Home > Ellenika > Sheldan Nidle - March 5, 2013

 5 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf030513.htm

Γεια σας! Ερχόμαστε πάλι για να μιλήσουμε μαζί σας! Ένα μεγάλο ουράνιο γεγονός είναι να συμβεί σύντομα στους ουρανούς σας. Αυτό το γεγονός θα είναι το τελευταίο σε μια σειρά φαινομένων, που θα σηματοδοτήσει το τέλος της ιερής συμφωνίας, που έγινε μεταξύ του Φωτός και των Ανουννάκι εδώ και πολύν καιρό. Είναι μέρος ενός θεϊκού σχεδίου για την προετοιμασία των προγόνων σας, καθώς και τη δική σας, για την επιστροφή στην πλήρη συνείδηση. Σύμφωνα με αυτό, χορηγούμε στους σκοτεινούς του κόσμου σας έγγραφα, που δηλώνουν ότι έχει έρθει η ώρα, κατά την οποία θα μπορούμε να παρέμβουμε επίσημα στην πραγματικότητά σας για λογαριασμό σας. Η μεσολάβηση αυτή γίνεται απλά για να βοηθήσουμε τις ιερές μυστικές κοινότητές σας και τους συμμάχους τους, να ολοκληρώσουν μια νόμιμη ανάληψη ενός αριθμού μεγάλων κυβερνήσεών σας. Η διαδικασία αυτή θα οδηγήσει στην εκταμίευση μιας καθολικής αφθονίας, που σήμερα κρατείται σε πολυάριθμες μυστικές τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο σας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων λίγων μηνών, έχουμε μετεγκαταστήσει αυτούς τους πόρους σε μέρη, στα οποία θα είναι αφ’ ενός ασφαλείς και αφ’ ετέρου διαθέσιμοι να χρησιμοποιηθούν για τη στερέωση του νέου δημοσιονομικού και νομισματικού συστήματος. Παρέχουμε επίσης μια γενικότερη υλικοτεχνική ασφάλεια, για να δώσουμε τη δυνατότητα στη νέα διακυβέρνηση να ανακοινώσει τα γεγονότα σχετικά με το τι συμβαίνει στις χώρες όλου του κόσμου σας.
Η πρώτη σειρά ανακοινώσεων θα καλύψει τα ποικίλα νέα προγράμματα, τα οποία συνδέονται με αυτό που έχει γενικά ονομαστεί NESARA. Κάθε μία από τις διατάξεις που θα εφαρμόζονται, θα είναι αντικείμενο εκτεταμένης εθνικής συζήτησης. Θα ακουστούν στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο και εδώ είναι που η τεχνογνωσία μας γύρω από την ασφάλεια θα είναι απαραίτητη. Είναι δική μας ευθύνη να περιφρουρήσουμε την ακεραιότητα αυτών των διαύλων επικοινωνίας έναντι όλων των ηλεκτρονικών παρεμβολών ή απενεργοποίησης, ώστε ο πληθυσμός να μπορεί να ενημερωθεί σωστά σχετικά με αυτά τα πρωτοποριακά θέματα. Η ανησυχία μας εντοπίζεται στο γεγονός, ότι πολλοί στον κόσμο σας διαθέτουν μια αρνητική, ακόμη και κακόβουλη στάση απέναντι σε κάτι που απειλεί τη στενή τους ατζέντα ελέγχου. Μακροπρόθεσμα, αυτά τα άτομα θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν τη στάση τους, από τη στιγμή που θα αρχίσουν να εργάζονται με τους προσωπικούς μέντορές τους. Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πώς αυτές οι απόψεις θα μπορούσαν να εξελιχθούν και, ως εκ τούτου, είμαστε έτοιμοι να λάβουμε τα απαιτούμενα τεχνικά αντίμετρα. Οι ρόλοι μας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα είναι, πρώτον, να παράσχουμε καθαρές κυβερνητικές επικοινωνίες και, στη συνέχεια, να σας εξηγήσουμε τι να περιμένετε τις πρώτες μέρες μετά την προσγείωσή μας.
