Home > Ellenika > Sheldan Nidle - February 12, 2013

 12 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf021213.htm

Selamat Balik! Επιστρέφουμε με πολλά περισσότερα να σας πούμε! Η ειδική προθεσμία που ορίστηκε από τον Ουρανό πρακτικά έχει φτάσει. Το σκότος συνεχίζει να αγωνίζεται μάταια να βρει ένα μέσο για τη διατήρηση της συρρίκνωσης της πραγματικότητας του κόσμου σας, όμως οι παλιές αντιλήψεις εξασθενούν, καθώς το καινούργιο εισβάλλει με περισσότερη αξιοπιστία στο πεδίο σας. Είναι μόνο η παλιά ιερή συμφωνία που κρατά σε συνοχή τον σκοτεινό, κρύο κόσμο, που έχετε γνωρίσει από τη γέννησή σας. Τώρα του έχει οριστεί να μετατραπεί σε κάτι, που μπορεί να σας φέρει μακροζωία, χαρά και ευημερία. Καθώς περιμένετε όλα αυτά, εμείς μπορούμε να αναφέρουμε, ότι ο Ουρανός ζητάει να συνεχίσουμε το πρόγραμμα αντικατάστασης προσώπων, στο οποίο αναφερθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα και, επίσης, να διαβεβαιώσουμε όλους, ότι μια νέα πραγματικότητα είναι πράγματι έτοιμη να ανθίσει, μόλις η παλιά συμφωνία καταγγελθεί επισήμως. Εκείνη που προσθέτει ώθηση στην ανάγκη για αλλαγή είναι η Γαία, η οποία επιθυμεί διακαώς να αναμορφώσει τον επιφανειακό κόσμο της και να ξαναπάρει την μεγαλοπρέπεια που κάποτε κατείχε, τόσο πολύ καιρό πριν. Αυτή η αναδιαμόρφωση της επιφάνειας είναι μέρος της διαδικασίας διαστασιακής συνένωσης του εξωτερικού και εσωτερικού κόσμου της. Οι Αγκαρθινοί επίσης βαθιά επιθυμούν να συστηθούν επίσημα, ώστε ένα ευρύ φάσμα γνώσεων «απαγορευμένων» μέχρι σήμερα να μπορέσει να αποκαλυφθεί.
Όλα αυτά τα πράγματα είναι στον ορίζοντα και, καθώς η παρέμβαση των σκοτεινών υποχωρεί, η πραγματικότητά σας, όπως η βελόνα μιας πυξίδας, στρέφεται προς την πραγματική μαγνητική θέση της και προς όλες τις χαρές και τα θαύματα που πρόκειται να βρεθούν εκεί. Προσβλέπουμε σε αυτή τη στιγμή και είμαστε απασχολημένοι με το να επιμένουμε προς τους ιερούς επόπτες μας να εκδηλωθούν αυτά τα γεγονότα, όπως τόσο σαφώς έχει οριστεί από τον Αιώνα. Οι ομάδες των συνδέσμων μας και το διπλωματικό σώμα μας παρακολουθούν στενά όλα τα έθνη του πλανήτη, καθώς το πεπρωμένο σας περιλαμβάνει την αναμόρφωση της διακυβέρνησής σας σε πλανητική κλίμακα, καθώς και την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Όλα αυτά είναι ένα προοίμιο για την ανάσταση της γαλαξιακής κοινωνίας σας και εμείς ερχόμαστε για να σας καθοδηγήσουμε στη διάρκεια του τελικού σκέλους του ταξιδιού σας όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν. Το προσωπικό που έχει επιλεγεί να είναι οι ατομικοί σας καθοδηγητές, σας επισκέπτονται κάθε νύχτα με τις ιατρικές ομάδες σας, προκειμένου να σας γνωρίσουν καλύτερα. Οι ατομικοί φάκελοί σας διογκώνονται και θα εκπλαγείτε με το πόσο σύνθετοι και επιμελημένοι είναι. Οι ιατρικές ομάδες σας εργάζονται πολύ στενά με αυτούς που καθημερινά προγραμματίζουν όλα αυτά τα σύνθετα δεδομένα στους προσωπικούς Φωτοθαλάμους σας.
