνη της γνώσης, που θα παρουσιαστεί σ’ εσάς, θα προκαλέσει μεγάλη δυσφορία σε πολλούς. Οι παραδοσιακές αντιλήψεις της κοινωνίας σας αρχικά θα αμφισβητηθούν και αργότερα θα πεταχτούν στην άκρη. Οι νέες αλήθειες θα υποστηρίζονται από ανακαλύψεις, που θα σας επιτρέπουν να κατανοήσετε καλύτερα το πώς το σκότος μαγείρεψε τη μαγική του σούπα από ψέματα, εξαπάτηση και αριστοτεχνικούς χειρισμούς. Αυτές οι αλήθειες θα σας προετοιμάσουν για τα τελικά βήματα προς την πλήρη συνείδηση.
Ο παρών χρόνος είναι χρόνος μεταβάσεων. Η τρέχουσα πραγματικότητά σας ξεθωριάζει και βρίσκεται σε απόλυτη ανάγκη για αλλαγή. Εκείνοι στον Ουρανό, που επιβλέπουν αυτήν την πραγματικότητα το γνωρίζουν αυτό και την μετακινούν προς την κατεύθυνση εκείνη, όπου η συνείδησή σας θα επεκταθεί και θα συναντήσετε τους γείτονές σας της Έσω Γης και εμάς. Αυτό το σύνολο των σημαντικών αλλαγών στην αντίληψη της πραγματικότητας θα επιταχύνει την μετακίνησή σας προς την πλήρη συνείδηση. Η παρούσα έλλειψη αποκάλυψης δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Στην πραγματικότητα, ο Ουρανός έχει θέσει ένα χρονοδιάγραμμα για το πώς αυτό πρόκειται να συμβεί. Γι' αυτό εμείς γνωρίζουμε, ότι το άμεσο μέλλον σας θα φέρει τις αλλαγές που συζητάμε, καθώς και την πρώτη επαφή. Αυτό το πεδίο σας ζει με δανεικό χρόνο. Η στιγμή για την επίσημη είσοδό μας σε αυτήν την πραγματικότητα είναι πολύ κοντά. Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας και οι συνεργάτες τους είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν τα νέα οικονομικά και κυβερνητικά συστήματα. Σας αφήνουμε με αυτά τα καλά νέα. Να είστε χαρούμενοι και να έχετε την αίσθηση του πόσο κοντά αυτή η νέα πραγματικότητα είναι στο να εκδηλωθεί. Το μέλλον σας πρόκειται να είναι γεμάτο με ελευθερία, θαυμαστά γεγονότα και μια μεγάλη επανένωση με όλους εμάς!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Ερχόμαστε να σας μιλήσουμε για πολλά πράγματα! Αυτή τη στιγμή, είστε στο μέσον των αλλαγών, που είναι οι πρόδρομοι για την πλήρη συνείδηση. Αυτές οι λεπτές αλλαγές κάνουν αυτό, που σ’ εμάς πήρε πολλές ζωές για να επιτευχθεί. Είστε με ασφάλεια στον δρόμο προς μια νέα πραγματικότητα, που απαιτεί την πλήρη συμμετοχή σας. Έτσι, ο Ουρανός έχει διαμορφώσει μια ειδική εταιρική σχέση ανάμεσα στους Αγκαρθινούς, τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία και εμάς. Η εταιρική αυτή σχέση μεταβάλλει την πραγματικότητά σας με πολύ ακριβείς τρόπους. Οι τρέχουσες εκδοχές, που ελέγχουν φαινομενικά την πραγματικότητά σας, ξεθωριάζουν. Οι εξουσίες τους θα αντικατασταθούν από εκείνες, που σκοπεύουν μόνο το ευλογημένο καλύτερο για σας. Προς το παρόν, η πραγματικότητά σας φαίνεται τελματωμένη, ενώ οι υποσχέσεις για πλούτο έλαμψαν μπροστά σας και ποτέ δεν υλοποιήθηκαν. Οι φήμες πετούν γύρω σαν ένα σμήνος από πεινασμένες σκνίπες. Παρόμοια σας βομβαρδίζουν συνεχώς πληροφορίες που φέρνουν σύγχυση. Αυτή η ανίερη κατάσταση είναι τώρα έτοιμη να διαλυθεί. Ένα θαυμαστό γεγονός είναι έτοιμο να συμβεί!
Εκείνα τα άτομα και οι αντίστοιχες ομάδες τους, που κρυφά εργάζονται μαζί μας καθημερινά, είναι έτοιμα να εξαπολύσουν μια Ευχαριστήρια έκπληξη! (Σ.τ.μ.: Στο πρωτότυπο η διατύπωση αποτελεί έμμεση αναφορά στην Ημέρα Των Ευχαριστιών – Thanksgiving surprise – η οποία εφέτος εορτάστηκε στις Η.Π.Α. την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου). Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, συνθέτουμε ένα μέσον για να παράσχουμε το πρώτο μεγάλο βήμα σε μια πορεία προς τη νομισματική ελευθερία σας. Αυτό το βήμα περιλαμβάνει όχι μόνο βιώσιμα κεφάλαια, αλλά και έναν τρόπο για να προστατευθούν από τα ανίερα σχέδια του σκότους. Αυτό που μπορούμε να δηλώσουμε εδώ είναι μόνο, ότι αυτά τα πράγματα είναι έτοιμα να εκδηλωθούν. Τα πολλά παράνομα καθεστώτα του σκότους έχουν την πεποίθηση, ότι αυτό που πρόκειται να διαπράξουν, κατά κάποιο τρόπο μπορεί να λειτουργήσει. Αυτό στην πράξη είναι εντελώς αδύνατο. Οι ευλογημένοι συνεργάτες μας πρόκειται να κάνουν κάτι ξεχωριστό, για να σας βοηθήσουν στη διατήρηση της ισχυρής εστίασής σας. Μην απογοητεύεστε. Παραμείνετε θετικοί. Καλά πράγματα πρόκειται να συμβούν. Μια νέα πραγματικότητα, αγαπημένοι μας, πρόκειται να γεννηθεί!
Το σκότος και τα τσιράκια του στον τραπεζικό τομέα και στη διακυβέρνηση συνειδητοποιούν τον βαθμό της αποστροφής που έχουν δημιουργήσει σ’ εσάς. Ωστόσο, δεν τους νοιάζει. Κάθε ένα από τα πρόσφατα εγχειρήματά τους είναι στα πρόθυρα της καταστροφής. Το μέλλον των σκοτεινών επιχειρήσεών τους είναι κοντά στην αποτυχία. Οι διάφορες νομικές και πνευματικές προσπάθειές μας είναι στα πρόθυρα της συνολικής επιτυχίας. Ωστόσο, συνεχίζουν να ψεύδονται, να δολοπλοκούν και φαινομενικά να παραμένουν τόσο ισχυροί όσο πάντοτε. Η επερχόμενη «έκπληξη» θα δείξει τι είναι πραγματικό. Ζητάμε μόνο να παραμείνετε αμετακίνητοι στην ενέργεια της ελπίδας και της δημιουργίας μιας νέας ευημερούσας πραγματικότητας. Αυτά τα θαυμάσια πράγματα γίνονται αληθινά. Οι πολυάριθμοι υποστηρικτές μας ακολουθούν πρωτόκολλα, που θα ανθίσουν σύντομα και θα σας δώσουν μια σειρά από επιτυχίες, που θα μας επιτρέψουν να σας διδάξουμε και θα επιτρέψουν την αποκάλυψη αυτών που πραγματικά βρίσκονται πάνω και κάτω από εσάς. Οι πνευματικές και οι διαστημικές οικογένειές σας είναι εδώ!

Σήμερα, συνεχίσαμε με τα σύντομα μηνύματά μας για το τι συμβαίνει. Φτάνει η στιγμή για τη γιορτή. Έρχεται η ώρα να απαλλαγεί αυτό το βασίλειο από τους κακοήθεις καταπιεστές του. Αυτά τα ένδοξα γεγονότα θα φέρουν μαζί τους την τελική αυλαία σε ό,τι η σκοτεινή συμμορία έχει κάνει για χιλιετίες. Χαρείτε! Ο χρόνος για τη νίκη σας έχει φτάσει! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος


Share |