Το σενάριο των μαζικών προσγειώσεων πραγματικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από το τελικό στάδιο της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Θα συναντήσετε τον προσωπικό σας σύμβουλο, ο οποίος σας γνωρίζει πλήρως, όπως ένας για πολύν καιρό χαμένος φίλος. Οι έμφυτες τηλεπαθητικές ικανότητές σας θα αποκατασταθούν γρήγορα με την αλληλεπίδραση μαζί μας, επιτρέποντας έναν εύκολο και αποτελεσματικό διάλογο μεταξύ μας, που δεν θα παρεμποδίζεται από παρανοήσεις και ασάφειες του λόγου. Η τηλεπάθεια επιτρέπει μια βαθειά διαφάνεια και κατανόηση, που μπορεί να φαίνεται λίγο παράξενη στην αρχή, δεδομένου ότι δεν θα επιτρέπει μυστικά μεταξύ μας. Αυτό σημαίνει ότι θα εξοικειωθείτε μαζί μας πολύ γρήγορα και θα σας πούμε τα πάντα για το ποιοι είμαστε, για το τι κάνουμε και για τις προσωπικές μας ιστορίες της φυλής μας. Θα απαντήσουμε σε όποιες ερωτήσεις έχετε και σύντομα θα δείτε, ότι μπορείτε να μας εμπιστευθείτε τις βαθύτερες ανησυχίες σας. Αυτές οι δυο ημέρες μπορεί να είναι η πιο ειλικρινής και έντιμη εμπειρία της ζωής σας. Το εχθρικό πολιτισμικό περιβάλλον σας έχει διδάξει να προστατεύετε τον εαυτό σας με πολλά στρώματα μυστικότητας, και η τηλεπάθεια θα σας επαναφέρει σε ένα βαθμό Ενότητας, στην οποία η δυσπιστία, σε μεγάλο βαθμό, θα γίνει ένα πράγμα του παρελθόντος. Εμείς θα είμαστε σαν ανοιχτά βιβλία για σας, επιτρέποντας στον προγραμματισμό σας του φόβου και της άμυνας να εξαλειφθεί.
Έχουμε μελετήσει τις πολυποίκιλες κουλτούρες σας για πολλά χρόνια και στην αρχή βρήκαμε μια τόσο μεγάλη ποικιλία τρομακτική. Όμως, αφού ανταλλάξαμε τα πολλά ευρήματά μας μεταξύ μας, καταλήξαμε στον καλύτερο τρόπο να ξεπεράσουμε τις μυριάδες των πολιτιστικών εμποδίων, που βρίσκονται στην καρδιά των κοινωνιών σας. Έχετε όλοι αναπτύξει συστήματα επιβίωσης, που σας επιτρέπουν να ανέχεστε τις διάφορες κουλτούρες και θρησκείες σας, και ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε κατ’ αρχήν να τα αφήσετε όλα αυτά κατά μέρος, καθώς θα γίνονται περιττά. Ξέρουμε ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο για σας. Από την παιδική ηλικία έχετε διαμορφώσει αυτές τις δεξιότητες επιβίωσης, μέχρι το σημείο να τις ασκείτε από συνήθεια. Ωστόσο, αυτές οι συνήθειες βασίζονται στον διχασμό και η έλευσή μας θα σας προτείνει και πάλι το άνοιγμα προς την Ενότητα. Επιπλέον, οι δυτικές κουλτούρες σας ειδικότερα είναι πολύ διανοητικά προσανατολισμένες και πολλοί από εσάς έχετε μάθει τον σκληρό τρόπο να κλείνετε τις καρδιές σας. Εμείς, από την άλλη πλευρά, έχουμε συνηθίσει στην καρδιά με καρδιά συνδιαλλαγή ο ένας με τον άλλο και στο να επικοινωνούμε βαθιά στα περισσότερα ζητήματα. Ξέρουμε ότι αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για σας στην αρχή, αλλά είμαστε σίγουροι, ότι καθώς θα αισθάνεστε την πραγματική σας φύση να αρχίζει να αναδύεται από την πολιτισμική σας «πανοπλία», θα κινηθείτε προς αυτή την ελευθερία «σαν πάπια στο νερό»!