Η διαδικασία της προετοιμασίας του κόσμου σας γι’ αυτήν την μεγάλη μεταμόρφωση μας κρατάει προσηλωμένους εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα, επτά μέρες την εβδομάδα. Η Γαία αδημονεί να προχωρήσει στη διαδικασία επιστροφής της πολύ κακοποιημένης επιφάνειάς της στην παρθένα κατάστασή της, αλλά η έκταση αυτής της αναδιαμόρφωσης απαιτεί την προηγούμενη μετάβασή σας σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο οι Αγκαρθινοί αμέσως πρόσφεραν εθελοντικά τον τόπο τους για την οικοδόμηση ενός δικτύου κατοικιών, που θα περιέχουν τους ατομικούς Φωτοθαλάμους σας. Αυτό τους παρέχει, επίσης, την ευκαιρία και τα μέσα να σας δείξουν πώς και γιατί πρώτοι εμείς αποικίσαμε την Μητέρα Γη, και γιατί το σκότος ήταν τόσο ανένδοτο στην συγκάλυψη όλων αυτών! Η εκ νέου ανακάλυψη της αληθινής αρχαίας ιστορίας σας είναι το κλειδί για να θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε. Αυτή η γνώση θα μπορέσει να δώσει το πλαίσιο, που θα σας επιτρέψει να δείτε μέσα από μερικά από τα θεμελιώδη ψέματα του σκότους και να αποδεχθείτε την αλήθεια για την πραγματική καταγωγή σας. Οι Αγκαρθινοί επίσης ανυπομονούν να σας δείξουν από πρώτο χέρι, ότι οι πλανήτες αυτού του ηλιακού συστήματος είναι κούφιοι. Μολονότι αυτό μπορεί να ακούγεται συνταρακτικό για κάποιους από εσάς, αποτελεί μόνο τον πρώτο γύρο των πληροφοριών που θεωρούνται βασικές γνώσεις για σας.
Η ευημερία που σύντομα θα διαθέτετε είναι ένα ακόμη βήμα σε αυτό το σύντομο ταξίδι. Σε αυτό το πλαίσιο, να θυμάστε ότι είστε προετοιμασμένοι για μια νέα πραγματικότητα, που απαιτεί να έχετε κατανοήσει το πώς το σκότος χρησιμοποίησε το χρήμα ως εργαλείο, για να ελέγξει τον τρόπο της σκέψης και της συμπεριφοράς σας. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να σχεδιάσετε το μέλλον σας και να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθήσετε την οικογένεια και τους φίλους να αλλάξουν τις αντιλήψεις τους και να προσαρμοστούν στο να ζουν με επιτυχία στην πολύ νέα πραγματικότητά σας. Το καθήκον των καθοδηγητών μας είναι να σας ανεβάσουν ως το σημείο, όπου θα μπορείτε καλύτερα να προσλάβετε και να ενσωματώσετε όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για να αγκαλιάσετε το θείο πεπρωμένο σας. Οι νέοι οικονομικοί πόροι προορίζονται να σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε ό,τι θεωρείτε απαραίτητο, έχοντας κατά νου, ότι δημιουργείτε μια μεταβατική κοινωνία, που πρόκειται τελικά να διαμορφωθεί σε μια γαλαξιακή κοινωνία. Όταν επιτύχετε την πλήρη συνείδηση, εμείς θα ασκούμε μια παρέμβαση ως σύμβουλοι και όχι ως εκείνοι θα παίρνουν αποφάσεις. Αυτός ο ρόλος είναι το θείο δικαίωμά σας, το οποίο θα χρησιμοποιήσετε συλλογικά για να δημιουργήσετε τη δική σας γαλαξιακή κοινωνία.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Η ευλογημένη σας Μητέρα Γη συνεχίζει τη σταδιακή διαδικασία της προετοιμασίας της ένωσης του κόσμου της επιφάνειας με το πλούσιο πεδίο της Έσω Γης. Οι Αγκαρθινοί συμβαδίζουν ευγενικά με αυτούς τους μετασχηματισμούς και έχουν κάνει πολλά για να προετοιμαστούν για την επερχόμενη μετεγκατάσταση της ανθρωπότητας. Είμαστε πολύ ευγνώμονες προς αυτά τα θαυμάσια όντα, που όχι μόνο μας παραχώρησαν μια πολύ αναγκαία βάση επί πολλές χιλιετίες, αλλά μας έχουν επίσης δανείσει την ασφάλεια και την ειρήνη του εσωτερικού πεδίου τους, για να διευκολυνθεί η επαναφορά σας στην κατάσταση των πλήρως συνειδητών όντων. Η Γαία είναι τώρα στα πρόθυρα της τελικής προετοιμασίας της πριν αρχίσει για τα καλά τις αλλαγές της επιφάνειάς της. Είναι αυτό που καθιστά επιτακτική ανάγκη να αρχίσει αμέσως το άνοιγμα του δράματος στον κόσμο της επιφάνειας. Ο Ουρανός μας πληροφορεί, ότι η τέλεση των ευλογημένων ουράνιων γεγονότων, που απαιτούνται για την κινητοποίηση των ιερών συνεργατών μας είναι πολύ κοντά. Πλησιάζει ο καιρός για μια θαυμάσια σειρά γεγονότων, να εκδηλωθεί πανηγυρικά σε όλον αυτόν τον ευλογημένο πλανήτη.
Οι ιεροί συνεργάτες μας τώρα ξέρουν τι θαυμαστά πράγματα είναι να εμφανιστούν στους Ουρανούς. Αυτά θα τους δώσουν το σήμα, ότι η ώρα έχει φθάσει για να φέρουν στο προσκήνιο τη νέα διακυβέρνηση και την ατέρμονη ευημερία για όλους. Αυτή η σειρά των γεγονότων θα παραγάγει τις ειδικές ανακοινώσεις, που θα υλοποιήσουν τις διατάξεις αυτού που ονομάζεται NESARA, και θα αρχίσουν την αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη και την επανένωση με την οικογένειά σας της Έσω Γης. Αυτή η επανένωση θα προκαλέσει την έναρξη μιας σειράς ειδικών εκπομπών από την διαστημική οικογένειά σας, οι οποίες θα σας πληροφορήσουν επίσημα για εμάς, τους Ανελθόντες Κυρίους. Έχουμε τόσες πολλές πληροφορίες να μεταδώσουμε σ’ εσάς, που είναι ουσιαστικής σημασίας για την προετοιμασία σας για το γρήγορο, τελικό ταξίδι σας στην πλήρη συνείδηση. Το σκότος σας έχει πει ψέματα και σας έχει χειραγωγήσει επί χιλιετίες, ώστε να κρατήσει τις κοινωνίες σας βυθισμένες στο μίσος, στον πόλεμο και στον διχασμού. Οι διδασκαλίες μας θα μετατρέψουν όλα αυτά σε αγάπη, ειρήνη και μια νέα παγκόσμια ενότητα.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα, ο Ουρανός θα σας φέρει μια μεγάλη στιγμή, που θα οδηγήσει σε μεγάλες βελτιώσεις στην υγεία σας και ιδιαίτερα στη διάνοιά σας! Τεχνολογίες από καιρό απαγορευμένες από τις σημερινές κυβερνήσεις σας θα αποκαλυφθούν πλήρως και θα γίνουν διαθέσιμες σε όλους, θεραπεύοντας ασθένειας, αναπηρίες, εθισμούς και γενικές ψυχολογικές ανισορροπίες και άγχη. Επομένως η ελευθερία σας θα συνοδευτεί από τα μέσα, που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο σας με την εκκένωση των νοσοκομείων και των φυλακών σας και την εξαφάνιση όλων των περιττών φόβων, που έχουν προκληθεί από την ασθένεια, τη φτώχεια και την άγνοια. Έχουμε προσευχηθεί πολύ γι’ αυτή τη θεϊκή στιγμή. Η ανθρωπότητα πρόκειται επιτέλους να πάρει μερίδιο από τους καρπούς της ουράνιας ευδαιμονίας και ο Ουρανός τότε θα χαρεί και θα στείλει ακόμη μεγαλύτερες ευλογίες σε αυτό το μεταμορφούμενο πεδίο. Θα είναι ένας καιρός θαυμάτων και ευχαριστιών! Ένας καιρός που το ταξίδι σας μέσα από την έρημο θα καταλήξει σε έναν πολύ χαρούμενο τερματισμό!

Σήμερα σας δώσαμε μια ακόμα πληροφόρηση για τα γεγονότα στον κόσμο σας, τα παρόντα και τα μέλλοντα. Αυτά τα μηνύματα θα συνεχιστούν μέχρι ο Ουρανός να θεσπίσει ένα νέο τρόπο για να σας ενημερώνει για το τι συμβαίνει γύρω σας. Να είστε χαρούμενοι και έτοιμοι να δεχτείτε τα πολλά δώρα, που πρόκειται να σας φέρουν πίσω στην πλήρη συνείδηση. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |