Home > Ellenika > Sheldan Nidle - February 5, 2013

 5 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf020513.htm

Selamat Jarin! Επιστρέφουμε και φέρνουμε μαζί μας καλές ειδήσεις! Η ώρα για τη μεγάλη στιγμή φτάνει! Σημαντικά στοιχεία της σκοτεινής συμμορίας τελούν τώρα υπό κράτηση και εκείνοι που έχουν την ευθύνη για τον σχεδιασμό των υψηλού προφίλ δικών καθορίζουν τις ημερομηνίες για την επίσημη υποβολή εκθέσεων σχετικά με αυτά τα σημαντικά γεγονότα, τα οποία αποτελούν την κορυφή ενός αληθινά τεράστιου παγόβουνου. Η μεγάλη αναμονή για τις ανακοινώσεις πλησιάζει στο τέλος της και εμείς παρακολουθούμε, καθώς οι σκοτεινοί συνειδητοποιούν, ότι η στιγμή που φοβούνται αρχίζει να εκδηλώνεται. Για να παρατείνουν την παρωδία που παίζεται, έχουν φτιάξει μια πλασματική εικόνα μιας αμερικανικής εγχώριας οικονομίας, που «κάπως» ανασταίνεται σαν φοίνικας από τις στάχτες των τελευταίων ετών. Στην πραγματικότητα αυτή περιμένει το τελειωτικό χτύπημα. Οι οικονομίες του κόσμου είναι βυθισμένες σε ένα συλλογικό χρέος, που ξεπερνά κατά πολλές φορές το συνολικό παγκόσμιο ΑΕΠ. Η καταστροφή, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο κόσμος σας, δεν μπορεί τόσο εύκολα να κρυφτεί κάτω από το χαλί, πράγμα το οποίο εξηγεί γιατί η Ισπανία βυθίζεται γρήγορα και η Γερμανία δεν είναι πολύ πίσω. Η συμμορία για πολύν καιρό έχει μεταχειριστεί τον κόσμο σαν το προσωπικό της «στρείδι» και έχει επιδοθεί σε ένα τεράστιο, απίστευτα δυσανάλογο, ξεφάντωμα σπατάλης. Η διέξοδος είναι η παγκόσμια κατάργηση του χρέους.
Αυτή είναι μια λύση, που το σκότος αρνείται να ανεχθεί. Φοβούνται μια τεράστια απώλεια ισχύος και πλούτου, αν επίσημα χορηγηθεί η παγκόσμια διαγραφή χρεών, και έτσι αυτοί οι μεγάλοι τιτάνες της υποκρισίας αρνούνται να επιτρέψουν να παρθεί έστω ένα μέτρο για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων του κόσμου. Είναι αφοσιωμένοι στη διατήρηση της παράνομης μισθωτής σκλαβιάς και του όλο και βαθύτερου χρέους, καθώς αυτό σας κρατά σταθερά υπό τον έλεγχό τους. Αυτή η περιφρόνηση, όπως είχε προβλεφθεί, ήταν πραγματικά μια μεγάλη ευλογία: επέτρεψε στους διάφορους γήινους συμμάχους μας να εξασφαλίσουν το νομικό μέσο για την εκδίωξη της συμμορίας από την εξουσία. Προς το παρόν έχουμε χορηγήσει αυτά που ονομάζουμε υποκατάστατα ζωής-και-φωτός σ’ εκείνους που έχουμε νομίμως φυλακίσει, και όλα αυτά θα αποκαλυφθούν όταν αναλάβει η νέα διακυβέρνηση. Μέχρι τότε κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για να γίνει η μετάβαση όσο το δυνατόν ομαλότερα. Το γιγάντιο χρέος πρέπει να εκτεθεί δημοσίως και στη συνέχεια να παραγραφεί πλήρως. Αυτό το ζήτημα περί εθνικού χρέους δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ψευδαίσθηση, από ένα μηχανισμό ελέγχου, που σκόπιμα έχει στηθεί από το σκότος για να διατηρεί τη βασισμένη στο χρέος οικονομία του.