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Αυτοί που καταλαβαίνουν τους τρόπους του Ουρανού, γνωρίζουν ότι έχει έρθει η ώρα για μια μεγάλη έξοδο του σκότους και των πολυπληθών υποτακτικών του. Αυτοί έχουν κυβερνήσει αυτό το περιορισμένης συνείδησης πεδίο για σχεδόν 13.000 χρόνια, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πολλές χρυσές εποχές και πολλά παράξενα διατάγματα του σκότους σημάδεψαν το πέρασμα των ετών. Οι επερχόμενες στιγμές σηματοδοτούν το τέλος αυτής της περιόδου. Η συχνότητά σας αυξάνεται, πράγμα που σημαίνει, ότι το μέσον για τον έλεγχό σας τελειώνει. Η προκύπτουσα ελευθερία σας επιτρέπει να δεχθείτε την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας με ένα αίσθημα χαράς, γνωρίζοντας ότι η μακρά νύχτα των θλίψεων είναι σε ένα τέλος. Παντού, μικρές αναλαμπές της ελευθερίας αυτής γίνονται εμφανείς. Τα μυαλά σας δέχονται τώρα την ουσιαστικότητα της ελευθερίας, επιτρέποντας έτσι σε μια νέα πραγματικότητα να γεννηθεί. Μέσα σ’ αυτή τη νέα πραγματικότητα διαμορφώνονται εκπληκτικές αλλαγές. Οι κυβερνήσεις θα πέσουν και μια νέα ευημερία πρόκειται να υλοποιηθεί.
Αυτός είναι ο καιρός της προφητείας, στον οποίο κυριαρχεί η βασιλεία του Ουρανού! Το φως έρχεται, και ένας νέος δρόμος γεννιέται. Η Θεία Χάρη μας έχει διαμορφώσει και μας έχει δωρίσει το θεϊκό μονοπάτι προς τις ψυχές μας. Σταθείτε με θαυμασμό απέναντι σε ό,τι φέρνουν τα διατάγματα του Αιώνα*! Η αληθινή γνώση δεν θα είναι πλέον απαγορευμένη για σας και θα μάθετε για τα ψέματα και τους χειρισμούς που χρησιμοποιήθηκαν για καιρό από το σκότος. Αυτές οι ανακαλύψεις θα σας φέρουν τις αλήθειες που από καιρό αναζητάτε. Με τρόπο ευγενικό θα απελευθερωθείτε από τα νύχια εκείνων, των οποίων η ύβρις και η βλακεία θα αποκαλυφθούν πλήρως σ’ εσάς. Υπό αυτό το φως, θα συγχωνευθείτε με νέους συμμάχους, που θα έρθουν από το εσωτερικό αυτής της ιερής σφαίρας και τους οποίους ο Ουρανός έχει στείλει σ’ εσάς. Είμαστε αυτοί που έχουν μάθει μέσα από πολλές ζωές να ανέρχονται και των οποίων η γνώση θα σας καθοδηγήσει στην τελική ευθεία του ταξιδιού, του οποίου ο ιερός στόχος είναι να αναστήσει την πλήρη συνείδησή σας.
Αυτή η διαδικασία της φυσικής και πνευματικής ανάστασης έχει εξεταστεί με δέος επί γενιές. Είναι πράγματι μια εξαιρετικά πολύπλοκη και επίπονη επιχείρηση, για την οποία ο καθένας από εμάς είναι ικανός. Σε αυτό το σημείο στην ιστορία σας, αυτό που πρόκειται να συμβεί, αντίθετα, είναι μια μοναδική, πολύ ιδιαίτερη, μαζική και συλλογική ανέλιξη, που έχει διαταχθεί από τον Ουρανό. Για το σκοπό αυτό, οι οικογένειές σας από το διάστημα και την Έσω Γη θα χρησιμοποιήσουν μια θαυμαστή, προηγμένη τεχνολογία, με τη μορφή μιας ζώσας βιο-μηχανής, σχεδιασμένης να επαναφέρει τον καθένα από εσάς στην πλήρη συνείδηση. Αυτό θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Ο Ουρανός θα συντονίζει και θα παρακολουθεί αυτές τις ειδικές συσκευές-θαύματα και θα διεξαγάγει τις διάφορες προσαρμογές, που είναι ειδικές για κάθε άτομο. Με τον τρόπο αυτό, ένας ολόκληρος ανθρώπινος πληθυσμός θα μπορέσει να αναβαθμιστεί σε μια αγγελική κατάσταση, που κανονικά θα έπαιρνε πολλές ζωές για να επιτευχθεί. Σκεφτείτε καλά τη θεία χάρη, που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους εμάς να επιστρέψουμε στην θαυμαστή κατάσταση της Ενότητας με τον Μέγιστο Δημιουργό μας! Ωσαννά! Ωσαννά!

Σήμερα ξαναείδαμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικές με την επιστροφή σας σε μια κατάσταση απελευθέρωσης και ευημερίας. Επίσης διερευνήσαμε σύντομα το ιερό μονοπάτι, στο οποίο ο Ουρανός σας έχει στείλει, με το οποίο θα επιστρέψετε με χάρη σε πλήρη συνείδηση. Πολλά πρόκειται να συμβούν. Θαυμαστά γεγονότα περιμένουν με ανοιχτά φτερά και θαύματα που έχουν συσταθεί από τη θεία χάρη του Ουρανού και τις ύψιστες χαρές του Αιώνα* έρχονται στον δρόμο σας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

* https://docs.google.com/document/d/1bJu85Bv4i9uVGBcq3JPEVZcaGCCh4xhBGdq1SHFglOE/edit?pli=1

Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |