Home > Ellenika > Sheldan Nidle - March 12, 2013

 12 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf031213.htm

12 Μαρτίου 2013

Selamat Jarin! Ερχόμαστε με περισσότερα νέα! Επί του παρόντος, ορισμένα γεγονότα στους ουρανούς βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτά, όταν ολοκληρωθούν, θα δείξουν σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η στιγμή για μια μεγάλη μεταμόρφωση της πραγματικότητάς σας έχει φθάσει! Σ’ εκείνη τη συγκυρία, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα επιβλέψει τη νομική μεταφορά της διακυβέρνησής σας στους ιερούς μυστικούς συμμάχους μας. Προσβλέπουμε με χαρά σε αυτό, που θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους σας. Η σκοτεινή συμμορία και οι φαινομενικά ατελείωτοι και πανταχού παρόντες υποστηρικτές της τότε θα εξαφανιστούν. Με την απομάκρυνσή τους θα έρθει μια σειρά από ανακοινώσεις και η παγκόσμια παράδοση μιας τεράστιας ευημερίας. Είναι αυτή η ευημερία, συνδυασμένη με ένα νέο και δίκαιο νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα, που θα αλλάξει τον κόσμο σας για πάντα! Οι αλλαγές αυτές θα καταστήσουν δυνατή την θέσπιση περισσότερο ανοικτής πολιτικής, η οποία θα επιτρέψει μια επίσημη αποκάλυψη της παρουσίας μας, και είναι αυτή που θα θέσει τις βάσεις για το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού σας πίσω στην πλήρη συνείδηση. Σε αυτό το σημείο οι Αγκαρθινοί και οι άλλοι σύμμαχοί μας θα μπορέσουν να εργαστούν με τη Μητέρα Γη για την επανένωση του επιφανειακού και του εσωτερικού πεδίου της, δημιουργώντας έτσι τον ενοποιημένο κόσμο, που θα είναι η αληθινή μελλοντική σας πραγματικότητα.

Σε αυτόν τον νέο κόσμο θα είστε ελεύθεροι να μάθετε πάρα πολλές αλήθειες, που είτε ήσαν νοθευμένες ή εντελώς απαγορευμένες για σας ανά τους αιώνες. Αυτά τα δεδομένα θα γίνουν το θεμέλιο της νέας μεταβατικής κοινωνίας σας. Θα αρχίσετε να μαθαίνετε για την αληθινή, εξώκοσμη καταγωγή σας και θα αρχίσετε να επανασυνδέεστε με τη διαστημική και την πνευματική οικογένειά σας. Λάβετε υπ’ όψη σας, ότι εκπροσωπείτε τόσο την κοινότητα ενός πατρώου κόσμου στ’ αστέρια, όσο και μια ιερή ουράνια γενεαλογία. Κάθε μέρος του Ουρανού αποτελείται από Διοικήσεις, που περιλαμβάνουν αυτές τις γενεαλογίες. Όλοι έχετε προγονικούς δεσμούς με αυτές τις γενεαλογίες, και ο Ουρανός και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε. Η ακριβής έννοια του όρου «ποιοι πραγματικά είστε» θα αποκαλυφθεί όταν θα είστε πίσω στην πλήρη συνείδηση και πάλι. Οι μέντορες, οι οποίοι έχουν ήδη ανατεθεί στον καθέναν από εσάς, εξετάζουν προσεκτικά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να σας φέρουν σε μια κατανόηση των επιπτώσεων αυτού του γεγονότος. Αυτή τη στιγμή εξακολουθείτε να αγνοείτε την έκταση στην οποία κάθε ένας από εσάς έχει μελετηθεί, σε μια προσέγγιση αγάπης, από τους ουράνιους κηδεμόνες σας. Όλα αυτά τα πράγματα περιμένουν την προσοχή σας, από τη στιγμή που θα επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση.

Καθώς η αλήθεια για το ποιοι είστε θα αρχίσει να αναδεικνύεται, θα γίνετε περισσότερο ικανοί να κατανοήσετε πώς να επιλύσετε μερικές από τις δυσκολίες της Μητέρας Γης. Αρχίζετε να βλέπετε καθαρά πόσο ζωτικής σημασίας είναι να μεταβάλετε την ίδια τη φύση των κοινωνιών μέσα στις οποίες ζείτε, και ως εκ τούτου η ανάγκη να αναστρέψετε δραστικά τη λεηλασία του περιβάλλοντος γίνεται πολύ πιο επείγουσα. Αυτό σας ρίχνει σε έναν αγώνα υποστήριξης των οικοσυστημάτων της Γης, παράλληλα με την τεράστια αναθεώρηση των βασικών αρχών της επιστήμης σας και των υποτιθέμενων χρονοδιαγραμμάτων της γνωστής ιστορίας σας. Αυτό απαιτεί μια διερεύνηση με καθαρό μάτι του πώς γεννήθηκαν οι αρχές της επιστήμης σας και η αποδεκτή απαρχή της ιστορίας σας. Τα αποτελέσματα της «αναθεωρητικής» προσπάθειάς σας θα δημιουργήσουν πράγματι μια πολύ διαφορετική βάση για τις νέες κοινωνίες σας! Η προοπτική αυτής της τεράστιας επερχόμενης μεταμόρφωσης έχει ανησυχήσει το σκότος για δεκαετίες, όμως αυτή η άνοδος της συνείδησης δεν θα μπορούσε ποτέ να αποτραπεί! Το κίνημα της συνείδησης έχει διαμορφώσει συμμαχίες, που είναι πάρα πολύ ισχυρές για να μπορούν εύκολα να καταστραφούν από τις πιο υψηλές δομές εξουσίας του σκότους. Και αυτό δεν είναι από έλλειψη προσπάθειας!

Ένας από τους σκοπούς των διαφόρων αυτών αλλαγών είναι να σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με την οικογένειά σας της Έσω Γης και να σας δώσουν τα μέσα για να υποδεχτείτε την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας. Κάθε παράδοση που υπάρχει σε όλον αυτό τον γαλαξία απαιτεί μια ειδική τελετή χαιρετισμού με την οποία θα γίνετε πάλι «δεκτοί στην αγέλη». Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι περίτεχνες, και είναι καθήκον μας για να σας βοηθήσουμε με αυτά τα πρωτόκολλα. Κάθε ένας από εσάς θα συμμετάσχει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτή τη σύνθετη και χωρίς αποκλεισμούς τελετή. Αυτός είναι ο λόγος που ο αρχικός τίτλος μας για την πρώτη επαφή μαζί σας ήταν «η αποστολή του καλωσορίσματος στο σπίτι», και ανυπομονούμε για τη στιγμή, που πραγματικά θα σας καλωσορίσουμε πίσω, ως πλήρες μέλος αυτής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Είναι μια θεϊκή στιγμή που περιμένουμε χαρούμενα! Και καθώς πλησιάζουμε την ώρα για την αποκάλυψη, γεμίζουμε από χαρά, γιατί ξέρουμε ότι σύντομα θα προσγειωθούμε και θα αρχίσει η τελική ευθεία του ιερού ταξιδιού σας στην πλήρη συνείδηση με εμάς στο πλευρό σας, ως συμβούλους σας, που πάντα σας αγαπούν.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε και πάλι με περισσότερες καλές ειδήσεις! Ο κόσμος σας κινείται γρήγορα προς το σημείο για τη νέα διακυβέρνηση και την εκδήλωση της συνοδευτικής της ευημερίας. Τα γεγονότα στους ουρανούς πρόκειται σύντομα να φτάσουν σε ολοκλήρωση, οπότε θα εκδοθεί το διάταγμα για τη μεταμόρφωση του πλανήτη σας. Περιμένουμε να συμβεί αυτό με μεγάλη χαρά. Πρόκειται να γίνετε αποδέκτες μιας πολύ ευπρόσδεκτης γενναιοδωρίας και θα αποκτήσετε την ελευθερία σας από την σκλαβιά του χρέους, που έχει ορίσει τις ζωές σας επί γενεές. Κάθε ένας από εμάς έχει χρησιμοποιήσει τις καλές υπηρεσίες μας για να περιορίσει τις παγκόσμιες επιπτώσεις των κακόβουλων διαταγμάτων του σκότους και, επιτέλους, αυτές οι φρικτές εξαγγελίες πρόκειται να ακυρωθούν και να μηδενιστούν. Θα μπορέσουμε τότε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη σοφία μας για να σας οδηγήσουμε σε μια καλύτερη κατανόηση των τρόπων του Ουρανού και των ευλογημένων αμοιβών του για κάθε έναν από εσάς. Η στιγμή έχει έρθει για μας να σας διδάξουμε και να σας εξηγήσουμε πολλά πράγματα, που για πολύν καιρό σας τα είχαν αρνηθεί οι πρώην κακόβουλοι αφέντες σας.

Ένα από τα πρώτα στοιχεία για τα οποία θέλουμε να σας μιλήσουμε είναι, ότι η συνεχώς καραδοκούσα σκιά του θανάτου μπορεί τώρα να αρχίσει να χάνεται από την πραγματικότητά σας. Ο θάνατος δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα υποπροϊόν της περιορισμένης συνείδησης. Σας έχει κρατήσει στο φόβο από την αρχή και οδηγεί σε σοβαρό συναισθηματικό και νοητικό πένθος. Υπήρξε ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο για τους σκοτεινούς και αυτοί έχουν «αρμέξει» αυτή την κατάσταση στο έπακρο! Η Ανέλιξη οδηγεί στην αποβολή του από το φυσικό σώμα, ελαφραίνει τη φυσική πυκνότητα και επανασυνδέει το σώμα με τις πνευματικές ουσίες του. Η διαδικασία της τελικής ανάβασης είναι μία από τις πιο επίπονες και πολύπλοκες διαδικασίες που μπορείτε να αναλάβετε, και συνήθως παίρνει γενιές βαθιάς συγκέντρωσης και τεράστια ποσά μνήμης. Και όμως είμαστε η ζωντανή απόδειξη ότι αυτό μπορεί να γίνει! Ωστόσο, αυτό που ο Ουρανός σας προσφέρει τώρα είναι μια ζωντανή τεχνολογία, για να παρακάμψετε αυτόν τον αγώνα και να αναμορφωθείτε στη φυσική κατάστασή σας σε μόλις τρεις ημέρες!

Η τεχνική περιλαμβάνει μια ειδική ζώσα μηχανή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε προσώπου και επιβλεπόμενη από τον σύμβουλό σας της πνευματικής και της διαστημικής οικογένειάς σας. Το RNA/DNA του σώματός σας είναι σήμερα παγιδευμένο με «δείκτες» που σας απαγορεύουν μια εύκολη μετάβαση στην πλήρη συνείδηση, και αυτή η ζώσα μηχανή έχει σχεδιαστεί για τη διόρθωση αυτής της κατάστασης και την αποκατάσταση της ζημιάς στην αρχική γονιδιακή βάση σας, η οποία σας βύθισε στην περιορισμένη συνείδηση. Εμείς θα σας προμηθεύσουμε με συγκεκριμένες πνευματικές διδασκαλίες, που θα σας εξοπλίσουν με την ενόραση για την ανύψωση των βασικών μοτίβων δόνησης του σώματός σας και τη μετατροπή των βαθιά ριζωμένων φόβων σας στην κατάσταση της χαράς, που απαιτείται για να συντονιστούν και πάλι το νοητικό, το συναισθηματικό και το πνευματικό σώμα σας. Η ζώσα μηχανή κυριολεκτικά θα «επανεκκινήσει» το RNA/DNA σας, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε την απερίγραπτη στιγμή της Φώτισης, τότε που θα «ενεργοποιηθείτε» στην Πραγματικότητα! Θα είστε αλλαγμένοι για πάντα, καθώς η χαρά και η κατανόηση θα πλημμυρίζουν το Είναι σας! Αλληλούια! Αλληλούια!*

Σήμερα, συνεχίσαμε να σας ενημερώνουμε για τις χαρές που σας περιμένουν. Μια μεγάλη αλλαγή εκδηλώνεται πάνω και γύρω σας, η οποία θα αποβάλει το σκότος και τα μυριάδες τσιράκια του από τις άνομες φωλιές τους. Σε λίγο θα γίνετε μάρτυρες ενός πραγματικά θαυμαστού γεγονότος: της ανόδου μιας νέας πραγματικότητας, βασισμένης στην αλήθεια, την ελευθερία και την ευημερία! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*https://docs.google.com/document/d/1iQpU_8Z6VtRpq28wOkpg8JinBYJlSdp2itYDZn0lJxM/edit


Website: Planetary Activation Organization
Μεταφραστής: Νίκος

Share |