Εκτός από τις διάφορες αντικαταστάσεις που γίνονται για να διατηρείται η παρωδία «μπίζνες ως συνήθως», είμαστε απασχολημένοι με τη διαμόρφωση μιας λειτουργικής συνεργασίας ανάμεσα σ’ εμάς και εκείνους που πρόκειται να αντικαταστήσουν τους κακοποιούς, που εξακολουθούν να κυριαρχούν στις κυβερνήσεις του κόσμου σας, που σας καταληστεύουν κάθε μέρα από χρήματα και περιουσίες, και που περνούν αποφάσεις, οι οποίες δεν είναι στη δική τους δικαιοδοσία. Ο τεράστιος όγκος των παράνομων δραστηριοτήτων που συνεχίζονται καθημερινά είναι αρκετά εντυπωσιακός, και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε για να διώξουμε αυτά τα καθάρματα ! Αντίθετα μ’ αυτούς, η νέα διακυβέρνησή σας μπορεί στην αρχή να σας εκπλήξει με τη διαφάνειά της και θα συνεργαστεί μαζί σας με όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο και έντιμο τρόπο. Η κυβέρνηση πρέπει να θεωρείται ως ένα μέσο, που εγγυάται την κυριαρχία και την ευημερία σας, παρά να μένει αποκλειστικά προσκολλημένη σε ιδιοτελή ειδικά συμφέροντα. Η νέα διαφάνεια θα προσεγγίζει, σε κάποιο βαθμό, εκείνη της γαλαξιακής κοινωνίας και, καθώς θα προοδεύετε στην συνείδηση, θα αποκτήσετε περισσότερη επίγνωση του πόσο η κυβέρνηση (εφόσον υπάρχει) απαιτεί αυστηρή και ευσυνείδητη εποπτεία εκ μέρους του λαού. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να παρακολουθείτε μέχρι να συμβούν οι μαζικές προσγειώσεις.
Καθώς θα διαμορφώνετε την πραγματικότητα που γνωρίζετε τώρα σε μια που θα είναι εντελώς διαφορετική, θα ήταν χρήσιμο να παρατηρείτε προσεκτικά κάθε νέο στοιχείο της κοινωνίας σας, ώστε να καταλάβετε πώς θα μπορούσε να επηρεάσει τον κόσμο σας στο σύνολό του. Η αλλαγή πρόκειται να έρθει ραγδαία, όταν τα διάφορα κομμάτια, που σήμερα καθυστερούν από τον Ουρανό, αρχίσουν να ρέουν. Αυτή η στιγμή βρίσκεται πολύ κοντά. Μια ιερή συμφωνία είχε γίνει με τους Ανουννάκι σχεδόν 13.000 χρόνια πριν, η οποία περιλάμβανε μια σειρά από φυσικά συμβάντα, που επρόκειτο να σηματοδοτήσουν το τέλος της εν λόγω συμφωνίας, και να προαναγγείλουν την άνοδο μιας νέας εποχής του Φωτός για την ανθρωπότητα. Αυτά τα σήματα κάνουν την εμφάνισή τους και σύντομα μια νέα πραγματικότητα θα προκύψει και θα αλλάξει τον κόσμο σας για πάντα. Αυτή είναι η ιερή δέσμευση του Ουρανού και εμείς είμαστε εδώ ως μέντορες αυτής της δέσμευσης και για να εξασφαλίσουμε, ότι οι αλλαγές που θεσπίστηκαν πολύ καιρό πριν, θα εμφανιστούν. Ο Ουρανός σας μετακινεί από την σημερινή κατάσταση της περιορισμένης συνείδησης στη φυσική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης. Στη φυσική κατάστασή σας θα σας ανατεθούν ευθύνες, τις οποίες θα αναλάβουμε από κοινού, προκειμένου να καταστήσουμε μόνιμη τη σημερινή γαλαξιακή συνθήκη ειρήνης.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με χαρά! Πολλά από τα «φυσικά ουράνια γεγονότα», που αναφέρονται νωρίτερα έχουν έρθει και έχουν περάσει. Μόνο λίγα μένουν ακόμη να συμβούν και όλα αυτά είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή τους. Καθώς θα συμβαίνουν, θα πηγαίνουν τον κόσμο σας όλο και πιο κοντά στο ιερό πεπρωμένο του. Αυτά τα πράγματα είναι θείοι προάγγελοι μιας νέας πραγματικότητας γεμάτης με Φως, Αγάπη, και ευημερία. Παντού οι Ουρανοί ετοιμάζονται να μας χαιρετήσουν με μια επίδειξη ενέργειας, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας εποχής σας! Ομοίως, εμείς προετοιμάζουμε τους συνεργάτες μας να ανακοινώσουν το χρονοδιάγραμμα της έλευσής μας και να αρχίσουν μια εκστρατεία, που θα προκαλέσει την αλλαγή της τρέχουσας κυβέρνησής σας. Η αλλαγή αυτή θα οδηγήσει στην απελευθέρωσή σας και σε μια επίσημη διακήρυξη, ότι η διαστημική οικογένειά σας πρόκειται σύντομα να προσγειωθεί στον πολύ όμορφο ζωντανό κόσμο σας. Οι Αγκαρθινοί, οι οποίοι από καιρό έχουν θέσει τα σπίτια τους στη διάθεσή μας, επίσης ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την παρουσία τους στα εσωτερικά πεδία της ένδοξης Μητέρας Γης.
Αυτός ο πλανήτης έχει από καιρό χωριστεί σε δύο ξεχωριστά πεδία: το ένα υπάρχει κάτω από τα πόδια σας και συχνά έχει αποστείλει εκπροσώπους για να ζήσουν ήσυχα ανάμεσά σας. Το άλλο είναι στην επιφάνεια, όπου ζείτε. Οι Αγκαρθινοί εξερευνητές στο επιφανειακό πεδίο επέστρεψαν στο σπίτι τους με μεγάλες ποσότητες δεδομένων, που χρησιμοποιούνται τώρα για να καθοριστεί ο πιο αρμονικός τρόπος για να προετοιμαστεί η ανθρωπότητα της επιφάνειας, να μάθει για την ύπαρξη της Αγκάρθα. Επειδή οι Αγκαρθινοί επίσης κατοικούν εκεί, επιθυμούν κι αυτοί να συνεισφέρουν, την κατάλληλη στιγμή και με τον πιο συμβατό τρόπο, στην αποκάλυψη αυτής της πληροφορίας. Καθώς θα μεταδίδονται αυτές οι ανακοινώσεις, εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοί σας, θα χρησιμοποιήσουμε τις καλές υπηρεσίες μας για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, όσον αφορά στις πολλές θρησκευτικές πρακτικές και παραδόσεις σας. Αυτές οι αλήθειες θα μπορέσουν να σας δώσουν την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πλήρη συνείδηση και για το σχέδιο της επιστροφής σας σε αυτή τη φωτισμένη και θεϊκή κατάσταση ύπαρξης. Σε αυτή την κατάσταση θα έχει τις εμπειρίες που εμείς κάποτε είχαμε, όταν φτάσαμε να γίνουμε αυτό που τώρα απολαμβάνουμε, ως αθάνατοι του Πνεύματος.
Σε αυτή την εξυψωμένη κατάσταση, θα ανακαλύψετε πάλι ποιοι πραγματικά είστε και γιατί ήρθατε, πριν από τόσον καιρό, στη Μητέρα Γη. Αυτή η γνώση θα είναι το θεμέλιο για όλα αυτά που πρόκειται να διεκπεραιώσετε στη θεία υπηρεσία σας προς τον Ύψιστο και, για το σκοπό αυτό, εμείς προετοιμαζόμαστε για τους ρόλους μας ως ουράνιοι επόπτες σας. Μέρος αυτής της υπηρεσίας είναι να σας καθοδηγήσουμε και να προετοιμαστούμε, ως ιεροί σύμβουλοί σας, για να σας διδάξουμε περισσότερα για τα καθήκοντά σας σε μια γαλαξιακή κοινωνία. Το Φως «γνωρίζει» πώς είναι πιθανό να ανταποκριθείτε σε αυτό το πεδίο και δίνει καθημερινά οδηγίες για τον καλύτερο τρόπο να επιβλέπουμε την έναρξη της ιερής κοινωνίας της γήινης ανθρωπότητας. Θα επανενωθείτε με την Αγκαρθινή οικογένειά σας και μαζί θα πραγματοποιήσετε τα πρώτα καθήκοντα της νέας αυτής κοινωνίας, καθώς θα επεκτείνουμε την προσέγγισή μας στους αδελφούς πλανήτες μας και θα αρχίσουμε να εντάσσουμε αυτούς τους κόσμους σε ένα νέο αστρικό έθνος. Είμαστε έτοιμοι και χαρούμενα προσβλέπουμε στο κοινό θείο πεπρωμένο μας!

Σήμερα ασχοληθήκαμε με το τι έχετε να περιμένετε, καθώς αλλάζουμε την κοινωνία σας και σας προετοιμάζουμε για την πλήρη συνείδηση. Επίσης, αναφερθήκαμε στη δημιουργία του νέου σας αστρικού έθνους. Η δόξα των επουρανίων δυνάμεων θα εκδηλωθεί και θα φανεί από όλους! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |